Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. Big Daddy V (Viscera ) za jego sprawnosc przy 228 kg wagi i wyglad

2 Greath Kali nie wiem dlaczego ale lubie wrestlerow ktorzy sie czyms wyruznaja

3 Rey Mysterio za hardkor

4 Jonh Cena za wejscia

5 Mark Henry bo Mistrz Swiata

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

Stary tak na poważnie piszesz czy tylko dla jaj? :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

jeśli na serio to powarznie mówię ci żebyś poszedł do specjalisty, bo z tobą coś nie tak

Big Daddy V (Viscera ) za jego sprawnosc przy 228 kg wagi i wyglad

sprawność, że co?? wygląd?? te wały tłuszczu??

Rey Mysterio za hardkor

my chyba innnego Reya znamy

Mark Henry bo Mistrz Swiata

ta a ja wrzechświata

proszę powiedz że żartujesz bo zaczynam się połować że ktoś na serio tak myśli

a i zmień sygne bo się żygać chce jak to widze (powinien być punkt w regulaminie że V bez piżamki nie można pokazywać na forum :D )

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

W sumie BDV jak na swoją mase(powtarzam na swoją mase!) to całkiem się sprawnie rusza i niektóre movesy wyglądają w jego wykonaniu naprawdę nieźle( spinning heel kick - wykonanie go przy jego posturze to już coś)

A co do reszty....no ja wierze że to żart taki ;)

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

Zupsky, No muszę przyznać , że twoja lista jest ciekawa :razz:

915802072594e34bce782c.jpg

Zupsky - to było genialne :D Uśmiałem się do łez :)

1. Super Dragon - Jeden z dowodów na to, że nie trzeba mieć postury jak Khali czy inny kloc żeby robić za czołg na ringu. Bardzo dobry technicznie, pomimo lekkego zaokrąglenia tu i tam bardzo sprawny. Najbardziej stiffowy wrestler, bez dwóch zdań. Uwielbiam oglądac jego walki z debiutantami :D Początki w EPIC czy APW to spore zainteresowanie puroresu z jego strony. Walczył również w Meksyku, gdzie do kontuzji kolana 450tka z narożnika to była bułka z masłem. Zahaczył też o WCW gdzie wystapił w Dark Matchu na gali Thunder. Ogólnie z nie jednego pieca jadł chleb jeżeli chodzi o style. Podobami mi się również to, że nigdy nie powiedział ani słowa na ringu. Mimiką twarzy nie nadrabia, bo ma maskę... jego po prostu się "czuje". Na swój sposób jest bardzo wyjątkowy.

2. Excalibur - Choć obecnie odpuscił sobie nieco czynny wrestling, to jednak jest na każdej gali PWG gdzie robi jako 'Commissioner of Food & Beverage' ;) Wcześniej robił świetne pojedynki w teamie S.B.S czy też z Beef'em Wellingtonem jako niezapomniany Team Masturbation w CZW. Bardzo przytomny i bystry jeżeli chodzi o riposty kierowane w stronę fanów (tutaj też cenię Kevina Steena za to samo). Speach'e i proma pod katem humorystycznym - pierwsza klasa. Nigdy nie zapomnę jego "słownego tagu" z Disco Machine. "Come on you fackin' idiot!" przy maksymalnie wyciszonej publiczności było zjawiskowe. Genialny LOL. Trzeba zobaczyć ;)

3. JC Bailey - Głównie z sentymentu. W sumie to od niego zaczęła się moja przygoda z ultraviolentem. Jakos tak się złożyło, że trafiłem na początku na kilka jego walk i od tamtej pory wiedziałem, że "ten chudy kolo jest zajebisty" ;) Po problemach z narkotykami i prawem wrócił do wrestlingu na gali CZW ToD: Fast Forward, później było Choosing Sides (też CZW), jakaś gala z IWA-MS... i znowu zniknął z horyzontu :/ Konkretny świrus.

4. Chris Hero - Jeden z najlepszych technicznie wrestlerów na świecie. Walczył w kilkunastu krajach; jeden z trenerów w Chikara Factory i innych europejskich federacjach. Znakomity jako heel i face. Bardzo dobry main eventer w jakiejkolwiek federacji by nie walczył. Klasa sama w sobie.

5. Scotty Vortekz - Młody i utalentowany zawodnik. Potrafi zrobić konkretny pure match (technika + high fly), ladder match czy wziąc udział w ultraviolentowym turnieju. Zawsze lubię go oglądać w teamie Naptown Dragons bez różnicy czy z Youngerem, Dustinem Lee czy xOMGx. Swoją drogą mogli by stworzyć konkretnią stajnię. Kupuję to z miejsca. Młody, zdolny i wszechstronny. To się ceni.

To jest mój Top 5 na "teraz". Top 5 "ever" wyglądałby nieco inaczej, ale musiałbym mocno pogłówkować.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Reputacja:   2

Jaka to gala z tym tagiem słownym? ;)

2999686564ec3bcdf0a69b.jpg

No oczywiscie nie wiecie pewnie ze Mark Henry jest mistrzem swiata w podnoszeniu ciezarow. A co do reszto to kazdy ma swoje zdanie i moze to bylo smieszne to nie znaczy ze trzeba leciec z morda na mnie .

a i zmień sygne bo się żygać chce jak to widze (powinien być punkt w regulaminie że V bez piżamki nie można pokazywać na forum
i co nie podoba sie kazdy moze lubic tego kogo chce

[ Dodano: 2008-02-16, 00:44 ]

A i jak nie widzieliscie walk V to nie pierdzielcie ze to jedynie zwaly tluszczu bo przy swojej wadze to rusza sie wysmienicie

Jaka to gala z tym tagiem słownym? ;)

Chanukah Chaos (The C's Are Silent). Ogólnie bardzo udana. Z tego co pamiętam, to linki do niej znajdują się w odpowiednim dziale.

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Urządzenie:  Windows

Kolejność przypadkowa

1. Chris Hero

2. Samoa Joe

3. A.J. Styles

4. Christian Cage

5. Edge

you're going away with me alright... in a garbage bag..

„Nie sądziłem, że na świecie jest aż tylu idiotów - dopóki nie zobaczyłem Internetu.” Stanisław Lem

A i jak nie widzieliscie walk V to nie pierdzielcie ze to jedynie zwaly tluszczu bo przy swojej wadze to rusza sie wysmienicie

No rusza sie wysmienicie, tylko ze napewno ponad polowa (duza polowa) forum powie, ze V jest beztalenciem (zreszta tak jest) :) . I zapewniam cie ze nie ma takiego ktory nie widzial jak Big Daddy walczy...

Sorka za offtop ;)

1480916194a0b1a85edad5.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

No oczywiscie nie wiecie pewnie ze Mark Henry jest mistrzem swiata w podnoszeniu ciezarow.

Nie wiemy, bo nigdy nie był. Największym osiągnięciem Marka w podnoszeniu ciężarów jest udział w olimpiadzie oraz srebrny medal w Pan American Games. Do tego można dodać wygraną w zawodach strongman: Arnold's Classic. Więc mistrzem świata nigdy nie był

To dlazczego jak zawsze wchodzi na ring to zapowiadajacy walke mowi ze jest mistrzem swiata mozecie mi wytlumaczyc ??

A np Undertaker to Deadman....to on naprawdę nie żyje?

Stary to nie jest wszystko naprawdę...zresztą Henry zapowiadany jest jako World Strongest Man(najsilniejszy człowiek świata a nie mistrz świata).... i wierzysz że naprawdę taki jest?

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

To dlazczego jak zawsze wchodzi na ring to zapowiadajacy walke mowi ze jest mistrzem swiata mozecie mi wytlumaczyc ??

Między 'World Strongest Man' a 'World Champion' jest różnica. Mark jest nazywany tym pierwszym, co i tak jest jedynie przydomkiem, bo najsilniejszy nigdy nie był:)

A np Undertaker to Deadman....to on naprawdę nie żyje?

Stary to nie jest wszystko naprawdę

To akurat nie zawsze tak jest. Bo przecież "Olympic Gold Medalist' Kurt Angle naprawde zdobył złoto na olimpiadzie:) Tyle, że takowe rzeczy można zweryfikować i samemu ocenić, a nie zawsze wierzyć na słowo, szczególnie jeśli coś się dzieje w świecie wrestlingu.