Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWI CodeX PPV

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

Theme PPV CodeX - Fatboy Slim - Renegade Master rozbrzmiewa po hali...

W tym samym czasie na Backstage:

Rozmawiają Ric Flair i David Flair:

Ric: Synu... zakodowałeś kod?

David: Jest najbardziej zakodowanym kodem z najkodowniejszych kodów zakodowanych przez kodowych kodziaży!

Ric: Wooo! Niech zacznie się zatem CodeX!

Na Titantronie widzimy "CodeX", ale nikt nie wie co on oznacza. Każdy kto wygra walkę może dobrać jedną literkę do kodu. Ostatni wygrany, w tym wypadku Shawn Michaels lub The Rock wybierają osobę która musi odgadnąć hasło. Takowa osoba otrzyma Title Shota na Rat Race PPV.

AJ Styles vs. CM Punk - European Championship

Przebieg:

0:10 - Przeciwnicy robią "zwarcie", AJ przepycha Coockie Mastera do narożnika.

0:34 - Punk robi Drob Kick i wyrzuca przeciwnika za ring.

1:06 - AJ wykonuje Moonsault i Pin 1...2...

1:37 - Frog Splash wykonany przez AJ Stylesa.

1:54 - Bronco Buster w wykonaniu Stylesa.

2:01 - Elbow Drop i Pin 1...2...3...

AJ wstaje i mówi "T", na ekranie litera T pokazuje się 3 razy.

Winner and new European Champion: AJ Styles!

The Destruction Flote spotyka DeGeneration X którzy szykują się na match.

Kane: Triple H, życzę ci... żebyś zwiał się z bólu!

Gotix: Tee, nie zapominaj Insane Cain Bain czy coś takiego, że dziś osobiście skopię ci tyłek po twoim matchu!

Triple H: Suck us Kane i Reszta! Dostaniecie wpierdy, że was własna matka nie pozna, o ile macie takie coś.

Snitsky: A... chcesz... polubić... ból...?

Shawn Michaels: A Chcesz polubić zlizywać gówno z mojego odbyta, którego nie wytarłem gdyż pan Raven zaczął wpierdalać papier?

Raven: Faszysta...

Triple H & X-Pac & Gotix vs. Randy Orton & Edge & Bobby Lashley - Trio Championship

Przebieg:

0:00 - Match Rozpoczynają X-Pac i Randy Orton.

0:11 - X-Pac serwuje Drop Kick Ortonowi który leci na narożnik.

0:27 - Orton zamienia się Lashley'm a X-Pac z Gotixem.

0:54 - Gotix uderza Lashleya mocnymi punchami.

1:11 - Lashley robi Dominator na Gotixie. Pin 1...2... interweniuje Triple H

1:19 - Przeciąga Gotixa do narożnika i wraca się w stronę Lashleya który zamienia się z Edgem.

1:43 - Triple H okłada Edgea pięsciami i wywraca go na podłogę.

2:12 - Hunter zakłada Figure Four Leg Lock i Edge Tapuje.

Triple H wybiera literkę "H" ale takowej nie ma w CodeXie.

Winner's and new Trio Champions: The DeGeneration X!

Stone Cold vs. Mr. Kennedy(/w Fit Finlay) - Television Championship

Przebieg:

0:04 - Kennedy odbija się od lin, prześlizguje się między nogami Stone Colda, odbija się od drugich lin i nadziewa się na mocnego puncha od Austina.

0:32 - Austin podnosi Kennedyego i szykuje się do Stunnera, odpycha go na liny i robi Drop Kick.

0:57 - Stone Cold wstaje i atakuje Greenmana. Obaj wpadają na narożnik i wymieniają się punchami nawzajem.

1:10 - Finlay łapie za nogi sędziego i pociąga, przez co sędzia wywraca się i upada twarzą na matę.

1:34 - Stone Cold dostaje Green Chops od Finlaya i Kenton Bomb od Kennedyego.

1:42 - Kennedy szykuje się do podpięcia 1...2... Kick Out.

1:58 - Austin wstaje, kopie w brzuch Kennedyego i robi Stunner. Pin 1...2...3...

Stone Cold podnosi się i mówi "A". Literka pojawia się raz.

Winner and New TV Champion: Stone Cold Steve Austin!

Promo Kane.

The...Eye...Scream...Man...Insane...Pain...Kane...Is...a...God...of...War! Szukujcie się na apokalipsę!

Backstage:

The Rock węszy coś przy szatni DeGeneration X.

The Rock(Damskim głosem): Słodkie Tyłeczki! Mam dla was ręczniki!

Triple H: Powiedziałaś... słodkie tyłeczki?

Shawn Michaels: Tee, Diva przynieś lepiej papier toaletowy bo będę cuchnący tyłeczek i zabiję Ravena!

The Rock zagląda przez dziurkę od klucza. Gotix robi to samo i psika dezodorantem.

X-Pac: Rock, śmierdzisz nawet przez zamknięte drzwi.

HBK otwiera drzwi i sprzedaje Sweet Chin Music Rockowi.

Chris Jericho vs. Booker T NoDQ Match (Intercontinental Championship)

Po wejściu wrestlerów, na rampie pojawia się Ric Flair.

Ric: Chłopaki... do waszej wali doszedł nasz debiutant! Kofi Kingston z jego managerem, Hulkiem Hoganem!

Przebieg:

0:21 - Hulk wszedł na ring i zaczął bic obu panów.

0:32 - Kofi podchodzi do pinu na Y2J, 1...2...3...

Kofi wstaje i mówi "I", litera pokazuje się raz.

Winner and New Intercontinental Champion: Kofi Kingston!

Backstage:

Shawn Michaels idzie korytarzem pokracznym krokiem drapiąc się w tyłek. Nagle patrzy, a tu leży paczka papieru toaletowego. Szybko biegnie po nią, ale dostaje kijem baseballowym przez głowę, potem przez plecy 2 razy i znów przez głowę!

Toż to nie możliwe! Musiał dosnać kontuzji... chyba nie będzie dziś w stanie walczyć! Zza muru wyjawia się Kane, Raven i Snitsky.

Abyss vs. Umaga vs. Kane vs. vs. Marcus Cor Von - World Heavyweight Championship Match

Przebieg:

0:22 - Abyss bije się z Kanem, a Umaga z Cor Vonem.

0:35 - Umaga powala Marcusa i robi Banzai Drop. Abyss powala Kane kopniakiem w brzuch. Łapie go za głowę i popycha w narożnik.

0:57 - Cor Von wstaje i atakuje Kane. Umaga idzie do Abyssa. Kane robi Chokeslam Cor Vonowi.

1:20 - Umaga powala Abyssa Samoan Spikiem. Potem robi Human Reacking Ball, I Pin 1...2... przeszkadza Kane.

1:32 - Kane Bije Umagę, odpycha go od lin i Big Boot! Pin 1...2... Przerywa Cor Von!

1:43 - Marcus ledwo stoi ale robi Drop Kick i zakłada dźwignię na rękę Kane.

1:56 - Umaga wstaje i Robi każdemu Samoan Spike. Abyss wstaje i powala Umagę, Chokeslamem.

2:32 - Pierwszy wstaje Kane i robi Chokeslam from Hell na Abyssie. Pin 1...2...3...!

Kane mówi głośno "A", i litera pojawia się raz!

Winner and New World Heavyweight Champion: Kane!

Backstage:

Idzie całe DeGeneration X, szukając HBK'a

X-Pac: Gdzie on jest?

Triple H: HBK! Chodź tu osrańcu! Joke!

Gotix: Ta, dobry Joke! A jeśli mu się coś stało...?

X-Pac: Tak, chyba raczej napewno mu się coś stało...

W kałuży krwi leży HBK...

Triple H: KURWA JASNA! Co do?!

Gotix: Ożesz w dupe... Karetka, szybko! Pac, biegnij po Flaira...

Na rampie pojawia się Ric Flair.

Ric Flair: Wiecie już co się stało... w tym wypadku jestem z DX. Ale to tylko chwilowo! Niestety jestem zmuszony odwołać dzisiejszy Main Event... Zamiast tego wszyscy mają się zebrać za chwilę na ringu!

...Po przerwie...

Wszyscy są już na ringu.

Ric Flair: Niech pojawi się CodeX! Rozszyfrujcie kod!

Mija pierwsze 10 Minut... nikt jeszcze nie zgadł... chwilę później odzywa się głos...

Ktoś: Attitude!

Ric Flair: Świetnie! Ujawnij się stając na ringu!

Osobą która mówiła, okazał się... BIG SHOW!

Ric Flair: BIG SHOW?! Na następnym PPV, Rat Race dostajesz walkę Triple Theat o pas Mistrzowski WWI! Shawn Michaels vs The Rock vs Big Show!

Koniec...

• Odpowiedzi 3
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• Biggmac

1

• nekrophage

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

Czemu walki na PPV trwają po 2, 3 minuty? Masz tyle czasu antenowego co WSX czy co? Po za tym sorry ale segmenty z rozmowami o sraniu....no raczej brzydzą niż śmieszą.
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Bigg, masz rację - Gotix, ten angle (teksty i brawl o papier) to przebił głupotą i obrzydliwością wszystko co widziałem. To było bardziej wulgarne niż XPW i bardziej obrzydliwe niż wyczyny Dreamera z czasów angle'u "average guy". Zmień styl prowadzenia diary, albo odpuść sobie, bo takich rzeczy to nikt nie chce i nie będzie czytał.
  • 2 tygodnie później...

Zgadzam się z poprzednikiem i mam jeszcze jedną uwagę : zrezygnuj z pisania siebie jako wrestlera. Nie podoba mi się coś takiego :P :P

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 709 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 595 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Attitude
      Nazwa gali: AEW Collision #92 Data: 08.05.2025 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Detroit, Michigan, USA Arena: Masonic Temple Theatre Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
    • Jeffrey Nero
      Jasne.
    • Grins
      Karta wygląda zacnie może prócz walki Pata z Guntherem, tak to wszystko jest tutaj cacy i skuszę się chyba aby obejrzeć tą galę live ze względu na Cena i Ortona jeśli to na prawdę ich ostatnia walka.  Undisputed WWE Championship  John Cena (c) vs. Randy Orton: Ogólnie sam program nie był jakiś długi ale dostarczył mi niesamowitej nostalgii, panowie mi przypomnieli za co pokochałem wrestling, to właśnie przy tej dwójce zaczynałem swoją przygodę z wrestlingiem oglądając ich potyczkę czy to w 2009 roku czy 2013 oglądało mi się to dobrze, ogólnie jeśli chodzi o same walki między tą dwójką to dupy nie urywały wykręcili w sumie jeden z najlepszy I Quit Match'ów do którego lubię wracać  Jak skończy się ta historia? Na pewno porażką Ortona, coś czuje że Cena tu mocno przyheeluje więc obstawiam jakieś nie czyste zagranie rodem z No Way Out 2008, chociaż mogą zaskoczyć i Cena rzeczywiście zbałamuci R-Truth'a i ten zaatakuje Ortona albo jakoś go rozproszy przez co Cena zgarnie pin w jakiś nieczysty sposób... Wiem jedno ta walka skończy się jakąś Heelową zagrywką...  Widziałem że jakiś news lata po internecie że Cody niby ma przejść Heel Turn na Backlash, ale nie wiem czy takie plotki można brać na poważnie wątpię że coś takiego się stanie.  Women's Intercontinental Championship Lyra Valkyria (c) vs. Becky Lynch: Obawiam się że wynik jest już znany z góry i niemal niż pewne że Becky to ugra niestety, wątpię że się podłoży Lyra'i... Dobrze wiemy że rudej lekko ego wyjebało i teraz jest gwiazdką i za pewnie sam Hunter da jej ten pas aby go jeszcze bardziej rozpromować, ważne że trzyma się z daleka od tytułu.  Gunther vs. Pat McAfee: Bardzo mi się marzy aby Gunther zlał Pat'a doprowadził go do takiego stanu że ciężko będzie go poskładać ale dobrze wiem że ta walka skończy się tak że zjawi się tu żyd Goldberg (niestety)  United States Championship Jacob Fatu (c) vs. Drew McIntyre vs. LA Knight vs. Damian Priest: O na tego Bagnera! To czekam tutaj panowie mogą dać niezłą rozpierduchę, wiem że nie będziemy się nudzić jeśli chodzi o to starcie, oczywiście Jacob obroni nie widze innej opcji, w końcu ten tytuł odżył, świetne panowanie Knight'a teraz Jacoba oby tak dalej.  Intercontinental Championship Dominik Mysterio (c) vs. Penta: Tutaj też liczę na dobre starcie obaj potrafią wykręcić dobre solidne starcie, więc też nie narzekam na to zestawienie oczywiście młody Mysterio obroni. 
    • KyRenLo
    • KyRenLo
      Hoży doktorzy.
  • Dodaj nową pozycję...