Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWE Raw 11.02.2008

Jak oceniasz galę?  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz galę?

8
      11
      0
    • **
      0
    • *
      0

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Raw 11.02.2008

http://images25.fotosik.pl/134/c6240741d4a22124.jpg

Jesteśmy na backstage, w okolicach biura Vince'a McMahona. Grupa pracowników federacji kończy wnosić nowe meble, a inny przybija do drzwi tabliczkę z napisem 'McMahon Incorporated”

JBL: Ja to bym wolał jakby tu było napisane 'Layfield Incorporated'

Vince: Ale póki, co to ja tu płace pensje i ja dowodze tym interesem, więc pozwól, że ja wymyśle nazwe.

Lashley: Co tam nazwa, ważniejsze jest to, że wciąż nie mamy czwartego zawodnika do teamu na No Way Out! To jest główny problem jaki mamy! Chyba, że ty sam Vinnie chcesz walczyć?

Vince: Myślisz, że nie dałbym sobie rady? Zobacz na moje warunki fizyczne!

Jericho: Bez obrazy Vince, ale chce, aby nadal miał kto mi płacić. Tą sprawę zostawcie mnie, ja się tym zajme!

Vince: Twierdzisz, że jestem za słaby? Mimo wieku jestem w tak świetnej formie, że sam mógłbym pokonać Kane'a!

Jericho: Więc pokaż nam jak to robisz!

Vince: Rozniósłbym go w pył! Sprawiłbym, że prosiłby abym przestał!

Lashley: Więc zrób to szefie!

Vince: Przekonacie się!

Jesteśmy w szatni Carlito, do której wbiega Super Crazy i pokrzykuje coś po hiszpańsku. Jest podekscytowany, ale Carlito nie ma zielonego pojęcia o czym mówi jego kompan.

Carlito: Hola hola! Nikt nie wie o czym mówisz compadre! Chyba trzeba ci załatwić kilka lekcji angielskiego, bo tak dłużej być nie może. Uspokuj się trochę, a Carlito załatwi ci dziś pierwszą lekcje!

TAG TEAM MATCH

D.H. Smith & Cody Rhodes (from Evolution-X) vs The Hardys

końcówka: Cody próbuje Bulldog na Matt'cie... ale to Matt jest sprytniejszy i sam robi Bulldog! Matt wskakuje na second rope... tauntuje... i uderza elbow smash na wstającym Cody'm! Pin... 1...2.. kickout! Matt wstaje, whipuje rywala, ten pudłuje clothesline, a Hardy kontruje z Side Effect! Pin... 1.... 2... kickout! Matt zmienia się z Jeffem, ten serwuje Cody'emu Sitout jawbreaker! Cody jest zdominowany! Stara się jakimś cudem sięgnąc ręki Smitha, ale nie udaje mu się to. Jeff podnosi go, uderza kilka punchy, próba irish whipu... ale Cody kontruje rozpędzając Hardy'ego w stronę narożnika... ale ten robi Whisper in The Wind! Jeff wchodzi na narożnik... ale zrzuca go Smith! Matt próbuje interweniować ale zauważa to sędzia, który go zatrzymuje... nie widzi więc jak Smith i Rhodes we dwóch okładają Jeffa... D.H. Smith aplikuje mu Sitout Powerbomb! Cody poprawia z Rhodes DDT... Pin.... 1.... 2..... 3! Matt nie zdążył interweniować. Nieczysta wygrana młodych członków Evolution-X!

Zwycięzcy: D.H. Smith & Cody Rhodes

Super Crazy siedzi w szatni, a wchodzi do niej Carlito wraz z 'Hecksaw' Jimmem Dugganem!

Carlito: Zobacz, przyprowadziłem nauczyciela dla ciebie! Hecksaw cię nauczy pierwszych słów po angielsku!

Duggan: No mój mały meskykański kolego. Zaczynamy. (Jim pokazuje swoją deche) This is a lumber! Powtórz.

Crazy: (krzywi się) Dizz izz lomber.

Carlito: No widzisz, jak chcesz to potrafisz! Jim pokaż mu to. (podaje Dugganowi krzesło)

Duggan: This is a chair. Powtórz.

Super Crazy: (tym razem się uśmiecha) Dizz izz chair! Chair is suuuppeeer!

Carlito: To jest cool! Dobra teraz wystarczy, Crazy ma walkę. Dzięki Jim, do zobaczenia na następnej lekcji.

Duggan: Ooooooooooo!

SINGLE MATCH

Super Crazy (with Carlito) vs Bobby Lashley

końcówka: Crazy rozpędza się i uderza w rywala dropkickiem! To jedynie powoduje utrate równowagi przez Lashleya, który kontruje z clothesline'em! Lash podnosi meksykanina i próbuje zrobić Military press gutbuster, ale Crazy się wyrywa i kontruje Spinning Wheel kickiem! Lashley kuca przy linach i dostaje dropkicka, który wyrzuca go za ring! Super Crazy tauntuje i krzyczy 'siiii'. Podchodzi do lin i czeka aż Lashley się podniesie i robi Corkscrew slingshot crossbody poza ring! Obaj leżą na ziemi! Pierwszy podnosi się Meksykanin, podbiega do stolika komentatorskiego i chwyta za krzesełko! 'Chair izzz suuuuper! Pokrzykuje Crazy, po czym serwuje chairshota w głowę Lashleya! Sędzia dyskwalifikuje Super Crazy'ego! Dołącza do niego Carlito z dwiema flagami: meksykańską i portorykańską i obaj zadowoleni opuszczają scene! Lashley jest mocno niezadowolony z przebiegu walki!

Zwycięzca: Bobby Lashley (przez DQ)

Jesteśmy w szatni Evolution-X. Obecni wszycy członkowie.

Shawn: No, dziś nasza młodzież pokazała klase i sądze, że będzie to dobry początek do powrotu na szczyt!

Randy: A tydzień temu wygraliśmy z bandą McMahona, nie zapomnij o tym!

Stephanie: Nie popadajcie w zbytni optymizm, nie można niedoceniać mojego ojca.

Triple: Tak, ale wciąż nie mają czwartego zawodnika do teamu, więc chyba będzie musiał sam walczyć. A wtedy to już mamy wygraną w kieszeni.

Randy: I będziemy mogli odebrać nasz pas Bastardom! Kane nawet nie pojawia się na Raw, więc co to za mistrz!?

Stephanie: To jest teraz nieważne. Shawn walczy dziś z Jericho i oczekuje, że pokażesz mu gdzie jego miejsce!

Randy: Jeśli trzeba to będziemy ci towarzysz, bo chłopcy Vince'a napewno coś wykombinują!

Po reklamach przenosimy się na ring, gdzie są już World Tag Team Champions: Most Valuable Tag Team!

MVP: Witajcie fani wrestlingu, przed wami najwartościowsze gwiazdy tego biznesu! MVP i Shelton Benjamin!

Shelton: To prawda Montel. A wciąż takie koty jak London i Kendrick zawracają nam głowę. Że niby chcą walki o tytuł? A kogo to obchodzi. Nie są na naszym poziomie i mogą wybrywać titleshoty nawet co tydzień!

MVP: Beznadziejne białasy. We're straight ballin', and you're straight fallin'!

Rozbrzmiewa theme Stone Colda! GM Raw pojawia się w ringu!

Austin: Prześledziłem ostatnie tygodnie Raw i okazało się, że wszyscy o czymś zapomnieli! London i Kendrick w ostatnim czasie wygrali titleshot 2 razy!

MVP: Kogo to obchodzi?

Austin: Mnie! Bo ja tu dowodze. Nastąpiło pewne niedopatrzenie, więc zrobimy tak: dziś London i Kendrick zmierzą się z wami w walce o pasy... a jak im się nie uda, to na No Way Out dojdzie do rewanżu!

Shelton: Co? Nie możesz!

Austin: Moge bo jestem pieprzonym GM! Masz z tym jakiś problem? Jeśli się coś nie podoba to sam moge skopać wam wasze czarne tyłki! I to jest sedno sprawy... Bo Stone Cold tak powiedział!

WORLD TAG TEAM CHAMPIONSHIP MATCH

Paul London & Brian Kendrick vs Most Valuable Tag Team ©

końcówka: Shelton 'pracuje' nad Londonem w narożniku. Serwuje mu kilka punchy... następnie odchodzi do tyłu, tauntuje... i uderza w rywala z Player's Boot! Pin... 1...2... kickout! Montel szybko podnosi rywala by kontynuować ataki. Whipuje Londona w swój narożnik, zmienia się z Sheltonem i wspólnie wykonują kombinacje Superkick i Superplex! Shelton robi pin... 1....2.... kickout! Shelton podnosi Paula, rozpędza go od lin... ale to London serwuje mu crossbody! Obaj leżą na macie... obaj zamierzają się zmienić z partnerem... i robią to równocześnie! MVP biegnie w stronę Kendricka... ale ten atakuje go z Cyclone DDT! MVP powoli wstaje a Kendrick jest już na narożniku... i robi na championie Double Foot Stomp! Pin... 1.... 2.... przerywa Shelton! Zaczyna obijać Kendricka... wbiega na pomoc London! Cała czwórka walczy! Sędzia traci kontrole nad meczem. Shelton i Kendrick przenoszą się poza ring, sędzia zajmuje się dwoma wrestlerami, którzy są w ringu. A w nim: MVP zaczyna mieć przewagę nad Londonem, robi Playmaker... następnie wchodzi na narożnik i robi Most Valuable Moonsault! W tym samym momencie poza ringiem Shelton wrzuca Kendricka w stalowe schodki... a następnie dostarcza mocne uderzenie pasem mistrzowskim w głowę! Powinna być dyskwalifikacja, ale sędzia tego nie widział! Shelton wrzuca na ring krwawiącego Kendricka... MVP robi pin... 1.... 2.... 3! Mistrzowie bronią tytuł! Ale to nie koniec bo już w niedziele London i Kendrick dostają gwarantowany drugi titleshot!

Zwycięzcy i wciąż World Tag Team Champions: Most Valuable Tag Team

Maria przeprowadza wywiad z Lance'm Cade'em.

Maria: Lance, powiedz dlaczego działasz teraz przeciwko swojemu byłemu partnerowi? Przecież zależało ci na tym by team się nie rozpadł.

Cade: Owszem, zależało. Ale Trevor tego nie chciał. Teraz chce mu pokazać, że beze mnie nie będzie mu łatwo. Ja to robie dla jego dobra.

Maria: Dla jego dobra?

Cade: Tak, mam nadzieje, że zmądrzeje i zmieni zdanie.

Maria: Ale jego atak tydzień temu kosztował cię porażke.

Cade: To nic. Ważne, że przyjdzie kiedyś dzień, że Trevor i ja wciąż będziemy walczyć razem i gwarantuje, że tak będzie!

Jesteśmy już w biurze McMahon Inc.

JBL: No Jericho, gdzie masz tego czwartego do brydża?

Jericho: Jestem w trakcie załatwiania.

JBL: To kto jest brany pod uwagę? Jim Duggan?

Jericho: Przekonasz się już niebawem, więc daruj sobie te docinki.

JBL: No co jest? Król prześmiewców nie lubi docinek?

Vince: Dajcie spokój! Jericho bierz się do działania bo szkoda czasu.

Vince McMahon otwiera drzwi od gabinetu, chce wyjść... ale w drzwiach stoi Big Red Machine Kane! Vince aż z wrażenia odskakuje do tyłu!

Kane: Podobno mógłbyś mnie zmiażdżyć? To prawda?

Vince: No coś ty... ja... nie powiedziałbym tak nigdy...

Jericho (wyłaniając się zza drzwi): Ale powiedział.

Vince: To nie prawda. Jericho zamknij się i bierz się do pracy!

Kane: Ponoć bez problemu mnie pokonasz?

Vince: Bzdura... nic takiego nie powiedziałem, o co ci chodzi?

Kane: To proste! Na No Way Out... ja kontra ty! Dostaniesz szanse pokazać na co cię stać!

Vince: Nie zgadzam się! Nie będe z tobą walczył!

W tym momencie zza Kane'a wyłania się Stone Cold Steve Austin!

Austin: Mylisz się, Vince... będziesz walczył!

Vince: Jestem twoim szefem Austin i nie będziesz mi rozkazywał!

Austin: Znów się mylisz! Rozmawiałem już z radą nadzorczą WWE i większością głosów przegłosowano zgodę na ten mecz!

Vince: Ty sukinsynu, zabije cię!

Austin (łapie chairmana za ubranie): Uważaj co mówisz... bo Stone Cold zafunduje ci solidną porcję kopania tyłka! A przecież nie chcemy osłabiać szans naszego pretendenta do tytułu! .... Aha... zapomniałem dodać, że będzie to Street Fight!

SINGLE MATCH

Intercontinental Champion Mr. Kennedy vs Charlie Haas

końcówka: Kennedy ma przewagę, ale niespodziewanie jest powalony na ziemię przez Haasa, który zakłada Haas of Pain! Kennedy po chwili bólu, dotyka lin.... Haas puszcza submission! Obaj wstają, Ken wyprowadza Snap DDT! Pin... 1...2.. kickout! Kennedy podnosi rywala i szykuje go do Green Bay Plounge... ale pojawia się Snitsky... i serwuje Kennedy'emu Big Boota! Kennedy upuszcza Haasa! Sędzia kończy walkę!

Zwycięzca: Mr. Kennedy (przez DQ)

Snitsky kopie jeszcze kilkakrotnie leżącego Kena, podnosi go i szykuje go Pumphandle Slam! Ale nie... przerywa chairshotem Chris Jericho! Y2J poprawia jeszcze raz! Snitsky pada na ziemię! Kennedy jest chwilowo zaskoczony! Ale Jericho wystawia dłoń w jego kierunku... uścisk dłoni! Jericho chwyta za mikrofon.

Jericho: Panie i panowie! Czwarty członek McMahon Incorporated: Mister...

Kennedy (przerywa mu, zabiera mikrofon): Ja się tym zajmę! Nowy członek najbardziej wpływowego teamu w WWE... prosto z Green Bay, Wisconsin... Miiiisteeeeeer.... Kenneeeeedy! .... Kennedy!

Jericho: Dokładnie! A teraz Ken jeśli pozwolisz. Panie i panowie. Mam zaszczyt zaprezentować wam moją najnowszą koszulkę (Jericho ściąga jedną, pod spodem ma drugą... na koszulce widnieje napis: 'The broken heart kid' a obok wizerunek Shawna Michaelsa, tuż po przegranej walce 2 tygodnie temu) Dedykuje ją mojemu dzisiejszemu rywalowi! Shawn, to dla ciebie kolego!

Jericho i Kennedy schodzą do szatni!

Jesteśmy na backstage. Vince przechodzi obok szatni Evo-X. Spotyka Tripla H'a i Shawna Michaelsa.

Triple: No no no... Vinnie... winszuje! Dostałeś titleshot o WWE Title.

Shawn: Ale nie wygląda na zadowolonego!

Triple: Ja bym się cieszył, nie musiałeś nawet o niego walczyć Vince.

Vince: Zamknijcie sie! Śmiejcie się ale po No Way Out to wy będziecie w odwrocie!

Triple (przygląda się McMahonowi): Czyżbyś był tak przerażony Kane'em, że aż osiwiałeś?

Shawn: Hej, on już dawno osiwiał!

Triple: Słuszna uwaga, Shawn. Byle by ci włosy nie zaczęły wypadać Vince!

Vince: Sukinsyni, zobaczymy kto się będzie śmiał ostatni! Chcecie się śmiać? To co powiecie na to? Shawn, twój dzisiejszy rywal dostanie partnera do pomocy i zrobimy handicap match!

W tym momencie zza Vince'a pojawia się GM Raw Steve Austin.

Austin: Nie wydaje mi się! Ja tu jestem General Managerem i ja tu decyduje kto z kim walczy! Za tydzień No Way Out i żaden mój wrestler nie ucierpi przed PPV! Więc moje zarządzenie jest takie. W walce wieczoru walczą tylko Jericho i Michaels! Każdy kto się pojawi w okolicach ringu zostaje usunięty z karty na No Way Out! Czy to jasne?

Vince: Nie zadzieraj ze mną!

Austin: To ty nie zadzieraj ze mną! Chyba, że chcesz aby Austin zrobił ci największe kopanie tyłka w twoim życiu? Ja jestem GM, masz z tym jakiś problem?

Vince: Już nie wiem po czyjej jesteś stronie.

Austin: Mówiłem ci już tyle razy... jestem po swojej stronie!

MAIN EVENT

SINGLE MATCH

Shawn Michaels (from Evolution-X) vs Chris Jericho (from McMahon Inc)

Jericho pojawia się w takiej samej koszulce, jaką zaprezentował nam wcześniej. Micheals jednak szybko ją z niego zdarł!

Końcówka: Jericho i HBK równocześnie powalają się clothesline'ami! Kto pierwszy wstanie? Shawn Michaels wstaje w swoim stylu robiąc kip-up! Chwieje się na nogach po trudach meczu, czeka aż Y2J się podniesie, rozpędza się i uderza Flying forearm! Jericho wstaje i nadziewa się na Inverted Atomic Drop... następnie dwukrotnie Scoop slam! Shawn Michaels ku uciesze publiczności zakłada Sharpshootera! Jericho cierpi... podnosi ręke w góre... czy się podda? Nie! Nadal walczy, jakimś cudem dosięga liny! HBK puszcza chwyt... kieruje się do narożnika... zaczyna charakterystycznie 'tupać'... Jericho się podnosi... Sweet Chin Music....! Ale Jericho się uchylił a potężne kopnięcie przyjmuje sędzia! Już się chyba dziś nie podniesie! Y2J szybko kontruje z Codebreaker! Zaraz po tym zakłada Walls of Jericho... Teraz to Michaels jest w tarapatach! Dosięga liny... ale nie ma kto interweniować! Jericho nie puszcza chwytu... a Michaels tapuje!!! Ale i tego nikt nie widzi! Jericho puszcza swoje submission, schodzi z ringu i sięga po krzesełko! Wykorzysta nieuwagę sędziego! Y2J wchodzi na ring z krzesłem... i dostaje Sweet Chin Music! Kopnięcie prosto w krzesło, które uderza w twarz Jericho!! Michaels kopnął ostatkiem sił, po czym od razu padł na leżącego Jericho! Leży także sędzia! Kibice liczą głośno 1.... 2.... 3.... 4.... 5... Michaels już dawno spinował rywala, ale nie widzi tego sędzia! Po chwili w stronę ringu biegnie Stone Cold w koszulce sędziego! Wbiega na ring.. zaczyna klepać w matę.... 1..... 2.... 3! Ogłasza koniec walki!

Zwycięzca: Shawn Michaels

Austin prosi o piwo, chce je wypić... ale zatrzymuje go Jericho z pretensjami... za co otrzymuje Stone Cold Stunnera! Publiczność szaleje! Austin unosi w górę ręke zwycięzcy czyli HBK, ten dziękuje swojemu GM... po czym również przyjmuje Stunner! Don't Trust Austin! GM zostawia leżących w ringu wrestlerów!

Raw schodzi z anteny!

OGŁOSZENIE:

Od tej edycji Raw wprowadzam system oceniania, dzięki czemu będziemy mogli tworzyć ratingi dla naszych gal. Pozwoli nam to widzieć czy robimy postępy czy idziemy w tył. Po zakończeniu ankiety będe liczył średnią i to da mi wynik końcowy. Zapraszam do zabawy:) Głosujemy w systemie gwiazdkowym:)

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

3

• Vaclav

2

• majonez

1

• MonoXide

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   0
  • Styl:  Klasyczny

Whoow Dude, mocne uderzenie ! Jericho to jednak niezły sukinsyhn, tak sprzedać swojego szefa :twisted: Kennedy w grupie McMahon, w sumie pasuje tam. Bardzo dobry segment z Tripelkiem HBK kiedy naśmiewali się z walki Vinca z Kanem. Gale oceniłem maksymalnie i wpełni na to sobie zasłużyłeś !
Nie bierzcie ze mnie przykładu.

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Od razu zdradzę, że gala dostała 5 gwiazdek. W zamysłach miała dostać 4, ale końcówka z dwoma Stunnerami i "Don't Trust Austin" wywindowało ocenę w górę. Świetnie prowadzony jest motyw z bezstronniczym Stone Coldem. A feud na linii Mcmohan Incorporated - Evo Sux nabiera rumieńców i już nie mogę się doczekać No Way Out. A właśnie, przecież na tej gali odbedzie się dream match ostatniej dekady, a może i dwóch, mowa oczywiscie o Kane vs Mcmohan in Street Fight :lol: . Daje Mcmohanowi góra 10 minut (z czego pięć to będzie brawl pomiędzy Incorporated a BBB). Zaraz o Rawie miało być, to słowem podsumowania - Segmenty jak zwykle ciekawe, walki to solidny poziom gal tv (i dobrze, w końcu po to jest PPV żeby tam były lepsze), czyli wszystko jest ok.

Segment z Vinnim, HBK i HHH super :D jak stare dobre DX :P JEricho zaatakował pana Ból :P co na to BBB? Oceniłem na 5 gwiazdek :P za ostatnią walkę i dwa stunnery :]

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Mi się też strasznie podoba sposób prowadzenia MVTT ...łatwo ich kupić jako takich pewnych siebie i zarozumiałych "nigga" ;) No po za tym segmenty Vince z McMahon Inc i Evo-Sucks bardzo fajne...biedny Vinnie będzie musiał stanąć twarzą w twarz z Kejnem! :D Don't trust the Austin... :lol: końcówka naprawdę ciekawa :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Jeżeli chodzi o poziom to tak trzymaj! Nie będę tego pisał co gale, więc nie miej mi tego za złe ;)

Kane vs. Vince (Street Fight)? :D Coś mi się wydaje, że Vince będzie chciał to jakoś odkręcić. Z góry jest skazany na przegraną, więc bez kombinowania się nie obejdzie... może to i dobrze :) zobaczymy. No i ciekaw jestem co będzie po No Way Out... liczę na ciekawe rozwiązania :)

Byłem pewny (po tym jak Stone Cold powiedział o dwóch Title Shotach), że Kendrick i London przegrają na tym RAWie. Czekam na NWO i na zmianę pasów Tag.

Vaclav - A Ty tak bez kawy czy Liptona czytałeś tego RAWa? :D Nie może być hehehe ;)

4143166924a5dc43430e70.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Vaclav - A Ty tak bez kawy czy Liptona czytałeś tego RAWa? Nie może być hehehe

Jakoś tak wyszło - kawę postanowiłem rzucić (po raz nty), a Liptona sobie nie zaparzyłem.

Żrby nie był offtop. Widzę, że poruszona została kwestia tagów. Co do MVTT to zgodzę się z zdaniem, że są wyrazistym i dobrym tagiem, ale szkoda że tak malo konkurencji mają. Paul i Kendrick tylko obstali na horyzoncie. Mam nadzieje, ze po No way Out zobaczymy jakiś sensacyjny feud o TTT

Cieszę się, że podoba się wam prowadzenie Most Valuable Tag Team, ale właśnie sam mam wrażenie, że nie mam ostatnio pomysłów na dywizje tagów. Muszę trochę nad tym popracować albo zasięgnąć rady kolegów z innych brandów:)

Gala świetna,powiedz estewu ile lat już piszesz gale ? Gala 9.5/10.
The Gobbledygooker.

204042087047aef584ab6c9.jpg

Pierwszą swoją gale napisałem w kwietniu 2007, a można to przeczytać tutaj: http://forum.attitude.pl/viewtopic.php?t=10097

[ Dodano: 2008-02-16, 23:21 ]

Rating gali to 4.42!

Rating gali to 4.42!

juz wyższy bo i ja przeczytałem, tylko ankieta za krótko była i nie mogę zagłosować

gala super, segmenty też (byłe DX i Vinii kozak), gdybym mógł dał bym 5 gwiazdek

2 title shoty dla Londona i Kendricka, ciekawe

specjalnie to było, czy niedopatrzenie?? i sam zauważyłeś?? (wątpię :D)

"Chciałbym tak zawszę, rzucić plik na brudne biurko,

Od dziś, mam nowe motto, żyję dziś, umrę jutro,

Za długo wierzyłem, że inna może być codzienność,

Kapitalizm ma to w dupie i nie zmienia nic w wzajemność"