Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1.Triple H-lubie jego styl zawsze potrafi zrobic show

2.Jeff Hardy-wielkie umiejętności jest szybki zwinny i fajny team Hardy Boyz dawno temu

3.Undertaker-legenda wrestlingu świetne walki i gimmnicki

4.The Rock-fajne fuedy robił dobre show zawsze cos sie działo w walkach z jego udziałem

5.Randy Orton-moim zdaniem bardzo dobry Heel i czasami jego spojrzenie taka agresja :D

1172056896486a34933c6a9.jpg

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   270
  • Urządzenie:  Windows

Andre The Giant- Za to, że przez całe lata 70. i początek lat 80. André był największym face'em w federacji. Przez 14 lat kariery w WWF nigdy nie przegrał walki przez wyliczenie ani przez akcje duszącą.

Andre przegrał z nieśmiertelnym Hoganem. Został spinowany po jego nieśmiertelnym Legdropie :lol:

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

U mnie to będzie tak.

1.Cena (Szczególnie za czasu występów na SD)

2.Rey Mysterio (Za 619)

3.Harrdy

4.Y2J (Za całokształt)

5.Shaw Michels

19355529494bc0e6f3e8556.gif

Raven ale on przegrał na wrestlemani 5 albo 3 nie pamiętam dokładnie a to nie było już na początku lat 80, raczej środek.

Top 5:

1. Undertaker - za jego mroczny gimmic :twisted: i za legendarne wygrywanie na W- Manii

2. Big Show - za jego Giant ShokeSlam i za to że nie jest jak Great Khali który nic nie umie a ma wielki Push...

3. Kane - bardzo podoba mi się jego styl w WWF

4. Rey Misterio - za jego czasy świetności w WCW i 619

5. Hulk Hogan- za jego piękną wygraną z Andre The Giant, za to że wypromował dużo gwiazd, i za promocję WWE/F.

Bender: "Go Bender go Bender go Bender!"

...::: "Bite my shiny metal ass!" :::...

...::: http://www.ddwwrestling.pl/ :::...

109617953449e4d49ae3d10.jpg

1.The Rock - Bardzo dobry wrestler z jeszcze lepszymi mic-skillsami

2.Mr.Kennedy - Fajny gimmick , wejście z mikrofonem:Mr.Kennedyyyyyyyyyyyyyy

3.Jeff Hardy - lubie jego styl walki i finisher

4.Triple H - od zawsze go lubiłem najbardziej za czasów DX(nowego i starego), zaje*isty heel

5.Stone Cold Steve Austin- Stunner mi się nigdy nie znudził, obojętni na kim był wykonany.

1.Sabu - za hardcorowe pojedynki w pełni tego słowa znaczeniu

2.CM Punk - za charyzme , sprawia wrażenia ,że podczas walki daje z siebie wszystko

3.Kofi kingston - bardzo lubie oglądac jego walki , prezentuje "radosny wrestling " , niesamowita skoczność , zwinność

4.Kane - za gimmick , kiedyś nie było na niego mocnych (WWF) szkoda że teraz go zeszmacili

5. Jeff Hardy - za Swanton Bomb

" I am born to kill, judge and condemn

I am born to win, slay and maim 'em

I am born to live, fight for glory

I am born to die ... "

1083557911497eeae0dfa61.jpg

1. Kofi Kingston- to on wprowadził pozytywną wibracje do WWE ,ale zapomniał jednak o -one love- przez co zajebyście walczy, jak dla mnie jest skoczny, gibki i szybki, jestem naprawdę ciekaw, jak jego kariera się potoczy, na razie ma ICT, co dalej??

2.Sting- to jemu markowałem kiedy był blondynkiem czy dalej Krukiem. Dla mnie legenda, która nie otarła się później o WWE, a szkoda. Ciekawe co by go tam spotkało, tytuły czy ochłapy?

3. Stone Cold Steeve Austin- twardziel, którego wspominam przy każdym otwarciu piwa. Niesamowita postać łysego skurczybyka, który ma wszystko.......wiadomo, na ringu daje z siebie wszystko, sam ustala swoje reguły, nokautuje swojego szefa i wali stunnery na lewo i prawo (tylko w Iraku zepsuł swój finisher na Cenie i Big Show, o ile pamiętam)

4. Billy Kidman- jak on robił shooting star pressa jeszcze w WCW. Pamiętam go jeszcze z bandy Ravena, aż się łezka w oku kręci :cry: Porządny fly'ier

5. Kane- zawsze będę miał szacunek dla czerwonego potwora, choć po utracie pasa EWC został tylko ze swoimi płomieniami, z małymi szansami na WHC, a szkoda, jako średniak zacznie się cofać.

Roots Rock Reggae

Odpowiedz mi kim jestem!?!

173694779448d910b615175.jpg

1. The Rock - te wszystkie segmenty z innymi wreslterami, doskonała technika. Teksty "Jur Kandi Es, Nał u rol end szat ur maut...". Rywalizacja z Stone Coldem, Walka na WMX8. I jak go nie lubić.

2. Randy Orton - lekko udupiany przez WWE, ale i tak go lubie. Rko to jeden z najlepszych finisherów według mnie.

3. The Undertaker - żywa legenda wrestlingu, każdy go lubi, w tym ja.

4. Jeff Hardy - Jeff jest doskonały technicznie w ringu, ma także wiele odwagi, ze np. skakać Swanton Bombem z 5 metrów...

5. Hmm nie wiem kogo tu dać szczerze mówiąc... postanowiłem, że będzie to Rey Mysterio. To od niego zaczęła się cała historia z wrestlingiem, a raczej z teledyskiem P.O.D gdzie było połączenie ich występu na żywo na WM22 i występie Reya na tej gali.

0. Brooklyn Brawler - Ah, ta technika, ta charyzma, ten repertuar ciosów. Jeśli o mnie chodzi, to Brooklynmania is running wild!!!! (swoją drogą zero pasuje do niego).

1. Shawn Michaels - Pewnie posypią się gromy na moją głowę, ale... Najwybitniejszy wrestler swojego pokolenia. Może nie był najlepszy w biznesie przy majku (był tylko bardzo dobry), nie był może najlepszy w biznesie na ringu (znów, był "tylko" bardzo dobry), ale miał w sobie to coś, ten pierwiastek showmana, ten dar, który pozwolała mu tworzyć walki, których nigdy nie zapomnimy. Prawidziwy Mr. Wrestlemania. A dlaczego mówię o Shawnie w czasie przeszłym? Bo dziś jest już "tylko" dobry. Co nie zmienia faktu, że chciałby jeszcze ujrzeć Shawna z pasem przed zakończeniem kariery.

2. Mick Foley - Niesamowita, a przy tym unikalna charyzma, zdolność do przyjmowania niesamowitych bumpów. Do tego świetny brawler i przedewszytkim wspaniała osobowość. Człowiek, który pokazał, że aby zostać gwiazdą, nie potrzeba wspaniałych muskułów, Superstar Look czy też koneksji. Wystarczy ciężka, sumienna praca i poświęcenie. Prawdziwie hardcorowa legenda.

3.Rick Flair - Bez Nature Boy'a ( drugiego zresztą) wrestling nie byłby dzisiaj tym, czym jest. Ileż to zagrywek wprowadził Flair do repertuaru wrestlerów? Przy majku jedyny w swoim rodzaju, a jego "Whooo" to najbardziej znany catchphrase w historii wrestlingu, który będzie towarzyszył temu sportowi tak długo, jak długo będzie on istniał IMO. Z samego szacunku do Flaira, mam nadzieję że Triple nie pobije jego rekordu title reignów.

4. CM Punk - gość, w którym widzę przyszłość. Modlę się, aby WWE nie zmarnowało go, gdyż widzę w nim niesamowity potencjał na legendę, na gościa, o który będziemy pamiętać długo po skończeniu jego kariery. Na razie to tylko potencjał, szansa, co nie zmienia faktu, że dla mnie jest najaśniejszą gwiazdą młodego pokolenia Indy wrestlerów.

5. Al Snow - Jeden z najbardziej zmarnowanych wrestlerów w historii WWF IMO. Czego on nie miał (oprócz masy muskułów, retoryczne pytanie). Świetny w ringu, charyzma przy mikrofonie nieprzeciętna. A jedyne pasy jakie miał w rękach to Europan Title, Hardcore Title i Tag Team Title (i to niezbyt długo, chyba niecały tydzień go mieli z Foley'em, poczym nastąpił heel turn Snowa).

1.Stone Cold - człowiek który nie patrzył komu wali stunner

2.HHH - młoteczek :D

3.CM Punk - lubiałem już go gdy był ECW Champ a teraz jest jeszcze lepszy

4.AJ Styles - od niego zacząłem przygodę z wrestlingiem

5.Kane - za maskę

101535658048822869666d3.jpg

1. Sick Nick Mondo - lubię go za akcje hardcorowe :) Ikona CZW :)

2. Kane - tylko i wyłącznie w masce rządzi. Mam nadzieję że w tym worku jest właśnie maska :)

3. Undertaker - kto go nie lubi ?

4. Triple H - całokształt :)

Od drugiego kolejność przypadkowa:

1. Triple H-zdecydowanie ulubiony wrestler. Lubie go chyba za wszystko, więc nie ma sensu wymieniać.

2. Taker-lubię go za całokształt, a do tego potrafi zrobić dobrą walkę nawet z Batistą ,ale jako bad ass kompletnie mi nie pasuje.

3. HBK-za technikę, za super kick i wejście.

4. Rock-a kto go nie lubi? Jeden z najlepszych w ogóle i najlepszy przy micu.

5. Kane-w masce czy nie świetny, jeden z najbardziej niedocenionych.

• 2 tygodnie później...

1.Cena-za wszystko

2.HBK-za Sweet Chin Music

3.Undertaker-za te wszystkie wygrane walki na WM, za wejście

4.Jeff hardy-za swanton bomb

5.Triple H-za technikę

THE CHAMP IS HERE!®

14570989404896be97b24ab.gif

1. The Undertaker - Legenda...

2. Kane - Dobey wrestler, podobny do Undertakera. Lubię go za czasów, kiedy nosił maskę i Brothers of Destruction :]

3. Triple H - Wielokrotny mistrz WWE, polubiłem go zwłaszcza za czasów DX.

4. Shawn Michaels - Bardzo wyrzymały wrestler, w jego walkach pojawia się dużo krwi ale jednak na nim :P Podoba mi się też jego finisher - Sweet Chin Music.

5. Matt Hardy - Bardzo go lubię. Wolę go od drugiego z braci Hardych, za to, że był według mnie, lepszym bratem w Tag Teamie - Hardy Boyz.

(6. The Rock - The People of Champ :P)

• 1 rok później...

1. Rey Mysterio głównie za czasów WCW

2. Jeff Hardy za swanton bomb

3. Matt Hardy za to że trzyma formę

4. Edge za świetne entrence theme

5. Randy Orton za mój ulubiony finisher rko