Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Saturday Night WWE 26.01.08

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

gale wracają po krótkiej przerwie :D :D

Dzisiejsza gala jest ostatnią przed PPV Another Age

Backstage

(w biurze McMahona kolejka wrestlerów, którzy chcą walczyć na Another Age.Jest jeszcze 3 wolne mecze na karcie gali)

(do biura wpada rozwścieczony Triple H.Nagle zatrzymuje go MVP)

MVP: Zaraz...zaraz...nie widzisz kolejki?!Poczekaj na swoją kolej......mistrzu!

(wściekły Hunter uderza MVP i rzuca nim o szafę w biurze prezesa.Idzie teraz w stronę Vinca.Wpada do biura pełno ochroniarza pilnujących dostępu do Vinca)

Triple H:Co ty kurwa wyprawiasz?!Czego chcesz ode mnie?!Cały czas ktoś mi się wpierdala!!Chcesz mnie zniszczyć?!Moją rodzinę?!

(rozpoczyna się gala)

(Na ring wchodzi Triple H z mistrzowskim pasem.Widać w nim wielką złość)

Triple H:Ostatnio ktoś bez przerwy atakuje mnie.Nie mam nic przeciwko, poradze sobie, ale wkurwia mnie to że ktoś atakuje moją rodzinę!Mój ojciec został pobity!Pytam się kurwa kto to zrobił?!Może chcesz mistrzowskiego pasa?Nie ma problemu!Wyjdź po niego!

(wychodzi Vince McMahon.Z widowni słychać przeraźliwe krzyki i gwizdy)

Vince:Uspokój się!Skąd wiesz, że to był ktoś z federacji?Przecież....

Triple H:Jestem WWE Championem.Od pewnego...

Vince:Nie przerywaj mi jak mówię!!

(gwizdy...Triple H idzie w stronę Vinca)

Vince:Ostrzegam cię Hunter!Jeśli mnie tylko dotkniesz..tracisz mistrzowski pas!Myślisz że wolno ci wszystko?!

Triple H:Zostaw moją rodzinę!Na razie ostrzegam cię!

(Triple H wychodzi z ringu, kieruje się w stronę wyjścia..na rampę wychodzi sie Undertaker, a nad nim, na telebimie pojawia się zdjęcie rodziny HHH)

Untertaker:Będziesz następny!!

(patrzą sobie głęboko w oczy, dookoła nich jest pełno ochroniarzy by nie dopuścić do bójki jak na poprzedniej gali)

-reklamy-

Single Match non-title

Cm Punk vs Randy Orton

końcówka:Cm Punk wyskakuje na narożnik i robi Double Dropkick.Orton na macie.Pin 1..2...kickout.Cm Punk wykonuje na leżącym Ortonie Anakonda Vice!Ortonowi udaje się wstać..uwalnia się z uchwytu i...Standing Dropkick!Cóż za odpowiedź!Podnosi Punka, odbija od lin i...Powerslam!Pin 1..2..kickout!!Cm Punk w opałach.Próbuje wstać..ale Orton kopie go w głowę(The Legend Killer)!!To na pewno koniec.Orton jednak nie pinuje.Wyskakuje na liny, by zrobić Triple Jump Moonsault, ale Kennedy stoi pod ringiem i obniża liny...Orton poza ringiem!!Cm Punk i Randy Orton uziemieni.Sędzia odlicza countout...1..2......8..9..Orton wraca na ring!Podnosi Cm Punka..a ten wykonuje kick i przymierza sie do G.T.S!Orton jednak uwalnia sie...odbija od lin..Cm Punk robi clothesline..Orton wstaje..Punk przymierza się ponownie do akcji końcowej..Orton jest jednak szybszy i..RKO!!Pin...1...2...3...koniec!!Mistrz przegrywa!Pas jednak pozostaje w jego rękach.Kennedy stoi na rampie.Uśmiecha się z ironią do Ortona.Dziwną rolę dziś odegrał.Zapowiada się świetny mecz na Another Age!

wynik:Randy Orton wins

-reklama-

............................................WWE Championship Match..................................................

..................................................**Hell in a Cell**.........................................................

..............................................Triple H vs Undertaker......................................................

....................................................................................................................................

.......................................................Another Age...........................................................

..................................................PPV, live 27.01.08........................................................

.........................................................Orlando................................................................

....................................................................................................................................

.............................."Będziesz następny".........................................................................

Backstage

(Bobby Lashley idzie do szatni,jak się później okazuje jest tam Umaga)

Lashley:Ho Ho!Dobrze cię widzieć.Może wytłumaczysz ostatnią akcję podczas mojej walki z Johnem Morrisonem?

Umaga:A kim ty jesteś?Co?

Lashley:Tym, który skopie ci tę tłustą dupę, jeśli mi nie powiesz, dlaczego mnie zaatakowałeś!

Umaga:Hmm..Powiedzmy, że nie miałem się na kim wyżyć.

Lashley:No to złe trafiłeś!

(Bobby rzuca się z pięściami na Umagę, który nie pozostaję mu dłużny.Obaj zawodnicy zdemolowali całą szatnię.Nagle wpada do pomieszczenie Jonathan Coachman)

Jonathan:Co się dzieję!..Pytam..Co tu się dzieje!Nie potraficie się bawić?Przecież jest gala!Chcecie wylecieć z WWE?

(wchodzi Vince McMahon)

Vince:Zostaw rozwydrzonych bachorów.Mam sposób jak ich pogodzić.W tym momencie zmieniam zasady jutrzejszej walki na Another Age!Nowe zasady brzmią...Last...Man...Standing!!

-reklamy-

Tag Team Match

The Hardy Boyz vs MVP & The MIZ

końcówka:MVP jest osłabiony po akcji w biurze Vinca McMahona.The MIZ walczy z Mattem.Próbuje zrobić Leg Drop Bulldog...ale Matt jest szybszy i wykonuje Missile Dropkick!!The MIZ wstaje, odbija się od lin...Flying clothesline ze strony Matta.Mike staje...Powerbomb!!Pin..1..2..kickout..odbija ponownie, wyskakuje na liny i...Whisper in the Wind!!Wspaniała akcja drużynowa.Matt pinuje..1..2..kickout!Matt odbija Miza od lin...Mike wykonuje Big Boot!!Przybija MVP.Montel próbuje...Sitout side Powerslam..ale Matt robi..Twist of Fate!!Przybija Jeffa...Swanton Bomb!!Pin..1..2..3..koniec!Ależ forma pretendentów do tytułu Tag Team Champions.Nie dali szans rywalom!Co na to London i Kendrick?

-reklamy-

(na ring wchodzi Mr.Kennedy)

Kennedy:Jutro poznacie nowego mistrza Intercontinental!Będzie nim...Misteeeeeer Keeeeenedyyyyy!!

(gwizdy)

Kennedy:Nie boję się ani Cm Punka, ani Randy Ortona!Mogą nawet wyjść teraz na ring i nie sprawi mi to wrażenia!Będę nowym mistrzem i przyszedłem się wam pokazać po raz ostatni bez pasa w dłoni!!

(na telebimie pojawia się CM Punk)

Cm Punk:A ja chciałbym pokazać ci jak wygląda ten pas...

(pokazuje Intercontinental title)

Cm Punk:....bo jeszcze długo go nie będziesz widział, a na pewno do nie weźmiesz z moich rąk!!

(publika śmieje się z Mr.Kennedego.Pretendent do tytułu opuszcza ring bardzo zdenerwowany, publika ma z tego ubaw)

-reklama-

..............................przyjdź.........................................................................................

.............................................Nowa Ero......................................................................

...........................................................Come here......................................................

.................................................................................................................................

....................................Intercontinetal Championship Match..........................................

..............................................Triple Threat Match........................................................

................................CM Punk vs Randy Orton vs Mr.Kennedy.......................................

.................................................................................................................................

........................................................................................skończyła się zabawa..........

Tag Team Match non-title

Paul London & Brian Kendrick vs Chavo Guerrero & John Morrison

(na stanowisku komentatorskim obok Jerrego "Kinga" Lawlera i Jima Rossa są bracia Hardy)

końcówka:Na ringu są Kendrick i Guerrero.Kendrick wykonuje Springboard enziugiri..a następnie Neckbreaker Slam!!Pin..1..2..kickout!Kendrick odbija się od lin i..Spinning Wheel Kick!Przybija Londona..ten robi..Shooting Star Press!Pin..1..2..kickout.London podnosi Guerrero..wyrzuca go do narożnika..w tym momencie Morrison przybija wykończonego Guerrero, wychodzi na narożnik i próbuje dropkick...London biegnie..robi unik...uderza Chavo..John Morrison na macie, a Guerrero leży poza ringiem.London przybija Kendricka...450* splash z narożnika!Pin..1..2..3..koniec!Ależ odpowiedź mistrzów na świetna walkę braci Hardy!Nawet oni są pod wrażeniem.London i Kendrick rzucają tekstami w stronę The Hardy Boyz.Wychodzą na narożniki i unoszą pasy w górę w stronę braci Hardy.Wspaniała zapowiedź jutrzejszego Another Age!!

-reklama-

............................Tag Team Championship Match...........................................................

.......................The Hardy Boyz vs London & Kendrick......................................................

.....Another Age.............................................................................................................

...............................................................................................już czas.........................

Karta na Another Age

Single Match

John Cena vs The Miz

Single Match

Shawn Michaels vs MVP

Single Match

Shelton Benjamin vs John Morrison

Lose Weight Match

Stone Cold vs Finlay

Single Match

Rey Mysterio vs Chris Masters

Last Man Standing

Bobby Lashley vs Umaga

Tag Team Championship Match

The Hardy Boyz vs London & Kendrick

Intercontinetal Championship

Triple Threat Match

Cm Punk vs Randy Orton vs Mr.Kennedy

WWE CHAMPIONSHIP MATCH

TRIPLE H VS UNDERTAKER

gala troszkę krótka ale taki zabieg był zamierzony hehe :P

zapraszam do komentowania

Edytowane przez klusinho10
  • Odpowiedzi 5
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• The Sickman

2

• Vaclav

1

• Biggmac

1

• klusinho10

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android

Trochę dziwny booking. Walki na ppv w większości wyglądają jak wzięte z kosmosu. Jedynie walki o mistrzostwa mają jakiś sens.

Inna rzecz która mnie dziwi to Orton robiący moonsault:)

To jest nowy gimnick Ortona :P No i Umaga jaki rozgadany ;)

Zobaczymy jakie będzie PPV ;) No i jak kolega estewu, zauważył że walki z kosmosu prawie wszystkie ale mimo wszystko jest tak tak tak... średnio. Ale wszystko zależy od PPV.

Single Match

John Cena vs The Miz

No Fuc*ing Way!

Z tego co pamiętam to Orton w OVW nawet shooting star press wykonywał :P
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Może i studióje politologie na X rzędnej uczelni (czytać Akademia Podlaska), ale zupełnie nie rozumiem twego bookingu. 3 walki tylko? Do tego aż dwie z średnio prestiżowej Tag Team Division? No nie wiem, czy takim postępowaniem skupisz uwagę kibiców na swej federacji.

Nie czepiaj się to jego styl ;) Chcesz to mój przeczytaj ;D
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
        • Dzięki
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
        • Lubię to
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
        • Lubię to
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
        • Lubię to
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...