Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

update - Attitude Federation - Wrestling Encore

KIL

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  31.10.2006
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Windows

DOWNLOAD Attitude Federation - Wrestling Encore

Wrestling Encore

Na początku gry tworzymy swojego bohatera wybieramy kolor włosów ich kształt, budowa ciała, ubiór, różne dodatki a także takie cechy jak siła i wytrzymałość i masę innych. Gdy mamy już swoją postać ruszamy na podbój ringu najpierw czeka nas szkoła zapaśników, w momencie, gdy będziemy się dobrze spisywać będziemy otrzymywać kontrakty od federacji aż z czasem będziemy rozwijać swoją karierę i zarabiać większe pieniążki.

Gra jest fajnie wykonana wszystko w 3D , jest cała masa postaci, sześć federacji, walki jeden na jednego a także w grupach liczące do kilkunastu zapaśników. Walki po za ringiem a także jeszcze przed lub po właściwej walce. Walki dwóch na dwóch, walki w klatce a także możliwość sędziowania walk. Można także nabawić się kontuzji co eliminuje nas na jakiś czas.

Duża Grywalność to mocne strony gry a także duże możliwości wyżycia się:)

Wielkim plusem gry jest szeroka gama ciosów, chwytów itp. Można je zmieniać i dopasowywać w przerwach między walkami. W walce można używać wszystkiego, (jeśli regulamin walki na to pozwoli w przeciwnym razie można zostać zdyskwalifikowanym) kijów, desek, stołów, krzeseł, doniczek, telewizory, mikrofonu itp. Walki po za ringiem i wiele innych akcji to czeka nas was w „Wrestling Encore”.

(torrenty.org)

Nasz pomysł

Razem z paroma kolegami (z forum) postanowilismy wykonać mały modzik do gry Wrestling Encore. Polegał by on na tym, że wy drodzy forumowicze podrzucalibyście nam swoje foty (twarzy dokładnie) a my bysmy umieścili je w grze. Do tego rostery zrobilibysmy spolszczenie do gry oraz nową grafikę.

Jak sie zglosic?

Swoje zdjęcia przysyłajcie na adres:

krzysiek91tna@gmail.com

w mailu powinno znajdować się zdjęcie chętnego oraz plik tekstowy z wyglądem postaci.

Swoje entrance theme'y przysyłajcie na adres:

Stylu7@gmail.com

Tak powinno wyglądac zdjęcie przysłane do mnie (jak największa rozdzielczość, no i cantralne ułożenie twarzy)

http://www.bankfotek.pl/thumb/29454.jpeg

Opis wyglądu postaci

http://www.bankfotek.pl/thumb/29464.jpeg

1. Głowa:- rodzaj włosów (krótkie, długie, itp.)

2. Ciało:- waga lekka, półciężka, ciężka

- opcjonalnie tatuaże, wisiorki

3. Ręce: - ochraniacze, opaski

- opcjonalnie tatuaże

4. Nogi: - majty, bokserki, krótkie(przed i za kolano)

długie spodnie(dres, jeansy, skóra, laykra)

- wzory spodni

5. Wzrost

6. Ciosy - każdy ustawi sobie własne w grze

7. Theme - nimi zajmuje się Stylu więc przysyłacie je do niego, a on je wrzuci do gry. Format mp3.

Wzór opisu wrestlera:

Prosił bym o nazwę wrestlera XXX rzadko używam

Wygląd

Wzrost: XXXcm ( XX ft)

Na ringu:

Chciałbym , żeby mięśnie klatki były dość duże ( tylko bez przesady nie jak Batista), a mięśnie brzucha ładnie wyrzeźbione .

Typowo wrestlerskie wdzianko:

Na tyłku majtasy (jeśli można , to ciemno niebieski [prawie czarne] i pisało by na nich na żółto XXX), na łokciach i kolanach ochraniacze, a na nogach wrestlerskie buty ( cały sprzęt taki sam kolor jak majtki ).

Termin

Maile przyjmuję do 14 lutego, po upływie terminu zgłoszenia nie będą przyjmowane.

Kontakt

KIL - gg: 592758 - proszę pisac tylko w sytuacjach niejasnych

Stylu gg: 8495900 - proszę pisać w sprawie theme'ów

[ Dodano: 2008-02-12, 21:01 ]

Tak długo wyczekiwany przez was dodatek ujarzał światło dzienne:P

http://rapidshare.com/files/91504571/Attitude_Federation.rar.html

Jest to zreuploadowany mod z poprawionymi elementami (dodany mały619 i dorzuconą paczką włosów).

Już dziś czekam na wasze opinie.

Edytowane przez KIL

• Odpowiedzi 26
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  10.02.2008
  • Urządzenie:  Linux

mógłbyś to wrzucić na www.rapidshare.com?? bo jakiś słaby download z uploaded.to.. ja mam tylko 8kb/s a mam 1mb łącze... ThX Ziom

A Tak wogóle jestem ciekawy jak to wam wyszło ale i tak wiem że bardzo DOBRZE! ;D

Edytowane przez HcK

• Dołączył/a:  12.02.2008

ujażał

ujRZał..

Popieram, wrzuć na RS, mimo 'nie lubialności' tego serwera, prezentuje najwyższy poziom. Jestem ciekawy jak Wam to wyszło.

• Dołączył/a:  15.05.2007

NOOO! Wkońcu! Już pobieram! Nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć jak się gra samym sobą :) Gra będzie mam nadzieję ciekawa :)

P.S. Przyłączam się do prośby, aby wrzucić dodatek na Rapidshare.com :)

P.S.2

Lipa :/ KIL mogłeś już wrzucić z całą grą... Każdy ma większą lub mniejszą ilość postaci w zwyklym i potrzeba zmieniac cyferki na koncu ;/

• Dołączył/a:  13.04.2005

Musze przyznać, że wyszło fajnie, ale są minusy:

- Dwa razy jest King of Kings

- Majonez ma białe włosy (no chyba, że tak miało być)

- no i brak wielu znanych userów forum, tyle, że na to mieliście niewielki wpływ. Szkoda bo mógł być świetny patch a jest jedynie dobry. Może przy kolejnej edycji będzie lepiej pod tym względem

Jeszcze dzis wrzuce na RS - ten serwer będzie tymczasowy ponieważ patch będzie się znajdował na serwerze Attitude:P

[ Dodano: 2008-02-13, 08:29 ]

Musze przyznać, że wyszło fajnie, ale są minusy:

- Dwa razy jest King of Kings

- Majonez ma białe włosy (no chyba, że tak miało być)

- no i brak wielu znanych userów forum, tyle, że na to mieliście niewielki wpływ. Szkoda bo mógł być świetny patch a jest jedynie dobry. Może przy kolejnej edycji będzie lepiej pod tym względem

DEMENTUJE :P

- Niestety na końcu skopiował mi się 2 razy Stylu i szukałem tych, których straciłem (widocznie King-a nie zauwazyłem)

- nie przysłał fotki (twarz oryginalna z gry)

- zachęcałem moderatorów i adminów do większego zaangazowania, ale niestety wyszło tak jak wyszło.

Ogólnie w updatcie (który szykuję (mysle juz o wrestling empire 08)) postaram się nakłonić moderatorów i adminów. (ludzie chcą pobić jakiegoś moda czy admina :P )

Prosze o zgłaszanie takich dziwnych rzeczy aby je móc naprawić.

Edytowane przez KIL

• Dołączył/a:  22.03.2007

dzięki, milo, że ktos chciał reupa zrobić (wrzucałem 2 razy na filefactory ale coś się dziwnego działo i nie dało się ściągać więc wrzuciłem na uploadet.to)

[ Dodano: 2008-02-13, 08:35 ]

AHA, gry całej nie moglem wrzucic bo to poprostu nielegal by był, a nie możemy dawać newsów na attitude.pl w których były by linki do gry. (nielegal poprostu)

• Dołączył/a:  16.04.2007

Ja moze tylko dodam od siebie iz:

Patch jeszt szykowany na WE z TWC 3 bez innych modyfikacji.

Mam nadzieje ze maksymalnie w przeciagu tygodnia pojawi sie update z muzyka a jesli wszystko pojdzie dobrze to mozecie sie go spodziewac calkiem niedlugo:D

• Dołączył/a:  29.01.2007

- Niestety na końcu skopiował mi się 2 razy Stylu i szukałem tych, których straciłem (widocznie King-a nie zauwazyłem)

Zapomniałes o mnie, wszystkie cześci ciala sa, ale w federacji mnie nie ma

• Dołączył/a:  30.05.2005
  • Urządzenie:  Android

Mógłby ktoś wpisać pełny roster ?

maly619, czylim ty tylko zostałeś:P zaraz wrzuce reup na rs ibedzie po problemie

Update-nołem grę link jest w pierwszym poście:P

Już dziś ogłaszam kolejny projekt (update), wpisujcie tutaj swoje movesety jakie uzywacie w grze, ja wszystkie wprowadze i zrobie potężny update.

• Dołączył/a:  29.01.2007

Mój moveset

Attacks:

Upper: Stiff Punch

Lower: Side Kick

Big: Dropkick

Running: Clothesline

Flying: Cartweel Kick

Stomp: Kick

Crush: Knee Drop

Running Crush: Moonsault

Flying Crush: 450 Splash

Stance: Relaxed

Movement: Normal

Taunt: Outstretched Arms

Spcl. Taunt: Two Birds!

Moves:

A:

Centre-DDT

Up-Snap Suplex

Down-Hip Toss

Side-Tombstone

B:

Center-Spear

Up-Samona Drop

Down-Powerbomb

Side-Sitting Bodyslam

c:

Centre-Reverse DDT

Up-Underhook Facebuster

Down-Choke Slam

Side-Facebreaker

Momentum-Samoan Slam

Turnbuckle-Head Smashes

Special-Death Valley Driver

Gdy leży

Head:

A-Rolling Head Snap

B-Mounted Punches

C-Head Smashes

Leg:

A-Slingshot

B-Ankle Lock

C-Boston Crab

• Dołączył/a:  13.08.2007

Ciosy:

Attack:

Upper Att. - Stiff Punch

Lower Att. - kick

Big Att. - Clothesline

Runing Att. - Diving Clothsline

Flying Att. - Axe-Hand

Stomp Att.. - stomp

Crush Att. - knee drop

Runing crush - Elbow Drop

Flying Crush - Elblow Drop

Stance Pasive

Movement - normal

Taunt - Come here

Special Taunt One Raised arm

Move:

DDT

Suplex

Belly-to-belly-slam

Hip toss

Neckbreaker

back suplex

powerslam

spinebuster

side backbreaker

jumping facebaster

Bulldog

reverse DDT

momentum move - Spinebuster

Turbackle move - mounted punch

Special move -Facebreaker

Head move:

Mounted punches

Head smashes

Dragon sleeper

Leg move

Scorpion Lock

Figure 4 leglock

Slingshot

Edytowane przez JPP

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Istnieją 2 serie gier, na które zawsze czekam z wypiekami na twarzy, mianowicie chodzi o Resident Evil oraz Mortal Kombat.  Obie serie zostały zekranizowane i ostatnio w sumie zauważyłem, że coś je łączy.  W obu występuje postać o tym samym imieniu.  Żeby było łatwiej - chodzi o oryginalną ekranizację "Resident Evil 1" Paula W.S. Andersona oraz o "Mortal Kombat Unicestwienie".  Kolejna podpowiedź - Postać w Residencie powstała na potrzeby filmu, a z Mortala zadebiutowała w Mortal Kombat 3.  O jakie imię chodzi? 
    • Z ciekawości wlazłem na stronę Extreme i tam według programu będzie leciało coś innego.      
    • Poniższe newsy zawierają podsumowanie najważniejszych wydarzeń z najnowszego odcinka AEW Dynamite. Adam Cole potwierdził, że tydzień temu podczas Dynamite uszkodził kostkę. W związku z tym czeka go przerwa od akcji w ringu. Początkowo Cole przymierzał się do zwakowania pasów tag team ROH, lecz nie zgodził się z tym MJF. Max zapowiedział, że na WrestleDream ROH Tag Team Championships znajdą się na szali. Bowiem zawalczy w Handicap Matchu z The Righteous. Po tej zapowiedzi MJF skonfrontował się jeszcze z Jayem Whitem. Link do filmu Rey Fenix obronił International Championship w starciu z Jeffem Jarrettem. Link do filmu Kolejnym rywalem Luchadora będzie Nick Jackson. Show miało kończyć podpisanie kontraktu na walkę Swerve'a Stricklanda z Adamem Pagem... Ale niespodziewanie zamaskowana grupa zaatakowała Jaya White'a. Jedna z osób miała maskę, którą kiedyś zakładał MJF. Zapewne chcąc zrzucić winę za tak na Friedmana. Link do filmu Aktualna karta WrestleDream: Wheeler Yuta vs. Ricky Starks Hangman Page vs. Swerve Strickland Kenny Omega, Chris Jericho & Kota Ibushi vs. Konosuke Takeshita, Sammy Guevara & Will Ospreay Bryan Danielson vs. Zack Sabre Jr. 2 out of 3 Falls Match AEW TNT Championship Christian Cage vs. Darby Allin AEW TBS Championship Kris Statlander vs. Julia Hart ROH Tag Team Championship MJF vs. The Righteous ROH World & NJPW Strong Openweight Championship Eddie Kingston vs. Katsuyori Shibata AEW Tag Team Championship FTR vs. Aussie Open Na Rampage zobaczymy: - The Righteous vs. ??? - o miano pretendentki do AEW Women's Championship: Hikaru Shida vs. Ruby Soho - AEW Trios Championship: The Acclaimed & Billy Gunn vs. The Hardys & Isiah Kassidy - NJPW Strong Openweight Championship: Eddie Kingston vs. Rocky Romero. Z kolei na Collision zapowiedziano: - Andrade El Idolo vs. Juice Robinson - The Kingdom vs. Best Friends - Bryan Danielson, Wheeler Yuta & FTR vs. Ricky Starks, Big Bill & Aussie Open.Przeczytaj wpis na portalu Wrestling.pl
    • Jakze fascynujace dwa pojedynki xd przy LSM przynajmniej stypulacja cos ratuje ale na ch***j ten handicap no ja sie pytam na ch***j? Juz samo jego istnienie pograza Uso w dol, nawet jezeli wygra. Kurde troche smutny widok jak sie patrzy na Cene, juz powoli nadchodza czasy kiedy wrestlerzy ktorych ogladalem w 2010 roku beda pokazywac sie jak hall of famerzi, stare dziady.
    • Ale klasyk wjechał na kanał yt IW   
  • Dodaj nową pozycję...