Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

ECW 30.01.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Dont Question My Heart brzmi w pełni na sali co oznacza, że możemy szykowac sie na dawke emocji - w ECW Fantasy. ECW !!

Fani na sali , są chyba w pełni entuzjazmu po ostatnim PPV Royal Rumble Fantasy , wiedzą iż mamy nowego champion'a , którym jak wszyscy dobrze wiemy , poprzez zwycięstwo w iście chorym Rain of Pain Punjabi Prison Match'u został Tommy Dreamer !

My , przenosimy sie jednak na backstage :

General Manager Shane McMahon zmierza własnie korytarzem w kierunku swojego biura.

Pracownik ECW : Dzień dobry panie McMahon..

Shane : tiaa , dobry ..

Pracownik ECW 2 : Witam w pracy Panie McMahon...

Shane : Z drogi !

Pracownik ECW 3 : Jaki pię...

Shane : Nawet nie kończ !! Ilu tu pracujesz ?

Pracownik : Jestem tu od tygodnia..

Shane : więc jeszcze jedno słowo a wylecisz szybciej niż wleciałeś , a teraz zjeżdżaj , pieprzone lizodupy.

(shane w końcu dochodzi do biura , otwiera je kluczami i wchodzi do środka)

Shane : No Wreszcie , chwila spokoju ...(otwiera szufladę - wyjmuję jakieś dokumenty) , hmmm , zobaczmy co zaplanowane na dzisiejszy dzień. Hmmm , co ja tu napisałem , o ! Dwa debiuty ? Cholera , nie cierpię debiutów. Re...Co ?!! No świetnie , widzę że Edge daje mi zrzuty ze Smack'a , ehh

(Głośne pukanie do drzwi !)

Shane : Wejść !!(odkłada kartke , Do biura wchodzą Holly i Knox , ubrani są w normalne stroje , liczne opatrunki i bandaże.)

Shane : Klapnijcie sobie łazęgi.

K-Nox : nie tym tonem proszę.

Shane : Może wam wieniec złożyć u stóp ? A propo stóp , w co u diabła wy wdepnęliście , zaświniliście mi cały chodnik ...Damn ! Zaraz komuś spadnie głowa.

(Rozlega się pukanie)

Shane : Mam nadzieje , że to jakiś woźny , który mi to wyjaśni bo jesli nie to ...

Wchodzi czarnoskóry facet , w ubraniu całym w loga Jamajki.

Man : Ja jestem z Jamajki !

Shane : A ja z Greenwich , co mnie człowieku obchodzi kim ty jesteś ?

Man : Ja będe tu pracował ..

Shane : Świetnie , wiec wynoś sie na korytarz , łap za mopa i wytrzyj do czysta ! K-Nox pokaż drzwi temu panu.

Man : Ale ja nazywam sie Koff...

(K-Nox wypycha go za drzwi i zamyka je za sobą)

shane : ..Za co ?...

K-Nox : Słuchaj no szefie , umowa była inna , my tworzymy Shane'OUnion , i chornimy Ciebie , ale ty miałeś nas wywindować. Widziałeś jak narażaliśmy sie w tej chorej klatce ?!!

Shane : Tak , szczególnie TY K-Nox , naraziłeś moje oczy na ślepotę kiedy zacząłeś świecić gołym tyłkiem ..

Devil zaczyna się ostro śmiać z K-Nox'a !

K-Nox : A ty z czego się cieszysz !! Nawet pałki dobrze przytrzymać nie potrafisz !!

Shane :..Eeeee ?!

K-nox : Ale ...!! Nie nie nie ...

Shane : Słuchaj Mike , wasze prywatne zycie mnie nie obchodzi ...

K-Nox : Mówiłem o policyjnej ...no w match'u ...

Devil : Zamknij się w końcu !! Słuchaj no szefuniu , twoje przekonania dają nie tylko tobie naszą ochronę ale i coś dla nas ...nieprawdaż.?

Shane : ...dobra , chcecie pasy ? To je sobie weźcie ...dzisiaj , na tej gali ...

K-Nox : Ale przecież , my mielismy dzisiaj nie walczyć , patrz na te banda...

Devil : Zamknij się .. bierzemy to ..

Shane ; Więc jazda mi sie rozgrzewać.

(shane siada przy biurku , wyciąga nogi , i spogląda ponownie na kartke gdzie w rubryce "Debiuty" widnieje nazwisko "Kingston Kofi" ...

shane : Kofi ? Kofi, kofi , kofi ? Czy ja już tego gdzieś dziaisj nie słyszałem ? hmm... no nic punkt drugi ...Mark Henry - speech ...

Shit !! No to posiedziane , ide zapobiec tej World's Strongest katastrofie.

Shane wybiega z Gabinetu.

Rozbrzmiewa Three Six Mafia i do ringu zmierza Mark Henry !!

Mark prosi o mikrofon. Ledwo jednak otworzył usta przerywa mu theme No chance in Hell ...

Shane : STOP ! Za nim zaczniesz mówić cokolwiek ja powiem Ci ,żebyś jednak nic nie mówił. Pozwól że zgadnę Mark , przybyłeś na ring i poprosiłeś o mikrofon aby powiedzieć swoim (pod nosem - "nielicznym") fanom jak to dziwnym trafem przegrałeś tydzień temu w starciu z CM i Burke'em , i jak to możesz rozbić ich ponownie , Czy mam racje !

Mark : That's Right !! That's Right !!

Shane : A więc słuchaj mnie uważnie gorylu. Walki z CM Punk'iem i Elijah'em Burke'em - już nie dostaniesz. A Speech również sobie daruj , bo ja chce mieć żywą publicznąć na sali a nie śpiączke zbiorową z powodu kolejnej walki pana Silverback'a.

Henry pała w tym momencie wśiekłością.

Shane : Powiem więcej , mam dość powoli tego brandu , więc takim jak ty , którzy będą nudzić mnie i nie tylko , będe obrzydzał życie. Ale dam Ci sznase Henry !!

Dzisiaj na ECW zadebiutuje nowa gwiazda !! A w pierwszym match'u jaki stoczy ..to TY będziesz jej rywalem. Jeśli wygrasz daruje Ci , ale jesli przegrasz , skończysz w jakiejś nędznej rozwojówce. A póki co zabieraj swój World's Strongest Tyłek z mojego ringu.

Rozbrzmiewa No chance in Hell i Shane wychodzi z Sali. Henry jeszcze chwilę pręży sie do publiki i krzyczy że będzie w końcu górą ale wreszcie powoli , (bardzo powoli) i on opuszcza arene.

Może w końcu czas na pierwszy dziś match !!

Foley's Revenge 2 on Handicap Match :

Mick Foley vs. BoogeyMan and Matt Striker

Przebieg : Striker patrzy sie na partnera i odwrotnie , Foley nie czeka tylko naciera z serią punchy dla obydwu rywali , wymiennie , nagle potężny clothesline i Striker poza ringiem. Foley ma wypisaną wściekłość na twarzy , i z niezmierną agresją leca kolejne punche w Boogeymana , ten jednak staje na bacznośc i chokehold ! Foley jednak nie daje mu przejąć ofensywy. Wybija się z hold'a i Headbutt , jeszcze jeden , i po raz kolejny. Mick'em troche zachwiało ale już jest z powrotem , tauntuje do publiki , ale z tyłu atakuje go powracający na ring striker ! What a Rolling Punch by Foley , który powala Matt'a na powierzchnie ringu. Teraz jeszcze seria kick'ów w głowę. Bogeyman powstał odbija się od lin ale Foley powala go szybkim clotheslin'em , Podnosi Striker'a i whipuje go do narożnika. Podobobnie czyni z Boogeyman'em i wymiana Clothesline'ów pomiędzy przeciwległymi narożnikami. Foley Tauntuje Boogeyman ląduje w pozycji do akcji Mick'a , Piledriver !! Boogey pada. A Foley wyciaga skarpetę , którą bez wahania aplikuje Striekrowi !! Ten Tapuje odrazu !!

Mick Foley wygrał ten Handicap !!

Foley jednak nie ma dość , osadza Striker'a na narozniku. Schodzi pod ring , chyba czegoś szuka ? To Stoł !! Rozkłada Stoł na ringu. Wchodzi na naroznik i Double Arm DDT na Strikerze , Foley Tauntując opuszcza arene przy swoim themie !!

Chwila przerwy i już wracamy po walce w której Mick Foley , pokonał w handicap match'u rywali , którzy "zniszczyli go przed tygodniem". My widzimy jednak sytuacje na

backstage :

Striker Siedzi i trzyma opatrunek przy zakrwawionym czole. Obok stoi Boogeyman.

Boogey : Oh My Darling , Oh My Darling ...

Striker : Jak możesz !!? Nie widzisz że cierpię ?! Nie widzisz co ze mną zrobił ? Nie żal Ci ?

Bogey : I'm The Boogeyman !!!

Striker : Oh , ja biedny chciałem ...

Nagle zza rogu pojawia się wielki cień rzucony na posadzkę !! Naprawde ogromny , jego właściciel musi być olbrzymem !!

Striker : Eeeee...przepraszam , czy pan ..

Właściciel Cienia : ਪੰਜਾਬੀਪੰਜਾਬੀਪੰਜਾਬੀੀਪੀਪੀਪ !!!!!

(Co za ryk !! Striker ucieka w popłochu !! Boogey stoi i wyjmuje robaczki nagle dostaje potężnego Overhead Chop'a - Czy to mozliwe zeby to był .... ?!!!??)

ECW Debiut , Debiutant vs. Mark Henry !!

Przebieg : Fani czekają , kto to moze być , światła łyskają po całej sali ..wszyscy stoją w niepewności :

Booyaka , booyaka !! 61 ...619 !!

It's Rey Mysterio !! Rey wskakuje do ECW , więc to o nim była mowa w gabinecie Shane'a !! Rey wchodzi na ECW Arenę i wita sie z fanami , klapie wszystkie dzieci w rączki i przytyka swoją maske im do czoła !! Fani są zachwyceni !! Rey wchodzi na ring rzuca koszulkę w tłumy i tauntuje ..na telebimie jednak pojawia się Shane!

GM : Witaj w moich naprawde skromnych prograch Rey, ! Od razu na wstępie powiem - nie lubie Cię , ale przeciwnika , którego Ci wybrałem na debiut też , nie ...mam nadzieje że jesteś zadowolony , oto Mark Henry !!

Henry wchodzi z powazną miną na ring i zaczyna się match !!

Przebieg : Gong i mamy Dawid vs. Goliat. Mark próbuje punch , ale Rey prześlizguje mu sie pod nogami , Rey podnosi sie i próbuje kopnięć w kostke , tj. w kolano. Henry jednak nie odczuwa tego i momentalnie chwyta rywala w BearHug !! Miota nim na wszystkie strony , lecz w końcu rzuca z impetem o matę. Podchodzi i dokłada Stomp'a na kręgosłup ! Rey piszczy z bólu . Publika krzyczy ECW ECW !! Mark Jedną ręką podnosi Rey'a i wynosi do gorilla press , wyciska go 4 razy nad sobą poczym chce rzucić im o mate , rey jednak złapał za szyje , che skontrować w DDT , ale zawiesił sie tylko na szyji rywala ,a Mark pozostał nienaruszony i teraz to ona łapie Mysterio w talii i wyrzuca za siebie wysokim Back Body Drop'em ! Umieszcza on Rey'a na linach , śmieje sie do publiki , wykonuje gesty jakby to on chciał wykonać sztandarową akcje mysterio - 619 , biegnie , odbija sie od lin , dobiega do Rey'a lecz ten szybko odrywa sie od lin , próba Scissoris Leg , ale Henry nawet nie drgnał , Mysterio zostaje wyniesiony i World's Strongest Slam !! Ale to za mało , silverBack podnosi Rey'a i one more time , Slam !! Odbija sie dodatkowo od lin i serwuje spalsh !! Cover 1....2.....3 !!! nie było innej mozliwości !!

Mark Henry zwycięża.

Zwyciesko schodzi z ringu ale przerywa mu Irlandzki theme !! Oh My god , to Hornswoogle !! Hornswoogle zmierza do ringu , omija schodzącego do szatni Henryego i zmierza na ring ku Mysterio !! Skacze po ringu i cieszy sie do publiki - ta jest wyraźnie rozbawiona , Hornswoogle znika pod ringiem.

Co za dziwna Gala ECW dzisiaj !! pora jednak na kolejny Match , lecz najpierw mamy jakiś obraz na telebimie :

Oh my god ...Striker i Boogeyman cali we krwi , leżą na zapleczu. Są po prostu zmasakrowani. A na sali rozbrzemiewa theme Shane'O'Union

#1 Conteders for the ECW Tag Team Titles Match

Przebieg : Publika nie wie jeszcze , kto będzie przeciwnikiem panów Knox'a i Devil'a. Nagle na telebimie znow pojawia się Shane !!

Shane : Powiem wprost, przeciwnikami do walki która za chwile sie odbędzie mają być BoogeyMan i Striker !! I nic mnie nie obchodzi , w jakim sa stanie !! nie mogą sie podnieść więc wnieść mi ich tu !!!

Ekipa Fantasy ma już nosze. Widzimy na telebimie jak idą z noszami na których leżą obaj zawodnicy , kto mógł ich tak zmasakrować!! Obaj zostaje położeni na ringu .. ekipa wychodzi z sali. GONG !!

Knox się uśmiecha , wymieniają teraz uprzejmosci , który chce z-pinowac rywali. Mike w końcu jednak pinuje Matt'a 1....2....3 !! Mamy nowych Contenderów ale zaraz !! Nagle do ringu nadbiega Balls Mahoney , Low Blow dla knox'a !! Devil rzuca sie na niego wymieniają panch'e !! Ale Nadbiega także Morrison !! włącza sie do bójki , mamy w ringu już 4 osoby które ostro wymieniają punche , Suplex knox'a i Alabama slam Holego !! Ale nadbiega także morrison !! co za masakra !! Morrison wpada na ring jak burza , kick to the throat , Knox pada , wymiana punchy z Holll'ym !! Do ringu nadbiega także Foley !! Masowy brawl , widzę nadbiegającyh braci Majorsów !! Co za zamieszanie w ringu , kazdy za każdego , mamy tu istne royal rumble 2 !! Jest i mick Foley !! Nadbiega także CM Punk i Elijah , toż to prawie cały roster na ringu ECW !! Publika szaleje a ringu krwi pełno wszędzie. Ale co to !! Tommy Dreamer !! Nowy champion !! Wbiega na ring ,, Dreamer DDT na D-Vil'u !! Kick , Dreamer DDT na Knox'ie ,, tommy czyści ring !! Dreamer DDT na Morrisonie , teraz kolej na Miz'a !! Wszyscy padają jak muchy ... Foley wchodzi z krzesłem ! Ale powalony zostaje kickiem od Punk'a i Elijah Express - co za rajd przez cały ring. Ale oto Dreamer ma krzesło !! Masowe ilości chairshotów !! Dreamer nie żałuje nikomu , cóż za brawl !! Każdy wypada z ringu !! Ostatni Chairshot i Foley poza ringiem !! Dreamer Tauntuje !! Pokazuje wszystkim pas ECW !!! Publika szaleje !!

ECW schodzi z anteny.

Autorem gali jest Mystery Booker.

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• estevez

1

• Biggmac

1

• nekrophage

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Świetna robota. Gala nie była sztampowa i za to plus. Dreamer, jak to na mistrza przystało zniszczył wszystkich:) tylko jeden mecz był mało realistyczny. Otóż w prawdziwym WWE Rey pokonałby Henry'ego:)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

ECW! ECW! ECW! ECW! Ta gala nawet picie Liptona zrobiła extremalną czynnością :) Do rzeczy - walki dobre, ciekawie się czyta. Segmenty - za dużo Shane'a, Tommy powinien być wyeksponowany bardziej. Ale młody Mcmohan ma u mnie plus za niedpopuszczenie od speechu Silverbacka. I widok zmasakrowanego Reya też sprawił że się uśmiechnąłem. A Brawl na końcu tak prosto i przyjemnie ujmóje to, co chce widzieć w ECW ver. WWE. Bo w starym taki brawl byłby jednym z wielu, a tu jest nielada atrakcją.

ECW świetne jak zwykle :) Dla Kofiego przydało by się trochę więcej miejsca a nie tylko Ja z Jamajki, będę tu pracował i nazywam się Kof... Myślę, że ma on zadatki i pokonał by nie jednego w WWE. Ja bym mu podłożył Reya :)

• Styl:  Jasny

Świetnie napisana gala. Kompletnie na łopatki rozłożył mnie segment z Koffim :P No i + za niedopuszczenie Henrego do mica :D