Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

UCW : Wait and Bleed

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

http://img132.imageshack.us/img132/3348/ucwcopyme0.jpg

Ultraviolet Championship Wrestling : Wait and Bleed

[szatnia BLK OUT]

Cała szatnia jest w dymie a w środku jest pełno ludzi którzy tańczą, piją i palą. Wszyscy dobrze się bawią. Ruckus wita się z każdym nowym osobnikiem który wszedł do pokoju. Ruckus i Sabian wchodzą na podwyższenie.

Ruckus : Cisza ziomale! Ja i mój człowiek Sabian mamy toast! Wszyscy kieliszki w górę! – Wszyscy łapią za kieliszki – No to chcę się napić za zdobycie pasów drużynowych przez BLK OUT! Zrobiliśmy to wspólnie nie tylko ja i Sabian! Wiem że wszyscy mnie wspieraliście i to się liczy! Nie tylko nasze ale i wasze zdrowie!

Wszyscy zaczynają pić i znowu się bawić. Do pokoju wchodzi Michael Johnson.

Mireno : Co jest boss??

Johnson : Nieźle jesteś wstawiony widzę. No ale nie po to przyszedłem. Widzę że się bawicie i to ładnie! No to tak słuchaj mnie…

Mireno : No impreza jest wypas i mamy naprawde zajebiste panie!

Johnson : No ok. ale te panie nie dadzą Ci kasy więc słuchaj mnie Białasie! Eddie Kingston za chwilę ma walkę. Jego przeciwnikiem będzie Derek Frazie! No a później ten drugi Joker który właśnie paraduje z tamtą… laską tam w rogu ma walkę o Number One Contender do pasa Evolution. J.C. Bailey i Jack Evans będą jego przeciwnikami. No ale powiedz mu żeby przestał bo się rozmyśle. No i powiedz Eddiemu jeszcze coś. Żeby było śmiesznie jego walka to First Blood Match! No i to chyba wszystko co Ci miałem do powiedzenia.

Mireno : No ok. będą gotowi. No a co z naszymi mistrzami??

Johnson : Dzisiaj mieli walczyć, ale widzę co robią i jak się już zachowują to dam sobie spokój. No więc szykuj Eddiego bo za pięć minut widzę go na ringu. Ja się nie zjawi albo będzie pijany to powiedz mu że może już nie wracać! To samo się tyczy Jokera tyle że nie musi się zjawić za 5 minut!

Mireno : No ok! EDDIE WSTAWAJ!!

Johnson : Co za buce…

Johnson wychodzi ale impreza trwa dalej

[Korytarz]

[Gomez i Danny Havoc]

Gomez : Ze mną jest zawodnik który dzisiaj może zrobić wszystko. Witaj Danny!

Havoc : Witaj

Gomez : Na pewno wszyscy czekają na twoją decyzję, co dzisiaj zamierzasz zrobić z tą teczką??

Havoc : No to mam już kilka planów, lepsze i gorsze.

Gomez : Możemy poznać jedne z nich??

Havoc : No to pierwsze to by było…własne lokum w tym budynku gdzie będzie duży telewizor. Drugie to była noc z Leticią, widziałeś sam jaka dupa fajna no nie? No a trzecie to autograf RVD na plecach z którego później zrobię sobie tatuaż!

Gomez : Żartujesz prawda??

Havoc : Nie długo nad tym myślałem, a co jest nie tak?

Gomez : Dzięki tej walizce możesz walczyć dzisiaj z RVD o najważniejszy pas tej federacji, możesz zrobić tak że będziesz walczyć z B-Boyem o pas Evolution! Możesz wszystko walkę z kim chcesz! A ty wymyślasz takie rzeczy!

Havoc : Wiedziałem… tylko nie chciałem od razu zdradzać swoich planów… Dobra spadaj… Ty… Ty… Eh…

[Havoc odchodzi]

Gomez : Boże z kim ja musze pracować!

First Blood Match

Eddie Kingston vs. Derek Frazier

Przebieg :

Eddie wyciąga dwa krzesła i podaje jedno krzesło przeciwnikowi, rozkłada i siada. Derek patrz się na niego a Kingston krzyczy by ten też usiadł! Derek rozgląda się i chcę położyć krzesło ale w ostateczności łapie i z całej siły uderza Eddiego w głowę! Eddie wstaje i od razu leci do narożnika Robie patrzy na jego twarz, nie krwawi. Eddie wstaje zdenerwowany. Derek biegnie i Headscissors Takedown i przekręca to na Crossface!! Eddie klepie w matę! Ale nie może przegrać w taki sposób! Derek łapie za krzesło i chcę uderzyć Eddiego po raz kolejny ale Mireno łapie krzesło i łapie za głowę Fraziera, skacze z ringu i Slingshot. Eddie na nogach i Blackout Lariat! Eddie podnosi przeciwnika i Military Press! Eddie jest zadowolony teraz z siebie, puszcza go i spinebuster! Eddie liczy… ale zapomniał że tak nie wygra. Schodzi z ringu i czegoś szuka pod ringiem. Mireno pomaga szukać i nagle wyciąga worek z pineskami. Wchodzi na ring i rozsypuje pineski teraz podnosi przeciwnika i chce zrobić DDT ale Derek łapie go i Vertaebreaker!!Eddie ląduje plecami w pineskach. Mireno krzyknął aż… Ale Eddie nie krwawi dalej! Derek nie możę w to uwierzyć! Podnosi krzesło i zaczyna okładać przeciwnika. Eddie jest już chyba nieprzytomny! Derek przestaje i schodzi z ringu. Eddie wstaje i krzyczy do Mireno by on mu podał stół! Robie bez gadania podał a Eddie rozłożył stół. Derek wchodzi z jarzeniówkami, Eddie rozmawia z Mireno na ringu, Derek biegnie i Robie oberwał a Eddie uciekł! Robie już krwawi i leży za ringie. Eddie kopie Fraziera w brzuch i podnosi go na Powerbomb! Oddala się, biegnie i wrzuca go w stół rozłożony na narożniku! Eddie zastanawia się co może zrobić ze swoim przeciwnikiem. Derek się podnosi powoli i od razu łapie za krzesło, Eddie jest już z krzesłem gotowy. Patrzą się na siebie i nagle obaj lecą z krzesłami. Nikt z nich nie trafił. Derek kopie przeciwnika w brzuch i robi jedno DDT, przeskok, podnoszą się, drugie DDT, przeskok, podnoszą się i Derek ustawia się nad krzesłem staja się trzecie DDT ale Eddie wyrzuca go w powietrze! Eddie woła Mireno, Eddie biegnie i Blackout Boot!! Derek upada, Eddie ciągnie go do narożnika i jego ręce trzyma Mireno, Eddie bierze krzesło. Podchodzi do przeciwnika i jedno uderzenie, drugie uderzenie, trzecie uderzenie. Derek krwawi! Koniec walki ale Eddie bije go dalej! 4 raz, 5 raz i nagle przestaje. Sędzia podnosi rękę Eddiego który wraz z Mireno wracają na imprezę BLK OUT! Derek leży na ziemi nieprzytomny i na ringu nagle znajdują się służby medyczne.

[szatnia BLK OUT]

Ludzie się bawią w najlepsze ale do szatni wchodzi Ricky Reyes. Muzyka zostaje wyłączona.

Ruckus : No no no kogo my tu mamy! Reyes witaj wśród swoich!

Reyes : O ile się nie myle nie jestem już w BLK OUT od jakiegoś czasu! I jakoś dobrze mi się z tym żyje!

Ruckus : Gadaj Se gadaj my swoje wiemy! Najlepsze chwile miałeś w BLK OUT! Ale zapomnijmy o tym i bawmy się dalej!

Do szatni wchodzi Human Tornado.

Tornado : Impreza beze mnie?? Nie wierze jak do tego mogło dojść! O Ruckus i Reyes i reszte BLK OUT!

Reyes : Już nie jestem w BLK OUT!

Tornado : Ja tez było ale mnie wystawili do wiatru!

Ruckus : Ej no chłopaki! Spokojnie to co było już nie wróci! Macie tutaj drinka i się bawcie.

Reyes podnosi i wyrzuca drinka a Human Tornado wszystko wylewa na ziemie.

Ruckus : CO JEST??

Reyes : Wiesz co Ruckus mam nadzieje że przegracie te pasy, zawsze byliście pajacami no i uczciwie nie mogłeś wygrać nic! Jak Ci nie pomagali przegrywałeś tak samo było w CZW i w innych federacjach! Ale uwierz mi Ruckus jak mi podpadniesz jeszcze raz to rozwalę Ci głowę! Tyle!

Tornado : Niewiem co mi tam nalałeś więc to wylałem poza tym nie mam zamiaru mieć cokolwiek z wami wspólnego! Więc nara!

Obaj wychodzą.

Ruckus : Wieśniaki! WŁĄCZAĆ MUZYKĘ BAWIMY SIĘ DALEJ!

Muzyka zostaje puszczona i wszyscy zaczynają się bawić. Nagle przez drzwi wchodzi Eddie Kingston i Robie Mireno. Eddie jest zadowolony no a Robie ma owiniętą głowę bandażem.

Kingston : Wygrałem! Pierwsza walka i od razu wygrałem!

Ruckus : No to brawo dla mojego zioma! Eddie twoje zdrowie! Ej a co z Robiem??

Kingston : No dostał z jarzeniówki! No ale odpłaciliśmy się przeciwnikowi!

Ruckus : Wszystko spoko??

Mireno : Tak jakoś się trzymam! Ale najważniejsze jest zwycięstwo Eddiego! Więc wypijmy jego zdrowie!

Ruckus : ZDROWIE EDDIEGO!!

Wszyscy podnoszą szklanki i piją. Eddie jest strasznie szczęśliwy a wszyscy bawią się jak wcześniej. Robie znajduje sobie miejsce i się kładzie. Joker dalej leży w kącie i obściskuje się z jakąś panienką.

[szatnia Scottego Vortekz]

[Gomez i Scotty]

Gomez : Witaj Scotty.

Vortekz : No siema.

Gomez : Dzisiaj masz na pewno najbardziej hardcorową walkę w twojej karierze! Co o tym sądzisz??

Vortekz : Najważniejsza walka?? No może i tak ale i tak wygram! Z kim ja w ogóle walczę?? Chris Hero? Nie słyszałem o nim wcześniej. No ale to chyba dlatego że jak Scotty przybywałem do CZW no a on uciekł. No ale niech Chris żałuje tej walki bo nie dam mu szans!

Gomez : No wiesz Chris jest jednym z najlepszych zawodników w UCW! No i na pewno nie będzie to łatwa przeprawa dla Ciebie o ile wyjdziesz z niej cało!

Vortekz : Sądzisz że przegram?? Sądzisz że Chris Hero jest lepszy odemnie? Sądzisz że to będzie ostatni mecz Scottego Vortekza??

Gomez : Jak miałbym być szczery to…

Vortekz : Wiesz co wyjdź nie dokańczaj ale pamiętaj że wygram bo Chris Hero nie jest wcale taki dobry! No a Scotty Vortekz jest odpowiednią osobą do pokonania tego…”Tyrana” i „mistrza”. Wiesz już to ty Gomez. Więc spadaj jak będziesz miał coś nowego to przyjdź.

Gomez : No właśnie Chris Hero dzisiaj nie przyjedzie.

Vortekz : NO I DOBRZE! NIE MUSZE WALCZYĆ! CO ZA SZCZĘŚCIE!

Gomez : Żartowałem.

Gomez ucieka z szatni a Scotty jest zdenerwowany.

Single Match

Matt Sydal vs. Matt Hyson

Przebieg :

Matt Sydal biegnie na przeciwnika który ucika atak i ucieka za ring jednak Matt się nie zatrzymał, biegnie dalej, odbija się i Up and Over! Matt wstaje i pokazuje swoje mięśnie dziewczynie która stoi przy barierkach. Matt Sydal rozmawia z tą kobietą, A Matt Hyson wstaje i biegnie na nich, Clotesline ale Matt Sydal ucieka i pani w pierwszym rzędzie upada na ziemię, Feint enzuigiri ale łapie go i headscissors takedown. Matt Hyson uderza o barierkę a Matt Sydal biegnie do leżącej dziewczyny. Pomaga jej wstać i dziewczyna siada na krześle i trzyma się za twarz. Matt Sydal się odwraca ale Matt Hyson wstał już i Dropkick. Matt Hysop wchodzi na ring i na narożnik. Szykuje się i skacze, Crossbody! Obaj leżą. Matt Hyson wstaje i podnosi swojego przeciwnika na ring. Matt Hyson wchodzi na narożnik i Moonsault! Ale Matt Sydal ucieka i Hyson ląduje na ringu, Sydal wbiega na narożnik i sam robi Moonsault i wpada na plecy Hysona! Matt wstaje i patrzy się na dziewczyne która trzyma się wciąż za twarz. Odwraca się i po raz kolejny Dropkick. Matt Hyson łapie przeciwnika i DDT. Teraz wchodzi na narożnik. Matt Sydal powoli się podnosi a Matt Hyson skacze i double foot stomp na głowę Sydala! Pin…1…2…Ale Matt Sydal ucieka, Hyson nie może w to uwierzyć i po raz kolejny go podnosi. Próbuje po raz kolejny DDT ale Matt Sydal reversaluje i Suplex! Sydal wstaje i przy linkach odpoczywa. Matt Hyson wstaje ale Matt Sydal kładzie go Big Botem! Stoi nad przeciwnikiem i Standing moonsault! Pin…1…2…Ale Matt Sydal nie zdołał wyliczyć przeciwnika Mat Hyson ucieka! Sydal niema pojęcia co może zrobić by wygrać. Dziewczyna wstaje i przechodzi barierki! Matt Hyson w tym czasie Low Blow! Matt Sydal zwija się z bólu. Już drugi raz dostaje po kroczy. Sędzia wygania kobietę! Ona zaś łapie sędziego i wyciąga go za ring i uderza go z pięści! Sędzia upada. Matt Hyson łapie przeciwnika biegnie na narożnik i Dudley Dog!! Pin! Ale sędzia leży za ringiem! Matt Hyson jest zdziwiony, kobieta łapie Hyson za głowę i Tornado DDT!! Teraz podchodzi do Sydala i podnosi go! Mówi mu coś na ucho, Matt lekko zamroczony uśmiecha się i podnosi przeciwnika. Dziewczyna schodzi i wrzuca sędziego na ring. Matt Sydal szykuje się. Sędzia się podnosi, a Sydal wykonuje Here It Is Driver!! Pin…1…2…3…Matt Sydal wygrywa z pomocą dziewczyny z trybun. Wchodzi kobieta i podchodzi do Sydala który dostaje buziaka. Szczęściarz. Łapie za rękę dziewczynę, schodzą z ringu i opuszczają arenę!

[szatnia BLK OUT]

Do szatni wchodzi B-Boy, podchodzi do stołu i bierze butelkę z piwem. Nikt nie zwraca na niego uwagi. Pije powoli i idzie w stronę Jokera! Wypija całe piwo i klepie w ramię Jokera który zajmował się dziewczyną.

Joker : Poczekaj laluniu… Co jest?

Joker się odwraca i obrywa butelką która rozpada się na kawałki! Joker krwawi, muzyka ucicha.

B-Boy : No wiesz Joker. Słyszałem że masz dzisiaj walkę. O możliwość walki o ten pas który jest u mnie na ramieniu. Nie mogłem znaleźć ani Jacka Evansa ani J.C. Baileya. Ale przynajmniej Ciebie. Wiesz nie podoba mi się to że zrobili mi taką walkę. Sam powinienem sobie wybrać przeciwników a nie będzie to wybierane za pomocą eliminacji. Dzisiaj jest walka a za tydzień będę bronić tego pasa! No ale sądzę że będzie łatwo. J.C. już raz dostał, dzięki niemu jestem mistrzem. Jack jeszcze dostanie ale tym razem taniec mu nie pomorze! No i zostałeś ty ale zdaje mi się że właśnie zostałeś z tej walki wyeliminowany! Pozdro… Bracie!

B-Boy wychodzi a Joker próbuje wstać. Do szatni wbiega Ruckus.

Ruckus : Joker! Joker! Co jest??

Joker : …. Nii… ni… nicc….

Kingston : Wszedł B-Boy i rozwalił mu butelkę na łbie…

Ruckus : O kur*a. i co teraz Joker??

Ruckus siada obok kolegi który krwawi.

[Gdzieś na korytarzu]

[Gomez i Jack Evans]

Gomez : No widziałeś Jack co się właśnie stało!

Evans : Się pytasz!! Kurde mówił że mnie też szuka… ja nie mogę…

Gomez : Spokojnie… chodziło mu chyba o to by wyeliminować najlepszego!

Evans : Najlepszego?? Joker jest twoim zdaniem najlepszy z nas trzech??

Gomez : Wiesz BLK OUT i jego zdolności!

Evans : Wiesz co Gomez! Jak tak mówisz to musze otworzyć oczy Ci i innym niedowiarkom! Jack Evans jest najlepszy! Jack Evans może wszystko! I dzisiaj zdobędę możliwość walki o ten pas i ja będę nowym mistrzem! I nie boje się już B-Boya. Jest po prostu fartownym mistrzem który musi działać w szatni by cokolwiek wygrać! Więc B-Boy trzeba było znaleźć mnie! Trzeba było wyeliminować najlepszego! Ale teraz będziesz miał walkę albo ze mną albo z J.C. i obiecuje że jak nie ja to on skopie Ci tyłek!

Jack Evans odchodzi. Gomez idzie i wchodzi do szatni BLK OUT. Muzyka leci ludzie się bawią a w rogu siedzi Joker z bandażem na głowie! Bandaż jest cały zakrwawiony ale rana po uderzeniu z butelki też była duża.

Gomez : Joker! Co zamierzasz teraz zrobić??

Joker : Wejdę tam na ring i wygram tę walkę a później pokaże B-Boyowi że nie warto było zadzierać ze mną i z całym BLK OUT! Teraz odejdź mam walkę do wygrania.

Joker wstaje i idzie w kierunku ringu.

Match for The Number One Contender for The Evolution Championship

Joker vs. J.C. Bailey vs. Jack Evans

Przebieg :

Joker jest jak narazie zdeterminowany I każdego kładzie! Ma niesamowitą przewagę. Podnosi J.C. Ale ten Low Blow. Jack Evans łapie go i DDT, Joker leży i trzyma się za głowę na której znajduje się bandaż. J.C. biegnie a Jack Evans wyrzuca przeciwnika i Back Body Drop! J.C. ląduje na leżącym przeciwniku. Jack nie zatrzymuje się i Corkscrew Moonsault! Jack wstaje i wchodzi na narożnik. Ale J.C. szybko wstaje i Jack musiał skoczyć, Elbow Drop na leżącym Jokerze! Jack szybko wstaje i odbija się od linek, J.C. kopie w brzuch przeciwnika, i Suplex Slam na Jokerze. Joker już chyba nie wstanie! Oberwał ładnie! Jack Evans wstaje a J.C. robi Clotesline. Jack wypada za ring, a J.C. pin…1…2…Ale Joker ucieka. J.C. biegnie i U pand Over! Obaj teraz leżą! Co za akcja w wykonaniu J.C.! Joker próbuje wstać ale jak staje na nogi to się przewraca i siedzi na środku ringu. Bailey wstaje i wchodzi na ring! Biegnie i Dropkick! Joker leży! Pin…1…2…Ale Joker ucieka po raz kolejny! Na ring wchodzi Jack Evans. J.C. biegnie do niego ale ten trzyma się za liny i się schyla. J.C. za ringiem. Jack wychodzi za linki i Springboard Moonsault! Co za akcja! Jack Evans wchodzi na ring obolały i podnosi Jokera i Suplex! Jack szybko podnosi przeciwnika i ustawia go na narożniku w tree of woe! Jack wchodzi na narożnik i skacze! Diving double knee drop!! Jack nazywa to Low Jack! Joker bezwładnie spada z narożnika. J.C. wchodzi na ring, Clotesline! Jack upada i szybko wstaje. J.C. kopie go w brzuch i podnosi go! Rat Trap!! Czyli zmodyfikowany piledriver!! Pin…1…2…Ale Joker przerywa pin! Jak on to robi po czymś takim!? J.C. wstaje i układa Jokera na ringu w odpowiedniej pozycji! Wchodzi na narożnik i Bardstown Jam! Pin…1…2…Ale Jack Evans przerywa pin!! J.C. mógł to wygrać! Jednak się nie udało. Podnosi Jacka i whip w narożnik. J.C. biegnie, Jack się odsuwa i J.C. ląduje w narożniku a Jack skacze, łapie nogami przeciwnika i Headscissors takedown! Jack wstaje i zastanawia się co zrobić. Podnosi Jokera i chce zrobić DDT ale Joker odpycha przeciwnika. Jack odbija się od linek i biegnie na Jokera! Overhead belly to belly suplex i Jack leży. Joker staje na nogi jednak nie może złapać równowagi! J.C. wstaje i biegnie ale Joker Clotesline! J.C. leży. Jack wstaje i Dropkick w tył głowy Jokera. Joker opiera się o linki a Jack biegnie i Clotesline! Bandaż spada z głowy Jokera! Krew leci z rany, a Joker leży i nie ma sił by wstać. J.C. wstaje i staje oko w oko z przeciwnikiem. Jack biegnie, J.C. Clotesline ale Jack unika! Jack łapie przeciwnika i German Suplex! J.C. leży a Jack Evans wchodzi na narożnik. Joker wstaje i wchodzi na ring. Biegnie i kopie Jacka który siada na narożniku! Joker wchodzi na ring i Electric chair lift! Trzyma Evansa na plecach. Krzyczy i Joker Driver!! Pin…1…2…3… Joker wygrywa! Joker za tydzień zmierzy się z B-Boyem! Jednak B-Boy już teraz wchodzi na arenę z krzesłem i z pasem Evloution! Pas kładzie obok ringu i wchodzi na ring z krzesłem. Łapie Jokera, patrzy się na niego i wyrzuca go z ringu. Bierze Jacka i kładzie go na narożniku. Jack siedzi w narożniku a J.C. wstaje i rozgląda się. B-Boy biegnie i Shining wizard! J.C. po raz drugi dostaje Shining wizard od B-Boya! B-Boy bierze krzesło i kładzie pomiędzy linki naprzeciw twarzy Jacka! Rozpędza się i Facelift! B-Boy pokazał swoją dominację! Schodzi z ringu i bierze pas oraz mikrofon i wraca na ring!

B-Boy : Po raz kolejny J.C. leży u moich stóp. Jack Evans leży w narożniku pokonany! Joker leży za ringiem! Wstawaj Joker! Pokazałeś dzisiaj że jesteś czegoś wart! Pokazałeś że masz jaja! Dostałes z butelki i mimo poważnej rany na głowie wszedłeś na ten ring i zdołałeś pokonać dwóch przeciwników! Imponujące! Tylko dlatego nie dostałeś dzisiaj po dupie! Chcę się z tobą zmierzyć w czystej walce na następnej gali! Będzie to naprawdę dobra walka! B-Boy i Joker staną oko w oko i będą walczyć o pas Evolution! Ah. Joker gdybyś ty teraz wiedział jaki wpieprz dostanieszna następnej gali! Ale ty się teraz tym nie martw! Zajmij się głową byś był gotowy na naszą walkę bo to może być twoja ostatnia szansa walki o ten pas! Jak na razie to tyle co do Ciebie! Trzymaj się Joker. I szczęścia bo Ci się przyda.

Na ring wbiega Eddie Kingston! B-Boy stoi I czeka na to co zrobi Eddie. Ten biegnie i próbuje Clotesline, ale B-Boy puszcza pas i spokojnie ucieka, Eddie się odwraca i Superkick! Eddie upada na ziemię. B-Boy bierze krzesło i wchodzi na narożnik. Skacze, krzesło pod nogi i Duble Foot Stomp! B-Boy podnosi mikrofon.

B-Boy : Zapomniałem dodać. Trzymaj swoich ludzi na smyczy bo nie tylko ty możesz pożałować! Więc radze uważać.

B-Boy schodzi z ringu patrzy się na leżącego Jokera i wchodzi po rampie. Odwraca się i podnosi pas w górę, po czym znika w tunelu!

[backstage]

[Gomez i Chris Hero]

Gomez : Jest ze mną Chris Hero! Witaj Chris!

Hero : Witaj Gomez! Ładny dzień dziś mamy nieprawda?? Ale nie przyszedłeś rozmawiać tutaj o pogodzie. Hero wie co chcesz usłyszeć! Chris Hero będzie dzisiaj walczył ze Scotty Vortekz! Oj normalny powinien się bać! Przecież Vortekz potrafi zrobić to i tamto, ale chyba nikt nie widział co potrafi zrobić Chris Hero. Mówiąc prawdę Scotty nie ma ze mną szans. Nie tylko dlatego że Hero jest o niebo lepszy od niego ale dlatego że Chris Hero ma większe plany. Scotty musi uważać by nikt go nie zaatakował albo coś z tych rzeczy, Chris Hero jest taki że ludzie się boją z nim walczyć! Teraz sobie ludzie myślą : „Chris Hero postradał wszystkie zmysły”. Nie Hero po prostu jest świetny, nieustraszony, ambitny i wszystkie inne pozytywne „komentarze”. Powiedz Gomez czy nie to miał powiedzieć Hero?

Gomez : Poniekąd też chciałem usłyszeć coś od Ciebie ale chodziło mi głównie o to że to będzie 200 Lighttubes! Cały ring w jarzeniówkach, obok ringu jarzeniówki, w ringu jarzeniówki, no i do tego jeszcze wasz piękny komplecika jaki zrobicie.

Hero : Racja to będzie walka. Hero jednak jest gotowy na cierpienie! Chris Hero ma wszystko poukładane w głowie. Będzie się poświęcał nie dla siebie by dostać kase i wieczną sławę! Będzie walczyć dla kibiców którzy przybyli dzisiaj do tej areny by zobaczyć najlepsze show na ziemi! A Chris Hero jest w stanie im to dać! Gomez mów sobie co chcesz, z tej walki wyjdzie tylko jedna osoba cało! I to na 100% nie będzie Scotty Vortekz! Wydał na siebie wyrok śmierci akceptując wyzwanie ostatnio.

Gomez : Racja ale on to wie! Poza tym boi się Ciebie jak ognia.

Hero : Jak ognia?? Boi się mnie jak Chris’a Hero! Bo tak powinien! Niech zobaczy sobie co robił Hero! Niech zobacz jedną taśmę! I niech wie że najlepszy okres CZW był wtedy gdy, Chris Hero w niej był. No ale CZW walczy dalej! Niech Se walczą dla mnie się liczy UCW! Na razie Hero zajmie się drogim przyjacielem Scottym! No a później będziemy polować na jakiś pas. Jednak niewiadomo jaki. Evolution gdzie B-Boy ma i jak na razie sobie ładnie pogrywa! No albo WHC! RVD to klasyka ale nawet klasykę trzeba odsunąć. Jeżeli nie będzie się chciał sam odsunąć to Hero mu w tym pomorze! Co by tutaj wybrać… Jeszcze pomyślimy nad tym teraz jest Scotty Vortekz. Więc słuchaj Scotty. Niedługo czeka Ciebie największa rzeźnia jaką widziałeś w życiu! Szykuj się bo Hero idzie po Ciebie! Dzięki Gomez

Gomez : Również dziękuje Hero!

Gomez udaje się do szatni BLK OUT a Chris Hero oddala się w głąb korytarza.

[szatnia BLK OUT]

Na fotelach leży Joker i Eddie Kingston. Wszyscy się bawią poza Ruckusem i Sabianem.

Gomez : Co się stało??

Ruckus : Nie widziałeś?? B-Boy kozak zaatakował ich za pleców i chłopaki teraz leżą jakby im dwu metrowy kij w tyłek włożyli! Popatrz na nich. Joker głowa rozwalona zmęczony jak Leniwiec po polowaniu, Eddie to chyba nie ma żeber a jak ma to wbiły mu się w płuca, bo od momentu „przyjścia” trzyma się za klatke piersiową. Ale co mnie to jeszcze dzisiaj dorwę tego gnoja! No a za tydzień. Joker go pokona i stanie się nowym mistrzem.

Gomez : No to interesujące ale jak to zrobisz?

Sabian : Ruckus zamknij się gadasz takie głupoty że szok. Jesteś napity idź się bawić i zostaw chłopaków niech śpią.

Ruckus : Niania Sabian?? Super Niania?? Sabian to mężczyźni część BLK OUT najtwardszego zespołu na ziemi! Więc przestań mi tu gadać o tym że się napiłem bo sam nie lepszy jesteś.

Sabian : Te Ruckus uważaj sobie! To że obaj mamy banie to nie znaczy żebyśmy walczyli ze sobą! Prawda??

Ruckus : Wiadomo pomyśl sobie że będziemy bronić tych pasów za tydzień!

Sabian : A dzisiaj??

Ruckus : Właśnie co dzisiaj??????

Gomez : The Sickman dał wam wolne żebyście odpoczęli bo za tydzień będzie ciężka walka! Poza tym dał wam możliwość zrobienia tej imprezy!

Ruckus : Wspaniałomyślny! Nie ma co szef jak szef! I do tego spoko facet. Wracamy na parkiet Sabian!

Sabian : Oh… z kim ja żyje przez te lata…

Gomez :………. Nooo……..

Ruckus i Sabian udają się na parkiet a Gomez siada obok dwóch ledwo żywych ludzi: Jokera i Eddiego Kingston. Przykłada mikrofon do ust Jokera.

Joker : B……..Boy……….B……..Boy………B-Boy………..B……Bo………y

Tag Team Match

The Briscoe Brothers vs. Human Tornado & Ricky Reyes

Przebieg :

Reyes i Jay walczą na środku ringu. Reyes trzyma przeciwnika w Headlock. Jay wstaje i uderza przeciwnika łokciem w brzuch, następnie biegnie, odbija się od linek ale Reyes łapie go i Belly to belly suplex. Ricky zamienia się z Human Tornado wchodzi na narożnik i Shooting star Press. Pin...1...2...ale Jay ucieka, Human Tornado woła swojego partnera. Ricky po raz kolejny chce zrobić German Suplex, ale Jay ląduje na nogach, Enzuigiri dla Tornado. Wbiega Mark i Dropkick w plecy podnoszącemu się Reyesowi który wypada zza ring. Jay podnosi Tornado a Mark wchodzi na narożnik. Sitout suplex slam na Tornado a Mark skacze i piękny Moonsault! Pin... ale sędzia nie liczy! Pokazuje że to Jay jest legalny w tym momencie. Na ring wbiega Ricky Reyes. Łapie Marka i German Suplex, biegnie do Jaya i Savate kick, łapie przeciwnika i Belly to belly suplex! Ricky podnosi Tornado. Ricky whipuje Marka w narożnik, Human Tornado biegnie i Dropkick, Mark siada. Human Tornado zaczyna tańczyć, jeden kopniak, drugi, trzeci i split-legged low blow! Tak zwany House Party!!Ricky klaszcze przeciwnikowi i podnosi Jaya! Sitout powerbomb!! Ricky i HUman Tornado stoją na środku ringu i zastanawiają się co zrobić. Mówią coś sobie na ucho. Ricky wchodzi na jeden narożnik a Human Tornado wchodzi na drugi. Ricky skacze, Human Tornado skacze na Shooting star Press! Jednak upadają na matę a przeciwnicy zdołali uciec. Mark i Jay wstają. Ricky również wstaje, bracia biegną i Double STO. Human Tornado wstaje Uppercut od Marka, Jay biegnie i leg lariat, Mark łapie i jawbreaker, Mark wstaje, odbija się od linek, biegnie i jumping big Boot, Jay biegnie i reverse STO. Wchodzą na narożnik. Patrzą się na siebie i skaczą. Mark Shooting star Press a Jay Diving leg drop. Pin...1...2...Ale Ricky zdążył przerwał pin. Mark i Jay zaczynają kopać Reyesa. Jay go łapie, wrzuca w narożnik, podnosi go i Muscle Buster!! Mark wchodzi na narożnik, szykuje się i double foot stomp! Pin...1...2...Ale Human Tornado przerywa. Jay podnosi go i wyrzuca za ring. Patrzą się na siebie bracia i nie wiedzą co zrobić. Human Tornado wchodzi na ring, springbord i Tornado DDT na Marku! Jay kopie jednak Human Tornado i łapie. Podnosi go i J-Driller!! Pin...1...2...3... The Briscoe Brothers wygrywają. Wszyscy stoją! Rywale podnoszą się powoli z ziemi! Zawodnicy stoją na ringu i podają sobie ręce! Co za pokaz szacunku! Reyes i Tornado schodzą z ringu! Jay i Mark jednak dostają koszulki które zakładają. Na koszulkach widnieje napis : „BLK OUT SUX!!”. Teraz bracia opuszczają arenę i udają się do szatni.

[szatnia BLK OUT]

Wszyscy tańczą tylko skład BLK OUT siedzi z boku. Joker i Eddie jeszcze leżą, Sabian i Ruckus siedzą i rozmawiają.

Ruckus : Impra się raczej udała!

Sabian : Tak ale nie chwal to teraz zaraz ktoś może wpaść i rozwalić imprezę.

Ruckus : Kto niby?? Na B-Boya to każdy ma chęć się rzucić. Najgorsze co może być to jak teraz wejdzie jakiś białas i zacznie tańczyć na środku.

W tym momencie do szatni wszedł Jack Evans i tanecznym krokiem udał się do tłumu.

Ruckus : O KUR*A!

Jack wbił się w pewnym momencie na środek. Zaczął prezentować swoje kroki taneczne, jeden, drugi, zakręcił się na głowie i stanął na nogi. Rozglądał się i przerażony stara się wydostać z kółka. Nagle wszyscy rzucają się na niego, Jack jakimś cudem wychodzi pomiędzy nogami, Jack ucieka a kilku biegnie za nim.

Ruckus : RUN FOREST RUN!!

Sabian : Hehehehe

[szatnia The Sandmana]

[Gomez i The Sandman]

Gomez : Witaj Sandman. Jak tam bronie na walkę??

Sandman : Nie martw się, wszystko jest. Ale wymyśliłem coś całkowicie nowego co nazwałem Arena of Pain!

Gomez : Ciekawa nazwa a o co chodzi w tej walce??

Sandman : Czy ja powiedziałem że powiem Ci to teraz?? Powiem jak nadejdzie odpowiednia pora. Więc przed samą walką. Ale żeby to szybko zrobić musiałem znaleźć stu ludzi żeby pomogli mi nosić to na ring.

Gomez : A jakie bronie przyszykowałeś??

Sandman : Jaki ty jesteś ciekawski. Masz je za sobą. Czyli kij z drutem, kij z pineskami, kij hockeyowy z rogami, szyby, sól z pineskami, kurczak z pineskami, drut kolczasty, krzesło w jarzeniówkach. No i najlepsze Jarzeniówkowy miecz.

Gomez : CO??

Sandman : Oglądałeś Star Wars?? Masz zobaczysz. Widzisz cztery jarzeniówki sklejone i ładna rączka. Jest jeszcze druga taka sama tylko jeszcze z drugiej stronie jest kolejny cztero pack jarzeniówek.

Gomez : Pomysłowe!

Sandman : Inaczej być nie mogło! Więc spiepszaj! Porozmawiamy jak już zostanę mistrzem. I na koniec słowa do Sabu! Więc słuchaj mnie arabie, muzułmanie czy kim ty tam jesteś! Nie wysadzisz ring! Ja wysadzę Ciebie! Nie masz szans stary! Nie licz że będę miał dla Ciebie litość bo kiedyś walczyliśmy w ECW! Tamto się skończyło z zaczęło się to!

Gomez : Ciekawie.

Two out of Three Fall’s

Bryan Danielson vs. Nigel McGuinness

Przebieg :

Bryan Danielson i Nigel McGuinness stoją na przeciw siebie po wymianie armdragów, chopsów i ciosów. Bryan Danielson biegnie na przeciwnika, Nigel omija rękę Bryana i sam biegnie, odbija się od linek i Lariat! Danielson upada na ziemie. Nigel staje nad Danielsonem i Duble Foot Stomp. Nigel podnosi przeciwnika, European uppercut, Danielson łapie się za linki, Nigel biegnie i Clotesline! Obaj znajdują się już za ringiem. McGuinness bierze krzesło i ma zamiar je użyć, Danielson jednak unika pierwszego uderzenia, Nigel jeszcze raz próbuje ale otrzymuje kick, Danielson go łapie i Belly to back superplex. Danielson wchodzi na ring. Nigel wstaje i podnosi krzesło, Danielson biegnie i chce skoczyć. Biegnie ale zauważą krzesło i zatrzymuje się. Nigel wchodzi na ring z krzesłem, sędzia stara się mu zabrać krzesło. Danielson biegnie, Nigel popycha sędziego w biegnącego Bryana. Sędzia upada, Nigel uderza krzesłem Danielsona. Sędzia się podnosi, Nigel liczy przeciwnika. Sędzia niechętnie...1...2...3...Nigel wygrywa 1:0! Nigel się cieszy krzyczy coś do Danielsona który próbuje wstać po tym uderzeniu. Nigel się szykuje na kolejny Lariat. Danielson na nogach, McGuinness biegnie i Lariat! Ale Danielson unika łapie za plecy i Dragon suplex pin! 1...2...Ale Nigel ucieka! Danielson wchodzi na narożnik, skacze i Diving headbutt. Pin...1...2...Ale Nigel po raz kolejny ucieka! Danielsonowi braknie pomysłów niedługo. Danielson podnosi przeciwnika i whip w linki, Clotesline, ale Nigel unika i Lariat w tył głowy! Nigel bierze krzesło! Danielson biegnie i big Boot! Nigel zasłonił się krzesłem i oberwał! Pin...1....2....3... i 1:1! Danielson wykorzystał błąd Nigela. Nigel krwawi. Danielson podnosi przeciwnika i Headlock! Nigel krwawi coraz mocniej! Nigel ostatnimi siłami robi Suplex! Nigel schodzi z ringu, Danielson biegnie, Nigel odchodzi, a Danielson zatrzymuje się i czeka na przeciwnika. Nigel wchodzi na ring z dwoma krzesłami i stara się uderzyć Danielsona. Bryan jednak unika. Danielson się zdenerwował i uderza w krzesło które następnie uderza McGuinnessa w głowe. Nigel upada, Danielson go łapie i Cattle Mutilation!! Pin...1...2...3...Bryan Danielson wygrywa! Bryan Danielson podnosi się z ziemi i cieszy się z wygranej po czym schodzi z ringu, a następnie wychodzi z areny. Nigel wstaje ale wszyscy kibice gwiżdżą na niego. Nigel staje na narożnik i wszystkim pokazuje środkowy palec po czym szybko udaje się do szatni.

[biuro The Sickmana]

Do szatni wchodzi Mark i Jay Briscoe.

Sickman : Czego chcecie panowie??

Jay : Nie udawaj że nie wiesz.

Mark : Chcemy BLK OUT!!

Sickman : No możliwe... Ładne koszulki... Eh i co z tego??

Jay : CO Z TEGO??

Mark : Zastanów się!?

Sickman : Mam wam załatwić zaproszenie na ich imprezę?? Przecież każdy tam może iść!

Jay : Ty chyba jesteś faktycznie tak głupi. Chodzi nam o to że chcemy walkę z nimi za to co zrobili nam na ostatniej gali!

Sickman : A co zrobili??

Mark : Przegraliśmy po tym jak zaatakowali nas inni z BLK OUT!

Sickman : W raporcie tego nie ma więc nie mogę wam wierzyć.

Jay : Nie widziałeś tego??

Sickman : Nie? Po co miałem to oglądać? Jak mam do wyboru dramat i film nominowany do Oskara to wybiorę ten drugi no nie?? Tak samo było z wami i kolejna walka czyli Justice Pain i RVD. Co to była za walka!

Mark : Chyba sobie żartujesz?? Przegraliśmy i chcemy rewanż!

Sickman : No ok. ale pod warunkiem że będzie to coś specjalnego.

Jay : Więc to będzie Hell in a Cell!!

Sickman : MACIE MAIN EVENT NA NASTĘPNEJ GALI!!

Mark : No takie coś mi się podoba.

Jay : Żegnaj!

Sickman : Co to będzie za walka!

Bracia wychodzą a The Sickman się cieszy.

[Ring]

Gomez : Proszę o Ciszę!...

„Cut my life into pieces

This is my last resort

Suffocation

No breathing

Don't give a fuck if I cut my arm, bleeding”

Trybuny szaleją gdy zauważli że na rampie pojawia się „Sick” Nick Mondo!

Gomez : Przed państwem „SICK” NICK MONDO!!!!

Mondo powoli wchodzi na ring i klepie w każdą rękę która zostaje mu wystawiona. Chodzi wokoło ringu i wita się ze wszystkimi. Nagle wchodzi na ring i dostaje mikrofon. Trybuny krzyczą : „MONDO! MONDO! MONDO!”

Mondo : Witajcie!

Trybuny szaleją jeszcze bardziej niż wcześniej.

Mondo : Zastanawiacie się dlaczego tutaj jestem?? Choć musze powiedzieć niestety że nie przyszedłem tutaj by walczyć. Do dzisiaj mam problemy z walk w CZW. Jednak usłyszałem o nowej federacji, pomyślałem o co im chodzi! Ale zobaczyłem roster i pomyślałem że może coś z tego być! No oglądnąłem ostatnią gale, to znaczy pierwszą gale i naprawde byłem pod wrażeniem. Ta akcja, te zagrania, ten hardcore! Fenomenalne. Nie można powiedzieć że to jest nie wypał! To jest przyszłość tego biznesu! Ale to zależy od ludzi! Od was! Musicie mówić by ludzie przyjeżdżali oglądać gale na żywo! Musicie oglądać gale przed telewizorem! Ludzie to jest federacja dla was! Jednak zbłądziłem z tematu. Miałem mówić o trzech następnych walkach jakie dzisiaj zobaczycie. Pierwsza walka, do której ring jest właśnie przygotowywany to 200 Lighttubes Match. W takich walkach niejednokrotnie walczyłem. Najbardziej znane to finał Tournament of Death I no i oczywiście Tournament of Death II które wygrałem. Dzisiaj jeszcze większe show zrobi Chris Hero i Scotty Vortekz! Szykuje się niesamowita walka! Następnie walka o Hardcore Championship! The Sandman vs. Sabu! Walkę którą wymyślił Sandman! Powiem wam jedynie tyle że to będzie całkowita rzeźnia! Bo inaczej tego nie da się ująć! No i jeszcze trzeba czekać na decyzje Danny Havoka bo jakby co to RVD czeka na niego! Co wybierze?? Dowiecie się po tej walce! Jak widzicie na likach są już jarzeniówki za ringiem i w ringu też są! Więc zapraszamy tych dwóch szaleńców i zaczynajmy!

Na ring wchodzi Hero i Vortekz ze swoimi jarzeniówkami. Hero wnosi krzyż zrobiony z jarzeniówek a Vortekz z dwoma dużymi kompletami jarzeniówek.

200 Lighttubes Match

Scotty Vortekz vs. Chris Hero

Przebieg :

Jak na razie żadna jarzeniówka nie została użyta. Chris Hero pokazuje jaki jest wygimnastykowany i jaki mocny a Scotty Vortekz próbuje mu coś zrobić. Chris Hero biegnie i wbiega na narożnik po czym skacze, Moonsault i spada na nogi, Vortekz biegnie i próbuje Clotesline, ale Hero unika i wbiega na kolejny narożnik, Moonsault i spada na nogi, Scotty bierze jarzeniówkę i próbuje uderzyć przeciwnika, Hero jednak robi przewrót w przód i unika. Hero leży, Vortekz chce go uderzyć, Hero robi świece i łapie go za głowę po czym wyrzuca go do tyłu. Jarzeniówka upada i się zbija. Hero klęka przed jarzeniówką, łapie jej kawałki i zaczyna płakać. Ludzie na trybunach zaczynają się śmiać. Scotty Vortekz już zdenerwowany łapie dwie jarzeniówki i biegnie na przeciwnika. Hero znowu przewrót, wstaje i kopie przeciwnika, Vortekz próbował się uchronić ale Chris dosięgną go nogą. Hero łapie za te dwie jarzeniówki i rozwala je przeciwnikowi na plecach. Hero łapie teraz przeciwnika w Cravate! Dusi go i dusi, podnosi się i w tej pozycji wyrzuca przeciwnika za siebie. Scotty wstaje powoli a Hero biegnie i Dropkick i Vortekz ląduje w jarzeniówkach i wypada za ring. Hero szykuje się, Scotty podnosi się powoli i łapie za jeden ze swoich kompletów. Chris Hero biegnie i Suicie Dive, Scotty uderza go jednak kompletem jarzeniówek i ląduje na ziemi. Scotty wchodzi na ring ze stołem i rozkłada je na środku ringu, na stole kładzie jarzeniówki i czeka na przeciwnika. Chris podnosi się i wchodzi na ring. Scotty bierze jedną jarzeniówkę i rozwala ją na głowie Hero, po czym łapie go i Suplex prosto na stół! Teraz pin...1...2...Ale Hero uciekł. Scotty schodzi z ringu i bierze swój drugi komplet. Hero podnosi się, biegnie na przeciwnika i Dropkick! Zestaw Vortekza rozwala się mu na klatce piersiowej i Scotty wpada w linki które rozwalają się mu na plecach. Hero biegnie i Clotesline! Vortekz za ringiem. Hero schodzi z ringu, sięga pod ring i wrzuca tam dwa krzesła, stół drut kolczasty i wnosi swój krzyż. Rozkłada stół, kładzie na to krzesła, następnie krzyż i owija to wszystko drutem kolczastym. Pokazuje teraz publice że to Scotty wyląduje w tym „zestawie specjalnym”. Scotty ledwie wchodzi na ring. Hero łapie go i chce mu zrobić Suplexa ale Vortekz reversaluje. Scotty ucieka na drugą stronę. Hero bierze jarzeniówkę i rozwala ją na głowie przeciwnika. Scotty opiera się o stół, Hero wchodzi na narożnik i ma zamiar skakać. Vortekz wbiega na narożnik, łapie przeciwnika i Moonsault side slam! Obaj lądują na stole! Trybuny szaleją! Scotty leży obok Chrisa ale nie ma sił położyć się na przeciwniku. Po chwili kładzie na nim rękę! 1...2...Ale Chris Hero ucieka! Scotty nie może w to uwierzyć. Łapie przeciwnika za głowę, bierze jarzeniówkę i Buzzsaw Kick. Scotty schodzi z ringu i spod niego podnosi duży, 4 piętrowy sześcian jarzeniówek obłożony drutem kolczastym. Scotty wchodzi z tym na ring i kładzie na środku ringu. Podnosi Hero, który reversaluje i Hero DDT!! Teraz Chris Hero łąpie przeciwnika staje obok zestawu i Rolling cutter!! Czyli Hero's Welcome!! Scotty Virtekz wpada w zestaw który sam wniósł. Pin...1...2...3...CHRIS HERO WYGRYWA! Co to była za walka! A to dopiero początek. Hero schodzi z ringi i idzie do szatni. Scotty Vortekz dostaje mikrofon i jeszcze na kolanach mówi :

Vortekz : To jeszcze nie koniec Hero! Może wygrałeś tę walkę ale ja wygram tą wojne!

Vortekz z wielkimi trudnościami się podnosi i wychodzi z areny.

[backstage]

Leticia Cline i Danny Havok

Cline : Danny każdy chciałby wiedzieć jak jest twój wybór! Co zamierzasz zrobić ze swoją okazją??

Havok : No to miałem lekki problem. Mogłem wywalić stąd kogoś, kogoś zbesztać, kogoś mieć na noc, walczyć o jakiś pas. Każde z tych wyjść było więcej niż dobre dla mnie. Wygrałem pierwszą walkę w UCW i miałem nadzieje że teraz postąpię tak jak by postąpił każdy wrestler. Ale po co ryzykować?? Może zachować to na kiedy indziej!

Cline : Decyzja musi być podjęta dzisiaj!

Havok : Aha. To lipa troche. Ale ok. bądźmy już poważni w 100%, Co zrobić już wiem. W CZW z pewnością by nie uwierzyli że byłbym w stanie to wybrać, jednak to nie CZW więc wybieram ...

Kamera upada na ziemię a Danny Havok jest obijany przez dwóch napastników. Leticia stoi w miejscu i patrzy się na wszystko.

Nieznany I : Tylko coś pisknij a staniesz się naszą dziwką!

Nieznany II : Dobra chodź zostaw ją! Idziemy.

[Ring]

Gomez na środku ringu zapowiada obu zawodników. Wchodzi Sabu z pasem i siada w narożniku. Z trybun wchodzi Sandman nie rozwalając sobie puszki widocznie się śpieszy.

Sandman : No to macie czego chcieliście! Teraz nie będzie że ja przynoszę bronie choć i tak przyniosłem bronie! Teraz będzie Arena of Pain! Musiałem aż 100 ludzi by w miarę szybko ułożyć wszystko na miejsca! Ludzie układajcie!

Na ring wchodzą ludzie i układają wokoło ringu stoły jarzeniówki i drutk kolczasty.

Sandman : To będzie całkowita masakra. Wokół ringu są zestawy w które taki Sabu musi wlecieć. Z jednej strony stoły z jarzeniówkami na nich, z drugiej, Stoły z płytami z drutem kolczastym, z trzeciej stół z krzesłami i pineskami, no i na końcu sam drut kolczasty! Widzicie przypięty jest do ringu i barierek! Teraz o co chodzi w walce?? No to tak żeby móc wyliczyć siebie nawzajem trzeba rozwalić i wpaść we wszystkie 4 strefy! Czyli Sabu leci na wszystkie 4 a później Sandman go wyliczy! Chyba jasne wszystko!? Wiesz nie ma DQ, ale wyliczyć można tylko na ringu! Aha zapomniałbym. DAWAĆ MOJE BRONIE! No i gotów Sabu by stracić pas??

Sabu : Żebyś się nie zdziwił

Match for The Hardcore Championship

!Arena Of Pain!

Sabu © vs. The Sandman

Przebieg :

Sandman łapie przeciwnika i Suplex, Sandman łapie za kurczaka! Uderza Sabu po plecach! Sabu krzyczy z bólu i się podnosi. Sandman biegnie ale Sabu zdążył uciec, Sabu podnosi krzesło z jarzeniówkami i uderza Sandmana w plecy! Sandman odwraca się i uderza Sabu swoim Shina który jest obłożony drutem kolczastym. Sandman teraz układa szybe w narożniku. Łapie Sabu i whipuje go w szybę, Sabu zatrzymuje się przed nią, Sandman biegnie by pchnąć przeciwnika, Sabu odskakuje i Sandman ląduje w szybie! Sabu szukuje się do biegu, Sandman odchodzi od narożnika na kolanach i próbuje wstać. Sabu biegnie, Sandman Back Body Drop! I SABU LĄDUJE NA STOŁACH Z PINESKAMI I KRZESŁAMI! Sandman wchodzi na narożnik i tanuje do publiki. Sabu powoli stara się wejść na ring. Na plecach ma przybite pineski. Sandman łapie Jarzeniówkowy miecz! Sabu wstaje i obrywa tym po głowie! Sandman szykuje dwa krzesła. Sabu jednak wstaje i bierze podwójny jarzeniówkowy miecz. Uderza Sandmana po plecach i gdy się obraca to jeszcze w klatkę piersiową! Sandman trzyma się i obiera się o linki. Sabu bierze krzesło, rozpędza się i Chair Dropkick! Sandman po drugiej stornie linek ale jeszcze się trzyma! Sabu wstaje i uderza z całej siły Sandmana! KTÓRY LĄDUJE NA STOLE Z DRUTEM KOLCZASTYM!! Sabu siada w narożniku i odpoczywa a Sandman próbuje wydostać się z drutu kolczastego. Sandman już na ringu, Sabu łapie za kij z drutem kolczastym i uderza Sandmana 3 razy po plecach tak że drut wbija się Sandmanowi w plecy! Sabu bierze krzesło, rozpędza się i Chair Dropkick w głowę Sandmana! Sabu ustawia krzesło, rozpędza się, staje na krzesło i Senton! Sabu łapie się linek i po raz kolejny biegnie, odbija się i Moonsault! Sandman nie może nic zrobić z morderczymi atakami Sabu! Sabu podnosi przeciwnika i chce mu zrobić DDT! Ale Sandman nie daje się i podnosi przeciwnika na rękach! Staje obok linek i WYRZUCA GO ZA RING PROSTO NA STÓŁ Z JARZENIÓWKAMI. Sandman upada na ring a Sabu leży na stołach. Sabu wchodzi na ring. Obaj straszliwie krwawią! Sandman bierze krzesło i uderza Sabu dwa razy, następnie bierze worek! Wysypuje na plecy Sabu sól i pineski! Sabu wstaje i piszczy z bólu! Sandman bierze jarzeniówkę, rozwala ją na głowie Sabu! Sandman odbija się od linek i biegnie na Sabu! Back Body Drop! I Sandman ląduje na drucie kolczastym, Sabu powoli układa krzesła na które kładzie kolejną szybę i na górę sypie trochę soli z pineskami, które zostały w worku. Sandman wydostał się z druta kolczastego i ledwie wchodzi na ring. Sabu uderza go krzesłem! Sandman jednak nie upada, kolejne uderzenie z krzesła! Sandman się trzyma uderza Sabu i zabiera mu krzesło po czym uderza go w głowę. Sabu upada a Sandman go szybko podnosi i zaczyna go Headbuttować! 10 Headbuttów! Sabu już chyba nieprzytomny upada na ziemię. Sandman bierze Sabu i wchodzi z nim na narożnik. Szykuje się do skoku! PILEDRIVER Z LINEK NA SZKŁO!! Pin...1...2...3... The Sandman nowym Hardcore Championem! Sandman cały zakrwawiony bierze pas i wchodzi na każdy narożnik i się cieszy. Sabu dalej leży na ziemi. Sandman schodzi z ringu, kibic podaje mu puszkę piwa. Sandman bierze otwiera i wlewa sobie do ust, rozwala puszkę i wypluwa piwo! W jego stylu. Sandman z Shinai i pasem Hardcore opuszcza arenę a całe trybuny krzyczą jego imię! Sabu jeszcze leży i niewiadomo co się z nim stało.

[szatnia BLK OUT]

Impreza dalej trwa choć coraz więcej ludzi siedzi i leży.

Ruckus : Ja nie mogę co za impra! A Joker i Eddie leżą dalej.

Sabian : Ta ale nie czepiaj się ich, ładnie oberwali.

Do szatni wchodzą Jay i Mark Briscoe!

Ruckus : A WY TY CZEGO!

Mark : Spokojnie Ruckus nie chcesz widzieć swoich przyjaciół!

Jay łapie za dwa piwa i jedno podaje Markowi.

Jay : Mamy dla was wiadomość pizdy! Za tydzień to my będziemy się cieszyć się z pasów!

Sabian : A co kupicie sobie repliki??

Ruckus : Hahaha dobre.

Jay : Zobaczycie

Ktoś zaczepił Jaya i Marka, obaj się odwrócili i rozwalili mu butelkę na głowie! Muzyka ucichła, ludzie przestali tańczyć.

Mark : Słuchajcie nas popaprańce! Wiem że macie tutaj bibę ale to nie znaczy że nie możemy walczyć.

Jay : Ale nie dzisiaj! Zawalczymy za tydzień! Mamy Main Event! Będzie to walka Ruckus i Sabian kontra Jay i Mark Briscoe w Hell in a Cell! I nikt wam wtedy nie pomorze!

Mark : To tyle! Żegnamy

Bracia wychodzą a mimo wszystko impreza się nie rozkręca.

Ruckus : To i tak wygramy, Pasy zostaną z nami!

Sabian : Zgadzam się Ruckus z tobą!

Ruckus : EDDIE!! Skręć mi blanta! I nie obchodzi mnie to że Cię coś boli!

[ring]

Na środku ringu stoi Gomez.

Gomez : Przed państwem dzisiejszy Main Event ale wcześniej musimy poznać jaką decyzję podjął Danny Havok! Zapraszamy go na ring!

Danny Havok wchodzi na ring jednak bez walizki!

Havok : Okradli mnie! Okradli mnie z walizki!

Gomez : Jak to Cię okradli?? Kto??

Havok : To był...

Gage : Tak Tak Tak to my! A raczej ja!

Pain : Oj Danny nie płacz my użyjemy tej walizki lepiej.

Na ringu pojawiają się Justice Pain i Nick Gage.

Havok : Oddajcie moją walizkę!!

Pain : Chcesz to ją sobie weź!

Gage : Jak to może być twoje skoro my to trzymamy! The H8 Club zabrało Ci walizkę więc teraz jest to nasze.

Na rampie pojawia się RVD.

RVD : Chłopaki jesteście po prostu żałośni! Bijecie się o walizkę, nie mogliście mnie pokonać za pierwszym razem a myślicie że za drugim będzie inaczej?? Chcecie możemy się zmierzyć tu i teraz!

Koło RVD pojawia się Michael Johnson.

Johnson : Będziecie walczyć to fakt. Będzie to walka Danny Havok i RVD zmierzą się z The H8 Club! Kto wygra ten dostaje walkę o pas mistrzowski chyba że wygra RVD to wtedy ma jeden miesiąc wolny od pracy! Danny niewiem jak mogłeś stracić walizkę ale teraz twoją nagrodą jest Main Event! No i oczywiście możliwość walki o pas na następnej gali! Dobra bez zbędnego gadania! WALCZYĆ!!

MAIN EVENT

Tag Team Match

The H8 Club vs. RVD & Danny Havok

Przebieg :

Justice Pain i RVD na ringu. RVD biegnie na przeciwnika i Roundhouse kick! Ale Justice Pain unika i Belly to belly suplex. Podchodzi do narożnika i zamienia się z Nickiem! Nick wchodzi na narożnik i Frog splash. Wstaje i pokazuje RVD środkowy palec po czym biegnie w stronę Dannego Havoka, uderza go z całej siły i Danny Havok upada. Justice Pain wchodzi na ring i łapie RVD Nick Gage podchodzi i też łapie RVD. Whip w linki, Nick biegnie i Arched big Boot, Justice biegnie i Leg Drop, Nick staje nad RVD i Diving headbutt, Justice Pain na narożniku, Moonsault! Pin...1...2...Ale Danny Havok przerywa pin! Nick Gage łapie Dannego i uderza go kilka razy po głowie, podnosi go i Powerbomb! Justice i Nick Gage stają obok siebie i rozmawiają. Justice bierze Havoka i wywala go za ring. Nick podnosi RVD, ale RVD się nie daje, wstaje i superkick! Nick upada. RVD bierze Justica i wyrzuca go za ring! Danny Havok już tam na niego czekał, złapał go za włosy, podniósł i Superkick. RVD Corkscrew leg drop! Biegnie, odbija się od linek i Rolling Thunder!Szybko wstaje i Springboard Moonsault! Danny Havok na narożniku, szykuje się i Leg Drop. RVD wchodzi na narożnik i pokazuje że chce to skończyć, ale Justice Pain popycha RVD który spada z narożnika. Danny Havok idzie do przeciwnika, Justice uderza przeciwnika i wchodzi na ring, łapie przeciwnika i Belly to belly suplex! Justice podnosi Nicka. RVD wstaje i idzie do przeciwnikó. Ale oni zauważyli go i Clotesline! Justice pokazuje że pora to skończyć. Nick wchodzi na narożnik, a Justice łapie RVD na Piledriver! Danny wstaje i Superkick dla Nicka który stał na narożniku, Enzugiri dla Justica. Danny podnosi RVD i kładzie go obok linek. Danny łapie Justice i Dragon Suplex! Pin...1...2...Ale to za mało na niego! Nick powoli wstaje, Danny biegnie i Big Boot! Nick znowu upada a Danny wchodzi na narożnik. Justice wstaje, Danny skacze, Justice go łapie i kolejny Belly to belly suplex! RVD również wstaje i Clotesline! Obaj wypadają za ring. Justice Superkick. RVD upada. Justice bierze i rozkłada stół. Nick i Danny wstają, Nick biegnie i nadziewa się na Superkick. Justice kładzie RVD na stole ale RVD kopie przeciwnika wstaje, przepychają się i Superkick robi RVD. Justice kładzie się na stole. RVD szybko wchodzi na narożnik. Widzi że Nick Gage leży na ringu a obok ringu na stole leży Justice Pain. RVD się zastanawia. Skacze i Five-Star Frog Splash na Justice Pain! Danny podchodzi do linek i klaszcze, Nick wstaje, Danny się odwraca a Gage łapie przeciwnika i Chokebreaker!! Pin...1...2...3... The H8 Club wygrywa! Danny Havok nie dość że został okradziony to przegrał walkę. Nick Gage schodzi z ringu i podnosi Justice Pani. Obaj udają się do szatni szczęśliwi. RVD wstaje i podnosi swój pas. RVD wchodzi na ring i podnosi Havoka z ziemi. Patrzy się na niego, rzuca mu pas i Van Daminator!! RVD wchodzi szybko na narożnik i Five-Star Frog Splash! Z pewnością nie spodobała mu się przegrana no i Danny Havok został pierwszą ofiarą. RVD schodzi z ringu i udaje się do szatni.

[szatnia BLK OUT]

Wszyscy powoli się wynoszą. Nagle w pokoju zostają tylko członkowie BLK OUT.

Ruckus : Fajna impra!

Sabian : Daj spokój! Niemość że jakieś problemy to jeszcze jakieś bójki to na dodatek mamy walkę!

Ruckus : Daj spokój rozwalimy ich! Joker wygra pas Evolution i będzie gites! Prawda Joker??

Joker : B..... Bo.....y.......B......Boy......B….B…O…..Y

Ruckus : jeszcze chyba nie wrócił… no cóż mi się podobało, jesteśmy mistrzami I to się liczy! Prawda brygada??

Eddie : eeeeee....eeeeee

Sabian : Co jest Eddie??

Eddie : Czemu mnie bolą żebra??

Sabian : Potrąciła Cię łódź podwodna!

Eddie : To tak jak myślałem. A kiedy przestanie boleć??

Sabian : Jak przestaniesz gadać...

Ruckus : Oj chłopaki chłopaki.

Sabian : Dobra trzeba sprzątać ten syf który narobiliśmy!

Ruckus : Ok.! Za chwilkę, no może dwie.

Eddie :........Ej Sabian dalej boli!

Sabian : Z kim ja musze żyć!

[Przed budynkiem]

Michael Johnson czeka na kogoś. Nagle przychodzi Nick Mondo.

Johnson : Cześć Nick!

Mondo : Witam!

Johnson : Wiem że Nick odszedłeś z wrestlingu, więc nie będę Cię prosić żebyś zawalczył jakieś walki dla nas choć bardzo bym chciał bo naprawde byłbyś tutaj świetny.

Mondo : Wiem wiem. Jestem dość młody i jeszcze mógłbym coś zrobić. Ale jak wrócę na krótki okres i znowu odejdę to zawiodę swoich fanów. Wiesz o co chodzi!

Johnson : Tak rozumie. Ale mam dla Ciebie propozycje Nick. Może chciałbyś pomagać w zarządzie! Wiesz ja ty i Sickman! On szef a my walki i takie tam. Wiem jakie miałeś pomysły to możę byś nam pomógł??

Mondo : Wiesz że to najlepsza propozycja jaką usłyszałem w życiu! Jasne że się zgadzam

Johnson : No i bardzo dobrze to do zobaczenia na następnej gali.

Mondo : Ta. Narka.

Podają sobie dłonie i Mondo znika w ciemnościach a Johnson wchodzi do budynku.

Chcesz wiedzieć co będzie na następnej gali? :

Członek the H8 Club walczy o pas mistrzowski z RVD

Zemsta Scotty Vortekz'a na Hero

Matt Sydal przedstawia swoją "dziewczynę"

Match for The Evolution Championship

Joker vs. B-Boy ©

Match for The UCW Heavyweight Championship

RVD © vs. ???

Match for The Tag Team Championship

Hell In A Cell Match

The BLK OUT vs. The Briscoe Brothers

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

2

• Vaclav

1

• Rudolf

1

• nasjazz

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Pierwszy koment? Fajnie. Troche trzeba było się naczekać, ale było warto. Walki rozpsiane i szczegółowe - fajnie się czyta. Segmenty pomysłowe, zwłaszcza impra BLK OUT. Motyw walizki też fajnie prowadzony. Tylko takie ściągamie motywów z WWE (walizka właśnie i Hell in a Cell) mi przeksadzają w tak bunotwniczym fedzie. Mondo w zarządzie? Moze być fajnie... Możliwe ze potem coś dopisze

Ciesze się że mam stałego czytelnika :) I cieszy mnie że się tobie podoba. Tylko szkoda że na początku ok 9 osób mówiła że będzie czytać. No ja nie zamierzam skończyć z tym i postaram się napisać następną galę jeszcze na te ferie!

noo..rating troche słaby ale gala za to bardzo dobra.Aż miło się czyta.

już niedługo ja swoją wrzuce.Już tylko dwie walki mi zostały

Nie płakałem po CM Punku

18909757064dbdb1458cbe1.jpg

Sickman nie tylko szanowny Vaclav czyta twoje gale :-) :-) Super sie czyta i ogólnie gala perfect :grin:

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 19 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Tomos
      Dorzucą stypulację "if Roman wins, Rollins przeprasza za rozpad Shield" i ludzie będą klaskać uszami. Plus, to w końcu main event dla Punka
    • IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
  • Dodaj nową pozycję...