Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Top 5 waszych najbardziej ulubionych wrestlerow

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Mr.Perfekt - Najlepszy w historii gimnick, ''pan perfekcyjny''. Perfekt nie tylko za przydomek, jednak był jednym z lepszych techników ringowych, jakich organizacja Vince'a mogła oglądać.

The Rock - Doskonały przy mikrofonie, szczególnie zapamiętany w moich oczach jako hell, zdecydowanie najbardziej pośmiewna postać w historii organizacji McMahona. Elektryzujący Rock dopiero za czasów wrestlemani 15 wzbudził u mnie prawdziwą gwiazdę i otworzył oczy i mi.

Shawn Michaels - Postać kompletna, świetny przy mikrofonie, i jeszcze lepszy w ringu. Pierwsze the rockers który ja znam tylko z nagrań youtube, później Dx wraz z Chyna które było najlepszym tag'iem swego czasu.

Mankind - Również kapitalny gimnick, świetny hardcore, chyba najlepszy w federacji. Również jako foley wzniósł się na wyżyny i często pokazywał poziom swojego poprzedniego ''ja''.

The Miz - Można śmiało powiedzieć, że miz może być gwiazdą pokroju The Rocka. Świetny styl przy mikrofonie, jego wypowiedzi, zachowania można słuchać w nieskończoność. W ringu niemożna mieć do niego zarzutów, jednak do umiejętności słownych trochę mu jeszcze brakuje.

• Odpowiedzi 244
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• luki

4

• Zupsky

4

• KACPERt

4

Top użytkownicy w tym temacie

Cytat
The Miz - Można śmiało powiedzieć, że miz może być gwiazdą pokroju The Rocka. Świetny styl przy mikrofonie, jego wypowiedzi, zachowania można słuchać w nieskończoność. W ringu niemożna mieć do niego zarzutów, jednak do umiejętności słownych trochę mu jeszcze brakuje.

Jak dla mnie zupełnie na odwrót :?

rawmod pewnie się pomylił. Przecież wcześniej pisał, że The Miz ma świetny styl przy mikrofonie, więc zapewne miało być na odwrót. ;)

Heib napisał(a):
rawmod pewnie się pomylił. Przecież wcześniej pisał, że The Miz ma świetny styl przy mikrofonie, więc zapewne miało być na odwrót.

No, fakt miało być coś w stylu '' W ringu można mieć do niego zarzuty, jednak przy mikrofonie jest bezbłędny :).

Moi ulubieni wrestlerzy to :

-Sting walki z nim zawsze był ciekawe teraz już troche słabsze bo wiek robi swoje

-Kurt Angle technik bardzo dobry , Olympic Champion :D

-Amazing Red Świetny hightflyer , Moveset również świetny

-JBL/Bradshaw bardzo dobry wrestler , God Wrestling :D

-i tutaj zastanawiam się między Sheamus Jericho czy Hernandez lub też Edge ale zdecydowanie Hernandez wyjadacz z ringu :D tylko że TNA go cofneło do AAA :x [/u]

Edytowane przez MrWolfor

3496587884cce85c92b96c.jpg

Shawn Michaels za całą karrierę poprostu świetny zawodnik

The Rock zwłaszcza jak wychodził na ring poniżyć McMahona

Jeff Hardy -Extreme :P

Rey Mysterio- że się tak wyrażę mały nie pozorny mimo to 2x World Champ i wogóle wspaniała technika

Stone Cold Steve Austin - czy poprostu orginalny i zgnojił chyba cały roster WWF włączając Rodzinę Mcmahon

Daniel Bryan -wspaniała technika coś jak połącznie Chrisa Benoita z Tajirim

12959523844cd6e13f4493f.jpg

1. Shawn Michaels

Najlepszy który był, jest i będzie... to chyba nie do niego, a zresztą... :twisted: Nie widziałem jego słabej walki. Szczególnie podobały mi się te trzy z Takerem. Przy mikrofonie też dużo umie. W WWE i ogólnie w świecie wrestlingu, nie będzie lepszego.

2. Ruckus

Mój ulubiony wrestrel ze sceny niezależnej. Akcje które wykonuje... po prostu bajka. Moja ulubiona jego akcja to Gangsta Gilloutine, szczególnie ta w walce z Nickiem Gagem.

3. Chris Jericho

Jedyny, który w jakiś sposób może równać z HBKem. Świetny technicznie. Przy Micu też nie najgorszy. A feud z Shawnem z 2008, był moim zdaniem feudem roku. Oby powrócił wcześniej niż na RR.

4. Thumbutack Jack

Szkoda że już skończył karierę. Jego walki były świetne, walkę z Danny'm Havoc'iem mogę oglądać codziennie.

5. Tu mam problem. Sheamus, CM Punk, Jigsaw czy B-Boy?

Nie wiem. Sheamus jest w tej chwili jedynym zawodnikiem w WWE któremu markuje(CePek ma kontuzję). Podoba mi się jego gimmick. CM jako jeden z niewielu wykręca dobre walki w WWE (zapominam o NoC :???: ). Umiejętności przy mikrofonie ma niezłe. Jigsaw, sam nie wiem czemu go polubiłem, może za theme, może za finisher ? B-Boy. Moim zdaniem wykręca całkiem niezłe walki i ten jego Cutter, który może wykonać w każdym momencie walki i Delikado, mój ulubiony finisher w świecie wreslingu.

Oh, you're so perfect

Oh, you're so perfect

Oh, you're so much better than me

So much better than me

You SUCK!

sygna by Filipoo666

13494269854c0cd6a271952.gif

1. Jeff Hardy- mój namber łan, za hardcorowe akcje, entrance, i ogólnie fajny moveset.

2. RVD- fajna kulka xD Też całkiem dobry moveset, szkoda że nie w WWE

3. Edge- spear! spear!

4. The Miz- dobre umiejętności i w ringu, i przy mikrofonie. Do tego przyzwoity, acz ubogi moveset.

5. Randy Orton- trzy litery. R K O

Homicide - świetny wrestler, dla którego ani mikrofon ani walki na wysokim poziomie nie są trudnością. Po odejściu z TNA zadebiutował już w CZW, ROH, DGUSA, AJPW i jeszcze zmierza do EVOLVE... niebawem powinniśmy oglądać jego walki na wysokim poziomie w najlepszych Amerykańskich federacjach indy :grin:

Devon Moore - wrestler który i w UV i w zwykłym pojedynku może skleić bardzo dobrą walkę, szkoda tylko, że dostaje zbyt mało szans aby to udowodnić wszystkim... (Jedynie IWA-MS dało mu parę razy szansę, którą wykorzystał w 100%)

Ricochet - jeden z najlepszych HF wrestlerów, gdyby jeszcze dostałby pas w którejś federacji lub chociaż pojedynek w main evencie, z pewnością przy jego umiejętnościach publika wstałaby z miejsc

JC Bailey - jeden z najlepszych wrestlerów UV, który może i w CZW nie pokazał zbyt wiele, ale w IWA jego walki przejdą do historii.

Toby Klein - Gimmick Toby Kleina zawsze wnosił dawkę humoru do pojedynków za co już miał zawsze u mnie wielkiego plusa 8) ... co tu dużo pisać, świetny wrestler który umiał skręcić porządny pojedynek!

1. Chris Jericho- Niesamowity w ringu

2. Stone Cold- Stunner Na McMahonie :shock:

3. Kane- Leiej wyglądał w masce :P

4. Triple H i HBK- Jako DX świetny tag team

5. Randy Orton- piękne R.K.O. na Cenie

No po za tym jeszcze paru: Boogeyman, Evan Bourne, Jeff Hardy i Rey Mysterio

Awesome Superhero

Yeah It's Me I'm Awesome

I'm the best of bests

5215225254d3c313eb52ef.gif

jeff hardy-za jego swanton bomb szczególnie w walce z randy ortonem

triple h- za jego pedigree robi to znakomicie

rey mysterio-chyba nie musze pisac za co nie

john cena-nie da się go nie lubic ale w walce z baretem troche mnie zawiudł

HBK-szkoda że musiel odejsc z wrestlingu :sad:

igor swiderski

5.Randy Orton - coś mi się w nim podobało jak eliminował innych, gdy teraz jest już bardziej facem co raz bardziej mi się podoba i oczywiście za RKO

4.Triple H - znakomity finisher, po za tym 13 razy mistrz świata i znakomity TT z Shawn'em

3.John Morrison - po odejściu mojego numeru 1, polubiłem go. fajny finisher, duże umiejętności, wspaniała technika i potrafi dać wspaniałą walkę

2.John Cena - mój pierwszy ulubieniec w WWE. zacząłem oglądać wrestling gdy to właśnie Cena był mistrzem WWE, a jako 10 latek uwielbiasz mistrza, Cena trzymał pas wtedy bardzo długo i od tamtej pory go lubie. teraz troche za bardzo jest bohaterem i dlatego jest 2

1.JEFF HARDY - swanton bomb - zarombiste, polubiłem go gdy zobaczyłem jego skok na Ortona, po prostu to przebija wszystko, po za tym 2 x WHC i nareszcie mistrz TNA

Zapraszam do czytania i komentowania mojego diary

http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=29758

20087375664dc174548c19c.jpg

1Jeffrey Nero Hardy min za to że dzięki niemu zacząłem ogladać wrestling.extreme.ostatni świetnie sobie radzi jako heel.w ringu jak dla mnie wymiata i przy mikrofonie tez całkiem nieźle sobie radzi.+artysta(malarz,piosenkarz,tancerz)Itchweeed rocks

Reszta w przypadkowej Kolejności

Ken "Asshole" Anderson

Y2J

Edge

Morrison

PS:Nie piszcie o tym Swanton na Ortona bo to nie było na Ortona ale na materace ale i tak wymiata

PS 2 :Check out TheHardyShow

1. Randy Orton- za styl i gimmick. Uwielbiałem go w czasach evolution.

2. Egde- pierwszy zawodnik dzięki któremu zacząłem oglądać wrestling.

3. The Miz- uwielbiam jego styl takiego pozera. W niedalekiej przyszłości gwiazda pierwszego formatu w WWE.

4. The Rock-legenda

5. AJ Styles-za umiejętności w TNA

I hear voices in my head.....

4016356504cdc25ea15f12.jpg

Mnie tu chyba jeszcze nie było, więc:

1. Edge [za czasów pary z Vickie] wtedy był prawdziwym oportunistą, a teraz to taka maskotka WWE ale i tak można z nim wytrzymać, w porównaniu do Ortona.

2. Shawn Michaels. Jak można było go pominąć. Mimo wieku podobnego do Takera, to nie potrzebował takich przerw jak Deadmen. W dodatku feud z Razorem Ramonem, Bretem Hartem i ten najnowszy z Undertakerem (był trochę gorszy, ale co tam) i ten jego prawdziwy gimmick Sexy boya jeszcze sprzed kilkunastu lat.

3. The Miz. Ostatnio najlepiej kreowana postać. Walizka MiTB czyni z niego jeszcze groźniejszego osobnika. Coś sądzę że CT da mu pas WWE.

4. CM Punk. Geniusz sam w sobie.

5. Mr. Anderson. Po prostu przypadł mi do gustu jego styl.

fin de siècle