Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

TNA Impact 21 02 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Początek:

Samoa Joe stoi zdenerwowany w ringu trzymając w ręce mikrofon.

Joe – Kurt! Kurt! Rusz swoją du**e i przyłaź tutaj natychmiast.

Rozbrzmiewa theme AJ Styles-a. Na rampie pojawia się AJ.

Joe – poczekaj, a gdzie Kutr!?

AJ – jest zbyt zajęty, żeby marnować czas na ciebie.

Joe – nie bądź śmieszny, dawaj go tu.

Rozbrzmiewa theme Kurta Angle.

Kurt – jeśli nie masz dla mnie ważnej wiadomości, to pożałujesz że mnie tu wezwałeś.

Joe – Słyszałem, że masz dziś walke.

Kurt – Tak

Joe – pamiętasz co stało się ostatnio, gdyby nie ty miałbym już title shota na DX.

Kurt – i co z tego, masz go przecież więc nie skamlaj jak pies!

Joe rzuca się na Kurta ale champowi pomaga AJ. Oboje katują Joe. Na rampie pojawia się Christian, który jednak nie interweniuje lecz tylko się przygląda. AJ trzyma Joe, a Kurt uderza go kilka razy pasem. Joe zaczyna krwawić. Kurta i AJ-a z ringu wypędza jednak Christian, który schodzi później z ringu nic nie mówiąc do Joe.

Tag Team Match:

Jay Lethal & Sonjay Dutt vs. Petey Williams & Shark Boy

Końcówka:

Na ringu walczą Black Machismo i Petey Williams. Williams wykonuje Tornado DDT i przechodzi do próby pinu. 1-2…Shoulder up. Lethal wstaje i sprzedaje Williamowi kilka punchy. Williams zmienia się z Sharkiem, który już na starcie sprzedaje Lethalowi Stunner-a. Lethal leży na macie nieruchomo, Shark przechodzi do próby pinu, lecz odpycha go Sonjay Dutt. Sonjay odbija się od lin i wykonuje Hurricanrana na Sharku. W tym samym momencie Black Machismo wciąga na ring Williamsa i wykonuje na nim Lethal Combination. Tag partnerzy wchodzą na tope rope i oboje wykonują swoje akcje kończące. Kolejno Dutt: Hindu Press, a Lethal: Diving Dynamite Headbutt. Oboje również pinują swoich przeciwników. Sędzia zaczyna odliczać: 1 – 2 – 3 Double Pin Fall.

Zwycięzcy: Jay Lethal & Sonjay Dutt

Backstage:

Kurt rozmawia z AJ-em na temat walki na Destination X.

Kurt – słuchaj AJ. Pod żadnym pozorem nie możesz dopuścić do wygranej tamtej dwójki.

AJ – to znaczy, że mogę wygrać?

Kurt – ty? Nie bądź śmieszny. (kurt śmieje się) Co z ciebie byłby za mistrz.

AJ – Nie obraź się ale może nawet lepszy od ciebie.

Kurt – Co?! Wynoś się, (odpycha AJ-a)

AJ – Mam już po prostu dość ciągłego załatwiania twoich spraw. Współpraca z Tomko nie układa się dobrze dlatego chciałbym dostać title shota. (AJ nieśmiało wymawia ostatnie słowa)

Kurt – Co!? (Kurt po tych słowach chwilkę się zastanawia) OK! Dostaniesz go. Jest tylko jeden warunek.

AJ – jaki?

Kurt – musisz mi pomóc wygrać na Destlination X.

AJ – ale pamiętasz co powiedział Cornett. Jeśli ci pomogę wywali mnie.

Kurt – to już tylko twój problem.

Do biura Jima Cornetta wchodzi Abyss wywarzając drzwi Big Bootem. Jim spada z krzesła i chowa się pod biurko. Matt Morgan zatrzymuje Abyssa ale ten popcha go na ścianę. Jim prubuje rozamwiać z Abyssem.

Jim - Abyss. Witam czym mogę słurzyć. Kawa, herbata może usiądziesz?

Abyss - Sting!

Jim - Sitnga dzisiaj nie ma.

Monster Abyss rozwala monitor.

Jim - Spokojnie mam pomysł dostaniesz go na PPV. Destination X Abyss vs Sting Hardcore Match.

Abyss podaje rękę Jimowi ten lekko ją ściska po czym Abyss wychodzi z pokoju.

Komentatorzy zapowiadają nadchodzący pojedynek:

MT – Don, przed nami pasjonujący pojedynek pomiędzy najlepszymi zawodnikami Dyw. X.

DW – w 100% się z tobą zgadzam. Szykuje się naprawdę wyborny Ultimate X Match, w którym zmierzą się: Kaz, Curry Man, Primetime Elix Skipper i Johnny Devine o prawo walki o X title na najbliższym Destination X.

MT – a więc nie trzymajmy naszych fanów w napięciu. Zapraszamy na Ultimata X Match.

Ultimata X Match:

Kaz, Curry Man, Primetime Elix Skipper i Johnny Devine

Końcówka:

Kaz wykonuje tornado DDT na Skipperze kopiąc jednocześnie wszystkich wrestlerów wokół niego. Następnie wchodzi na narożnik i wykonuje Leg Drop-a na leżącego Elix-a. Kaz-a dopada jednak Johny Devine. Irish whip o liny i Dropkick powalaja Kaza. Devine wychodzi na naroznik i wiesza się na linach próbująć dojść do wiszącego na środku znaku X. W połowie drogi strąca go Curry Man. Łapie Devine-a i wykonuje Blue Thunder Bomb. Devine leży na macie. W międzyczasie pozostała dwójka (Kaz i Primetime) walczą między sobą. Irish whip, Skipper zaplątuje się w linach. Kaz to wykozystuje i wykonuje Clothesline. Elix wypada za ring. Kaz wychodzi na narożnik i zabiera się do wykonania Moonsolt-a, lecz Devine podbija mu nogi i Kaz zawisa na narożniku, głową w dół. Johny odbija się od lin i wykonuje potężny Low Dropkick prosto w twarz Kaz-a. Devine podnosi Kaza i wyrzuca go za ring. Na ringu zostali tylko Curry Man i Johny Devine. Ten pierwszy wykonuje na Devin-ie Running Neckbreaker, Curry Man podnosi Devine-a i wyrzuca go z ringu. Poza nim leżą już Kaz i Primetime, dołącza do nich również Devine. Curry Man wychodzi na stalowe mocowanie lin ale zamiast wskoczyć po znak X, wykonuje Moonsolt na leżących zawodników. Wszyscy poszkodowani zwijają się z bólu. Curry Man poobijany wstaje i wchodzi na ring, a potem na narożnik. Łapie się lin i zaczyna się podciągać do znaku X, w końcu zdejmuje go i celebruje swoje zwycięstwo.

Zwycięzca: Curry Man

Gaśnie światło i w ringu widzimy nagle Christopher-a Daniels-a w stroju Curry Mana, w ręku trzymającego jego maskę.

Rozbrzmiewa theme Jima Cornett.

Jim – co ty tutaj robisz? Przecież cię wylałem!

Daniels – ale przyjąłeś, pod przebraniem Curry Man-a.

Jim – jesteś sprytniejszy niż myślałem. Nie wyrzucę teraz z federacji kogoś kto w taki sposób wywalczył sobie prawo walki o pas. (Jim staje zamyślony)

Daniels – no właśnie na Destination X pokonam Lethal-a i odbiorę mu pas.

Jim – na twoim miejscu bym się postarał bo jeżeli przegrasz to naprawde wylecisz z TNA bez możliwości powrotu.

Daniels – Co!?

Jim – to co słyszałeś. Ale pocieszę cię, będzie to Elevation X match. (hahaha)

Daniels – nie!!

Backstage:

Christian rozmawia z Tomko.

Christian - Dzisiaj muszisz pokazać na co Cię stać Tomko.

Tomko - Tak pokaże Kurtowi gdzie jego miejsce.

Christian - Mam nadzieje, że udowodnisz swoją wielkość. Ja zajmę się AJ jeśli będzie taka potrzeba.

No title

Kurt Angle© vs Tomko

Końcówka: Tomko pcha Kuta do narożnika kładzie go na narożnik i Supersuplex pin 1..2..Kurt wychodzi i zakłada Ankle Locka, Tomko dochodzi do lin. Kurt robi Irish wip i powala Tomko Clotheslinem. Kurt podnosi Tomko i German suplex. Kurt wchodzi na narożnik chce skoczyć ale Christian go popycha i ten spada twardo na mate. Tomko wstaje wykonuje Body slam pin1..2..kick out Tomko odbija się od lin Leg Drop szkuje swojego finishera ale na ring wbiega AJ. Tomko powala go Clotheslinem. Christian wchodzi na ring. Widzi leżącego AJ i Kurta wchodzi na narożnik i Frog Splash na AJ. Christian podchodzi do Tomko i każe mu kończyć mecz. Kurt wstaje Tomko atakuje Big Bootem ale Kurt schyla się i pcha Tomko na narożnik Cage biegnie do Kurta ale dostaje Olimpic Slam. Kurt cieszy się ale kiedy się odwraca dostaje Big Boota pin 1....2....3

Zwycięzca: Tomko

By Kil & Undertaker_4don

Edytowane przez Undertaker_4don
  • Odpowiedzi 2
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• KIL

1

• Undertaker_4don

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Klasyczny

Widać że TNA Fantasy się rozwija. Backstage troche się dłuższe stało, a walki stoją na dobrym poziomie. Tylko musicie jakoś tak emocji dodać, bo diary takie "suche" się wydaje. A z Cornetta to jakiś głupek jest - przecież chyba każdy wie, że Curry Man to japońskie alterego Danielsa.

• Reputacja:   0
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

No tak ale on nie wie :P (rżnie głupa)