Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1-Randy Orton jak był heelem to go poprostu ubustwiałem za tą jego wściekłość :twisted:

2-Jeff Hardy od kąd był facem go lubiłem tak bardzo że teraz nadal go bardzo lubie i markuje mu 8-)

3-Shawn Michaels tu chyba nie trzeba tłumaczyć...

4-Mr. Anderson z niego jest taki zajebisty dupek że poprostu nie da sie go nie lubić '' How many Assholes we have in the bulding tonight?''

5- Tu wymienie kilka osób bo 5 to za mało

-Chris Jericho

- Edge

- HHH

-Aj Styles

-The Rock

-Stone Cold

-John Morisson

No okej starczy, ale z 10 bym jeszcze znalazł :lol:

Edytowane przez RKO DX

7827538684d468b7066d0a.jpg

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

Jak kolega wspomniał wyżej, wybranie spośród nich 5 jest dość trudne... :D

1. HBK Shawn Michaels - za całokształt. Facet jest niesamowity, całe swoje życie poświęcił wrestlingowi - przekonałem się o tym zapoznając się z każdym rokiem jego długiej kariery. Thank You Shawn!

2. HHH - jak wyżej. Niesamowite emocje związane z DX, świetny gimmick a teraz jeszcze feud z Deadmanem.

3. Edge - za gimmick i za wszystko. xD Podoba mi się przy mikrofonie, fajnie walczy, do tego Alter Bridge w themie. :twisted:

4. Alberto del Rio - gościu wymiata. Szczególnie spodobał mi się po RR'11. Piękne samochody, charakterystyczne wejście do ringu, wypowiedzi, walki... Dodatkowo segmenty z nim i Rodriguez'em gniotą system. :D

5. John Morrison - ostatnio urósł mi w oczach, szczególnie po akrobatycznych wyczynach. Gdyby zmienić mu wejściówkę i bardziej wypushować byłby na pewno wyżej na mojej liście.

Na wyróżnienie zasługują też Chris Jericho, Drew McIntyre, Radny Orton, Rey, Jeff Hardy, Low-Ki... dużo tego. :)

Even though you can't afford

The sky is over,

I don't want to see you go,

The sky is over.

11451308644e35975636c51.jpg

• 4 tygodnie później...

Po krótce:

1.CM Punk dobry za mikrofonem i świetne walki.

2.AJ Styles świetne walki dobry lider Fortune.

3.Jeff Hardy dobry gimnick za mikrofonem też daje rade.

4.Christian dobry w ringu.Powinien walczyć w Main Eventach.

5.Alberto del Rio gościa się nie da nie lubić dobre proma i świetne walki.

We walk alone in the unknown

We live to win another victory

We are the young

Dying sons

We live to change the face of history...

2482447074e46ec6d7986d.jpg

Ano zgadzam się, pięciu ciężko, ale spróbuje:

1. Shawn Michaels - najlepszy performer w historii, co tu dużo gadać

2. CM Punk - świetny heel obecnie

3. John Morrison - geniusz ringowy, niedoceniany

4. Christian - fantastyczny w każdym aspekcie, jak wyżej, niedoceniany

5. I tu muszę dać dwóch, dwóch mistrzów mikrofonu i brylujących w ringu : The Rock i Chris Jericho :)

A poza tym to jeszcze blisko są Goldberg, Stone Cold, Roddy Piper. No, to tyle w czołówce. :) (O TNA nie piszę, bo mało oglądam)

And if you're not down with that, I've got just two words for ya!

Nr1 - Christian według mnie co powtarzam ciągle w TNA pokazywał 100% umiejętności w WWE nie. Ale bez względu na federacje rewelacyjny

Nr.2- Aj od 2002 roku w TNA i nie schodzi z poziomu. Te pamiętne mecze w 2005 roku z Christopherem Danielsem i Samoa Joe nie do zastąpienia.Najlepsz zawodnik TNA jako Face lepszy

Nr.3-Sabu and RVD - Dwie ikony ECW. Hardcorowe mecze w ich wykonaniu cudne. Bardzo podoba mi się u tej dwójki styl walki.

Nr.4-Chris Benoit ech szkoda że już nie żyje ale nigdy o nim nie zapomnę jeden z lepszych techników.

Nr5-Chavo Guerrero najbardziej szmacona postać WWE nie zasługuje na to jego ring skille są jedne z lepszych w federacji. Oprócz tego zasługuje za te wszystkie lata w WWE na wyróznienie chodź by IC title

WYRÓŻNIENIE: Christopher Daniels, Eddie Guerrrero , Brock Lesnar, Bourne, Undertaker, Ruckus

13771833464dc067047ffd1.jpg

• Urządzenie:  Windows

1. John Morrison - świetny zawodnik, popisujący się niesamowitym stylem i nieziemską odwagą. Jego akcje są naprawde niesamowite - chociażby skok na Sheamusa z ogromnej wysokości na walce gali Elimination Chamber, czy świetne uniknięcie weliminowania na tegorocznym Royal Rumble.

2. Alberto Del Rio - co tu dużo mówić, świetny zawodnik z ogromną charyzmą.

3. Evan Bourne - jeden z moich ulubieńców. Co prawda aktualnie jego pozycja w WWE jest troche nijaka, ale generalnie bardzo go lubie, głównie ze względu na niemałe umiejętności. I finisher ;)

4. Justin Gabriel - wolałem go za czasów FCW, gdzie był świetnym Face'm. W WWE jest aktualnie jednym z najbardziej rozpoznowanych hell'ów, ale mam nadzieję, że to się zmieni.

5. Edge - dobry zawodnik, z ogromnym doświadczeniem i umiejętnościami.

1. Sting - niesamowity gimmick, skillsy, i w ogóle niesamowita postać. Najważniejszy wrestler WCW, jeden z ważniejszych TNA.

2. Rhyno - rewelacyjny ECW Original. Muszę przyznać, że kiedy widzę go w ringu, przypomina mi się ECW.

3. The Rock - świetny mic, niesamowita charyzma. Kiedy usłyszałem theme Rocka na RAW myślałem że zemdleję. Reakcja fanów - bezcenna. Mic już nie ten jak kiedyś (catchprase słabo wypowiedziany), ale wspomnienia przywraca.

4. Raven - kruk. Chyba najbardziej rozpoznawalna postać w ECW. Świetny finisher (Raven Effect), nieziemski gimmick. Trochę żałuję, że nie ma go w TNA, bo ciężko znaleźć gale z jego udziałem (jakieś JAPW??).

5. John Morrison - jedyny zawodnik z młodego pokolenia, którego lubię. Jest również jednym z niewielu wrestlerów WWE, których cenię. Głównie za zwinność lubię Morrisona.

• 1 miesiąc temu...

1.The Undertaker - Deadman...19:0...i wszystko jasne :P

2.Rey Mysterio - Za umiejętności w ringu i przy micu.Plus poczucie humoru(np.gdy przedstawiał swojego syna)

3.Rob Van Dam - Charyzma...i poprostu lubie jakoś jego postać.Może dlatego,że ma Polskie korzenie :P

4.Randy Orton - Źmija,bardzo dobry heel,nieco gorszy jako face ale daje radę.

5.R-Truth - Moim zdaniem jeden z najbardziej niedocenianych wrestlerów w WWE...bardzo dobry przy micu,walki daje porządne...dla mnie główny kandydat do pushu.

Oprócz tej piątki jeszcze Kane,Jeff Hardy,Sting i Hulk...oraz oczywiście byli (i juz legendarni) wrestlerzy jak HBK czy Edge :)

A poza tym uważam,że Marcin Najman powinien dołączyć do WWE.

Nowe Diary - Let's get ready to Wrestling?

13583903254dce4fcc7490a.jpg

1. CM Punk --> Gra świetnie heela. Ciekawy gimmick. Super mic skille. Szkoda, że jest teraz niedoceniany przez WWE.

2. Sting --> Icon. Dla mnie najlepszy z tych starszych wrestlerów. W WCW był super a teraz w TNA trochę podupadł na zdrowiu ale nadal jest spoko.

3. Goldberg --> Także poznałem dzięki WCW. Był przez dłuższy czas niepokonany. W WWE też mi się podobał. Robi najlepszego speara w tym biznesie chyba.

4. Jeff Hardy --> Kiedyś postawił bym go wyżej w moim rankingu ale przez sprawę z narkotykami i sytuację z Victory Road dużo stracił w moich oczach. Nie zmienia to faktu, że jest fenomenalnym high flyerem i ogólnie wrestlerem.

5. Kompletnie nie wiem kogo dać na 5 miejscu. A niech będzie Undertaker za długą i treściwą karierę.

Poza listą dał bym jeszcze takich zawodników jak : Orton, Styles, Petey Williams i Low-Ki

Edytowane przez bogi1

5. AJ Styles - polubiłem go już na początku mojej przygody z TNA. Ową federację zacząłem oglądać dla Stinga, ale obecnym mistrzem (WHC) był właśnie AJ. Lubię go za jego styl walki i świetny gimmick (ten face'owy jest dużo lepszy od tego heelowego). Na samym początku się dziwiłem i nie mogłem pojąć, dlaczego pas ma jakiś młodziak, a nie wysłużony, dobry Sting. No ale ja jako ktoś, kto lubi nowe rzeczy zacząłem oglądać jego walki i doszedłem do wniosku, że na pas bardzo zasłużył. A jego przegrana z RVD, to była zwyczajna "szopka". Moim zdaniem pas do dziś powinien trzymać właśnie on.

4. CM Punk - lubię go za heelowe gimmicki i specyficzny styl walki. Lubię go oglądać w roli heela. Jego nieczyste zagrywki bardzo do niego pasują. Oprócz tego jest świetnym mówcą. Do tej pory nie mogę zrozumieć, dlaczego WWE nie dopuszcza go do pasa. CM zasługuje na ogromny push.

3. Chris Jericho - tu chyba nie trzeba się rozpisywać. Heelowy gimmick, styl i zachowanie podczas walki, speeche, etc. Tego można wymieniać od groma. Jest on moim ulubionym wrestlerem z WWE, tylko dlatego, że jest najlepszy na świecie w tym co robi :) (Oh its real, its damn real).

2. Jeff Hardy - może go polubiłem, dlatego że pierwszą walkę jaką widziałem, to była jego walka. Bardzo mi się podobał jego feud z Punkiem i to właśnie wtedy zacząłem mu markować. Jego charakter face'owy z WWE bardzo mi się podobał. Gdy Jeff odszedł z WWE i przeszedł do TNA, to nie byłem z tego jakoś specjalnie zadowolony. W TNA zginął jako face. Dopiero nowy gimmick antychrysta odświeżył jego postać. Wtedy już zacząłem na dobre być za Jeff'em. Wszystkie jego speeche i walki strasznie mnie cieszyły. To był moment, w którym mogłem Hardy'ego oglądać bez przerwy.

1. Stone Cold Steve Austin - każdy powinien wiedzieć za co można lubić Texas Rattle Snake'a. Za jego gimmick. Bardzo mi się podobało, to że przed walką z Rockiem Austin wyszedł sobie na arenę tym swoim szybkim chodem. Rock stał przy jednym z narożników, a Austin tylko na niego popatrzył i wbił na narożnik. Nikogo się nie bał. Rozpierdzilał wszystko co stanęło mu na drodze. Przed walką z Big Show'em, gdy pokazał mu środkowego palca, to już wiedziałem, że jest to zawodnik, którego nigdy nie przestanę lubić.

1.Triple H - za całokształt. Mój ulubiony zawodnik od początku mojej przygody z WWE.Według mnie nikt nie jest od niego lepszy.

2.Sheamus - lubię go od czasu jego debiutu. Podczas jego pierwszej walki o pas załatwił Cenę którego nie lubię, było to naprawdę dobre. Celtic Warrior ma także dobry styl, który mi się podoba.

3.The Rock & Stone Cold Steve Austin - są u mnie na równym miejscu. Obydwaj toczyli doskonałe walki, szczególnie pomiędzy sobą . Stunner Austina wymiata podobnie jak Rock Bottom Rock'a

4.Chris "Y2J" Jericho & CM Punk - toczą dobre walki. Są idealni przy mikrofonie.

5.Alberto del Rio - uwielbiam go za to, że podczas jego pierwszej walki z Reyem (Rey należy do mojej grupy najgorszych wrestlerów) pokonał go. Rio ma także bardzo dobry submission Cross Arm Breaker.

6. The Undertaker - za bycie legendą. Dobry finisher i submission. Posiada także dobry gimmick.

7.Shawn Michaels - za jego Sweet Chin Music i to że miał TT DX z Hunterem.

1.CM Punk - Mój ulubiony zdecydowanie wrestler, lubię go za przemowy, za walki, za mimikę twarzy... Ogólnie za wszystko. Szkoda, że nie ma pasa :(

2.Edge - Bardzo lubię Edge'a. Sam nie wiem czy wolę go jako face'a czy jako heel'a. Świetny na micu. Dobry w ringu. Po prostu fajnie się go ogląda.

3.Alberto Del Rio - Wrestler którego lubię za to, że jest po prostu śmieszny. Najbardziej śmieszy mnie jego radość po wygranych walkach :D

4.Triple H - Mój zawodnik którego długo lubiłem najbardziej. Szczerze mówiąc to w nim najbardziej podoba mi się finisher i muzyka.

5.Randy Orton - Dobra żartuję nie cierpię go.

5.Christian Bardzo niedoceniany wrestler, przez 17 lat nie miał pasa! Bardzo lubię go oglądać w ringu i mam nadzieje, że odzyska dziś/jutro WHC.

1161423919541b3db89050d.jpg

Jeff Hardy - lubię go odkąd oglądam WWE. Ma fajny styl. Chciałbym jego powrotu do WWE.

CM Punk - podoba mi się to, że poprowadził Nexusa. Fajny ma finisher xD

Alberto del Rio - jest niezły. Mimo że jest nowym zawodnikiem już jest na szczycie. Bodoba mi się jego styl. Mam nadzieję że niedługo powalczy o pas WWE :razz:

Christian - muszę przyznać, że jest niedoceniany. Boli mnie to gdyż uważam że to naprawdę dobry wrestler. Mam nadzieję, że w przyszłości zdobędzie jeszcze pas WHC

Cody Rhodes - Dawniej nie zwracałem na niego uwagi. Jednak od czasu WM27 doceniam jego postępy. Świetny jest jego nowy styl :shock: . Myślę, że należy mu się jakiś tytuł (moze intercontinental championship :lol: )

• 2 miesiące temu...

1.The Undertaker.

Taker to wrestler którego polubiłem od pierwszego momentu, kiedy tylko go ujrzałem. Od razu przyciągnął mnie jego oryginalny, charakterystyczny mroczny gimmick, jak i bardzo dominujący styl walki. Dlatego też chłonąłem jego wcześniesze matche z zapartym tchem. Oczywiście Mark ze względu na swe gabaryty nie jest tak wyjebanym wreslterem od strony stricte technicznej jak pozostali w mojej top 5 ale trzeba przyznać, że taker to bardzo dobry power wrestler, który potrafi(a może niestety potrafił...) sporo w ringu. Poza tym szanuję go niezmiernie za postawę poza ringiem i poświęcenie dla federacji. Oczywiście obecnie to już nie ten sam Undertaker, lata i kontuzje zrobiły swoje, ale i tak każde jego pojawienie się w ringu, to dla mnie wielka radość, a fakt że nadal jest w stanie zrobic taką walkę jak ta z Tryplakiem na WM27 sprawia, że markuję mu dalej jak cholera.

2.Shawn Michaels.

O klasie ringowej Shawna nie będę się za długo rozpisywał bo jego walki mówią same za siebie. HBK to jeden z najlepszych all-rounderów ever, który potrafi poprowadzić nawet kiepskiego wrestlera i stworzyć z nim dobrą walkę w praktycznie każdej stypulacji. Uwielbiam równiez ten specyficzny luz i sposób bycia Shawna jak i poczucie humoru. Poza tym trzeba wspomnieć o zajebistej charyźmie 'Sexy Boya' która pozwala mu na bycie zarówno zajebiście nienawidzonym heel'em jak i dobrym, choć w moim mniemaniu nieco gorszym face'm. Oczywiście trzeba przyznać, że Michaels to postać wzbudzająca ogromne emocje, za to jakim człowiekiem był(a może i jest...) poza ringiem, różne doniesienia o postępowaniu HBK w latach 90, sprawiają, że wokół jego osoby pełno jest wątpliwości. Dlatego też The Showstopper ma u mnie 2 miejsce za Takerem którego jako wrestlera szanuję najbardziej.

3.CM Punk.

Genialne Mic skille Punka, ciekawy gimmick i świetne umiejętności techniczne sprawiają że CM to jeden z moich ulubieńców. Punk to zawodnik który powinien być przyszłością WWE i mam nadzieję, że tak będzie, choć fakt iż był do nie tak dawna strasznie szmacony(zeszłoroczny feud z mysterio w którym zrobiono z niego cipe nie potrafiąca wygrać nawet pomimo pomocy własnych kompanów z SES...) sprawia że mam pewne wątpliwości. CM Punk to obecnie z braku Shawna, Takera i Chrisa, jedyny zawodnik któremu markuję w WWE.

4.Chris Jericho.

Jeden z najbardziej charyzmatycznych wrestlerów jakich widziałem. Jericho lubie przede wszystkim za rolę Heela w której jest po prostu zajebisty, jednak muszę przyznać, że wolałem jego poprzednie wcielenie z początków jego pobytu u Vinca uważam, że ten oryginalny Jericho był najlepszym gimmickiem Chrisa. Prócz tego Y2J to również świetny technicznie wrestler, choć ostatnio troszkę brzuszku mu przybyło, i chyba nie jest już w tak dobrej kondycji jak pare lat temu, choć i tak jego walki są jednymi z najlepszych w WWE. Mam nadzieję, że rychło powróci bo brakuje mi go w Mcmahonlandzie.

I to w sumie tyle. O moje piąte miejsce bije się tylu wrestlerów, że komu bym go nie dał to i tak będę potem żałował. Wymienioną 4 darzę zdecydowanie największą sympatią spośród wszystkich.

Hm, ciekawy temat, chętnie się w nim wypowiem.

1. Chris Jericho: Od początku swojej przygody z wrestlingiem, a właściwie z WWE, bardzo lubię tego zawodnika. Jest niesamowity, spisuję się znakomicie jako heel, jak i face. Gość ma charyzmę, dobrze gra, mic-skillsy na 6+, w ringu także potrafi zrobić wspaniałe widowisko, do tego dwa piękne, finishery. Miło wspominam jego feud z legendami.

2. Cody Rhodes: Ten natomiast zawodnik przekonał mnie do siebie w 2011 roku, kiedy to rozpoczął feud z Reyem Mysterio, podobały mi się jego ciosy, poza tym potrafi dostosować się do gimmicku, ma być ognistym - gra ognistego, ma być płaczkiem - gra płaczka, ma być non-stop zdenerwowanym i z niczego nie cieszącym się wrestlerem - gra takiego. Potrafi dobrze przygadać na mikrofonie. Najmilej wspominam jego feud z Mysterio oraz mecz z Extreme Rules, mimo jego porażki.

3. CM Punk: Powiem, że gdy zacząłem oglądać w WWE, to CMa trochę lubiłem, z miesiąca na miesiąc coraz to bardziej, najbardziej podobał mi się jego styl walki jaki prezentuje, nigdy nie miałem momentu, w którym by mi się znudził, jedynie to były momenty, miesiące, w którym było mi go po prostu żal, (Feud z Big Showem). Teraz przed i po gali Money in the bank, jeszcze bardziej go lubię, gdyż podoba mi się w nim szczerość.

4. Alberto Del Rio: Mic-skillsy jak i ring są niesamowite. Jestem pod wrażeniem jak gra swoją postać, do tego bardzo lubię go oglądać w ważnych meczach.

5. Sheamus: Od początku, gdy zobaczyłem go jak w ringu niszczy co innego zawodnika, spodobał mi się. To był prawdziwy heel z prawdziwego zdarzenia, do tego feud z Ceną. Ma gadane przy mikrofonie, jak i w ringu potrafi robić dobre show, mimo iż przeszedł face-turn to w ringu nadal zachowuje się wściekle jak heel, tylko już nie gra nieczysto.

18056192365019276624f15.jpg