Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

EWF PPV Krwawa Majówka

31.05.2026 - Poznań

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No to gala już jest. Przeszliśmy już kilka etapów każdego cyklu powrotu EWF: wyrażenie woli reaktywacji (zrobione), opublikowanie zaległej gali (zrobione), opublikowanie gali specjalnej tłumaczącej powrót (zrobione), opublikowanie karty i eRPy (zrobione), lekki poślizg z wrzuceniem gali (zrobione), nowa gala (od dzisiaj zrobione). Zobaczymy, co czas przyniesie. Kolejna runda będzie trudniejsza, bo trzeba będzie znaleźć w sobie systematyczność w pisaniu, co dotyczy pewnie zarówno pisania gal jak i eRPów. Krwawa Majówka jest na pewno krótsza od gal sprzed dekady - walki też są na pewno krótsze i takie już pozostaną. Odświeżyłem też stylistykę pisania - usuwając kilka rzeczy, które dziś nie mają już sensu. Było też kilka eksperymentów z formą (może będzie ich więcej w przyszłości, ale gali pisanej wierszem nie spodziewajcie się), były oczywiście też jakieś obrazki z AI. Dziękuję oczywiście wszystkim za napisanie eRPów. Reklamacji za wyniki nie przyjmuję. Karta na kolejną galę we wtorek - z deklaracji jakie otrzymałem w międzyczasie, będzie trochę więcej zawodników. Kto jeszcze tego nie zrobił to proszę uzupełnić dział "Roster" na forum. Zapraszam oczywiście wszystkich nowych i chętnych do zabawy, miejsce w karcie zawsze się znajdzie.

EWF PPV KRWAWA MAJÓWKA

Komentarze jak zawsze mile widziane.

Game, imp. div. avg.

Podpis.png

• Odpowiedzi 1
  • Wyświetleń 48
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

• mu
    mu 1 odpowiedź

Popularne posty

• chyle czola, fajnie sie to czytalo. fajne wstawki z klasyki, szakal w formie, sporo psycho co mnie cieszy, podobnie jak wynik main eventu - przy okazji pozdrawiam siebie, czekam na hanie i jej gotowan

Opublikowano

chyle czola, fajnie sie to czytalo. fajne wstawki z klasyki, szakal w formie, sporo psycho co mnie cieszy, podobnie jak wynik main eventu - przy okazji pozdrawiam siebie, czekam na hanie i jej gotowanie, oby byla lepsza niz magda gessler + nas kara za spoznienie + czekam na karcioszke

czasami spotykasz na swojej drodze osobe , której nie należy wkurwiać . to ja .

291222956444952483a993.jpg