Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Ron Killings, Big Show, Vickie Guerrero, Triple H/WM 24, FCW

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym momencie nie wiadomo kiedy można się spodziewać debiutu w federacji Rona Killingsa. Prawdopodobnie najwcześniej będzie to zaraz po Wrestlemanii, ponieważ Ron ma jeszcze zobowiązania w stosunku do federacji niezależnych do końca marca. Ma pojawić się między innymi w meksykańskiej federacji AAA.

Big Show ma w na...

... przeczytaj wiecej na stronie Attitude : http://www.attitude.pl/news-ron-killings-big-show-vickie-guerrero-triple.html

14412508044c725aa0e19e.gif

• Odpowiedzi 13
  • Wyświetleń 3,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
tak,tak,tak!!! mam nadzieje że Orton (cholerny sadysta)straci ten pas w końcu! Triple H as WWE Champion? Hell yeah!!!
Opublikowano
Czy informacje typu "On wygra, on przegra" nie mogłyby być ukrywane? To troche psuje oglądanie, bo czeka się tylko na to np. "Kiedy Triple H walnie Pedigree" :f
Opublikowano
Ekhm, ale to tylko przypuszczenia a nie pewne wyniki ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
jeśli big show ma wrócić do wwe to on niech sie lepie zastanowi, jest za stary zeby latać jak batista czy john cena
Opublikowano
Szczególnie jak Batista. Toż to demon szybkości.

1005187806541accfacb3d6.jpg

Opublikowano
I albo mi sie wydaje , albo i też Wiek Dave'a i Paul'a to porównywalne wartości :)

915802072594e34bce782c.jpg

Opublikowano
mam nadzieje że część tych wyników się nie sprawdzi
Opublikowano
jeśli big show ma wrócić do wwe to on niech sie lepie zastanowi, jest za stary zeby latać jak batista czy john cena

hehe Paul za stary ? Show jest mlodszy od Batisty przeciez :P

1480916194a0b1a85edad5.jpg

Opublikowano
no może nie jest aż tak bardzo stary, ale wiadomo że już nie będzie taki dobry jak był w wcw
Opublikowano
No nie wiem. Podobno jest w bardzo dobrej formie. Piszesz że jest za stary a zobacz se jak Ric Flair walczy. Pokonał Randy Ortona, Umage i HHH Ortona pokonał dzięki Chrisowi Jericho a Umage i Triple H przez dyskwalifikacje fakt ale wygrał.
Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg

Opublikowano
haha ric flair ich pokonał?, a czy ty wiesz ze to wszystko jest ukartowane?, no nie rub mi tu jaj.
Opublikowano
a co do paula to jestem zadowolony ze wróci do wwe gdzie go kibice rzucali puszkami od piw gdy wchodził na ring i wychodził gdy miał pas ecw
Opublikowano
haha ric flair ich pokonał?, a czy ty wiesz ze to wszystko jest ukartowane?, no nie rub mi tu jaj.

Ej dzięki za cynk. A poza tym sam wcześniej napisałeś że "Big Show jest za stary"

Gdybym miał nowotwór, nazwałbym go [you]

8251201714c0407cdb7718.jpg