Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na MattDevitto temat w Sondy
    Bruv, czekam na Omega vs Ospreay
  2. vieiraa55
    vieiraa55 odpowiedział(a) na IIL temat w Dyskusje
    Chyba po prostu to że my dorośliśmy i nasza świadomość jak ta branża działa i brakuje tej dziecinnej niewinności kiedy zaczęliśmy się tym interesować
  3. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:AEW Dynamite #354 Data:15.07.2026 Typ:TV-Show Lokalizacja:Boston, Massachusetts, USA Arena:MGM Music Hall At Fenway Format:Live Platforma:TBS Komentarz:Excalibur, Taz, Tony Schiavone & Don Callis Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dyskusja ogólna
  4. IIL
    IIL opublikował(a) temat w Ogłoszenia
    Od dawna nie podobało mi się to, że najważniejsze treści na forum upchane były w max dwóch działach: Dyskusje i Wydarzenia. W dyskusjach tematy zbiorcze dla tygodniówek itd zlewały się ze sobą i ciężko tam było cokolwiek znaleźć. Stali bywalcy się do tego już zapewne przyzwyczaili, ale patrząc z boku wyglądało to mało atrakcyjnie i panował tam spory nieporządek. Nowy podział: Dyskusje - miejsce na ogólne tematy. World Wrestling Entertainment - megatematy weekly shows + PLE z Wydarzeń i cały kontent o WWE. All Elite Wrestling - jak wyżej. Independent Zone - tutaj miałem sporą zagwozdkę jak to zorganizować. TNA i ROH może średnio pasują jako subfora pod "sceną niezależną", ale trzeba było je jakoś odizolować (mają dużo archiwalnej treści, więc warto było to uporządkować). Japonię chciałem wyciągnąć do osobnego, ale na razie zostaje połączona z działem. Dział Wydarzenia został usunięty. To gruba zmiana i sam od wielu lat też przywykłem do wcześniejszego stanu rzeczy, ale myślę, że warto popróbować nowych rozwiązań. Jestem otwarty na sugestie, itd. Wszystko można w każdej chwili przeorganizować.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2008

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Edge vs Rey - Ja bym stawiał na czyste zwycięstwo. Trzeba skończyć z tym 619 i poczęstować go Sperkiem.

chciales chyba napisac - jednym z najbardziej gownianych spearow w wrestlingu :twisted:

Scorpion Death Lock
  • Odpowiedzi 80
  • Wyświetleń 19,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
chciales chyba napisac - jednym z najbardziej gownianych spearow w wrestlingu :twisted:

Patrząc na wzrost 619 :P To spear Edga można kupić i może wyglądać jako tako.

Oczywiście Goldiego nikt nie pobije :D ale to nie moja wina, że Edge ma taki finsher jaki ma

Opublikowano
To nie wina , ze ma taki finisher , tylko tego jak on go wykonuje - tu jest jak to sie mowi pies pogrzebany .
Scorpion Death Lock
Opublikowano
No to zaklepane 2 chamberki na No Way Out 08 :D, btw ciekawe który zbierze wiecej uznania ludzi smackdown czy raw.
"Behold to the creator of the new world"
Opublikowano
Z pewnością Raw, ponieważ nie można dopuścić do tego, żeby Jasiu długo trzymał pas...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

PPV już niedługo a tu dyskusje nie wrze? Panowie co z Wami? :P

BTW doszła nowa walka(jakiś czas temu już): Chavo Guerrero vs Cm Punk o pas ECW( Punk dwa razu skopał Chavo dupe z czego wniosek jest prosty- Chavo zapewne dzięki nieczystej grze utrzyma pas na NWO).

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Opublikowano
Ale na NWO to nie jest walka o pas... Co do 619 vs. Edge to 619 przeciez ma kontuzje miesnia ciekawe w jakiej kondycji wystapi :P za 3 dni PPV !!
Opublikowano
Troche moze nie na temat, ale mnie ciekawi czy szybki powrot Ceny nie zostal aby spowodowany przyjmowaniem sterydow (co moglo przyspieszyc rehabilitacje)? Troche to smieszne, biorac pod uwage, ze WWE bardzo mocno sie teraz reklamuje, ze federacja jest wolna od sterydow itp.
Opublikowano
Ma może ktoś jakieś namiary na No Way Out w necie? i o której naszego czasu to może ruszyć?

213559901458cecbdd39123.jpg

Opublikowano
Chyba cos kolo 1.00-2.00 w nocy
Opublikowano

Dzięki...

jeśli się nie mylę to powinno być pod tym adresem,ale jakby ktoś miał namiar na adres Sopcast to będę wdzięczny

213559901458cecbdd39123.jpg

Opublikowano
Jutro o 2.00 w nocy wg. zegara na stronie wwe.
Opublikowano
Jutro o 2.00 na ustream.tv bedzie napewno.Ostatnio ogladalem raw wlaczcie 30 min wczesniej i bedzie w programach na zywo
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Opublikowano
jeśli nie oglądaliście gali nie wchodzcie na youtube na mecz Edge vs Rey z RR 08 bo tam natknąłem się na pier&*!@y spoiler...
Nie bierzcie ze mnie przykładu.
Opublikowano
Hehe raczej nie ogladalismy bo jeszcze jej nie bylo :P
Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg