Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

No Way Out 2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

Sęk w tym, że WWE stać tylko na tanią nieprzewidywalność. Umówmy się, że zrobienie Johna Ceny "trzydziestką" nie było zbyt wymagające. Writerzy nie musieli zarywać nocy, zastanawiając się jak zaskoczyć fanów. Owszem, nie można powiedzieć, że w WWE wszystko da się przewidzieć. Tak samo nikt nie może być pewny, że jutro się obudzi. Dlatego z obecną nieprzewidywalnością WWE jest jak w powiedzeniu: z braku laku dobry kit. Zaiste nisko upadł wrestling skoro radość wywołuje to, że zamiast Big Showa wyszedł Cena ;).

1005187806541accfacb3d6.jpg

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

6

• evertonian

4

• luki

4

• nasjazz

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0

Doszly nowe walki

WWE World Heavyweight Championship Match

Edge © vs. Rey Mysterio

No 1 Contender @ WrestleMania XXIV - Elimination Chamber Match

The Undertaker vs. Batista vs. Montel Vontavious Porter vs. Finlay vs. The Great Khali vs. Big Daddy V

No to juz wiadomo ze Cena zdobedzie pas :lol:

Zaiste nisko upadł wrestling skoro radość wywołuje to, że zamiast Big Showa wyszedł Cena

Tak Six piszesz jakby wrestling to bylo tylko WWE :shock: :D

Absence of War Does Not Mean Peace

3669750324873c0356f997.gif

to beda 2 chamberki?

Moga byc i dwa, sam sie juz pogubilem z tymi title shotami i zmianami pasow.. Jednak mimo wszystko - EC rosterow SD i ECW bedzie pelen ciekawych spotow i high risk movesow, can't wait! ;-)

• Reputacja:   711
  • Urządzenie:  Windows

Moga byc i dwa, sam sie juz pogubilem z tymi title shotami i zmianami pasow.. Jednak mimo wszystko - EC rosterow SD i ECW bedzie pelen ciekawych spotow i high risk movesow, can't wait! ;-)

Tak, na pewno Khali czy Big Daddy V pokaże nam high flyning :lol: słabiutko to wyjdzie, coś jak "extrim" elimination chamber z December to Dismember.

Ktoś tu ironi nie wyłapał? ;) :P

Swoją drogą obsada faktycznie bardzo nieciekawa....no zobaczymy jak to w praniu wyjdzie :D

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

no 2 chambery - wypas. szkoda ze zamiast khaliego i bdv nie dali przykladowo kane'a i punka. jednakze nie jest zle i czekam na to PPV :) 2 chambery nie moga rozczarowac chociaz w wwe wszystko jest mozliwe ;D

129287286446c8a666924a3.jpg

• Reputacja:   711
  • Urządzenie:  Windows

Od dawna kieruje się mottem: "co złe, to WWE" :lol: WWE zepsuje i to ppv :twisted: obsada imo żenująca, brak Kane'a i Punka, jak wyżej napisał Evertonian. Dziwne jest też to, że ominięto #1 contender shota do ECW title, który też powinien odbyć się w Elimination Chamber.

Dziwne jest też to, że ominięto #1 contender shota do ECW title, który też powinien odbyć się w Elimination Chamber.

Przeciez EC ECW&SD jest o No1 Contender @ Wrestlemania, czyli tutaj zwyciezca wybiera sobie o jaki tytul chce walczyc. Wyobrazasz sobie 3 Elimination Chambers na jednej gali? Walczyliby pewnie The Miz, Chavo, Kevin Thorn i jeszcze kilku wymiataczy wrecz stworzonych do tego typu walki :grin:

• Reputacja:   293
  • Urządzenie:  Android

Powiem tak - jeżeli mają być 2 Elimination Chambery, to w Smack'owym bankowo wygra Taker a w RAW'owym - pewnie HHH.

Na NWO Niezniszczalny Janusz raczej nie cyknie Ortona z pasa - byłoby to lipne z marketingowego punku widzenia, bo lepsza promocja G.I. Joe i jego filmu będzie jeżeli pas zdobędzie na WrestleManii. Stawiam, że albo Orton chamsko skantuje Cennika (100 uderzeń z krzesła, 50 z bejzbola i 25 kastetem, po pierwszej próbie pinu - kick out, szybkie RKO na tłuczone palące się szkło i dopiero pinfal:>>>>) albo będzie jakieś standardowe DQ. Orton zachowa pas, BezCenny zachowa do niego pretensje a Trypel zachowa titleshota na WM'kę. Wniosek prosty - triple threat (ILL - scenariusz "Cena pinuje Ortona, Hunter pinuje Cenę" odpada, bo wygrywa osoba zdobywająca pierwszy pinfall) Cena vs. Orton vs. HHH. Wygląda to lepiej niż odgrzewany, WrestleMania'owy kotlet - Trypel vs. Cenaminator (a nie wierzę, by Vinnie na WM zaserwował powtórkę z NWO - Cena vs. Orton). Oczywiście kasę w takiej sytuacji postawiłbym na "Niezniszczalnego", ale gdzieś tam w środku cichutko się łudzę, że Hunter użył już swoich wpływów, wypłakał się Stefce w spódnicę, że tyle razy podkładał się Cenie iż czas teraz na małe zadośćuczynienie. Nieeee, oczywiście nie dane by mu było spinować Jasia (nic przecież nie może skalać wizerunku Cenaminatora), ale Hunter mógłby pojechać Ortona (w zamian za to, że czysto podłożył mu się w Last Man Standing i mają stare rachunki do wyrównania z tamtego okresu) i zdobyć pas na Wrestlemanii, o czym ponoć od dawna marzy. Tak więc może Vince po raz kolejny nas zaskoczy i zainwestuje jednak w rodzinę:))) na WrestleManii (kto by pomyślał jeszcze z 2-3 lata temu, że dziś będziemy się wręcz modlić, by Trypel zdobył pas?!) zamiast zrobić z BezCennego kolejnego Hogana, z tym że do kwadratu?

Lepiej nic nie mówić i wydawać się głupim, niż odezwać się i rozwiać wszelkie wątpliwości.

Błogosławieni ci, którzy nie mając nic do powiedzenia, nie oblekają tego faktu w słowa...

88278712552c9632374b21.jpg

Orton vs Cena - Wygrana Ortona jest pewna na 99,9% Walka będzie krótka i .zapewne nastąpi to przez DQ i następnie aż do wrestlemani będziemy oglądać wściekłego Cene ganiającego Ortona do feudu dołączy Triple H wygrywający Elimination Chamber RAW.Więc tak jak większość typuje triple threat match na WM w którym na wygraną mają szanse tylko Cena i HHH. i tu jest wielka niewiadoma z jednej strony wiadomo niezniszczalny Jasiu ,ulubieniec dzieciaków , który po prostu NIE PRZEGRYWA a z drugiej strony HHH najlepszy i najpopularniejszy obecnie wrestler w WWE posiadający wpływy i co najważniejsze nie miał pasa od dawna ( nie licze tego epizodu na NO Mercy). Więc oceny sie nie podejme ale z całego serca będe kibicował Hunterowi zarówno w EC jaki i na WM.

Ric Flair vs Kenedy - Jeśli stawką będzie tradycyjnie zakończenie kariery Flaira to nie ma szans żeby nastąpiło to na NWO jeśli już to na WM w co także wątpie. Mam tylko nadzieje że wygrana flaira nie będzie tak szybka i prosta jak na Royal Rumble.

Edge vs Mysterio - Wygrana Edga jest przesądzona. Nic nie wskazuje na to żeby Rey miał zostać champem po raz drugi.

Elimination chamber Smackdown - Po pierwsze bardzo rozczarowuje skład już teraz można być pewnym że zwycięzcą będzie Undertaker albo Batista. Stawiam na Takera który następnie rozpocznie program z Edgem a kulminacja nastąpi na WM.Umieszczenie na EC Big Daddego V uważam za kompletną pomyłke nie wiem po jaką cholere pushują to tłuste beztalencie jego miejsce z powodzeniem mugłby zająć Kane moim zdaniem ostatnimi czasy baedzo niedoceniany przez WWE. :sad:

Ten kto nie ma nic do stracenia zawsze wygrywa

79793472149ff39c031e5d.jpg

Nie no Edge vs. Rey Mysterio drugi raz zdeka przesada Edge wygra to jest pewne

ECS - Tutaj wygra Grabarz lub Batista i odbierze pas Edgowi

Coraz nudniejsze dla mnie te gale

A wg mnie wygrana Orton'a nie jest wcale taka pewna. W sumie obojętne mi kto wygra na NWO. LIcze tylko i wyłącznie na zdobycie przez Hunter'a pasa na WManii.

W RAW EC - zwycięzcą może zostac tylko i wyłącznie Triple H. Sklad tej walki jest chyba najlepszy jaki obecnie może byc, wiec uzasadnione jest spodziewanie się dobrego widowiska.

SD! EC - tutaj zapewne wygra Undertaker, ew Batista, choc myśle, że teraz przyszedł czas na DeadMana. Batista walczył o WHC cały poprzedni rok, więc szanse na jego zwycięstwo są minimalne. Poza tym fani zacierają ręce w oczekiwaniu na pojedynek Edge vs Undertaker, który zapowiada się bardzo ciekawie. (pisze w czasie dokonanym, ale nie mam wątpliwości, ze dojdzie do takiej walki na WM).

Ric Flair vs Kennedy - szkoda słów na komentarz.

Edge vs Mysterio - ja typuje zwycięstwo Edge'a w stylu roll-up. Nie chce mi się wierzyc żęby podłozyli Reya czysto. No chyba, ze dla uwiarygodnienia "wielkości" Egde'a przed nachodzącą WM.

W sumie uwarygadnianie Edga jako champa nie ma sensu jeśli za przeciwnika dostanie Takera, wiadomo przecież że nie można przerwać streaku(zwłaszcza nie może tego dokonać nieuczciwy heel :D ). Mimo wszystko licze na czyste pokonanie Reya(nawet takie ja na RR-niby nie całkiem czysto ale przynajmniej nie roll up czy dq). Myśle że Chamber Raw będzie całkiem udany, przynajmniej ma na to zadatki. Co do Chamberu SD! to już taki pewny nie jestem :P Głównie przez obecność Khalasa. Szkoda że w obu zwycięzcy są prawie pewni(Trypek i Phenom).
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

EC z SD i ECW to będzie taki gniot, że wole sobie nie wyobrażać mam nadzieje, że Taker wejdzie szybko aby poprowadzić walkę ale wydaje mi się jednak, że MVP będzie miał taką rolę. Nie komentuje tych mutantów którzy będą tam się kulać po ringu BDV zmieści się w tej klatce? Śmiesznie by było gdyby nie mógł wejść :P

EC RAW ekipa dobra jak sprzed paru lat zwycięzca jest znamy ja chcę zobaczyć dobry mecz i wszystko.

Ric dostaje push chyba na definitywne w końcu zakończenie kariery niech se jeszcze trochę powygrywa na finiszu

Edge vs Rey - Ja bym stawiał na czyste zwycięstwo. Trzeba skończyć z tym 619 i poczęstować go Sperkiem.

Cena vs Orton - Hehe jeśli Randy straci pas to będzie kompletny brak emocji na WM no chyba, że Jasiek będzie jeszcze walczył o inny tytuł :D ale bez przesady ten super trik WWE z DQ czy countout jest wprost stworzony do takiego meczu

Taka uwaga na koniec wiem, że to mało prawdo podobne ale przecież zwycięzcy EC nie muszą brać pasków z swojego brandu WWE coś ostatnio ma jakieś przebłyski z zaskoczeniami więc może jeszcze coś ciekawego się wydarzy.