Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

e tam streamy nawet jak ktos ma 10mb/s to i tak moze ciąć tazke wole sobie sciagnac cale ppv np z XWT ja mam 3mbit/s lacze a ssie mi po 500kb/si gale mam w ciagu max godziny btw wole poczekac i obejrzec bez zadnych reklam. Ciekawe czy walka rey vs edge sie odbedzie.
"Behold to the creator of the new world"
  • Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• evertonian

4

• luki

4

• nasjazz

4

Top użytkownicy w tym temacie

weedhead, akurat PPVs nigdy nie sa przerywane reklamami :-)

najsazz, ale się machnąłem :lol: :oops: :lol: tam chyba ktoś podał swoje typy, a nie wyniki...
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

Natknalem sie dzis na strone ze spoilerami ale i tak obejrze.Jak nie beda dzialac streamy to nic straconego.Mecz gwiazd NBA o tej samej porze.

A tutaj link do sopcast.Nie wiem czy dziala ale na myp2p.eu byl w dziale no way out

sop://broker.sopcast.com:3912/42858

nie ogladales?zagladasz na wlasna odpowiedzialnosc

A wiec cztery gorace newsy

*Ric Flair nie skonczyl kariery.Wygral z Kenedym

*Edge zatrzymal pas wygrywajac czysto

*po walce 619 spotkalo mnie najwieksze zaskoczenie gali.Na ring wszedl....BIG SHOW !

probowal wykonac chokeslama na Reyu jednak wtracil sie jakis czarnuch i niestey przeszkodzil dla Big Showa

*Randy Orton utrzymal pas pregrywajac z Johnem Cena prze dq

*Undertaker wygral Elimination Chamber Smackdown a Triple H Raw

Gal ogolnie dobra.Lepsza niz Royal Rumble.Najwieksze zaskoczenie to napewno powrot Big Showa.Trafi on najprawdopdobniej do rosteru Smackdown!

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Oglądałem gale na żywo więc czas na relacje. Jest to oficjalna dyskusja o gali więc będe spoilerował (tak na wszelki wypadek ostrzegam)

Chavo Guerrero vs Cm Punk o ECW Title

Cóż....mecz krótki i bez historii. Nie wiele ciekawego(w sumie stream mi się ciął więc całej nie widziałem) i pozytywnie zaskakujące zakończenie.(mnie przynajmniej zaskoczyło)

SD/ECW Elimination Chamber

Obsada z pewnością nie zapowiadała ciekawego widowiska....nie zapowiadała i nie zapewniła :P Udział Khaliego i BDV bezsensowny, chyba tylko po to że pokazać jakim to Taker jest Da Man :D W każdym razie Taker- najlepszy na ringu, pokazał kilka fajnych akcji(chokeslam na Finlayu jak za dawnych lat wręcz :P ) Finał i zwycięzca-zgodnie z przewidywaniami.

Ric Flair vs Mr Kenedy

Nie skomentuje bo tu nawet nie ma co komentować :/

WHC Edge vs Rey

Kolejny krótki meczyk(i to o najważniejszy pas Smackdown :/ ) Gdybym chciał go streścić to bym opisał cały :P W każdym bądź razie tu również przewidywany wynik.

Ciekawostą jest kto pojawił się po meczu-Big Show(ma nowy entrance) ktory dał speecha, publika cheerowala dopóki nie zaczął męczyć Reya....chokeslam był naprawe blisko gdy na ring wpadł bokser (Maywethaer junior-mistrz WBC) i uratował małego po czym rozkwasił nos Showa...świetny pomysł na feud. :lol: pojawia się jakiś bokser w segmencie z Reyem jako jego amigo a potem bije Showa....boxing match na WM? :D

WWE Championship

Tu nie napisze prawie nic bo akurat wtedy stream padł i rozpoczeło się desperackie szukanie innych źródeł :P Widziałem tylko końcówke- WWE poszło na tak wielką łatwizne że do teraz mnie to zaskakuje.....w każdym razie tu też planowany wynik, a Cena prawie heelturn przeszedł :P

Raw EC

I tu powiem jedno: bardzo pozytywne zaskoczenie i najlepsza walka gali. Tak jak wszystkie były za krótkie,a Chamber SD był żenujący tak ten spełnił oczekiwania.

Wielkie brawa dla Umagi- jak dla mnie bardzo udany występ, kilka fajnych akcji( double samoan drop!) i wyeliminowany został godnie prawdziwego monstera . Jbl i Y2J po wydarzeniach w Chamberze zapewne będą kontynuwali swój denny feud, Hbk mało widoczny.

Finałowa dwójka? Jak można było przewidzieć: HHH i Jeff. Przez chwile wierzyłem że Jeff wygra(a tak jakoś mu zamarakowałem mimo że za nim nie przepadam :P )zwłaszcza gdy zrobił kick out po pedigree(szok :D). Potem jednak była już poprawka na krzesło....

Ogólna ocena gali? 3 w szkolnej skali albo z plusem nawet za BS ;)

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Po tym ppv karta na wrestlemanie mopze wygladac tak:

WWE Championship - Triple Threat Match

Randy Orton vs. Triple H vs. John Cena

World Heavyweight Championship

Edge vs. The Undertaker

United States Championship

Montel Vontavious Porter vs. Matt Hardy

Vince McMahon vs. Finlay

Ric Flair vs. Batista

Shawn Michaels vs. Jeff Hardy

John Bradshaw Layfield vs. Chris Jericho

+

Boxing Match

Money in the Bank Ladder Match

Playboy Match

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

• Urządzenie:  Windows

Ten czarnuch To Floyd Mayweather, Jr odrazu jak go zobaczyłem to poznałem,:D A co Do walk:

Chavo Guerrero vs Cm Punk

Srednia walka i to wszystko co wyżej.....i do tego ten niespodziewany Frog Splash Chavo

SD/ECW Elimination Chamber

Tu od jakiegoś czasu wiadomo było,że taker wygra EC i będzie walczył w Main Evencie SM,na WM 24 z Edge'm a co do walki to średnia fajny tylko był chokeSlam na MVP z Tej metalowej siatki. Khali znów pokazał, Technikę,i szybkość :twisted:

Ric Flair vs Mr Kenedy

Cienka walka Jobbować młodego Ken'a,temu 60 letniemu staruszkowi,ale wiadomo było że Flair nie przegra na NWO.

WHC Edge vs Rey 619 :P Mysterio

Tutaj dobrze się stało,a walka trwała bardzo krótko no i Ten "Spear"

Dżon :D Cena vs Randy

Słaba walka,słabe zakończenie "DQ' uwaga orton przegrał przez...... slapping the referee :lol: ale to dobrze że Orton zachował pas.

Raw EC

Najlepsza Walka gali "przynajmniej jak tak myśle" fajne Spinowany został Umaga Sweet Chin Music from Michaels, a Codebreaker from Jericho, a Pedigree from Triple H and a Swanton Bomb from the top of a pod from Hardy,jak został Hardy i HHH to wiedziałem że HHH wygra, no i te Pedigree na krzesło.

No tak jak paru ludzików widziałm Gale na Zywo w premiere direct :grin: opłacało sie czekac do 2 hehehehehe :twisted: Klatki były dość ciakwe i walak edga i ortona a czy wie ktos czy raw i sd i ecw leci live w premiere?

Opener: walka krótka, ja się nie rozczrowałem, ale tylko dlatego że na nic super sie nie nastawiałem.

Flair vs Kennedy -walka bardzo podobna do tej z MVP na Royal Rumble, czyli jak dla mnie nie bylo zle, ale nic ciekawego.

EC Smackdown! - spektakl jednego aktora. Undertaker zdecydowanie wyróżnaił się na tle innych. Widac też, ze jest w bardzo dobrej formie.Szkoda, że Finlay dostał tak mało czasu. Gdy uderzył Batiste Shillelagh myślałem, że WWE nas zaskoczy i pozwoli Finlay'owi spinnowac Animala, ale niestety nic z tych rzeczy.

Zaskoczył mnie tak duży heat dla Batisty, porównywalny z tym, który dostaje Cena.

Podobał mi się komentarz po tym, jak Undertaker kick out'ował po Celtic Cross:

Coach: How Did he do it (albo jakos podobnie)

Cole: It's Undertaker :lol:

Widac, że mimo oldschool'owego gimmicku publika nadal go uwielbia. Mam nadzieje, że na Wrestlemanii będzie 16-0 i dłuższy Title reign.

Rey vs Edge - walkataka krótka pewnie ze względu na kontuzję Rey'a. Dobre czyste zwycięstwo Edge'a chyba nieco uspokoiła wszystkich marków Mysterio.

A Mayweather chyba zbyt powaznie potraktował swoją role, łamiąc nos Paul'a ;-)

Orton vs Cena - walka bardzo wolna, ale mimo tego bardzo mnie zaciekawiła. Przez cały pojedynek publika dopingowała obu zawodników. Myślalem, że skończy się może interwencja Huntera i jego heel turn'em, ale gdy się okazało, że EC RAW jest walka wieczoru było wiadomo, że to niemożliwe.

EC RAW - Spodziewałem się czegoś bardziej, powiedzmy hardcore'owego. Mało krwi jak na taką walke, a Swanton z "kabiny" przy takich wrestlerach to dla mnie troche za mało. Walka mimo wszystko najlepsza na gali. HBK podobno znowu złamał nos. Jestem ciekaw czy będzie na RAW jakieś nawiązanie do Pedigree Hunter'a na Michaeles'ie.

No i zdziwiłem się, że Hardy wstał po Pedigree, ale przy poprawce nie miał szans.

Mooja ocena 3+/6

No tak jak paru ludzików widziałm Gale na Zywo w premiere direct :grin: opłacało sie czekac do 2 hehehehehe :twisted: Klatki były dość ciakwe i walak edga i ortona a czy wie ktos czy raw i sd i ecw leci live w premiere?

tak leci.A moze chcialbys streamowac specjalnie dla forum :P ?

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Skala 1 -5

Po pierwsze może się czepiam, ale... Po tym jak wygląda ECW,Smack i RAW w HD oczekiwałem jakiegoś fajnego wystroju, a tu wielkie G...nawet titantron w ECW wygląda efektowniej niż to...

Chavo vs CM ocena: 3-

Walka solidna,pod względem techniki tylko ostatni chamber był ciekawszy...denne zakończenie

Kennedy vs Flair ocena najlepiej byłoby jakbym dał ocenę minusową, ale najniżej mogę dać 1

Dziadek wchodzi z kontuzją nogi...Kennedy go masakruje submission'ami na tą nogę i nic...żadniej ciekawiej akcji..żadnego rzutu...nagle Flair po bólach spowodowanych akcjami Kennedy'ego zakłada leg lock i...nawet 20 sec nie upłynęło jak Kennedy tap'uje....żenada na max.

EC Smackdown ocena 3+

Mecz przewidywalny, mało ciekawy...już mnie szlak trafia jak widzę Takera wstającego po Batista Bomb, potem punch'e Batisty w narożniku i Last Ride from nowhere(sic!), po którym Batista się podnosi...normalnie dałbym 2, ale 1.5 punkta za mimo wszystko efektowne wejście Takera i ostatni reversal do Tombstone'a.

Rey vs Edge ocena 2

Mecz nudny. Rey już dawno przestał być high flierem. Jedyne co mi się podobało to jego wejściowy strój a'la Ultimo Dragon. Mieli już ciekawsze walki na Smacku... Czyste zwycięstwo?...Chyba ok.

Pojawienie się Show'a. Beznadzieja... Na micu nic ciekawego nie pokazał (nie rozgrzał publiki) i nagle ten atak na Rey'u, na który zanosiło się od początku gdy Rey nie opuścił sali. Akcja Z "Money" ...nie bardzo wiadomo jaki to wogóle miało sens. Mogli Showa wstawić w RR to więcej by na tym zyskali...Pojawienie się tej persony na NWO kompletnie nie trafione... jedyny plus? - uśmiech Show'a na końcu:)

Cena vs Orton ocena 3+

Walka raczej nieciekawa.Bez efektu. Plus przy ocenie za niekonwencjonalną końcówkę...

EC RAW ocena 4-

Tu było ciekawiej. Świetny występ Umagi. Ocena na 4 praktycznie tylko dzięki Umadze. "-" w ocenie za jeden motyw. Po jaką cholerę dyskredytować finisher HHH, jeśli ma on walczyć na WW 24. Rozumiem,jeśliby mieli jakoś wylansować Hardy'ego,ale nie zanosi się na jakiś push. Tymczasem kick'uje on po Pedigree w momencie, gdy HHH ma dostać push i walczyć o WWE Title...no masakra po prostu.

Podsumowujęc: ocena całej gali - naciągnięte 3.

Walki o których nikt nie będzie już niedługo pamiętał. Oprócz durnej akcji z Show'em, nie rozpoczęły się żadne feudy,ani żadne feudy nie przeżyły żadnych ciekawych zwrotów ani nie nabrały tempa.

213559901458cecbdd39123.jpg

tak leci.A moze chcialbys streamowac specjalnie dla forum :P ?

streamować czyli co:D?? bo nie kumakam :D

Chavo vs Cm Punk

hmm co tu duzo pisac, liczylem na wygrana Punk`a ale skoro show wrocil a mozliwe ze bedzie w ecw to cm punk pojdzie w odstawke.

Mr. Kennedy vs Ric Flair

w tym przypadku kazdy wiedzial kto wygra ale mysle ze na WM 24 flair przegra z kimkolwiek by walczyl.

Smackdown Elimination Chamber

Pare akcji Takera bylo ciekawych, 2 drewna wyeliminowane od razu praktycznie, jak na ec za malo krwi i liczylem na wiecej inwencji od batisty chociarz go nie lubie ale cóż.

Rey Mysterio vs Edge

Wynik taki jak byl przypuszczany prze wiekszosc z nas, i dobrze moim zdaniem edge robi lepsze walki od rey`a i napewno walka na wm taker vs. edge bedzie bardzo ciekawa.

John Cena vs. Randy Orton

No jak dlamnie walka nawet nawet, a koncowka to mile zaskoczenie czyli morowany 3 way dance na wm.

RAW Elimination Chamber

Ladne byly akcje Umagi ale to jak go znokautowali :wink: bylo lepsze, od kazdego wyłapał finisher :grin: no i wygrana trypla byla wiadoma.

Co do akcji z Big Show`em to bardzo mi sie podobala, na bank ma połamany nos albo przynajmniej pekniety, raczej feud`u nie bedzie bo strasznie nie proporcjonalnie to wyglądalo show i mayweather ale juz nie takie zeczy widzielismy no i shane mcm hmm siegnąć pamiecia kiedys shane mcm byl tak jakby managierem show`a zawsze raze mna ring itd. nie moge przypomniec o co w tym chodzilo co to za feud byl itp. no chyba ze shane mcm jest przyjacielem show`a i go tylko uspokajał bo podejrzewam ze akcja z rozbitym nosem nie była zabookowana ale przecierz wwe jest nieprzewidywalne.

Edytowane przez weedhead
"Behold to the creator of the new world"