Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

1. HBK Shawn Michaels - Mój ulubiony wrestler. Miał świetne ring-skille, oraz potrafił zagadać przy mikrofonie. Fajny gimmick, świetny team z HHH (DX), oraz z Marty'm Jannetty'm (The Rockers), następnie świetne feud'y z Hitmanem, Takerem, i z wieloma, wieloma innymi wrestlerami. Ten wrestler tworzył historię. Cenię go, za całą karierę.

2. The Undertaker - Świetna kariera, fantastyczny gimmick. Walcząca legenda WWE/F. Oczywiście muszę wspomnieć o serii na WrestleManii - 19-0 imponuje. Może nasuwa Wam się pytanie, komu kibicowałem na XXV i XXVI - kibicowałem HBK. Dla mnie seria okazała się mniej ważna od wrestlera, szkoda tylko, że w obu przypadkach wygrał Taker.

3. Alberto Del Rio - Uwielbiam go. Dobre ring-skille i mic-skille. Liczę na to, że już niedlugo ujrzę go z którymś z głównych pasów WWE, bo niewątpliwie na to zasluguje.

4. CM Punk - Bardzo dobre mic- i ring-skille, wyrazisty gimmick i w ogóle bardzo go lubię, za całokształt. Szkoda, że jest tak szmacony w WWE i mam nadzieję, że to się zmieni, bo żal na to patrzeć.

5, The Rock, The Miz, Y2J, SCSA - Tych wrestlerów umieszczam na 5-tym miejscu, bo też ich lubię, ale nie tak bardzo, jak tą główną czwórkę, a gwoli ścisłości, miejsc musi być 5. :grin: Wszyscy wrestlerzy o dobrych mic-skillach, jeśli chodzi o umiejętności ringowe, to wiadomo, że odstaje The Miz, ale wrestlerów lubię i to nimi dopełniam to moje notowanie.

Edytowałem post, bo gdy pisałem oryginał, to o wrestlingu nie wiedziałem tyle, co teraz i moje poglądy były inne. :P

Edytowane przez Marco97
  • Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

1. Hulk hogan-były wrestler, ale wciąż wracam do jego walk

2. The Great Khali-uwielbiam jego rzuty, a w ogole ma rzadkie warunki fizyczne

3. Big Show- Show sie rozwija, jak uderzy otwartą reką w klate to na całej hali słychac

4. The Miz-moim zdaniem jeden z najbardziej utalentowanych wrestlerów

5. HBK-co by tu dużo mówić, ikona wrestlingu

Zapraszam na fanpage! Jeśli możesz, zostaw like'a. Dzieki!

Sadiztik Fanpage

• 2 tygodnie później...

1. Stone Cold Steve Autin - głównie za gimmick go lubie. Pierwszą walkę jaką z nim widziałem, to była z WrestleManii którejś. Walczył z Rockiem. Rock już był w ringu, a Austin wbija sobie na ring, patrzy na Rocka i go olewa. Wchodzi na naroznik i tauntuje. Nigdy tego nie zapomnę.

2. Jeff Hardy - Pierwszą walką wrestlingową jaką obejrzałem w całości była walka Hardego. Nie pamiętam z kim walczył, ale była to walka TT.

3. Chris Jericho - Jeden z najlepszych techników jak dla mnie. Świetny heel. RAW is Jericho!

4. Randy Orton - za to, że był świetnym heelem. Najbardziej się u mnie zasłużył w feudzie z całą rodziną McMahonów.

5. Edge - za całokształt.

Moi ulubieni wrestlerzy:

1.AJ Styles-cały czas go lubię,to przez niego zakochałem się w tym sporcie,ale od czasu jak został przydupasem Flaira starcił trochę w moich oczach.

2.Kurt Angle-lubię jego walki,jest bardzo wiarogodny w swoich gimmnickach.Jego walki po prostu mnie nie nudzą.

3.John Cena-pomimo tego że jest ulubieńcem dzieci poprostu go lubię.Chciaż WWE oglądam od 2008 roku to jego polubiłem od razu w momencie gdy wrócił niespodziewanie na RR.

4.Kaval-w WWE trochę go szmacą,ale za czasów TNA go lubiłem.Jest świetny w tym co robi.

5.Mark Henry-no poprostu silny chłop .Lubię jego walki chciaż ostatnio często przegrywa.

28054889252fa02dfba372.jpg

• 2 tygodnie później...

1. AJ Styles - to dzięki niemu zainteresowałem się TNA. Wykręca świetne walki, ma rewelacyjne umiejętności i pod tym względem nie ma sobie równych. Czekam na jego face turn, bo w tej roli prezentuje się najlepiej.

2. Chris Jericho - świetny w WCW, w WWE wręcz rewelacyjny, dobry zarówno w roli heela, jak i face'a, mistrz mikrofonu.

3. CM Punk - świetny gimmick, najlepsze mic skille w WWE. Po odejściu Y2J ulubiony heel w WWE.

4. Mankind - za poświęcenie dla wrestlingu, facet nie boi się niczego, ikona hardcoru, stoczył wiele niezapomnianych walk i pamiętny feud z The Rockiem.

5. Tutaj się wahałem. Postawie jednak na Kurta Angle. Świetne umiejętności techniczne i gimmick olimpijczyka.

"Even the man with three H's would be proud of the way we buried this young, promising talent." - Broken Matt Hardy (Total Nonstop Deletion 15.12.2016)

• Reputacja:   1

1.Chris Benoit- mój ulubiony zawodnik ever. Był świetnym zawodnikiem, rewelacyjnym w ringu i na micu. Na początku mojej przygody z wrestlingiem dokładniej z WWE, bo od niej zaczynam bardzo mi się spodobał.

2.William Regal- przez ze mnie uznawany za jednego z wspaniałej ringowo czwórki a jednak jest moim drugim ulubionym zawodnikiem. Bardzo dobry w ringu, nie raz świetnie komediowy,

3.Kurt Angle- podobnie jak w przypadku Benoita Kurt strasznie przypadł mi do gustu już na samym początku.

4.Eddie Guerrero- ostatni z czwórki wspaniałych.

5.Dolph Ziggler- według mnie ten zawodnik nie tylko jest blisko Main Eventów a swoją postacią i przepięknym sprzedawaniem akcji powoduje, że jest niezastąpiony i blisko do dołączenie i jednocześnie zrobienie piątki wspaniałych. Rok 2012 musi być jego rokiem.

Edytowane przez 8693
  • 2 tygodnie później...

1.Edge

Uwielbiam go za cały jego: styl,wygląd, theme, move-set.

2.John Morrison

Przypadł mi do gustu. Chodzi mi o jego styl...ni to High Flyer anie Stronger. Jest zaje.....fajną postacią. High Kick, Roll Up, STARSHIP PAIN. Pokonał: Sheamusa oraz Jericho. I czy pokonanie byłech głównych mistrzów nie jest podkreśleniem jego klasy?

3.Kamala

Dawno dawno walczył. Super Przebranie, Gimmick. Lubie go za to.

4.Tyler Reks

Znienawidzone przez wszystkich, mistrz Superstar, ma na koncie: JTG,Trenta Barette, Chrisa Mastersa, Santino Marelli (Braginng Rights) i kilku innych którch nie pamiętam.

5.Big Daddy V

Wielki tłusty, murzyn który miotał chuderlakami po ringu jak dziecko poduszką. Samoan Drop, i ,,Fałdkowy'' Elbow. Byłby 4 gdyby nie to że nie walczy już w WWE.

[you] czytaj, oceniaj, podziwiaj, drukuj, rozgłaszaj moje diary.

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?p=257714#257714

1. Sheamus - jak dla mnie świetny pod każdym względem. Bardzo ciekawa postać, wyróżnia się. Do tego dobry w ringu (ach ten jego Celtic Cross). No i warto dodać, że już praktycznie na samym początku swojego pobytu w WWE wspiął się na szczyt!

2. Shawn Michaels - co tu dużo mówić. Chyba każdy wie za co można kochać Shawn'a. Cholernie mi go brakuje. Skrycie liczę na to, że może jeszcze kiedyś go zobaczymy.

3. John Morrison - to co wyprawia w ringu jest niesamowite. Starship Pain to klasa sama w sobie. Nigdy się nie nudzę oglądając jego walki. Poza tym podoba mi się jego look a' la Jim Morrison :D . To chyba nie przypadek, że jego dawny finisher Moonlight Drive nosił nazwę taką samą jak piosenka The Doors ;). Mam nadzieję, że pewnego dnia zostanie mistrzem WWE. Myślę, że ciekawie prowadziłby pas. Poza tym to byłoby coś innego.

4. Goldust - bardzo niedoceniany! Walczy interesująco, wygląda intrygująco... no i do tego Final Cut. Nie wiem jak można nie kochać Goldusta :) i jego epickiego entrance'a!

5. CM Punk - bardzo dobry przy mikrofonie, jeszcze lepszy w ringu. Świetny theme poza tym. Szkoda tylko, że praktycznie nie wykonuje już Anaconda Vise - to dopiero było coś.

STING - w czasach młodości dla mnie nr 1, potem to głównie dla niego odnalazłem TNA. Długo by rozpisywać się o nim...

SCOTT STEINER - niedoceniany i pewnie mało znany dla młodszych użytkowników. Najlepszy heel w historii. Gabaryty podparte brutalnością i świetnymi speechami, uwielbiałem go przy mikrofonie. Kompletny zawodnik. Oddany wrestlingowi, świetna technika. A że jako face także przekonujący to nie mam pytań.

BRET HART - świetny image, nieprzewidywalny. Lubiłem go jak prowadził walki jako heel - brutalny niczym Steiner.

SCOTT HALL - za jego sposób bycia, zawsze wprowadzał coś wesołego do swoich występów.

AJ STYLES - za świetne walki w ringu, szkoda że obecnie robi za przydupasa Flaira, w pewnym momencie miałem nadzieję że będzie zdecydowanym nr 1 federacji.

JEFF JARRETT - jako heel w WCW był naprawdę przekonujący. Świetny gimnick podparty atakami przy użyciu gitar.

NWO - za całokształt. Wychodzą w 5 i czyszczą rong z jakichś jobberów i tym podobne. Bo wrestling to ma być rozrywka :)

Uznanie dla: Chris Benoit - bardzo ambitny i dobry technicznie zawodnik; Roddy Piper - mimo miernego poziomu walk potrafił się sprzedać; Ric Flair - przy mikrofonie i jak używa nieczystych zagrań to zawsze lubię go pooglądać; The Rock - niesamowita charyzma; Steve Austin - świetnie grany gimnick; Macho Man - pokażcie mi takiego drugiego oryginała :); Undertaker - legenda; Goldberg - niesamowita postura i siła, nie był taki beznadziejny jak wszyscy mówili... ; Alberto Del Rio - świeży powiew w nudnym WWE, oby tego nie spieprzyli; Randy Orton i Wade Barrett - najlepsi na RAW; Homicide - najlepszy heel X dywizji, pozbycie się jego i Danielsa skutkuje miernotą z którą mamy do czynienia obecnie.

Egoista, alkoholik, fan wrestlingu lat 90-tych :)

7062611814df90a2160f60.jpg

1. Undertaker -najlepszy z najlepszych

2. Edge - rozłościł Kane którego nie lubie

3. Hulk Hogan - ma to coś

4. Big Show - największy atleta

5. Rey Mysterio

1 Oczywiscie Jeff Hardy - podoba mi się jego styl walki (hardcore :twisted: ) 2 John Cena bardzo dobra technika 3 Rendy Orton cwaniaczek 4 Edge 8-) 10 krotny mistrz wagi cięzkiej i 5 ciokrotny mistrz interkontalny to jest coś a 5 Matt Hardy niewiem czemu lubie go

3505873934d19a1e62b4ad.jpg

1.THE Rock .Przy mikrofonie nikt mu nie dorównywal no i jego niesamowity elbow. 2.John Cena .Uwielbiam go za kontakt z publicznoscia 3.Sheamus .Ogólnie to nie lubie hellów ale ma dobre finishery i lubie jak mówi WWE 4.The Undertaker.Chyba nie musze uzasadniac 18-0 5.Stone Cold Steve Austin.Lubie go za sposób bycia i za sposób picia piwa oraz za feud z the rockeim moim zdaniem jednego z najlepszych feudów w WWE.Hell Yeah!!!!!

1. HBK Shawn Michaels - Mój ulubiony wrestler. Miał świetne ring-skille, oraz potrafił zagadać przy mikrofonie. Fajny gimmick, świetny team z HHH (DX), oraz z Marty'm Jannetty'm (The Rockers), następnie świetne feud'y z Hitmanem, Takerem, i z wieloma, wieloma innymi wrestlerami. Ten wrestler tworzył historię. Cenię go, za całą karierę, i liczę na powrót, choć może już nie jako wrestlera, ale ucieszyłbym się, gdyby powrócił choć na jedną galę, nawet, jako gość.

2. Goldust - bardzo niedoceniany! Walczy interesująco, wygląda intrygująco... no i do tego Final Cut. Nie wiem jak można nie kochać Goldusta :) i jego epickiego entrance'a!

3. Triple H - Fantastyczny wrestler, u mnie jednak na miejscu trzecim. Świetny w ringu, dobry również za mikrofonem. Niezły finisher, i ogólnie jeden z lepszych wrestlerów WWE. Świetny tag-team z HBK.

4.Kofi Kingston- Za to ,że jest

WWF = Wrestling Was Fun.

WWE= Worst Wrestling Ever.

14412284634dceda93a5870.jpg

A ja myślałem, że tylko ja się zdziwiłem jak przeczytałem tych kilka pozytywnych słów o "złotym pyle". :) Ale to zawsze jest kwestia gustu w końcu.

14453752125651e0a536c69.jpg

5.Stone Cold Steve Austin.Lubie go za sposób bycia i za sposób picia piwa oraz za feud z the rockeim moim zdaniem jednego z najlepszych feudów w WWE.Hell Yeah!!!!!
:lol: Przepraszam, ale rozwaliło mnie to. Być lubianym za sposób picia piwa to jest coś 8)

Tak myślałam, że dla niektórych będzie to sprawą dziwną, że lubię Goldusta. Tak samo ja nie rozumiem jak można fascynować się Markiem Henrym czy innymi 'klocami'. Kwestia gustu, a o gustach podobno się nie dyskutuje. ;-)