Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 25.01.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuro GM, obecni wszyscy Big Bad Bastards

Edge: No, dzisiaj już będziemy musieli walczyć.

Kane: Jasne. Royal Rumble tuż tuż.

Edge: Dokładnie.

Thorn: O tak...będzie ciekawie.

Taker: Z pewnością. Big Bad GM? Na dziś zaplanowane coś z naszymi przyjaciółmi z Evo-Sucks?

Edge: Idziesz z Tryplem do kina.(Taker mierzy Edga spojrzeniem) A tak poważnie. Kane? Opowiesz zgromadzonym co nas dziś czeka?

Kane: Dzisiaj czeka nas pierwsze starcie między Kanem a Triple H. Póki co starcie słowne.

Thorn: Konferencja?

Kane: Taa.

Thorn: Może być ciekawie...

Snitsky: Boleśnie wręcz.

Kane: Nie dziś, łysy. Nie będziemy robić burdy przed samą galą. Musimy być wypoczęci.

Mickie: Ciekawe czy Hunter jest wypoczęty po ostatnim Raw.

Edge: Och, na pewno. Na ostrym dyżurze zawsze da się wypocząć.

Bastardzi śmieją się.

Taker: Nie ma co się jednak łudzić, na pewno już się pozbierał. A na RR będzie w pełni sił. Wiesz o tym bracie?

Kane: Wiem. Co nie zmienia faktu że jest na przegranej pozycji.

Taker: Tak. Mimo wszystko nie lekceważ go.

Kane: Nie lekceważe. Mimo wszystko to mistrz World Wrestling Enternaiment.

Edge:Dobra, dobra obecny mistrz jaki jest każdy widzi.

Mickie: Albo i nie widzi.

Edge: Fakt, to będzie pierwsza obrona tytułu. Żenada.

Thorn: Kończmy już to werbalne dogryzanie.

Edge: Trafnie wampirze. Jak to mówią "czas skopać kilka dup"

Kane: We are Born!

Thorn: to Be!

Taker: Big!

Edge: Bad!

Wszyscy: BASTARDS!

Match#1 Jimmy Wang Yang vs Funaki

Końcówka: Funaki robi superkick, Jimmy uchyla się jednak i sam wykonuje ten cios. Funaki upada, pin 1...2...kick out. Wang Yang podnosi przeciwnika i zakręca nim, Funaki unika jednak chlothesline, przeskakując nad Yangiem. Jimmy chwyta swojego rywala i serwuje mu back to belly piledriver! Dokłada corkscrew 450 splash i pinuje 1...2...3! Wstaje i cieszy się zwycięstwem jednak kiedy obraca się dostaje tornado kick od Marelli! Sonny przyklęka nad nim i prezentuje leżącemu przeciwnikowi swój pas. Publika gwiżdże, Sonny wstaje zapala fajke i schodzi z ringu.

Winner: Jimmy Wang Yang

Backstage: Ktoś puka do biura GM.

Edge(rozwiązuje krzyżówke, cicho mówi): Czego, kurwa....(głośno) Wejść!

Wchodzi Great Khali.

Edge: A Ty tu czego King Kong?

Khali(po swojemu)

Edge: Ta... Royal Rumble? Nic z tego olbrzymku. Widzisz, nie lubie Cię za bardzo. Wielki, głupi i tak dalej. Zresztą....nie ma już miejsc w RR Match'u.

Khali(po swojemu)

Edge: Możesz powtórzyć?(Khali zaczyna gadać, Edge przerywa mu) Żartowałem, żartowałem. Najchętniej wypieprzyłbym Cię z federacji...ale nie moge.

Khali zwiesza smutno głowe, chwile milczy po czym znów zaczyna gadać.

Edge: Czekaj, czekaj, czekaj! Już mam! Dostanie mecz kwalifikacyjny!

Khali cieszy się.

Edge: Ale jak przegrasz....opuszczasz Smackdown!

Khali kiwa głową na znak że się zgadza i o coś pyta.

Edge: Kto?(bezczelny uśmiech) Big Daddy V!

Match#2 Great Khali vs Big Daddy V(with ChaVito)- jeśli Khali wygra bierze udział w RR Match'u, jeśli przegra opuszcza Smackdown!

Końcówka: Khali okłada swojego przeciwnika w narożniku, ten odpycha go i serwuje kilka potężnych V Chops. Próbuje irish whip, ale to Khali nim zakręca po czym powala go big boot! Leg drop i pin 1....2..kick out. Oba olbrzymy wstają, wymiana ciosów, BDV wychodzi whip a potem spinning heel kick. Pin 1...2.. shoulder up. V wstaje i rozpędza się....ten elbow drop musiał zaboleć Hindusa! Kolejny pin 1....2...shoulder up. V sprzedaje Khaliemu jeszcze kilka elbow drop i wchodzi na top rope...frog splash! Pin 1...2....3! Tym razem Great Khali nie zdołał wybić...nie wystąpi więc na RR, mało tego...Khali odchodzi z Smackdown!

Winner: Big Daddy V.

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Ric'iem Flair'em.

Maria: Witam Nature Boy!

Ric: To ja witam. Sama przyjemność rozmawiać z tak piękną damą.

Maria: Och....więc chciałam zapytać.

Ric: Śmiało.

Maria: Zostałeś pretendentem do tytułu USC! Nie wiem czy ktokolwiek się tego spodziewał.

Ric: Hm...nawet ja się tego nie spodziewałem. A jednak...udało się.

Maria: A jak widzisz swoje szanse na walke z Umagą?

Ric: Umaga...wiadomo postrach, buldożer, samoańska zagłada, prawda?

Maria: No właśnie!

Ric: Ale ja jestem Nature Boy, ślicznotko. Walczyłem w main eventach, kiedy on uczył się chodzić na Wyspach Samoa.

Maria: No tak...

Ric: Coś jeszcze?

Maria: A jak podobają Ci się rządzy Big Bad Bastards?

Ric: Cóż....sama wiesz że trudno lubić Bastardów.

Maria: Wiem, wiem....nawet moja przyjaciółka Mickie stała się taka jak oni taka...

Ric: Nienormalna?

Maria: To dobre słowo. Ric?

Ric: Tak?

Maria: Miałbyś dziś wolny wieczór?

Ric(uśmiecha się i ma już odpowiadać, gdy....)

Pojawia się Mickie James, uderza Marie w twarz, potem rzuca nią w ściane. Maria upada, Big Bad Bitch podnosi ją za włosy.

Mickie: Jak leci Maria? Coś nie tak? Czyżbyśmy nie były już przyjaciółkami?

Maria płacze, Ric podbiega i próbuje pomóc divie. Pojawia się jednak łysy psychopata Snitsky! Podnosi Flaira i ciska nim w stojące niedaleko kartony.

Mickie(uderzając Marie w twarz): Naprawdę bardzo mi przykro, że tak się zachowujesz!

Maria(przez łzy): Przepraszam...

Mickie: Och to takie słodkie....szkoda że musze lecieć na mecz. Do zobaczenia..(zaczyna się śmiać, puszcza włosy Marii, ta płacze na ziemi, Mickie i Snits odchodzą ze śmiechem)

Match#3 Kevin Thorn(with Mickie James) vs Chuck Palumbo(with Michelle McCool)

Końcówka: Chuck dostaje gutbuster a potem leg drop. Pin 1...2...kick out. Thorn wchodzi na top rope i czeka aż Włoch wstanie, gdy tak się dzieje przyjmuje Vampire Planche i kolejny pin 1...2....Palumbo kładzie noge na linie. Obaj wstają, Thorn dostaje irish whip, unika big boot, ale potem nadziewa się na chlothesline. Teraz to Palumbo wchodzi na top rope...ale Mickie ciągnie go za noge i Włoch uderza kroczem o turnbuckle. Michelle podbiega do Mickie ale ta częstuje ją roundhouse kick. Thorn wstaje podbiega do Chucka i wykonuje Original Sin! Pewny pin 1.....2....3! Mickie wbiega na ring, Thorn dziękuje jej za pomoc i oboje schodzą z ringu.

Winner: Kevin Thorn

Backstage: William Regal rozmawia z Paulem Burchillem.

Burchill: Nie da się ukryć, że Team Britian upadł na samo dno...o ile w ogóle się nie rozpadł.

Regal: Istotnie, moge zgodzić się że straciliśmy sporo na znaczeniu.

Burchill: Rozumiem jednak Williamie, że masz pomysł żeby to zmienić?

Regal: A i owszem. Myśle, że Team Britain będzie miał jeszcze sporo sukcesów na swoim koncie.

Burchill: Jesteś wręcz olbrzymim optymistą. Nie zauważyłeś choćby tego jak przerzedził się nasz skład?

Regal: Co masz na myśli?

Burchill: Finlay walczy w ECW, McAllisterowie odłączyli się od nas, Taylor trenuje Gallowaya. Czyżby można wnioskować że zostaliśmy sami?

Regal: Zdaje się że w przeciwieństwie do mnie kapitanie Burchill, jesteś pesymistą. McAllisterowie? A na co nam ta szkocka hołota? Taylor? Moge zapewnić Cię osobistym słowem szlachcica że na moje wezwanie stawi się wraz ze swoim nowym uczniem.

Burchill: Hmm jeśli tak to faktycznie zawodników wciąż mamy tych samych...i czy to wystarczy by przywrócić chwałe?

Regal: Oczywiście, że nie. Mam jednak pomysł.

Burchill: Prosze kontynuuować.

Regal: Jest ktoś....ktoś go wywodzi się Brytani. Myśle, że sprowadzenie go uczyniłoby naszą grupe o wiele mocniejszą.

Burchill: A któż to taki?

Regal: Na razie niech zostanie to tajemnicą. Myśle jednak, że ten człowiek byłby zdolny do tego o czym marzą wszyscy w WWE.

Burchill: Mianowicie?

Regal: Do zniszczenia Big Bad Bastards...

Match#4: Ric Flair vs Dave Taylor

Flair nie pojawia się, wchodzi za to Leviathan. Ogłasza że mr. Flair nie czuje się na siłach po ataku Snitsky'ego i to on go zastąpi.

Leviathan vs Dave Taylor

Końcówka: Taylor wykonuje ddt, potem kilka razy kopie leżącego i zakłada chinlock. Levy jednak szybko rozrywa submission, wstaje i od razu serwuje Anglikowi suplex powerslam. Pin 1...2...shoulder up. Leviathan whipuje Taylora, ten unika potężnego chlothesline i sam częstuje przeciwnika short arm chlothesline. Levy jednak utrzymuje się na nogach, odbija się od lin i robi spear! Pin 1....2...kick out. Leviathan zaczyna wściekle szarpać liny, potem kieruje swoje kciuki w dół! Taylor dostaje Demonbomb, liczenie 1....2....3. Demon z głębi wraca do gry?

Winner: Leviathan

Backstage:Edge dogania na korytarzu Kane, który zmierza na konferencje.

Edge: Machine, czekaj chwile.

Kane: Tak?

Edge: Był telefon do Ciebie.

Kane: Telefon do mnie? Dzwonili z piekła?

Edge: Nie...to znaczy nie wiem. Może.

Kane: Zaraz mam rozmowe z moim niedzielnym przeciwnikiem. Nie mam dużo czasu.

Edge: Wiem, wiem. Chciałem Ci tylko to przekazać.

Kane: Ale co właściwie?

Edge: Gość przedstawił się jako Twój stary znajomy. Zapowiedział że niedługo złoży Ci wizyte.

Kane: Mój stary znajomy?

Edge: Tak powiedział.

Kane: Coś jeszcze?

Edge: Kazał mi to zanotować(podaje mu kartke)

Kane czyta po czym zgniata ją.

Edge: Jakieś kłopoty?

Kane: O tak...olbrzymie.

Edge: To znaczy?!

Kane: Póki co nieważne. Powiem Ci w swoim czasie.

Edge: Okay, jak chcesz.

Kane: Miej jednak oczy szeroko otwarte.

Edge: Jasne. Obserwujemy konferencje.

Kane: Obserwujcie wszystko.

Konferencja- When the Bastard meet Game.

Pierwszy przy ogłuszającym "This is Halloween" wchodzi WHC Kane! Drugi pojawia się lider E-X Triple H! Ma na sobie garnitur! Czy naprawdę czeka nas kulturalna wymiana zdań? Obaj zasiadają na miejscach, otoczeni przez liczną ochrone. Kto będzie prowadził program? Nie to nie niemożliwe! Nadciąga Chris Jericho! Y2J również w garniturze tyle że białym wchodzi na ring.

Triple H: A Ty....a Ty tu czego?

Y2J: Witam wszystkich serdecznie. Przede wszystkim jednak witam moich znamienitych gości: Kane i Triple H! Wracając do Twojego pytania, Hunter ja prowadze dzisiejszą konferencje.

Triple H: Niby czemu? Kane! Zrób coś to Twoje show!

Kane: A co mi to przeszkadza? Równie dobrze Boogeyman może prowadzić dzisiejszą rozmowe.

Y2J: Widzisz Game? A Ty już zestresowany.

Triple H: Wcale się nie stresuje!

Y2J: Pewnie że tak! Ale to nic dziwnego w końcu siedzisz na ringu z człowiekiem którego grupa zmasakrowała Cię tydzień temu. A teraz znów jesteś sam.

Triple H: Myślisz że się boje?

Y2J: Jestem tego pewien.

Kane: Osobiste rozmowy zostawcie sobie na później.

Triple H: Wszystko to dotyczy Ciebie, Kane. Prawdą jest że pobiliście mnie na ostatnim Raw. Byłem sam. A Wy....

Kane(przerywa mu): Gotów jestem się rozpłakać. Nie histeryzuj, nie przystoi to mistrzowi WWE. Dziś Bastardzi nic Ci nie zrobią.

Triple H: Wiem. A jeśli spróbują(wskazuje ręką w za plecy Kane.)

Zbliża się dwóch ochroniarzy...to Hbk i Randy Orton!

Y2J: No prosze!

Kane: Umowa była inna, prawda?

Triple H: Prawda....uznałem jednak że czasem i ja mam prawo złamać reguły.

Y2J: Wow! Triple H robi się groźny....czy zobaczymy dzisiaj coś więcej niż wymiane zdań?

Kane(ignorując Jericho): Wiesz...wystarczy że powiem...pojawi się tu całe BBB. I znów dostaniecie po dupie. Dziś jednak ja nie będe łamał zasad.

Triple H: Jeśli nie będziesz próbował swoich sztuczek oni będą tu tylko stali.

Kane: Nie prowokuj mnie. Odeślij ich natychmiast!

Y2J(przerywa chwilową cisze): W powietrzu unosi się adrenalina....czuć że zaraz coś wybuchnie...panie i panowie....

Triple H: Shawn, Randy....opuśćcie hale.

Orton: Ale....

Triple H: Zróbcie to.

Zawodnicy znikają.

Kane: Tak lepiej.

Triple H: Nie wiem czy dobrze robie.

Y2J: Znów ogarnia Cię strach?

Triple H: Nie.... King of Kings nigdy się nie boi.

Kane: Obiecałem przecież że nie będe łamał zasad.Tylko że...(niespodziewanie omija rozluźnioną atmosferą ochrone i aplikuje Tryplowi chokeslam!)kłamałem!

Czterech ochroniarzy odciąga go, każdy dostaje po chokeslamie! Reszta ucieka z ringu...zostaje tylko BRM, Jericho i leżący Triple H.

Y2J: Tak! To było piękne!(bije brawo i podchodzi do Kane) Pare słów do publiki?

Kane uśmiecha się....i serwuje Jericho chokeslam! To jest niesamowite! Kane rzuca okiem na obu leżących i opuszcza ring...

Smackdown! schodzi z anteny.

A już w niedziele.....Royal Rumble 2008.....

Dwie nienawidzące się drużyny. Big Bad Bastards. Evolution-X.......ostateczne rozwiązanie już blisko!

Czysty hardcore z ECW! Starcie Kane & Triple H- zwycięzca bierze wszystko. Royal Rumble Match w prawdziwie gwiazdorskiej obsadzie!

Zobaczymy Bastard's Night? Czy może wielki tryumf E-X?

http://img84.imageshack.us/img84/4548/rrfanstaygd6.jpg

Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 9
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

2

• estevez

2

• Biggmac

2

• IOOT_DZIKO

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

no cóż, już widze tych fanów płaczących za Khalim podobnie jak za Reyem! Przecież mieli tyle wspólnego:)

Fajny patent z konferencją, a konferencje mają to w zwyczaju, że nigdy nie kończą się słowami: "dziękuje za rozmowe, panie pośle... yhmm... kolego" :)

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Ja tu widzę tendencje wzrostową. Walki śa i może na stałym poziomie, ale to nic nie skodzi - bo są dobre i nikt nie ma prawa narzekać. Zwolnienie Khaliego? Who cares. Teraz segmenty. Jednak pomysł z anglem z Mickie jako niepasującą divą chwycil i mamy b. ciekawą sytuację z Marią. Micki to na prawdę taka bad bitch się zrobiła. Widać też tajemniczy, brytyjsko - masoński spisek mający na celu obalenie rządów BBB, wszystko to przesiąknięte aurą tajemniczy i tajnych spotkań na zapleczu hali. I jeszcze sprawa tajemniczego znajomego - ja obstawiam Big Showa, wszak byli z Kanem TT champions. Konferencja była czymś odświażajacym i niezwykle ciekawym. Tylko trochę mnie smuci ten chokeslam na Jericho. Ale rozumiem to - jak BBB to BBB i nie ma zmiłuj, czyli wiadomo że Triple H straci pas :D. Dodatkowo plus za fajny RR poster. Sama gala zapowiada się zajebiaszczo.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

No Bigg'u , walki oczywiście o poziomie tym co zawsze , wiec nie ma co sie rozdrabniać , jak tylko napisac że jest ok.

Segmenty jak zawsze tworzą oprawę która zachęca do czytania i nie pozwala oderwać oczu. Tym razem jednak Kane przbyło Jericho w tekstach i w sumie mamy jakieś wyróżnienie. Ciekawy byłem jak rozwiążesz sprawe konferencji , no i prosze ...domyslałem że św.BBB muszą znówu pozostać w glorri chwały...Ciekawe czy zastosujesz ten sam chwyt co u Vinnsa czyli dostajesz na SD! wygrywasz na PPV ? Kane miałby przegrać? :shock: :lol:

Khali zwolniony ? Damn ! :lol:

Britain skład jakoś mnie osobiscie nie rajcuje ale zobacze jak to sie rozwinie.

Oby tak dalej. Czekamy na RR :roll:

915802072594e34bce782c.jpg

hmm... Ciekawe kto wygra na RR :D Gdyby to było prawdziwe WWE to stawiał bym na E-X :D , ale tak to zdaje mi się , że wygra BBB :D (BBB Rulezzzz:D )

Gala trzyma świetny poziom :]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Styl:  Jasny

Czytam od dawna, ale skomentuje po raz pierwszy 8-) Gala oczywiście genialna, Khali zwolniony :cry: Aż się popłakałem :P Genialny segment z Micky i Maria :D I bardzo mnie ciekawi stary przyjaciel Kane'a - podobnie jak Vaclav stawiam na Show'a i mam nadzieje że to się sprawdzi :smile: No to teraz zostało tylko czekac na RR :grin:

• Reputacja:   1

To mósi być Show, wystarczy zwrócić uwagę na słowa Kane'a w rozmowie z Edgem:

Edge: Jakieś kłopoty?

Kane: O tak...olbrzymie.

A wszyscy dobrze wiemy, kto był promowany jako olbrzym pro wrestlingu...

Taker: Z pewnością. Big Bad GM? Na dziś zaplanowane coś z naszymi przyjaciółmi z Evo-Sucks?

Edge: Idziesz z Tryplem do kina.

Piękny tekst (ciekawe co by było gdyby naprawde Edge tak do Takera powiedział :D)

Pozbywasz się powoli ludzi z rosteru najpierw Rey, teraz Khali (i dobrze:D).

I na koniec super konferencja, na której i Y2J się dostało (może za fajne gatki?).

Co do plakatu to zasadniczy błąd: na GAB Kane wrócieł w masce i od tamtej pory chyba jej nie zdją a tutaj bez.

Gala 9/10 (dyszka na RR)

ps. Czy kiedyś w całym WWEFantasy mecz zakończył się DQ?

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"

Brawo za spostrzegawczość :D A myślałem że nikt się nie zoorientuje, ale fakt Kane powinien być w masce - z tym że wrócił w niej na Vengeance a nie na GAB :P (ale plakat i tak mi się podoba, zresztą jego autor nie miał już czasu na zmiany :D ) Czy był w Fantasy jakiś mecz skończony przez DQ? Hmm.... był chociażby na niedawnym Raw podczas starcia Kane vs Orton ale uznajemy to za najgorsze z możliwych zakończeń walki i nie stosujemy zbyt często ;)
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Styl:  Ciemny

Czy kiedyś w całym WWEFantasy mecz zakończył się DQ?

W zwykłych tygodniówkach się zdarza, ale nie na PPV:)