Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 26 02 2008

Undertaker_4don

Jak oceniasz tę galę?  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz tę galę?

1
      3
      0
    • **
      0
    • *
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

ECW 26 02 2008

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Na ekranie lecie powtórka Main Eventu sprzed tygodnia.

W gabinecie Shane siedzi jego całe Shane-O-Union wraz z nowym nabytkiem The Great Kali

Shane - Tak. To było wspaniałe pokazaliśmy klasę teraz nikt nam nie dorówna.

Holly - Poradzilibyśmy sobie bez twojego nowego pupilka.

Shane - Zamknąć się najważniejsze, że Shane-O-Union pokonało Name of Hardcore.

Kali - Wrestlemania Kali vs Tommy Dreamer

Knox - Co? Chyba nie dasz mu title shota?

Holly - Bez przesady on nie może go dostać!

Shane - Nikt go nie dostanie będziecie musieli go zdobyć. Na dziś zaplanowałem małe Battle Royal o #1 Contendert na WM.

Holly - No ładnie za dobrze tego nie widzę.

Shane - Coś Ci nie pasuje?

Holly - Nie! Przecież i tak wygram!

Holly wychodzi z pokoju Kali pokazuje Shanowi na siebie i pokazuje gestem pas.

Knox - Kali. Pamiętaj to jest mecz, a nie zabawa. Każdy myśli za siebie więc nie spodziewaj się od nas pomocy.

Knox także opuszcza pokój.

Shane - Amatorzy. Zobaczysz Kali z pewnością wgrasz, a na WM rozbroisz Tommego i będziemy rządzić ECW jeszcze te łepki od Tag Team i nikt nam nie przeszkodzi.

Kali łapie jakąś doniczkę i rozwala ją sobie w rękach. Shane patrzy na niego z podziwem i klepie po ramieniu.

MITB elimination Match

Kofi Kingstone / CM Punk & Elijah Burke vs Boogeyman / Matt Striker

Końcówka: Kofi wchodzi na narożnik. Boogey wstaje powalony Clotheslinem i dostaje z Dropkicka. Kofi łapie Boogeya za nogi i zakłada Boston Crab. Boogey czołga się do lin i chwyta je. Kofi puszcza i próbuje wykonać Body slam ale Boogey kontruje. Boogey wykonuje Irish wip i powala Kofiego Clotheslinem pin 1..2.Kick out Boogey wykonuje Snap Suplex, biegnie do narożnika i Leg Drop. Kofi poturbowany wstaje. Boogey łapie go do Boogey Bomb i wykonuje akcje pin 1..2..CM Punk ściąga sędziego i zaczyna się z nim wykłócać tym czasem Elijah wchodzi na ring i wykonuje Elijah Experience. Kofi kładzie się na Boogeya pin 1...2..Teraz Matt Striker przeszkadza sędziemu. CM Punk powala Matta Enziguri i wrzuca go w publikę Kofi czeka aż Boogeyman się podniesie 540 Kick pin 1..2...3

Zwycięzca: Kofi Kingstone będzie walczył w MITB na WM.

Backstage: Tommy Dreamer i Balls Mahoney siedzą w szatni.

Tommy - Tydzień temu dostaliśmy niezłe baty.

Balls - Nie było aż tak źle jednak muszą odpokutować winy.

Tommy - Nie puszcze im tego płazem mam nadzieję, że wygrasz to Battle Royal i pokażemy na WM co to znaczy ECW!

Balls - Spokojnie poradzę sobie z tym Kalim.

Tommy - Kali to nic. Tam będzie ich trzech.

Balls - Co z tego to Battle Royal poza tym porucz nich i mnie będzie tam jeszcze sześć osób i nie wiadomo jaki dostanę numerek.

Tommy - Dzisiaj ten wielki Shane nie dał mi żadnej walki co za pajac. Będę obserwował walkę o #1 contender jeśli jeszcze będzie próbował kantować skopie mu tyłek!

MITB elimination Match

John Morrison vs The Miz vs Kenny Dykstra / Extrem Expose

Końcówka: Miz powala Dropkickiem Dykstre. John patrzy na to trzymają się lin, Miz biegnie na niego, a ten przerzuca go nad linami i Miz pada na ziemię. John podnosi Dykstre i uderza nim o narożnik. Kenny jest zamroczony Morrion chwyta go i Reverse Suplex pin 1..2..Kick out. Miz wchodzi na ring ale dostaje DDT od Johna. Ten wchodzi na narożnik Frog Splash ale Kenny podciąga kolana i John nadziewa się na nie. Dykstra wchodzi na narożnik Guillotine Leg Drop ale John przesuwa się i Dykstra uderza na ziemię. Miz podbiega do Dykstry robi Neckbreaker pin 1..2..Shoulder up. Miz podnosi Johna Irish wip i powala go Chlotheslinem odbija się od lin i Knee Drop pin 1...2.Przerywa Dykstra. Kenny łapie Miza i rzuca go w narożnik seria Chopów, Miz nie ma siły kontrować. Dykstra łapie go i wbija mu palce w oczy. Sędzia podbiega do Miza i sprawdza jego stan, w tym czasie Layla podaje Kennemu krzesło. John wstaje Dykstra bierze zamach ale Morrison powala go Superkickiem pin 1..2..Shoulder up. Sędzia patrzy na krzesło ale nie podejmuje żadnej decyzji. Miz pozbierał się już ale cały czas stoi w narożniku. Morrison biegnie na niego ale Miz uderza go z Elbow. John odbija się od niego i wpada na sędziego który wypada z ringu. Miz podnosi krzesło chce uderzyć nim Dykstre ale Kelly Kelly chwyta je, Miz zmieszany odpycha ją. Kenny czekał już na niego i powalił go Dropkickiem kładzie krzesło na ziemi i DDT głowa Miz zaczyna krwawić. Dykstra wchodzi na narożnik Guillotine Leg Drop trafiony pin ale na ringu nie ma sędziego. Dykstra wchyla się za ring szukając sędziego i dostaje Chair shota od Morrisona w skutek czego wypada za ring. John wrzuca sędzie go ring. Miz ledwo stoi na nogach, Morrion kopie go w brzuch i Spinning Neckbreaker pin 1...2...3

Zwycięzca: John Morrison będzie walczył w MITB na WM.

Backstage: Tazz stoi przy urną w której są numerki przychodzi do niego Tommy.

Tommy - Ilu jeszcze zostało?

Tazz - Balls był ostatni. Mogę Cię zapewnić, że będzie ciekawie.

Tommy - Ciekawie. (Tommy wybucha pustym śmiechem) Nie gniewaj się Tazz ale ja widzę tu tylko 4 osoby które mogą tu coś zdziałać z czego trzy to będą pracować razem.

Tazz - Pamiętaj to Battle Royal wiele może się zdarzyć.

Tommy - Jakoś nie chce mi sie w to wierzyć.

(Tommy odchodzi, Tazz z uśmiechem znika z ekranu)

Na ring wychodz Shane McMahon. Publicznośc nie ciesz się z tego powodu.

Shane - Panie i Panowie. Chłopcy i dziewczeta. Zmieniłem zdanie zamiast zwykłego Battle Royal odbędzie się Hardcore Battle Royal udział wezmnie dziesięciu zawodników z ECW. Czy jesteście na to gotowi. (Rozbrzmiewa theme Dreamera)

Tommy - Oszczędz nam tych ckliwych pogaduszek. Niech się to w końcu zacznie. Ja zapowiem pierwszego zawodnika. Jako pierwszy chłopak który naprawdę ma jaja Balls Mahoney. (Balls wita się z Tommym i udaję się na ring)

Shane - W takim razie ja zapowiem drugiego. Człowiek który powali każdego członek Shane-O-Union Mike Knox (Konx wbiega na i zaczynają brawlować z Ballsem)

Hardcore Battle Royal o #1 Contender na Wrestlemanii

Przebieg: Balls wbija Knoxa w narożnik i pracuje nad jego brzuchem. Knox odpycha go od siebie i powala Clotheslinem. Mike zwraca się do Dreamera i pokazuje gestem pas. Tommy wstaje i pokazuje mu środkowy palec, Knox zaczyna się śmiać ale powala go Chair shot ze strony Ballsa. Balls tauntuje na narożnik po czym mocuje krzesło miedzy górnymi linami. Mahoney podnosi Knoxa i wbija go w krzesło znajdujące się w narożniku. Balls wyciąga go z tamtąd Low Blowem. Publiczność szczerze współczuje Knoxowi. Tommy podaje stół swojemu koledze. Balls rozkłada stół na środku stołu. Knox na półprzytomny zostaje popchnięty na liny i Back Body Drop, Knox pada na stół. Balls chce coś zrobić ale zaczyna się odliczanie 3...2....1 Kolejnym zawodnikiem jest HOLLY DEVIL. Balls czeka na niego, a Shane wybucha śmiechem, Dreamer siedzący po drugiej stronie stołu komentatorskiego przeszywa go groźnym spojrzeniem. Holly wbiega na ring i zaczyna wymieniać punche z Ballsem. Holly łapie go Irish Wip i Clothesline, Holly chwyta go za nogę i kopie w nią kilka razy po czym zakłada Half Boston Crab. Knox wstaje patrzy na Hollego, ten puszcza uchwyt i staje przed Knoxem podają sobie ręce. Knox i Holly podnoszą Ballsa pchają go na liny chcą wykonać Back Body Drop ale Balls sprzedaje im DDT. Świerzy Holly szybko wstaje i powala Ballsa Spearem. Wchodzi na narożnik i Leg Drop. 3...2....1 Jak czwarty zawodnik na ringu pojawia się Finlay. Irlandczyk wbiega na ring z Shillelagh w ręku na wstępie powala Hollego i Knoxa uderzeniem w głowę. Finlay zaciąga Devila do narożnika zakłada nogę za liny i uderza w nią ze swojej ulubionej broni. Balls wstaje patrzy na działania Finlaya i podchodzi do Knoxa. Balls wykonuje Body Slam i wchodzi na drugą linę Leg Drop. Finlay wyciąga Hollego na środek ringu i zakłada Indian Leg Lock. Balls zakłada Body Scissors na brzuch Knoxa. 3....2....1 Booyaka, Booyaka 619. Na półmetku stawki pojawia się Rey Misterio. Finlay puszcza Hollego, Rey sprzedaje mu Hurracanrane. Rey wchodzi za liny i Droppin' Da Dime na Finlaya. Balls biegnie do Reya ale ten powala go Monkey Flip. Holly wstaje chwiejąc się na nogach Rey sprzedaje mu Dropkick i ten wpada na lin. Rey odbija się od lin i 619! Misterio zdominował konkurencję. Knox szarżuje na Reya i wbija go w narożnik bierze rozbieg Stinger Splash ale Rey ucieka i Knox wpada w narożnik. Finlay łapie Reya i chce go wyrzucić za liny ten jednak obejmuje mu nogami głowę i wyrzuca za ring. Finlay odpada! Ale już zaczyna się odliczanie zapowiadające szóstego zawodnika. Kolejnym zawodnikiem jest Elijah Burke. Elijah wbiega na ring widzie leżącego w narożniku Knoxa i Elijah Express. Rey odbija się od lin i Crossbody. Devil wstaje po 619 i atakuje Reya od tyłu i skupia się na nim. Elijah męczy Knoxa. Balls łapie Hollego i wyrzuca go za liny ale ten chwyta się ich i jest na zewnętrznej stronie ringu. Balls chce go wypchnąć ale ten atakuje go ramieniem i wchodzi na ring i powala Ballsa Chlotheslinem. 3....2....1 Na ring wbiega CM Punk i jest siódmym uczestnikiem dzisiejszego Hardcore Battle Royal. Punk i Elijah odrazu grupują się i walczą z Shane-O-Union. Balls podchodzi do Reya i coś mu mówi ten skina głową i razem pchają Knoxa i Hollego na bok. Punk i Elijah nie wiedzą co robić Balls powala ich Clotheslinem. Knox i Holly rzucają Ballsa na liny ten wypada z ringu między środkowymi linami. Rey idzie tam razem z nim. Knox i Holly brawlują z Punkiem i Burkiem. Rey i Balls wrzucają na ring dwa krzesła i wracają na pole walki. Sprzedają Charishoty Knoxowi i Hollemu, Punk i Burke unikają uderzeń. Balls i Rey wpadają na liny, Punk i Elijah biegną na nich a Ci wykonują razem Back Body Drop. Elijah wylatuje za liny i odpada, a Punk zdążył złapać się liny. Rey sprzedaje mu Dropkicka i ten również odpada. 3....2....1 Ósmym zawodnikiem jest Hornswoogle! Rey Misterio wybiega z ringu i łapie Horna na rampie chwyta go na ramie i biegnie z nim na ring. Balls uderza z krzesła kolegów Shane i wyzywa go z ringu. Rey punchuje Horna odbija od lin ale ten ucieka spod ring. Rey biegnie za nim ten pojawia się po drugiej strony. Rey chwyta go na barki i chce przerzucić nad linami. Balls podnosi Hollego ale ten sprzedaje mu Low Blow i zaczyna masakrować go krzesłem. Knox patrzy na Reya bierze rozbieg i Bicycle Kick w tył głowy. Rey wypada z ringu razem z Hornswoglem. 3....2....1 Jako przedostatni na ring wchodzi The Great Kali. Shane McMahon wstaje i zaczyna klaskać. Knox i Holly cały czas uderzają Ballsa krzesłami. Kali wchodzi na ring spogląda na swoich kolegów z Shane-O-Union i karze im się odsunąć. Oni nie chcą go rozdrażnić usuwają się Kali zakłada Claw. Holly zaczyna rozmawiać z Knoxem. Razem atakują Kaliego, Tommy wybucha śmiechem, a Shane trzyma się za głowę. Knox pcha Kaliego na liny i razem z Hollym robią Double DDT. Knox podnosi Ballsa i wypycha go za liny. Holly atakuje go Clotheslinem w plecy w skutek czego Knox wypada za ring. Holly rozkłada ręce i atakuje Ballsa. 3...2...1 Ostatnim zawodnikiem jest? Słychac dźwięk rozbijającego się samochodu. To Mick Foley! Powrócił Mike najpierw wyciąga z pod ringu worek z pinezkami i wchodzi na ring. Foley powala Hollego Chlotheslinem. Wysypuje pinezki na ring łapie Devila i Double Arm DDT na pinezki. Holly ma rozciętą głowę Mick podnosi go i wyrzuca za ring. Holly odpada. Zostało trzech zawodników Mick Foley, Balls Mahoney i The Great Kali. Mike podnosi krzesło i uderza nim Kaliego ten jednak nie rusza się nawet o centymetr. Kali łapie Mike za szyję i Chokebomb na pinezki. Kali unosi ręce w tym czasie Balls zdołał się podnieść. Mahoney podnosi krzesło i rzuca nim w Kaliego ten odwraca się i dostaje Superkicka lekko chwieje się na nogach. Balls bierze rozbieg i Clothesline Kali nie pada. Balls podnosi krzesło i grad Charishotów leci na głowę Kaliego. Mike pozbiera się i zakłada skarpetę na ręke. Mandible Claw na Kaliego. Balls idzie do narożnika i nabiera sił. Shane McMahon wybiega na ring, Tommy Dreamer robi to samo. Zanim Shane zdąrzył zrobić sokolwiek Tommy złapał go i wykonał Dreamer DDT. No Chance in Hell na rampie pojawia się Vincent Kennedy McMahon.

Vince - Nie ładnie Shane nie ładnie. Nie dość, że oszukałeś w losowaniu to jeszcze to?! Koniec tego skończy się twoje panowanie. Na Wrestlemani stoczysz Subimmison Match z Tazzem o pozycję GM ECW Koniec! Co do dzisiejszego Battle Royal wszyscy zawodnicy którzy zostali na ringu otrzymują title shota i na Wrestemani odbędzie się 4 Man Elimination Hardcore Match o ECW Championship. Co do funkcji GM do Wrestlemani ja będę GM do rozstrzygnięcia.

Tommy podbiega do Mika patrzy mu w oczy po chwili podnosi Kaliego i Dreamer DDT. Zamyślony opuszcza hale.

Koniec Gali ECW

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• Vaclav

1

• luki

1

• Fedor124

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

No i bardzo dobre ECW muszę powiedzieć. Battle Royale ciekawy, Dreamer na odpowiedniej pozycji, czyli piękne DDT na Shanie. Wreszcie, ale nie mniej wazny 4 way hardcore match, ktory zapowiada się świetnie. cztery gwiazdki idą.

Hey ,hey yo, muszę powiedzieć że gale w tym tygodniu jakieś wyjątkwoe dobre, najpierw Estewu i super Raw, teraz ty i bardzo cool ECW, segmenty fajne, Tazz raczej zostanie gm i dl amnie spoko, Hardcore match na Wrestelmanii zapowiada się miodnie, czego więcej chcieć ? :D
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Urządzenie:  Android

Tommy podbiega do Mika
Mike pozbiera się
Pewnie miało być Mick, ale za dużo razy powtórzyłeś, więc muszę poprawić. No i nie będe sobą jak dalej nie ponarzekam, że kilka literówek, że już znana jest karta z ECW na wrestlemanie (na miesiąc przed) i to by było na tyle.

Plusy- przede wszystkim main event. Cudo, mimo że końcówka nie wyszła. Segmenty krótkie, ale w porzątku.

4 gwiazdki ode mnie

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

już znana jest karta z ECW na wrestlemanie (na miesiąc przed)

:P Ale jak to w ECW bywa wszystko może się zmienić oczywiście nie spoiluje.

że kilka literówek

No niestety ortografia jest moją piętą Achillesową i często połknę parę literek. Sam uważam, że mam niestwierdzoną dysleksje :P ale to zupełnie inna historia :D

Gala dobra ;) Vicne wreszcie zrobił coś z tym "niedobrym" Shanem :D Szykuje się ciekawa Wrestlemania :)

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg