Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWC Explosive Gala 18.02.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Live, Orlando 18.02.2008

Jesteśmy na Backstage gdzie Todd Grisham prowadzi wywiad z Garfieledem:

Todd: Jakie masz plany na tą 1 galę Explosive.

Garfield: Już dziś poznamy posiadacza WWC Title, Cruiserweight Title i Hardcore Title To będzie pierwsza wspaniała gala.

Todd: Jak słyszałem negocjujecie kontrakty z innymi zawodnikami?

Garfield: Tak, dobrze słyszałeś, już dziś pojawi się pierwszy z zawodników. Będzie to taka mała niespodzianka.

Todd: Ok. Idę popytać zawodników co sądzą o tej gali. Dziękuję za wywiad.

Garfield: Ja również

_____Reklamy_____

Już dziś w main evencie wieczoru Rey Mysterio vs Edge

Po reklamach.

Wracamy do hali gdzie trwa odliczanie do pierwszej gali WWC Explosive.

10

9

8

7

6

5

4

3

2

1

0

Jest!! Pierwsza gala już się zaczyna!! Wybuchają fajerwerki wszyscy ludzie są pod wielkim wrażeniem!!

My słyszymy theme Garfielda.

(Garfield wchodzi na ring,bierze mikrofon i zaczyna mówić)

- Witam was serdecznie na pierwszej gali Explosive. Już dziś poznamy posiadaczy trzech pasów!! Ale najpierw chciałbym wam przedstawić moich pracowników. Jako pierwszy GM Explosive Hulk Hogan. Słyszymy theme Hogana. Wchodzi na ring i wita się ze wszystkimi.

-Jako drugi jego pomocnik i zastępca ,,Nature Boy” Ric Flair!!! Ric wchodzi i podobnie jak Hulk wita się z publicznością.

- Garfield: Co powiecie na o tej gali i o swojej pracy.

- Hulk: Powiem tylko jedno, Ta gala będzie dużo lepsza od gal WWE.

- Ric: Zgodzę się z tym w 100%, a my w tej federacji będziemy wykonywać swoją pracę dużo lepiej niż wykonywano ją w WWE! Whoooooo!

- Garfield: Ok. Dziękuje wam! Zapraszam was na pierwszą walkę wieczoru o pas Hardcore!

______Reklamy_______

Po reklamach widzimy stojących już w ringu CM Punka oraz Snitsky’ego

1. CM Punk vs Snitsky Hardcore Championship Title

Snitsky już na początku wykonuje potężny clothesline. Ustawia sobie CM Punka w narożniku bierze rozbieg, ale CM Punk robi unik i zadaje 3 kicki pod rząd. Bierze Snitsky’ego odbija go od lin, ale Snitsky blokuje go. Szykuję się do swego firmowego Pumphandle Slam, ale CM Punk uwalnia się i robi GTS!!! Niewiarygodne! Próbuję pinu: 1...2... NIE!!! Snitsky wydostaje się ostatnimi siłami. CM Punk wchodzi na narożnik i robi Flying Elbow Pin: 1...2...3. JEST!!!!!!!!!!!! CM Punk zostaje nowym mistrzem hardcore.

My już jesteśmy w szatni gdzie Jeff Hardy szykuję się do pojedynku z MVP o pas WWC Cruiserweight.

Tymczasem do szatni wchodzi jego brat Matt.

Matt: Jeff musisz wygrać tą walkę, wtedy zdobędziesz pas Cruserweight i pokażesz MVP kto tu rządzi. Pamiętasz mój feud z nim. Dzisiaj musisz pokazać, że bracia Hardy są najlepszym Tag Teamem w federacji.OK.?

Jeff: Ok.! Postaram się tak mu skopać tyłek, że przyjdzie tu pogratulować nam i podda się w walce!

Matt: Dobra idź już i walcz!

Jeff: Ok. Na razie!

Jeff Hardy vs MVP Cruiserweight championship match.

Na początek mamy zwarcie! Jeff odbija Montela od lin i robi clothesline. Potem wykonuje Moonsault. Próba pinu: 1....2.. i nic. Obaj podnoszą się Jeff próbuję ustawienia MVP przy narożniku ale Montel kontruje. Jeff wbiega na narożnik i robi Whisper In The Wind. W tym czasie w okolicach ringu pojawia się Mr.Kennedy bierze mikrofon i zaczyna klnąć w kierunku Jeffa, i odwraca jego uwagę. Jeff wybiegł z ringu i pobiegł za Kennedym, a w ringu sędzia liczy 8...9...10! MVP wygrywa!! Jeff nie wrócił do ringu!!! MVP zostaje nowym mistrzem Cruiserweight!!!

My jesteśmy w szatni MVP gdzie wchodzi Kennedy.

MVP: Dzięki stary. Wygrałem ten pas. Ale czemu mi pomogłeś?

Mr.Kennedy: Pomogłem Ci bo nienawidze Hardy Boyz oni mnie wkurzają. Mam do ciebie pytanie czy nie chciałbyś razem ze mną zmierzyć się w walce 2vs2 przeciwko Hardyz.

MVP: Nie no spoko. Nie lubię ich tak samo jak ty!!

Kennedy: To bardzo dobrze. Rozwalimy ich!

MVP: OK.!!

Czas na kolejną walkę Women’s Championship

Beth Phoenix vs Ashley

Beth wykonała potężny Clothesline, potem wykonała potężny Fisherman Suplex.Pin:1....2....3! Koniec!

Beth jest poza zasięgiem innych div. Brawo!!!

Przenosimy się do biura Hulka i Rica.

Hulk: Już niebawem walka o pas WWC Title pomiędzy Stone Coldem, a Randym Ortonem. Na kogo stawiasz?

Muszę być za Randym to były członek Evolution. Myślę, że to on dzisiaj wygra.

Hulk: Ja myślę, że to Stone Cold zdecydowanie wygra i mało tego na sam końcem obleje go piwem.

Ric: A co myślisz o main evencie Rey Mysterio vs HBK. Ten, który wygra dostanie Cruiserweight title shota na PPV Hot Battle!

Hulk: Nie wiem niech wygra lepszy!!

WWC Championship match: Stone Cold vs Randy Orton

My już wracamy i słyszymy theme Randy’ego Ortona. Bierze mikrofon i chce coś powiedzieć, ale w tym samym czasie słyszymy ”Glass Shatters” Stone Cold już jest w ringu. I zaczyna się walka. Stone Cold wykonuje clothesline i zaczyna deptać Ortona.

____Reklamy____

Po reklamach Stone Cold odbija Randy’ego od lin szykuje się akcja, ale Randy robi Dropkick, a potem clothesline from hell i kolejny Dropkick. Szykuję się do RKO bierze rozbieg, ale Stone Cold robi mu Stunner’a, ależ zwrot akcji. Pin:1....2....3 Koniec!!!

S.C. zostaje mistrzem WWC!!!!

Backstage:

Widzimy Rey’a, który idzie w stronę ringu ale drogę zasłania mu HBK i mówi:

Przygotowałem dla ciebie małą niespodziankę zobaczysz będzie cudowna!!

Rey: Ok.!! Ale daj mi już przejść!!!

Słyszymy Booyaka Rey wchodzi na ring, a już za chwile słyszymy theme DX, którzy zatrzymują się na rampie.

HBK: To właśnie ta niespodzienka to będzie handicap match i moim partnerem będzie Triple H.

Rey nie wygląda najlepiej. W tym czasie gdy DX wchodzą już na ring. Słyszymy muzykę........Billy’ego Kidmana. To niewiarygodne! To on jest tym zawodnikiem, o których mówił nam Garfield. A więc w main evencie:

Tag team match Kidman/Rey vs DX.

Zaczyna Rey i Shawn. Rey zaczyna od kicków. Wskakuje na line i robi Hurracanrana.

Zmienia się z Billym. Kidman robi Dropkick wchodzi na narożnik i robi Bulldog z narożnika. Uff....!!! Ale na ring bez zmiany wchodzi HHH. Kidman i Rey wyrzucają go z ringu. W tym czasie HBK robi Rey’owi Sweet chin Music, ale Kidman robi Bulldog wchodzi na narożnik szykuję się SSP, ale Triple H ściąga go z narożnika. Shawn wstaje wchodzi na narożnik i robi flying elbow. Pin: 1...2... NIE!!! Rey wstaję robi Scissors Kick i HBK zawiesza się o liny i mamy 619, a na narożniku jest już Billy, który robi Shooting Star Press. Pin:1...2...3!! Koniec. Świetny debiut Billy’ego Kidmana. Fantastyczna Walka.

Explosive schodzi z anteny!!! :smile:

Proszę o szczere komentarze!!

[ Dodano: 2008-02-19, 17:19 ]

Kolejną gale z 23.02.2008 dodam niedługo może nawet jutro. Bo mnie nie będzie od czwartku do przyszłego piątku chyba. :smile:

[ Dodano: 2008-02-19, 17:20 ]

ok

• Odpowiedzi 1
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Garfield

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

Krótko... wszystko to bardzo krótko trwało. Nie mam nic więcej do napisania.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...