Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 19 02 2008

Undertaker_4don

Jak oceniasz galę?  

6 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz galę?

1
      3
      2
    • **
      0
    • *
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

ECW 19 02 2008

Here Comes the Money...

Publika mieszanie reaguje na wejście

Shane - Należy się państwu kilka wyjaśnień może na początek dlaczego ostatnio nie pojawiło się ECW. Na to nie mieliśmy żadnej rady mieliśmy dużą awarię sprzętu.

Wszyscy buczą i zaczynają zagłuszać Shane.

Nagle słychać głos

My wiemy, że kłamiesz.

To na rampie jest Tommy Dreamer

Dreamer - Powiem wam wszystkim prawdę. Nasz kochany GM usłyszał coś czego nie powinien. Mieliśmy zamiar z Ballsem tak wam skopać tyłki, że na No way out nie pokazalibyście się przed anteną.

Shane - Jak śmiesz.

Dreamer (Uśmiecha się) - A co mi zrobisz? Dasz mi walkę z jakimś mutantem? Tak czy siak rozwalę go! Ja mam lepszy pomysł jeśli chcesz mi podziękować za ukazanie prawdy proszę bardzo. Nie będziesz musiał długo czekać. Dzisiaj w Main Evencie Handicap 3 on 2 (Mrugną okiem w stronę publiczności) in Steel Cage. Shane-O-Union vs ECW Champ Tommy Dreamer & Balls Mahoney.

Shane - Nie masz prawa tylko ja mogę podejmować takie decyzję.

Dreamer - Tydzień temu nie było ECW. Musisz to zrekompensować

Ludzie zgromadzeni w hali zaczynają wiwatować i krzyczeć ECW! ECW! ECW!

Dreamer - Do zobaczenia za chwilę Shane.

Tommy wchodzi na Backstage. Shane nerwowo wybiega z ringu.

Zapowiedz Rey Misterio vs Hornswoogle na dzisiejszym ECW

http://img212.imageshack.us/img212/3114/reyhornkg2.jpg

Backstage: Kofi Kingston rozgrzewa się do walki podchodzą do niego Elijah Burke i CM Punk.

Burke – Siemka brachu. (Klepie go po plecach)

Kofi - Witam ale te czułości możesz sobie podarować.

Punk - Nie przesadzaj. My młodzi zdolni mający jeszcze wiele przed sobą powinniśmy trzymać się razem.

Kofi - Czekaj całkiem niedawno gdzieś to widziałem. Zaraz gdzie to było. Już wiem ECW New Breed pamiętacie to?

Burke - Widzę, że oglądałeś co nie co. My uczymy się na błędach i mamy pomysł jak opanować to ECW.

Punk - Tym razem nam się uda.

Kofi - To czemu jeszcze tego nie robicie?

Burke - Chyba jeszcze nie wiesz co dla Ciebie dobre.

Punk - Powodzenia na dzisiejszej walce. Pamiętaj zawsze możesz zmienić zdanie.

Kofi Kingston vs Matt Striker / Boogeyman

Przebieg: Kofi wykonuje Hip&toss odbija się od lin i Leg Drop. Kofi wchodzi na narożnik szykuje się do skoku ale Boogey przeszkadza mu i Matt zdążył się podnieść. Striker podbiega do Kofiego parę Headbuttów i Supersuplex pin 1..2..Kick out. Strkier podnosi Kingstona i pcha go na liny Clothesline ale Kofi schyla się i Dropkick. Kofi wykonuje Arm Drag czeka aż Matt wstanie i Jamaican Buzzsaw pin 1..2..Boogey ściąga sędziego. Boogey rozmawia z sędzią, a Matt wykorzystuje sytuację i bierze krzesło Chair shot. Boogeyman kończy zagadywać arbitra i próbować poczęstować go robakami. Matt wykonuje Golden Rule pin 1..2..3

Zwycięzca: Matt Striker

Boogeyman wbiega na ring i przeżuwa świeże robaczki i ładnie podaje je Kofiemu wprost do ust. Zakończywszy swój obrzęd Boogey opuszcza ring z Mattem.

Kamera pokazuje nam biuro Shane siedzą w nim również Holly Devil i Mike Knox.

Shane - Słuchajcie chłopaki. To co stało się w niedziele najlepiej zapomnijmy o tym. Musimy się skupić na dzisiejszym meczu.

Knox - To nie ja zaatakowałem pierwszy.

Holly - To nie moja wina z pośpiechu nie wiedziałem co robie myślałem, że to Balls.

Knox - Jak mogłeś mnie pomylić z Ballsem?!

Holly - Byłem w transie nie mogłem nic zrobić.

Shane - Spokój! To nie ma teraz znaczenia musimy pomyśleć co zrobić aby ich pokonać.

Holly - Co to za wielka filozofia. Skopmy im tyłki i tyle.

Knox - Tak pokażemy im nasze najlepsze... nasze... najlepsze...

Holly - Akcje!

Knox- No właśnie!

Shane - Dobra skończmy te pogaduszki. Weźmy się do roboty niedługo mamy walkę. Zaraz, tak to genialne.

Holly - Co znowu?

Shane - Nic zaraz wracam.

(Shane wybiega z pokoju)

Knox - Co za strachliwa dziecina.

Rey Misterio vs Hornswoogle

Przebieg: Rey wchodzi na ring na którym jest już Hornswoogle. Horn zaczyna biegać po ringu i wymachiwać swoim kapeluszem. Rey śledzi go wzrokiem. Horn schodzi pod ring. Rey wchodzi na narożnik i wypatruje swojego przeciwnika. Horn wychyla głowę i wchodzi spod ringu, Rey wykonuje Dropkick i trafia Hornswoogla. 619 wrzuca Horna na ring kładzie go między liny i szykuje się do finishera ale wtedy na ringu pojawia się Finlay. Sędzia zabrania mu atakować Reya. Finlay trzyma Shilelagh w ręku i szykuje się do ataku. Rey wyrzuca sędziego i atakuje Finlaya. Rey robi Irish wip Drop to hole, wchodzi za liny i West Coast Pop. Rey wchodzi na narożnik i unosi ręce. Hornswoogle uderza go w krocze z Shilelagh, Rey pada na ziemię. Finlay wykonuje Celtic Cross i wsadza Horna na narożnik. Sędzia wraca na ring i jest trochę zdezorientowany.Finlay szybko ucieka, a Horn robi Frog Splash pin 1..2...3

Zwycięzca: Hornswoogle

Backstage: Tazz kończy rozmawiać przez telefon i zauważa Ballsa.

Tazz - Hej Balls.

Balls - Siemka stary.

Tazz - Mam nadzieję, że pokażecie piekło na dzisiejszym meczu.

Balls - Haha. Nie ma innego wyjścia zobaczymy kto tutaj ma jaja.

Tazz - Nie ważne kto ma ale kto je dziś straci.

Balls - Z pewnością to nie będę ja ani Tommy. Zobaczymy jak tam chłopaczki Shena będą się dziś sprawować.

Tazz - Ja bym na nich uważał nigdy nie wiadomo.

Balls - Nie straszni mi oni. Sory stary ale czas mnie goni jeszcze muszę zamienić słówko z Tommym przed walką.

Tazz - Spoko nie zatrzymuję Cię.

(Kofi Kingstone puka w drzwi otwiera mu CM Punk)

Punk - Zobacz kto do nas zawitał.

Burke - Ktoś poszedł po rozum do głowy.

Kofi - Tak zmieniłem zdanie. Bez przyjaciół tutaj daleko nie dojadę.

Burke - Dobra decyzja.

Punk - Za tydzień raczej nie powinieneś mieć problemów z osobami trzecimi.

Burke - Co ty brałeś Punk? Normalnie możesz na nas liczyć i tyle. Tylko pamiętaj, że nie tylko ty potrzebujesz pomocy.

Kofi - Będę was ubezpieczał jeżeli będziecie tego potrzebować.

Punk - Wydaje mi się, że będzie nam się dobrze współpracować.

Main Event

3 on 2 Handicap Steel Cage Match

Shane-O-Union(Shane McMahon & Holly Devil & Mike Knox) vs Name of Hardcore(ECW Champ Tommy Dreamer & Balls Mahoney)

Przebieg: Tommy i Balls zyskują przewagę. Shane chowa się za Hollym i Knoxem którzy przjmują na siebie wszystko. Dreamer łapie Knoxa robi Irish wip w stronę Ballsa ten wykonuje Spinebuster. Holly próbuje atakować Clotheslinem ale Tommy schyla się i kiedy ten się odwraca nadziewa się na Big Boota. Shane ucieka do narożnika, a Balls i Tommy zbliżają się do niego wolnym krokiem. Tommy bierze zamach, a Shane już pada na ziemię. Balls wybucha śmiechem i przybija piątkę Dreamerowi. Balls zaczyna kopać Shane, Tommy zakłada go na narożnik i bierze rozbieg Dropkick na twarz. Balls patrzy z podziwem na Tommego. Knox wstaje, a Balls szybko powala go Superkickiem, nawet nie ma chęci odliczać. Tommy krzyczy coś w kierunku stołu komentatorskiego. Tazz wstaje i idzie do wejścia klatki. Rozkazuje sędziemu je otworzyć i podaje dwa stoły Dreamerowi. Tommy rozkłada stół i kładzie na niego Shane. Balls wchodzi na narożnik i Leg Drop. Tommy krzyczy wraz z publiką E-C-W. Holly i Knox wstają powalają Dreamera Double Clotheslinem, ten szybko wstaje obaj pchają go na liny i Back Body Drop. Balls rzuca się na nich ale we dwójkę udaje im się wpędzić go w narożnik. Holly sprowadza Ballsa do parteru. Knox widzi wstającego Dreamera Bicycle Kick, Tommy pada na ziemię. Shane wstaje oszołomiony widzi Ballsa w narożniku i wchodzi na przeciwległy narożnik Coast-to-Coast. Shane zaczyna tańczyć na środku ringu. Holly patrz na niego z niedowierzaniem podnosi Dreamera do Holly Bomb. Tommy zaczyna punchować Devila ten upada. Knox próbuje Bicycle Kick ale nie trafia odwraca się i dostaje Dreamer DDT. Shane rzuca się na Dreamera ten powala go Clotheslinem. Balls rozstawia stół ale co to?!. Na rampie pojawia się The Great Kali! Kali zmierza w stronę klatki. Balls i Tommy obserwują go uważnie. Tommy mówi coś do Ballsa i razem zaczynają kopać Hollego i Knoxa. Kali szarpie za drzwi klatki. Tommy woła Ballsa i razem czekają na przeciwnika. Kali wyłamuje drzwi i wchodzi do klatki. Balls i Tommy biegną na niego ale ten powala Ballsa Big Bootem. Kali łapie Tommego i Headbutt. Kali unosi ręce w górę i zakłada Claw na Ballsie. Tommy atakuje go z całej siły. Kali puszcza Ballsa i łapie Tommego ten próbuje wyjść z uchwytu. Shane śmieje mu się w twarz. Młody McMahon bierze rozbieg i wykonuje Dropkick wchodzi na narożnik i Leap of Faith pin 1....2....3

Zwycięzcy: Shane-O-Union(Shane McMahon & Holly Devil & Mike Knox)

Klatka unosi się w górę Holly i Knox chcą dać upust swoim emocją i zaatakować przegranych. Na ring wbiega Tazz i broni swoich kolegów. Knox i Holly niezadowoleni schodzą z ringu. Kali i Shane każą im świętować zwycięstwo.

Koniec gali ECW.

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Undertaker_4don

1

• luki

1

• Fedor124

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Finaly, Undertaker_4don is back to ECW.

Gala bardzo dobra, chociarz brakuje mi tu odrobiny humoru. Khali w Shane O Union? Ciekawe. Szykoją się walki Finlay vs Mysterio coś czuję. Można się było tego spodzewać.

ja daję 4* za ten brak jakiegoś żartu

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

4* za to, że Dreamer w koncu zaczął działać jako champion. No walki nie za specjalne (poza ME), ale wpływają na to ograniczenia rosteru. Pomysł z stajnią młodych w ogóle mi się nie spodobał. cM Punk to już taka marka, że powinien ciągnąć sam, bez pomagierów.

Okay, leci ocena...

Kofi Kingston vs Matt Striker / Boogeyman

3/5 W tej walce nei było nic co by ja wybijało ponad przeciętnośc, poprostu solidny match.

Rey Misterio vs Hornswoogle

3/5, czyli to samo. NIc specjalnego.

Main Event

3 on 2 Handicap Steel Cage Match

Shane-O-Union(Shane McMahon & Holly Devil & Mike Knox) vs Name of Hardcore(ECW Champ Tommy Dreamer & Balls Mahoney)

4/5 Walka całkiem niezła, interwencja Khaliego, czyli mamy kolejnego członka Shane Team.

Gale oceniłem na trzy*, ale widzę że dobrze ci idzie i dalej może być już tylko lepiej

Nie bierzcie ze mnie przykładu.

4 ;) Ostatnia walka jako jedyna trzyma poziom :) Chociaż reszta też niczego sobie ;)

It's Easy Bein' Sleazy