Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Against All Odds

Undertaker_4don

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Against All Odds

http://img106.imageshack.us/img106/6875/aaoplakathj6.jpg

Backstage: Lethal, Sabin i Shelley wrzucają różne rzecz do wózka sklepowego

Lethal – Krzesło na pewno się przyda.

Sabin – Na pewno hmm.. Może jeszcze wiadro

Shelley – Wiadro? Krzesło? Chłopaki nie rozśmieszajcie mnie takie tandety

Sabin – To niby co mamy brać?

Lethal – No właśnie co?

Shelley – Zaraz wam pokaże co powinno się brać na takie mecze. Aby przeciwnik bał się następnym razem wyjść z wami na ring.

Alex zamyka drzwi za nich słychać głosy śmiech Sabina i Lethala.

6 Man Tag Team Street Fight

Johnny Devine and Team 3D vs Jay Lethal and The Motor City Machine Guns

Końcówka: Devon i Jay na ringu. Narazie nie wydarzyło się nic ciekawego oprócz paru Chir shotów które zaliczył Devine od Chrisa. Devon wykonuje Irish wip Clothesline ale Jay schyla się odbija od lin i Cross Body ale Devon łapie go i Sidewalk Slam podnosi Jaya pcha go na liny i Devon Elbow wchodzi Ray łapie Lethala za głowę i obraca go w stronę jego narożnika Shelley i Sabin wbiegają na ring i sprzedają Double Dropkick Rayowi, Devon i Johnny próbują im przerwać ale nie trafiają swoimi Clotheslinami i dostają po Dropkicku wypadają za ring ale szybko się podnoszą. Jay wstaje i bierze rozbieg skaczę na Devona i Devina obaj padli na ziemie, a Lethal zaczął szukać czegoś pod ringiem w tym czasie Sabin i Shelley podnieśli Raya i wbili go w narożnik Shelley rozpędza się Stinger Splash ale Ray ucieka i Alex wpada w narożnik, Sabin próbuje ratować sytuację ale Ray częstuje go Big Bootem, Ray wbija się łokciem w Shelleya i podnosi Crisa wyrzuca go za ring gdzie zajmuje się nim Devon, Devine łapie Lethala i wrzuca go na ring razem z nim wędrują dwa krzesła wyciągnięte przez Devina. Ray podniósł jedno i wmontował w narożnik łapie Shelleya i Irish wip ale ten zatrzymuje się przed narożnikiem i puka się w głowę Ray biegnie na niego ale Alex robi Drop to hole i Ray uderza głową w krzesło, Shelley odwraca się do Sabina ale dostaje chair shota od Devina. Devon wraca na ring i podnosi Raya który ma rozciętą głowę ale już stał o własnych siłach każdy z nich wziął sobie jednego z przeciwników i zaczęli pracować nad nimi w narożnikach. Ray przestał bić Sabina i krzyknął do Devona aby ten przyniósł stół razem z nim pobiegł Devine przynieśli trzy stoły najpierw Devon popchnął Jaya na liny i 3D na stół teraz rozstawili dwa stoły na jednym leżał Sabin, a Shelley został podany Rayowi który siedział na narożniku. Devine robi Five–Star Moonsault w tym samym momencie Ray chce zrobić Powerbomba ale widzi, że Sabin spadł ze stołu, a Devine sam nadział się na stół Shelley wykorzystał tą sytuację i zrobił Hurracanrane i Ray wpadł na stół Devon zaskoczony nie wiedział co robić Sabin i Shelley wykonali ASCS Rush i powalili Devona w radości podnieśli Jaya który już czekał aż któryś wstanie jednak przypomniał coś sobie zszedł z ringu i próbował coś wyciągnąć wreszcie mu się udało w jego ręce znajdował drut kolczasty i akumulator. W tym czasie na ring został wniesiony stół wyłożony drutem Jay podłączył akumulator do stołu i razem podnieśli Devona szykowali się do Double Suplex ale Devon zaparł się i wykonał Double DDT, Jay kopną go w brzuch i Lethal Combination zadowolony chciał unieść ręce ale kiedy się obrócił Devine sprzedał mu Enziguri, Ray podniósł się i wyrzucił Sabina i Shelleya za ring złapał Jaya do Powerbomb i rzucił go na stół Jay kiedy runął zaczął się niesamowicie wierzgać Ray położył go na matę 1...2...Sabin zaciągnął sędziego i razem z Shelleyem wbiegli na ring trzymając kije Bassebolowe zaczęli okładać nimi Raya i Johnnego ci padli na ziemię Sabin szybko pobiegł po kajdanki i przypiął ich do lin razem podeszli do Devona spojrzeli na roztrzaskany stół z drutem kolczastym podłączonym do zasilenia, popchnęli Devona na liny i Double Drop to hole, Devon z bólu odwrócił się na plecy i chciał skulać się z ringu ale Lethal mu na to nie pozwolił Sabin i Shelley zaciągnęli go na środek ringu, a Jay wszedł na Top Rope i Diving Elbow pin 1...2...3

Zwycięzcy: Jay Lethal, Chris Sabin, Alex Shelley

Backstage: James Storm rozmawia z JB popijając piwo

JB – Nie powinieneś się oszczędzać?

James – Co? To dopiero rozgrzewka, haha, Eric i tak nie ma szans (James spojrzał na butelkę) Pusta (wyrzucił ją za siebie)

JB – Eric zapowiadał, że będzie dobrze przygotowany na ten contes

Storm – (Wybucha śmiechem) Tak Eric coś ci powiem nie ważne cz jesteś przygotowany czy nie i tak przegrasz ja Cowboy James Storm pokonam każdego jeżeli będzie chciał się ze mną zmierzyć (Rzucił mikrofon i poszedł)

JB – Zobaczmy czy James Storm dotrzyma obietnicy, a teraz zapraszam na Drinking Contest

Drinking Contest

James Storm vs Eric Young

Zawodnicy są już na ringu koło nich stoi stół, a na nim wiele butelek z napojem procentowym. Prowadzący contest JB wchodzi na rin

JB – Witam państwa na Drink Contest między Jamsem Stormem i Ericem Youngeim, wygwa ten który jako pierwszy wypije 10 piw i dojdzie do na szczyt rampy.

(Nagle gaśnie światło słychać ryk silnika i na skuterze wjeżdża po rampie Shark boy zsiada z pojazdu i wchodzi na ring wita się z Ericem i pokazuje swoją płetwę do Storma)

JB – Chyba mamy nowego uczestnika

Storm – Zaraz to nie uczciwe

JB – Czy sam nie powiedziałeś, że pokonasz każdego Shark przyjął twoje wyzwanie

(James pokręcił głową i rzucił mikrofonem)

JB – Skoro wszyscy gotowi zaczynajmy

Wszyscy troje zaczęli pić pierwsze piwo, Shark zabrał się już za drugi Storm przestał pić i patrzał jak Shark opróżnia już trzecią butelkę. Przy piątej Storm nie wytrzymał i sprzedał Clotheslina Sharkowi Eric widząc to uderzył butelką Storma w głowę ten padł na ziemi, Eric pomógł wstać Sharkowi i zaczęli pić Shark opróżnił już 10 butelek spojrzał na Erica który już nie może wchłonąć 5 butelki podszedł do niego i powiedział mu coś na ucho Eric skiną głową i tym razem duszkiem zaczął pić kolejne butelki James już zdążył się pozbierać miał rozwaloną głowę zaatakował Sharka i Ercia i wyrzucił ich za ring szybko wybił 2 butelki na jego koncie były dopiero trzy Eric miał 6, a Shark już 10. Shark wszedł na ring uniknął Clotheslinu i Shark Boy Stunner, Storm pada na ziemię Eric szybko pije kolejne piwa, wypił już 3 wziął do ręki 10 i ledwo co skierował nim do ust opróżnił 10 butelkę i padł na zimie Shark próbował pomóc mu wstać, James na kolanach zaczął pić i wypił kolejne 3 piwa zostały mu tylko cztery. Shark popchnął Erica za liny i próbował go postawić na ziemię wziął go pod ramię i szedł w stronę rampy, Storm opróżnił ostatnią 10 butelkę wzdrygnął się i pobiegł w ich stronę. Shark zostawił Eica który czołgał się do wyjścia Storm i Shark wymieniał się punchami Eric był już prawie przy linii ale padł z braku się padł na ziemię Storm wykonał DDT na Sharku chciał biec do mety ale Shark ugryzł go w noge i poczęstował go jeszcze jednym Shark Boy Stunnerem podbiegł do Erica i razem przekroczyli linię mety

Zwycięzcy: Shark Boy, Eric Young

Biuro Jima Cornetta. Przychodzi do niego Petey Williams wraz z walizką.

Jim – Witam pana z Title Shotem do WHC może chce pan dołączyć się do walki?

Petey – Nie wole X Title ale napewno dałbym posmakować Kurtowi mojego Destroyera.

Jim – W takim razie to udowodnij.

Petey – Nie chcę odbierać Christianowi szansy na wgraną.

Jim – Co? Może chcesz mi powiedzieć, że jesteś za Cagem?

Petey – To za kim jestem ujawni się w swoim czasie.

Jim – No dobra po co przeszedłeś?

Petey – Chcę dostać walizkę Scoota.

Jim – Nie możesz tego zrobić.

Petey – Może da się zorganizować jakąś walkę o te walizki?

Jim – Hehe. Wpadłem na ten sam pomysł ale nie będziecie sami brali w tym udziału.

Petey – Co?

Jim – Szczegóły poznacie wkrótce teraz mam dużo spraw. Matt pokaż panu Williamowi wyjście.

(Petey wychodzi, a do pomieszczenia wchodzi Tomko)

Tomko – Jest tu AJ?

Jim – Nie, nie ma.

Tomko – Napewno?

Matt Morgan – Tak!

Tomko – Zaraz mamy mecz, a on się gdzieś włóczy.

(Pokiwał głową i wyszedł. Z pod biurka Jima wychodzi zdyszany Aj)

Jim – Co jest do cholery. Jak tu wszedłeś?!

AJ – Nie mam czasu zaraz mam mecz, z resztą to nieważne muszę unikać Tomko, z kim my w ogóle walczymy?

Jim – Nie żartuj lepiej biegnij na ring to zobaczysz.

TNA Tag Team Championship

AJ Styles & Tomko© vs BG James & Bob Armstrong

Końcówka: Tomko i AJ nie współpracują tak dobrze jak kiedyś bardziej skupiają się na solowej próby wygrania meczu niż na walce razem. BG jest na ringu z AJ pcha go na liny i Clothesline, wbija go w narożnik uderza parę razy i zmienia się Bobem ten sprzedaje serię Chopów na klatę AJ Irish wip i Back Body Drop zadowolony odbija się od lin i Elbow łapie AJ za nogi i zakłada Figure 4 Leg Lock, AJ nie może się wydostać próbuje się pociągnąć do narożnika i zmienia się z Tomko ten wbiega na ring i kopie leżącego Boba odja się od lin i LegDrop pin 1..2..kick out Podnosi Boba i Body Slam wyrzuca BG z narożnika łapie Boba i Two Hand Chokeslam pin 1...2..ale BG zabiera sędziego Tomko patrzy z niedowierzaniem w stronę sędziego który krzyczy na BJ, Bob powoli Bodnosi się Low Blow i roll up sędzia wchodzi na ring 1..2..ale AJ przerywa pcha Boba na liny Dropkick ale Bob staje i AJ spada na ring BG wchodzi na ring podbiega do Tomko ale dostaje Clothesline, Bob chce ratować sytuację ale Tomko stoi jak mur pcha Boba na liny i Bog Boot, AJ łapie BG Styles Clash pin ale sędzia przypomina, że Tomko jest legalnym zawodnikiem Tomko patrzy na AJ zmienia się z nim ten wchodzi na narożnik i Frog Splash na Boba pin 1..2...3

Zwycięzcy: AJ i Tomko obronili TNA Tag team Champiship

AJ wstaje z rękoma uniesionymi w górze Tomko trzyma oba pasy i uderza nim AJ w głowę ten pada na ziemię Tomko rzuca na niego pas i opuszcza halę. BG i Bob pozbierali się już i spojrzeli na AJ zaczęli się nad nim znęcać na ring wbiega Kip James atakuje BG zaczyna go punchować, Bob podbiega do Kipa ale ten powala go Schoulder Blockiem i wyrzuca za ring, BG wstaje, a Kip wykonuje Leg drop bulldog schodzi z ringu tuż za nim poobijany AJ.

Booker T vs Robert Roode /Payton Banks

Końcówka: Booker wymienia się punchami na środku ringu Roode odbija się od lin i Clothesline ale Booker stoi, teraz on bierze rozbiegi i Clothesline ale Roode zaparł się i znowu Roode bierze rozbieg Clothesline ale Booker robi unik i Arm Drag, Roode upada koło narożnika Booker zszedł z ringu i wyciągną go tak, że głowa wystawała poza ring podszedł do niego i Leg Drop, Roode złapał się za szyję i zaczął się wiercić na ringu. Booker wszedł na narożnik Roode wstawał Super Axe Kick ale Roode zorientował się i uniknął ciosu Booker wystartował do niego ale Roode wykonał Spinebuster i załorzył Head Locka, Roode odpuścił i popchnął Bookera do narożnika zaatakował go kolanem i sprowadził Bookera na ziemię sprzedał mu serię Punchy sędzią przerwał to, a Roode wyzwał go w tym czasie Payton dusiła Bookera ręcznikiem, Roode podszedł do Bookera sprzedał mu policzek i podniósł go wsadził na narożnik próba Supersuplex ale Booker skontrował i zepchną Roode Corssbody pin 1...2..Kick out Booker szybko złapał Rooda i Book End pin 1...2..Shoulder up Payton wyjęła krzesło spod ringu i trzymała je w ręce Booker podniósł Rooda i kopnął go w brzuch ten zgiął sie w pół, a Booker wykonał Axe kick pin ale sędzia był zajęty uspokajaniem Payton Banks która chciała wejść na ring z krzesłem. Booker odwrócił się do sędziego i miał do niego pretensje, Roode wstał i wykonał Northern Lariat pin 1...2...Shoulder up Roode wstał z niedowierzaniem wziął krzesło od Payton czekał aż Booker wstanie sędzia kazał mu je odłożyć ale ten tego nie zrobił Booker obrócił się i w ostatnim momencie schylił się przed przelatującym kolo niego krzesłem kiedy Roode chciał uderzyć drugi raz Booker sprzedał mu Superkicka który trafił w krzesło, a on uderzyło go w głowę pin 1...2....3

Zwycięzca: Booker T

Payton Banks podbiegła do Roode, Booker spojrzał się na nią przez chwile stanął w miejscu ale ostatecznie poszedł dalej.

Backstage: Abyss obwiązuje sobie ręce taśmą nagle w szatni gaśnie światło i w drzwiach ukazuje się wysoka postać w czarnym płaszczu, Abyss wstaje ale kiedy kamera powraca postać znika na jej miejscu pozostał tylko kij owinięty drutem kolczastym.

Barbed Wire Massacre: Abyss vs. Judas Mesias w/Father James Mitchell

Końcówka: Abyss i Judas już nie raz mieli bliski kontakt jakże teraz znienawidzonym przez nich drutem kolczastym. Judas miał rozciętą głowę, a Abyss bardzo zakrwawioną rękę. Judas bierze podane od Mitchellla krzesło owinięte drutem i montuje je w narożnik podnosi Abyssa który wcześniej oberwał potężnym Big Bootem, Irish wip Abyss jednak kontruje i Judas wpada w krzesło. Ledwo co zaschłe przecie na czole Judasa znowu zaczęło krwawić, Abyss podszedł do niego i chciał go wbić w drut zastępujący linę ale James zaczął bić go w rękę ze swojej laski, Abyss podszedł do narożnika i wziął kij owinięty drutem pozostawiony przez tajemniczą osobę, podszedł do Judasa i uderzył go parę razy w plecy. Judas oparł się przy narożniku Abyss ustawił się na przeciw niego chciał wbić się w niego ale Judas zrobił unik i Abyss wpadł w narożnik. Abyss powoli wyszedł z narożnika ale kiedy się odwrócił Judas sprzedał mu Samoan Drop pin 1..2..Kick out Judas wyciąga z pod ringu blat obłożony drutem kładzie go na ring podnosi Abyssa do Electric chair drop ale Abyss punchuje Judasa ten pada na kolana i Abyssowi udaje się uciec sięga po krzesło i sprzedaje Chair Shota. Abyss bierze blat i ustawia go w narożniku shodzi po następny i wrzuca go na ring łapie Judasa Irish wip ale ten trzyma się narożnika i nie daje się wepchnąć na blat z drutem. Judas wbycha Abyssa na druciane liny i poprawia blat leżący w narożnik Judas łapie Abyssa irish wip ale ten kontruje Judas jednak zatrzymuje się przed blatem i z ulgą odwraca się Abyss łapie go za szyję i Chokeslam pin 1...2..Kick out Judas podnosi się przy narożniku z blatem Abyss wykonuje Spear i Judas wpada plecami w drut kolczasty którym obwiązany był blat, szykuje się do zakończenia meczu ale gaśnie światło i na rampie pojawia się tajemnicza postać to STING wraz ze swoim Kijem baseballowym biegnie w stronę ring Abyss patrzy na niego ten znika głową bierze zamach w stronę Judasa ale uderza Abyssa w głowę ten pada na zniemi Sting zakłada Scorpion Deth Lock, Abyss nie może wytrzymać Sting odpuszcza i podnosi Abyssa podchodzi z nim do leżącego na ringu blatu i szykuje się do Scorpion Deth Drop ale Abyss uwalnia się i wbija Stinga w druty zastępujące liny Sting nie może się wyplątać Abyss odwraca sie widzi pędzącego Judasa i Black Hole Slam na blat z drutem kolczastym pin 1...2....3

Zwycięzca: Abyss

Abyss odwraca się do Stinga i widzi go wyspo wodzonego James Mitchell pomógł Stingowi się wydostać jednak Sting nie wdaje się dalej w walkę z Abyssem tylko idzie w stronę wyjścia Abyss odprowadza go wzrokiem.

Backstage: Cage siedzi z Tomko w szatni.

Cage – Tomko musiałeś akurat dzisiaj zaatakować AJ’a?

Tomko – Nie mogłem już go znieść.

Cage – No dobra ale dzisiaj mam mecz z Kurtem jeśli AJ mu pomoże?

Tomko – Ja się nim zajmę.

Cage – Ciekawe jak wyobrażasz sobie dalszą obronę waszych pasów?

Tomko – No nie wiem jakoś chyba dojdziemy do porozumienia.

Cage – (Wybucha ironicznym śmiechem) Nie był bym pewny kurde muszę znaleźć kogoś kto mógłby mnie ochronić przed gniewem AJ'a’

Tomko – Przecież powiedziałem Ci już, że...

Cage – Cicho Tomko sam wiem lepiej co dla mnie dobre nie znasz AJ’a to czego on potrafi dokonać w furii nawet sobie tego nie wyobrażasz o cholera zaraz mam mecz.

TNA World Heavyweight Championship: Kurt Angle © vs Christian Cage

Koncówka: Kurt zakłada Arm Locka, Cage szybko łapie się lin i Kurt musi puścić, Cage wstaje i próbuje powalić Kurta ten jednak trzyma się mocno i znowu powala Christiana na deski i Head lock, Cage szybko wychodzi odbija się od lin i Clothesline, Kurt szybko wstaje ale Cage częstuje go Neckbreakerem pin 1...2..kick out Cage wstaje i szykuje się do Unprettier Kurt jednak ucieka i German Suplex, Kurt zakłada Ankle Lock Cage obraca się i przerzuca Kurta który wpada na liny Cage atakuje Dropkickiem na plecy Kurta. Christian wpycha Kurta do narożnika i sprzedaje serię punchy i kicków, Cage łapie Kurta za rękę i chce go pchnąć w przeciwległy narożnik ale Kurt trzyma się liny, Cage kopie go w brzuch i wykonuje DDT Kurt pada na ziemię. Christian wchodzi na narożnik i szykuje się do skoku ale Kurt się podnosi i podbiega do Cage wchodzi na narożnik i Belly to Belly Suplex z narożnika pin 1...2..Shoulder up Krut zakłada Ankle Locka Cage jednak szybko chwyta się lin Kurt czai się na Cage kiedy ten się odwraca Olimpic Slam pin 1...2..Na ring wbiega Tomko i sędzia przerwa liczenie, Kurt łapie sędziego i wykonuje na nim German Suplex podbiega do Tomko ale ten powala go Clotheslinem łapie do Double Chokeslam ale na ring wbiega AJ który sprzedaje Enziguri Tomko ten odwraca się do niego i zaczynają walczyć w zwarciu Tomko pcha AJ na liny i Back Body Drop jednak AJ spada na nogi i uderza Tomko Dropkickiem ten wpada w narożnik AJ uderza jego głową w ochronę od lin Tomko odsuwa się od narożnika, a AJ robi Phenomenon zadowolony unosi ręce ale atakuje go Christina kopie w brzuch i Unprettier teraz on uważa się za zwycięzcę jednak nie widzi Kurta który sprzedaje mu kolejny Olimpic Slam i unosi pas w ręku ale co to na ring wbiega Samoa Joe, Kurt rzuca pas i czeka na kolejnego rywala nie trafia jednak Clotheslinem, a Joe wbija go w narożnik kilka punchy i Muscle Buster. Joe podnosi pas WHC i wychodzi z nim w ręku.

Koniec Gali

by Kil & Undertaker_4don

Edytowane przez Undertaker_4don
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Undertaker_4don

2

• Vaclav

1

• Fedor124

1

• MonoXide

1

Top użytkownicy w tym temacie

Gala dobra, trochę sztywne wydały mi się nie które dialogi, ale to tylko moje subiektywne odczucie. 8/10
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Gala pod względem walk stoi na dość wysokim poziomie, gorzej z takimi przykrótkimi segmentami backstage. No ale Undertaker powrócił do bookingu po przerwie, to pewnie jeszcze poprawi ten mankament i bedzie spox.

Ta wypowiedź gościa to mój wpis, tylko coś po jego wysłaniu wyrzóciło mnie z forum

to pewnie jeszcze poprawi ten mankament i bedzie spox.

Haha wiem, że segmenty nie są takie jak kiedyś ale to wina tej przerwy ale mam nadzieję, że z gali na galę będzie coraz lepiej.

Gala dobra troche nie dopracowana ale dam 7.5/10.
The Gobbledygooker.

204042087047aef584ab6c9.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nadal robisz ten sam błąd, czyli nie używasz interpunkcji. A przez to ciężko się czyta