Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Oto pełna karta gali KPW Arena 34: Fantastyczna czwórka!

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   1
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Oto pełna karta gali KPW Arena 34: Fantastyczna czwórka!

Eryk Lesak vs Markus Paskal
Olgierd vs Filip Fux
Oskar Haller vs ?
Michał Fux vs GREG
🇸🇰Richard "Ricky" Sky vs Kamil Aleksander
Konfrontacja Braci Fux
Leon Lato vs Zefir vs Chemik vs Tomczak - Walka o miano pretendenta do pasa KPW

Gala Wrestlingu: KPW Arena 34
26.06.2026
Nowy Harem Gdynia
Bilety: https://kpwrestling.pl/

724554095_1324611256464777_3637777707076902757_n.jpg?stp=dst-jpg_p720x720_tt6&_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=127cfc&_nc_ohc=gyzcU2kJN0IQ7kNvwF_QdR1&_nc_oc=Adp1BLu6PXQ1hts8BU2AmcMpVWj-VltDTIEQqihqs72lxoulzC6RFnqf_CpkUSbFDic&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent-cdg4-1.xx&edm=AJdBtusEAAAA&_nc_gid=n6Aujpv1EDX7WrDf2Agoig&_nc_tpa=Q5bMBQE71I0YzRzxb5NyOY8irCpm1KZ16J5za4D-Z7TfLUpXtDKyqT4mid6oqhNfExLztqJ_xy0-9JSM&oh=00_Af88bw9jWJLEIWaGrBcJQbk-bQwtgqB-SpZ2TAUcGMAzNA&oe=6A3C174B

(Feed generated with FetchRSS)

Przeczytaj na oficjalnym fanpage KPW.

www.kpwrestling.pl - NOWA JAKOŚĆ POLSKIEGO PRO WRESTLINGU!

1504096351562ba5c358c90.jpg

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KPWrestling

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Czytam już któryś raz, że Vince coś zaserwował na WM 40 i się zastanawiam skąd to się wzięło, w sensie nie mówię, że to nie prawda, może i prawda, ale zwyczajnie nigdzie nie mogę znaleźć takich newsów czy informacji, Triple H w wywiadach mówi, że WM 40 była pierwszą WM, która była w pełni pod Jego kontrolą kreatywną i to On podejmował decyzję i jest z niej bardzo dumny, nie widziałem na żadnej stronie wzmianki o tym kiedykolwiek, może przegapiłem, ale nie jestem pewny, nawet jak AI z ciekawości
    • Kaczy316
      Dzisiejsze SD może być bardzo ciekawe, dwa półfinały jeden w ramach turnieju King Of The Ring, drugi w ramach turnieju Queen Of The Ring, dwie walki mistrzowskie, z czego jedna o Undisputed WWE Title i walka o pretendenta do tytułu United States, zapowiada się bardzo dobrze.   Zaczynamy od walki o Undisputed WWE Title pomiędzy Codym Rhodesem i Guntherem z Samim Zaynem jako sędzią specjalnym! Oj to może być bardzo interesujące starcie, szczególnie pod względem historii, a do tego jeszcz
    • MattDevitto
      Aż sprawdziłem co to za gówno fedka Pierwszy raz o nich słyszę i to chyba najlepiej o nich świadczy...
    • Mr_Hardy
      Afera związana z Dianą Strong i inną wrestlerką w Rings of Europe.   Diana Strong Puts Rings of Europe on Blast After Allegedly Photoshopping Topless Image of Her Backstage WWW.RINGSIDENEWS.COM Diana Strong is warning other women in wrestling after a nasty situation with Rings of Europe. Strong claimed via Instagram Stories the promotion printed  
    • Grins
      Mówi się że Vince ma zaliczyć powrót do WWE  W sumie gorzej już być nie może, po tym co zaserwował nam podczas WM 40 to może jest jakaś nadzieja że mógłby ten produkt jakoś podnieść i chodzi mi tu o Main Eventowy obrazek, tak wiem Vince to zbok i śmieć i również mam o nim takie zdanie ale zastanawiam się co by się stało jakby rzeczywiście wrócił, refleksja po latach? Szpilka w Huntera? Jakby to wgl wyglądało, szefem już nie jest ale na biznesie to on się zna na pewno lepiej niż Triple H, można w
  • Dodaj nową pozycję...