Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

1.Undertaker -Legenda, Na nim się wychowałem, ale pozatym jak można nie lubić Undertaker'a ?

2.Stone Cold - Kolejna Ikona wrestlingu, klasa sama w sobie pod koniec lat 90s.

3.Rock - To samo co Austin.

4.Sting - Dla niego włącze czasem TNA.

5.Kurt Angle - Za Genialne walki.

Hmmm dodał bym też Eddiego.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

1. Undertaker

2. Jeff Hardy

3. John Cena

4. HBK Shawn Michaels

5. Rey Mysterio

A jeszcze:

6. Thriple H

7. Kane

8. Batista

"The Lone Wolf"

III miejsce - Typer WWE 2011

III miejsce - Typer WWE 2015

164733627454c4fd317ad52.jpg

• Urządzenie:  Windows

Stronę wcześniej Luk pisał o tym, żeby uzasadniać swoje wypowiedzi, czy aż tak trudno wpisać choćby jedno zdanie??

Ograniczę się do jeszcze aktywnych wrestlerów.

Undertaker - Za jego przebogatą karierę i za jego świetny gimmick i za to, że nie ma takiego parcia na wszelkiego rodzaju pasy jak chociażby HHH.

John Cena - No co :P ja już tak mam, że im więcej ludzi kogoś nie lubi i pisze o nim źle to ja mam odwrotnie :D Podoba mi się jak wchodzi na ring i pasuje do niego "My time is now" Błagam o hell turn już od NOTC.

Umaga - uwielbiam go po prostu, z taka masą rusza się świetnie. Robi dobre walki jak na standardy WWE. Poza tym gimmick jest świetny. Oby dostał większy push na smacku!

Shelton Benjamin - widziałem go parę razy na Royal Rumble czy na Wrestlemaniach podczas meczu w MITB i super mi się go oglądało. I też na Smacku mam nadzieję, że powojuje o jakiś pas

Randy Orton - urodzony hell, rzadko się zdarza aby syn był równie dobry co ojciec, a jeszcze rzadziej by go przerastał a tak właśnie w tym przypadku jest.

pozostali nieaktywni już:

Foley, Rock, Austin

1.Hulk Hogan-Pierwszy wrestler którego znałem.

2.Mick foley i Sabu- Najwięksi hardcorow'cy w wrestingu.

3.RVD-Drugi hardcoro'wiec :P

4.John Cena-Przez większość czasu interesowania się wrestlingiem był dla mnie najlepszym wrestler.

5.Randy Orton-Hell przyszłości. Jeszcze tym diabelskim spojrzeniem. :evil.

40559782148131fea3e063.jpg

Witam, mój pierwszy post :wink:

Numer jeden to Undertaker - Jeden z najlepszych wg, mnie wrestlerów. Jego wejścia są niesamowite. Chokeslam, tombstone, chokehold (ile on tym ludzi uszkodził :smile: ) Szkoda, że musiał odejść po przegranej z Edge, ale liczę na jego wielki powrót !

Reszta mniej więcej na równi:

John Cena - charakterystyczna postać, lubię jak wykonuje "F** you" oraz oczywiście "you can't see me"

Batista

HHH

Hornswoggle :twisted: Razem z Finley'em w śmieszny sposób wygrywają.

Wrestlingiem zbyt krótki okres czasu się interesuję, żeby znać klasyki.

Z czasów dzieciństwa pamiętam Hogana oraz Stinga.

1. Triple H - Za jego gimmicki (taki dran i skurwiel :))

2. HBK - Za Sweet Chin Music i za świetne czasy z HHH w DX

3. Undertaker - Ikona... jak większość z was na nim się wychowałem :) Uwielbiam jego gimmick Deadmana

4. Kane - Także za gimmick :)

5. Jeff Hardy - Lubie jego High Flyingowe numery ;) poza tym po prostu go lubię :D

One Love [you]

869141827488f7434d2d32.jpg

1 Kevin Nash

2 Sean "X-Pac" Waltman

3 Macho Man Randy Savage

4 Triple H

5 Rob Van Dam

Stronę wcześniej Luk pisał o tym, żeby uzasadniać swoje wypowiedzi, czy aż tak trudno wpisać choćby jedno zdanie??

1 Kevin Nash

2 Sean "X-Pac" Waltman

3 Macho Man Randy Savage

4 Triple H

5 Rob Van Dam

No w jaki sposob do was przemawiac, zebyscie zrozumieli? Czy to takie trudne? :/

1.The Rock koleś po prostu ma zajebiste gadane jego teksty mimika czy gesty 1 klasa ! :)

2.John Cena raper jak dla mnie wprowadził coś nowego do wwe większość sie pewnie z tym nie zgodzi :P

3.Undertaker legenda , uwielbiałem to jak go sie wszyscy bali 8)

4.Rey Mysterio zajefajnie spada z góry :D polubiłem go gdy obejrzałem o nim film dokumentalny

5.Kofi Kingstone ma fajny styl lubię oglądać jego walki :)

RAW IS WAR

11525856144aeac13cbddce.jpg

No to jedziem:

1. Sting- jedyna obecne walcząca legenda któa nigdy nie walczyła w WWF/E. W sumię za wszystko. Za zajebisty gimmick, który w połączeniu z ogromnym pushem sprawił, że WCW franchise stał się najbardziej rozpoznawalną ikoną World Championship Wrestling w historii (już od 91'), za to, że sam jeden stawił czoła, ba! pokonał nWo! Za makijaż który każdy, dzieciak czy dorosły chciał nosic...za to, że był (prawie) zawsze face'm i bronił honoru fedracji jako pierwszy. Za Scorpion DeathLock, wyliczac można sporo...Tak jestem markiem i sie nie wstydzę! :D

2. Mick Foley- człowiek który na spółkę z Terry'm Funkiem stanowi określenie hardcore w wrestlingu. Nie oszczędzał się czy to walcząc w federacjach Japońskich, WCW czy WWF. Za świetny gimmick Manekinda i za walkę legendę: Hell in a Cell z Undertakerem i pamiętny bump z 5 metrów stalowej klatki na stolik komentatorski.

3. Undertaker- za to, że jest nieliczną jeszcze walczącą legendą WWE. Za sprawnośc z jaką stara się wykonywac swoje techniki, Becouse Venomus said so! :D

4. Kevin Nash- Big Sexy, Diesel, Daddy Oz, Big Bad Wolf...człowiek o niezliczonych ksywach i charyźmie nie z tej ziemi. Za to, że mimo postury poruszał się tak zwinnie po ringu (Giantowi też się to udawało). Za to, że był liderem Wolfpacku, częścią nWo oraz połową najlepszego tag teamu w biznesie- The Outsiders ( On, Hall, HHH i HBK to ziomki :D)

5. Scott Hall- za jego wygląd,charyzmę, bad boyowośc...rozchwiany krok, ogólny luz i coolnes, za wykałaczki i zmącony wzrok (czyżby jego alkoholizm? :D) Za genialnego finishera- Razor/Outsiders Edge (pięknie wykonany crucifix powerbomb)Kumasz to chico? Survey says: One more for the Good guys! :twisted:

nWo 4 life!

Just 2 sweet!

861576481480fa62cbd549.jpg

Trudno wybrac 5 ulubiencow , bo mam ich wiecej . sproboje czesc z moich ulubiencow nie w kolejnosci.

1.HBK- niesamowity zawodnik , im starszy tym lepszy . w WWF był swietny , DX tez . wielkie brawa za rowna forme mimo kontuzji.a i jego smieszna piosenka pasujaca do gimmicku

2. Mr. Kennedy - swietne mic-skillsy i walczy coraz lepiej siłowo. i te jego wejscie .

3. HHH - swietny gimmick , w DX rzadzil i wogole bardzo dobre umiejetnosci.

4. Sting - niesamowity zawodnik w WCW rzadzil. Face dobry , wszystko dobrane dobrze . legenda wrestlingu

5. Randy Orton- - urodzony heel . niesamowite mic-skillsy i swietnie walczy niemonotonnie i swietnie RKO (moze to powielenie Diamond Cutter) ale swietnie go wykonuje , szczegolnie z zaskoczenia. niesamowita charyzma .

inni ulubiency to np. Umaga , Big Show , Kofi , Diesel , Taker , Hogan , Palumbo , DDP , Shamrock , Venis , Rock , Austin , Kane . CmPunk , Edge .Shane McMahon i RVD

Edytowane przez remwal

1. A.J Styles- Tak, zawsze gdy oglądam jego walki włącza się mark mode (a może po prostu nie jest wyłączony), świetne umiejętności i ostatni zmiana gimmnicku na dużo lepszy. I jeszcze za wspaniały finisher Starcie Stylów (Styles Clash).

2.Edge- Wg. mnie wreslter niesamowity, tylko ma taki gimmnick tchórza. Ale pamiętna walka z Mankindem na WM22.

3,4.MCMG-Cóż ja ich uwielbiam świetnie walczą ale najbardziej cenię ich Team Work.

5.HBK- Głównie za gimmnick i wspaniałe Sweet Chin Music.

10136801454e08b07ab2e86.jpg

1.Undertaker: Za świetny gimnick, za świetne walki w przeszłości i teraz i za Hell in a Cell z Mankindem.

2.Triple H: Za zdobycie 12 razy WWE/WHC championa. Za DX i Evolution i za gimnick

3.Stone Cold Steve Austin: Gwiazda końca lat 90, ikona wrestlingu, świetny gimnick.

4.The Rock: Znakomite feudy, gwiazda ery attitude i za charyzmę.

5.Mick Foley: Ikona hardcoru, świetny wrestler i za Hell in a Cell z Undertakerem

5546442554918299d934f8.jpg

RKO-Za to, że jakom najmłodszy w historii wrestler zdobył pas.

Jeff Hardy-Ogólnie za Swantom bomb.

Matt Hardy-Za to, że pomógł Jeffowi w trudnej sytuacji gdy spalił mu się dom :twisted:

Andre The Giant- Za to, że przez całe lata 70. i początek lat 80. André był największym face'em w federacji. Przez 14 lat kariery w WWF nigdy nie przegrał walki przez wyliczenie ani przez akcje duszącą.

Triple H-Za to, że przeszedł do Smacka. I za jego lata świetności kiedyś i teraz.

[you] wejdź i oceń moją galerię http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=15169&start=15

72980324749511c3a2737d.gif