Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 05.02.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Dont Question My Heart brzmi w pełni na sali co oznacza, że możemy szykowac sie na dawke emocji - w ECW Fantasy. ECW !!

Oglądamy powtórkę z zeszłego tygodnia kiedy to ECW world champion Tommy Dreamer , oczyścił ring podczas , kiedy wywiązał się brawl , spowodowany sprytną intryga McMahon'a w wyniku , której Mike K-Nox i Holly Devil są teraz #1 Contenderami do pasów Tag.

Przenosimy się na backstage :

(Gabinet McMahon'a)

;Pukanie do drzwi;

Shane: Wejść !

(Do biura wchodzi Tazz!)

Tazz : Chciałeś zdaje się mnie widzieć ?

Shane : Tak , właśnie Ciebie chciałem widzieć.

Tazz : O Co chodzi Szefie ?

Shane : Otóż widzisz , sprawa wygląda tak , że jak pewnie wiesz zaczynam wymiotować tym brandem ...w związku z tym , stwierdziełm , że moja twarz za często się tu pojawia. Oszczędze sobie nerwów - jeśli będe bywał tu w sytuacjach do tego koniecznych . Dlatego też zdecydowałem , że muszę mieć Asystent'a General Manager'a. I zgadnij kto nim zostanie ?

Tazz : Hornswoogle !!

Shane : Czy ty chcesz opuścić mój gabinet prędzej niż do niego zawitałeś ?

Tazz : Sorry Boss , nie mogłem sie powstrzymać.

Shane : W takim razie , w obliczu kompletnej nieporadnosci zostałeś jedyną osobą nadająca sie do sprawowania tego obowiązku. Do odmowy nie masz prawa.

Tazz : Czuje się zaszczycony szefie !

Shane : Tu masz służbowy telefon z potrzebnymi numerami ...witam na stonowisku.

Tazz : Dzięki...

shane : A teraz posadź tu swój tyłek i słuchaj , bo rozpisałem dla Ciebie plany na najbliższy czas....

A my już przenosimy się na halę gdzie sale wypełnia pierwszy theme - Donośne dźwięki przy których na arenie pojawia się Balls Mahoney. Zaraz za nim jamajskie dźwięki oznaczają , że w ringach ECW Zadebiutuje Kofi Kingston - nie dawno jeszcze uznany za woźnego.

Single One Fall Match :

Balls Mahoney vs. Kofi Kingston (his Debut)

Przebieg : Kfi skacze z nogi na nogę i kalszcze do fanów , chyba chce zrobić dobre wrażenie. Balls jednak takiego obowiązku nie ma bo człowiek , który jeszcze nie dawno przetrwał Rain of Pain Punjabi Prison , nie musi tu nawet wspominać o robieniu wrażenia. Wyprowadza serie szybkich punchy , którymi zasypuje debiutatna , kompletnie go zaskakując. Kofi chyba nie bardzo wie co z sobą zrobić , upada w narożniku nie jak nie mając szans uchronić sie przed ciosami. Mahoney kontynuuje atak kickując go w narożniku. Teraz jednak podnosi rywala i posyła go w przeciwległy narożnik i tam częstuje clothesline'em - 360 funtów wbiło sie w debiutanta. Kofi jest zamroczony , próbuje wyprowadzić mimo wszystko jakąs akcje , Zwarcie obu zawodników w którym silniejszy okazuje się balls , wykręca on reke rywalowi ale ten robi salto i reversal - teraz to on ma reke rywala w uścisku. Balls jednak Naciąga ramie i kontruje punch'em to the throat , Kofi krztusi się klęcząc na ringu. Balls podchodzi ale szybki leg scissoris i Mahoney uderza twarzą o matę - Kofi zakłada szybki half boston crab , ale Mahoney bez problemu prostuje nogi zrzucając jamajczyka z siebie. Szybka próba New Jersey Jam ale Kingstone odsuwa się i wyprowadza 540 kick !! Cover 1....2....Kick Out !! Balls wykopuje ... Kingston ustawia sie w narożniku i czeka aż rywal wstanie - szykuje sie do kolejnej 540 , wybiega ale nadziewa sie na superkick !! Wpada w naroznik gdzie Balls dopadago ze swoim Combo !

Publika jak zawsze zgodnie "Balls" "Balls" "Balls" "Balls" "Whooooooooaaa Balls!" ...Mahoney już spokojnie Ballbreaker i 1....2....3 !!! No cóż ...nie udał sie ten debiut troszkę . Być może przeciwnik to jeszcze zbyt wysoka półka

Balls Mahoney wygrywa Ten match !

Na backstage :

Kenny Dykstra stoi na korytarzy , jedną noge ma opartą o pojemnik z napojami i wiąze buta ...

....Bicycle kick !!

John Morrison kickuje nie spodziewającego się niczego Dyktre !!

Morrison : to jeszcze nie koniec Dykstra ...to jeszcze nie koniec.

Po tych słowach omija leżacego dykstre i odchodzi.

A na hali tymaczasem witamy nowego Asystenta GM of ECW - Tazz'a !

Tazz : Hey Tazzmaniacs ! Jak zapewne zdązyliście się zorientować , zostałem mianowany Asystentem do spraw ECW , kiedy shane'a nie będzie tu z nami. Zostałem w pełni poinformowany i pozwólcie że zapowiem wam - Oto from San Diego, California , ważący 160 funtów - Master of 619 !! Rey Mysterio !!!

Boyaka 619 wypełnia salę ...Na arene wolnym krokiem wchodzi Rey Mysterio - dziwne jest jednak to że nie wita sie z fanami jak zawsze. Jest jakiś nie taki...

Tazz : Z polecenia General Manager'a , przekazuje Rey , włąsnie tobie , że twój dzieijszy match - bedzie rewanżem za ubiegły tydzień !! Panie i panowie !! Worlds Strongest Man - Mark Henry !!

Rey Jest wyraźnie nie zadowolony faktem że jego przeciwnikiem jest poraz drugi World's Strongest Man. Gong !

Henry z zaciekłością idzie na Rey'a ! Ten chce przeslizgnąc mu sie między nogami lecz Henry nadeptuje Mysterio i staje na nim ! Tey krzyczy z bółu ! World Strongest Man podnosi go jedną reką i rzuca przez pół ringu w narożnik. Tam wykańcza go splashem Jedą ręką posadził go na narożnik a z tamtąd już wynosi go i poprzez high Chokehold wykonuje Two Handed ChokeSlam ...Rey czołga sie po macie...jakby chciał gdzieś uciec , Henry jednak World's Strongest Splash !! Rey Jest Praktycznie nie przytomny . Henry podnosi go i zakłada Bear Hug'a !! Rey jest niezdolny do walki - sedzia każe zakończyć pojedynek.

Wygrywa Mark Henry !

Henry ze zwycięską miną schodzi ku zapleczu ! Sędziowie znoszą Rey'a na rękach z ringu ten jednak łapie mikrofon !

Rey : Dość , Dość , Dość ....zemdlał..

Nagle rozbrzmiewa Theme Hornswoogle'a !! Mały karzełek skocznym krokiem wynurza sie pod ringu , wyraźnie śmieje się on w twarz niesionemu przez arbitrów Rey'owi. Mysterio zdaje sie mieć oczy przmrużone ale widzieć - to tłumaczy grymas jego twarzy , nie ma jednak sił aby cokolwiek zrobić ...Hornswoogle wciąż śmiejąc sie w głos znka gdzieś pod ringiem , czas na reklamy.

Wracamy po reklamach , gdzie tuż przed chwilą Rey Mysterio został już po raz drugi totalnie znokautowany przez WSM Marka Henry'ego. Został zniesiony do szatni przez sędziów pomocnych.

Wiemy jednak że już została zapowiedziana walka na przyszły tydzień ! Czuć tu jakiś podstępny plan szefa brandu !

http://img212.imageshack.us/img212/3114/reyhornkg2.jpg

Ale my już przechodzimy na backstage :

(tazz Rozmawia przez Telefon)

Tazz : Oczywiście , wedle zyczenia panie McMahon , oczywiście będzie tak jak pan o uważa za stosowne , Tak ! Oczywiście , jesli tak sie stanie rozwiąze to wg. sugesti ...Do widzenia.

Tazz : ....Palant...

(Nagle pojawia sie ogromny cień zza rogu)

Man : Ah Whana Heh Mystehho ! Ah He Ghet Hali !! Ah Wan Som Hompehys , Honshoohle !!

Tazz : What ? What ? eee...Mysterio ? Hornswoogle !!

Man : Arghgh !!! Yeh !!!!

Tazz : Holly smoke !! Zaczekaj pan chwilkę ..

(Tazz ucieka , cień zawraca i udaje sie korytarzem ...kto to mógł być?)

Kamera przenosi nas do szatni Shane'O'Union !

K-Nox : Dzisiaj wygrywamy TT Titles !!

D-Vil : Tylko nie zchrzań tego , nie bede Cie znowu niańczył w ringu ..

K-Nox : Że co ? Nie zmuszał mnie żebym Ci udowodnił kto tu opieki wymaga !

D-Vil : Z pewnością człowiek który świeci tyłkiem na Gali PPV nie będzie MI mówił , że coś mi udowodni !

K-Nox : ehhh !! (Zaciska zęby) !!

Chodźmy i wygrajmy te pasy ...

Na rampie widoczni są już Shane'O'Union ! Przy swoim themie wchodzą na ring i czekają na przeciwników !!

Wtem na Telebimie pojawia się Tazz !!

Tazz : Powiem to szybko , pan McMahon nie życzył sobie by dziś poszło wam łatwo jak w zeszłym tygodniu , dwa , że publika chce show , a nie dwóch patafianów którzy wygrywają pasy pokonując miernoty ..Dlatego też Proszę opuścić pasy ...

(pasy na linie zjeżdzają nad ring )

Teraz , Tutaj Zaraz !! Ladder Match o pasy TT , ale nie między dwoma teamami ,,o nieee - będzie ich więcej !!

K-Nox i Devil mają złowrogie miny !!

Rozbrzmiewają kolejno Themy :

Jako pierwsi pojawiają sie Miz & Morrison !! Czyżby Dykstra ich zjednoczył nagle ?

Zaraz za nimi Striker i BoogeyMan !! ? To oni tworzą Tag !! ?

Są Także Majorsi - Zack & Curt !! I chyba na tym nie koniec !!

To CM Punk & Elijah burke !! Oni także biora udział w tym matchu !!

5 Tag Teams No DQ Ladder Match for the ECW Tag Team Titles !

Mike K-Nox & Holly D-Vil vs. Striker & Boogeyman vs. Majors Bros. vs. Miz & Morrison vs. Elijah Burke & cm Punk.

Przebieg : Wszyscy rzucili sie na siebie , Miz i Morrison gdzieś w narożniku okładają majorsów punchami , Boogeyman tańcząc po ringu zostaje powalony Clotheslinem od Hollego , Striker nie zdążył nawet zdjąc sweterka a już dostał Big Boot od Mike'a ! K-Nox jednak zoskoczony z tyłu przez Cm'a i Burke'a zostaje sprowadzony do narożnika ... Elijah próbuje running foot to the face , ale K-Nox przwrotem w przód unika ciosu. Elijah zawisł na narozniku co wykorzystał Knox wyrzucając go poza ring kolejnym Big bootem , Holly punchuje Striekr'a , Boogeyman lezy powalony przez kogoś na macie , Bouble Action by miz i Morrison i mamy majorsów poza ringiem , Morrison łapie za głowe Boogeyman'a i także wyrzuca poza ring !! Striker próbuje coś zdaiałąc jednak zostaje powalony , wszystkie teamy schodzą poza ring i tworzy nam sie tutaj brawl wszystkich par poza ringiem !! Co za walka !! Boogeyman z K-Nox'em wchodzą na nasz stolik !! K-Nox PileDriver i stół się załamuje !! Majorsi atakowani są przez Miza i Morrisona i posłani ramionami w słupek do ringu padają obaj , Striker niezauważenie wszedł na ring z drabiną , dopada go Tam Holly , który trzyma krzesełko !! Shot !! Striker pada oszołomiony , Devil rozkłada powoli drabine i wchodzi na nią , ale Upuszczonym krzesłem błyskawicznie zainteresował sie elijah , który shotem w plecy powala Devila z drabiny , Burke sam próbuje wchodzić , Ale dopada , go powracający K-Nox , na pomoc Dobiega CM Punk i mamy Teamt na Team - punch za punchem kick za kieckiem , do grona dołączają Miz i morrison - Double Dropkick wyrzuca Cm'a i Burke'a znów za ring !! Holly wchodzi na drabine ...slizgują sie jednak Majorsi i przewracają drabine która opiera sie na linach , Zack i Curt ida po kolejną !! Ustawiają we dwóch i chybą beda wchodzić !! Jednak niespodziewanie niewiadomo z kąd Knox zruca punchem w plecy obu braci . Zaczyna wchodzić sam !! Jest już wysoko !! Zaraz sięgnie po pasy !! Na ringu jest Elijah , Holly Chce przeszkodzić , ściąga go za nogi morrison !! Elijah odbija sie z drabiny opartej o liny i kopie w plecy Hollego , ten upada na mate , Burke upada na drabine !! Z drugiej strony szybko wchodzi CM punk !! Miz przewraca drabine !! Gm Zawisł na pasach !! Ale zdjął !! Zdjął pasy !!

Mamy nowych ECW TT Champions : CM Punk & elijah Burke !!

K-Nox i Devil nie mogą w to uwierzyć!! To stało sie tak szybko !! to dla nich nie mozliwe !!

Wracamy już po przerwie !!

Backstage :

Knox i Holly idą korytarzem !!

Holly : Kurwa !! Jak to sie mogło stać !! ??!!

Knox : To tylko i wyłącznie twoja wina !!

Holly : moja ? niby jakim cudem !! A kto zleciał z drabiny !?

Knox : TY !

Holly : TY !

Knox : Zamknij się ! Zawaliłeś sprawe !! Mielismy te pasy w garści , i teraz pewnie nasz kochany szef nie da nam już shot'a !!

Holly : mam oochote cie zaje...!!

Kłotnie przerywa zachodząc im drogę Tazz ...

Tazz : Panowie , wasz szef przewidział sytuacje iż przerżniecie dzisiejszy match , bowiem jak widać , byście wygrali cokolwiek trzeba wam dać na ring półprzytomne zwłoki ... to był cytat z McMahona ..

Holly : Co mi tu będziesz pieprzył ...

Knox : Zamknij się !! Pytał sie ktoś ?

Holly : Zaraz nie wytrzymam i ...

Tazz ...i wrócisz na arenę !! Na swój Match !! K-Nox vs. Holly !! Zwycięzca otrzyma pojedynek na No Way Out o ECW Title by później jako mistrz bronić pasa aż do Wrestlemani !! Jesli da radę !!

Knox i Holly Zmieszani ale i ze zdenerwowaniem wracają w kierunku hali !!

#1 Contender at No Way Out Match !!

Mike K-Nox vs. Holly D-Vil

Przebieg : Punch za punch , cioc za cios , reversal za reversal i suplex Knoxa , momentalna odpowiedź Devila !! Clothesline i serie elbow dropów , ale kontra z Chokeholdem , co za wyrównany bój !! Back body drop Devila i leg Drop na dokładke ...próba pin 1....2....Kick Out !! Gramy więc dalej .. obaj sa niewątpliwie zmęczeni po poprzedniej walce !! Jesli nawet nie lekko wyczerpani ...punche Devil'a nagle jednak chwyt za głowe i Knox wyrzuca rywala za ring , i już dopada go w okollicach naszego rozbitego stolika , Chce posłać go na słupek ale reversalem sam w niego trafie , wtoczenie na ring , próba 1...2..Shoulder Up !! Holly niebywale on the top rope !! Skacze with Double Axe Handle , ale Bicycle kick powala go parmanentnie !! Knox kontratakuje , boli go reka jednak nie ustępuje , bierze rozbieg i dodaje kick to face !! Knox tauntuje do publiki ! Publicznośc jest mu przychylna !!Devil słania sie koło lin , a rywal naciera ale Holy uchyla linę i znów mike poza ringiem ... Holly Odpoczywa , a Knoxowi udaje sie przemycić na ring krzesło !! Sędzia mu je wyrywa , to jest DQ Match !! Knox kłoci sie z sędzią z tyłu szybkim czołganiem Holly School Boy , momentalne 1....2....3 !!! Holly wygrywa Match !!! Nowy #1 Contender ! Już na No Way Out zobaczymy Holly vs Dreamer jesli Dremaer utrzyma pas do PPV !!

Holly Pokazuje palcem na Mike'a !! Ten podaje mi ręke ... Holly Patrzy na nią!! Podaję mu reke !!

Stoją Razem trzymając sie za rekę !! Clothesline !!! Knox powala Devila !! Rozzłoszczony udaje sie na back !!

ECW Schodzi z anteny !

P.S Mystery booker : Bardzo przepraszam wszyskich czytelnikow za opóźnienie w wystawieniu gali , ale problemy z czsem doskwierają jak cholera..

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Vaclav

1

• IOOT_DZIKO

1

• luki

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Urządzenie:  Android

Shane : Otóż widzisz , sprawa wygląda tak , że jak pewnie wiesz zaczynam wymiotować tym brandem ...w związku z tym , stwierdziełm , że moja twarz za często się tu pojawia. Oszczędze sobie nerwów - jeśli będe bywał tu w sytuacjach do tego koniecznych . Dlatego też zdecydowałem , że muszę mieć Asystent'a General Manager'a. I zgadnij kto nim zostanie ?

Tazz : Hornswoogle !!

genialne

Rey vs Hornswoogle!!!!!!!!! to będzie acz, czekam z niecierpliwością :D (w końcu rey jest na swoim miejscu, przynajmniej w fantasy, brawo)

Wiedziałem że Shane wydyma swój team i spoko.

Nowy mistrzowie. Team tworzył się powoli i można było sie domyślić.

Jedne co mi nie pasi to Ladder match na gali ECW. Znaczy fajnie że jest, ale takie wydarzenie powinno być main eventem (chociarz rozumiem czemu nie jest, ale jednak...).

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Leci komentarz. Oj coś kiepsko w tym tygodniu, widac zniżenie poziomu. Walki niezbyt interesujące, a do tego Dreamer znów został pominięty - Mystery, po to wrestlerowi daję się pas by go promować. Co do Tazza jako asystenta GM - to no mógłby być GMem, ba - nawet powinien. No ale widze że bedziemy mieli walkę o władżę w drugim juz brandzie WWE Fantasy. I ostatnia rzecz - walka na przyszłej gali, damn it, nie wiedizałem że tu stworzy się dywizja dla walki karłów.

Ale debiut Kingstona jest świetny :lol:
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows
  • Styl:  BGZ

Generalnie ta edycja jest kontrowersyjna , i nie mozna ciągle słodzić że jest świetnie , ECW to brand extremalny , a skoro nie można zbytnio na chwile obecną wywoływać kontrowersji walkami , z powodów logicznych , czy to słaby roster , mało znane nie wypushowane jeszcze postaci , lub też ludzie całkowicie sprawiający trudności przy promocji (via Mark Henry) A więc skoro nie można wywołać kontrowersji walkami w sensie przebiegu , to udaje sie wywołac kontrowersje , poprzez takie bookowanie , no generalnie ja bym to jakoś tak tłumaczył ... poza tym , to może mieć swoje podłoze do czegoś co dopiero sie rozwienie , rozkręci dzięki temu ....

A co do nieobecności Dreamer'a , fakt , kiepska sprawa , ale myśle że "P.S" na końcu dużo wyjaśnia i jesli to coś brać pod uwagę to myśle że jest to po prostu wynikające z róznych czynników nie dopatrzenie , a nie celowy zabieg ...

Bynajmniej wystąpiłem teraz w roli adwokata. 8)

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Gala udana, może bez cudownych momentów ale i tak conajmniej solidna. Dobry Ladder Match, i mi nie przeszkadza, że taki mecz pojawia się na tygodniówce. Poza tym cała sytuacja z Shane-O-Union jest bardzo ciekawa, bo tak naprawde nikt tam sie nie lubi:) Dostają dużo walk, szkoda, że mniej widzimy Dreamera, który jest przecież champem. Ale sam po sobie wiem, że z reguły łatwiej jest pokazywać kogoś kto mistrzem nie jest niż samego mistrza.

Kofi na debiut przegrał, ale przecież nie każdy debiutant musi wygrywac:) Tazz jako asystent? Dobre posunięcie, choć nie odsuwałbym bardzo Shane'a na bok, bo to świetna postać:)

Rey zmowu dostał po dupie? W prawdziwym WWE by to nie przeszło:P Dobrze, że to nie prawdziwe:)