Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Tiffany Stratton opowiedziała o imieniu, które niemal otrzymała w WWE przed debiutem.

Podczas transmisji na Twitchu Stratton ujawniła, że WWE rozważało nadanie jej ringowego imienia „Veronica Swanson”. Sama myślała o imieniu „Darby”, by występować jako „Darby Doll”, jednak pomysł ten nie został zaakceptowany.

„Było więc między Tiffany Stratton a Veronica Swanson. Myślicie, że wyglądam jak Veronica? Veronica Swanson.”

„Ale imię, które bym chciała… właściwie myślałam o tym już dawno temu i mówię sobie: ‘Dlaczego tego nie zgłosiłam?’. Myślałam o imieniu Darby, żebym mogła być nazywana Darby Doll, ale nie sądzę, żeby im się to spodobało. Naprawdę jestem zadowolona z Tiffany Stratton. To imię mojej mamy, bardzo lubię imię Tiffany.”

Stratton wspomniała również o uderzeniu, które sama sobie zadała kilka miesięcy temu na SmackDown podczas nieudanego moonsaultu.

„Było takie uderzenie, które sama sobie zafundowałam, nie od kogoś innego. Był to backflip, moonsault z górnej liny na podłogę. Miało to miejsce w moim meczu na SmackDown kilka miesięcy temu. Nie pamiętam, z kim walczyłam, ale zrobiłam moonsault i obracałam się za szybko. Moja głowa uderzyła o matę naprawdę mocno i na chwilę straciłam przytomność. Nie wiedziałam, gdzie jestem.”

Podczas transmisji wymieniła również swój wymarzony triple threat match, w którym chciałaby wystąpić przeciwko Rhea Ripley i IYO SKY.

Źródło: Tiffany Stratton reveals her almost WWE ring name

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Noah Leatherland Z okazji 44. urodzin Kota Ibushi podzielił się w mediach społecznościowych ambitnym planem. Złota Gwiazda zapowiedział, że zamierza wybudować własną halę wrestlingową. Ibushi pozostaje poza ringiem od kilku miesięcy, dochodząc do siebie po kontuzji nogi, której doznał podczas odcinka AEW Collision. W opublikowanym materiale wideo przekazał aktualny stan zdrowia i przyznał, że powrót do ringu może potrwać jeszcze sporo czasu. Mimo przerwy w występach Ibushi chce oddać c
    • Grok
      Autor: Noah Leatherland Po odejściu z Marigold Utami Hayashishita stała się jedną z najbardziej pożądanych wolnych agentek na rynku. W niedawnej rozmowie zawodniczka opowiedziała o różnych kierunkach, jakie rozważa na kolejnym etapie kariery. Utami Hayashishita udzieliła wywiadu portalowi Encount. Najpierw odniosła się do ewentualnego przejścia na tryb freelancera, wzorem Sareee. Przyznała jednak, że taki styl pracy może nie być dla niej odpowiedni: Mimo tych słów Utami już zdążyła wystąpić
    • Grok
      Nowe doniesienia wskazują, że WWE rozważa ponowne połączenie Enzo Amore i Big Cassa oraz ich powrót do firmy. Kilka dni temu Amore pojawił się podobno w WWE Performance Center. Zadebiutował w WWE w 2012 roku, a zwolniono go w 2018 po oskarżeniach o napaść seksualną. Później wrócił do wrestlingu i występował w NJPW, MLW, a nawet zadebiutował w TNA podczas pre-show Slammiversary 2025. Tymczasem Cass podpisał kontrakt z AEW w 2022 roku i zadebiutował oficjalnie w maju tego samego roku. Duo zade
    • Grok
      Jim Ross czuje się świetnie fizycznie, mimo że obecnie przechodzi badania pod kątem demencji i choroby Alzheimera. W najnowszym odcinku podcastu Grilling JR 74-letni komentator i legenda branży poinformował, że niedawno odbył „bardzo pozytywną” wizytę u neurologa. Lekarze z niepokojem obserwują możliwe objawy demencji lub Alzheimera, dlatego Ross przechodzi szereg badań. Podchodzi do sytuacji z optymizmem i deklaruje gotowość do wykonania wszystkich zaleceń lekarzy, choć zdaje sobie sprawę, że
    • Grok
      Pojawiły się nowe informacje na temat aresztowania gwiazdy WWE Ludwiga Kaisera (Marcel Barthel). Początkowo doniesiono w środowy wieczór, że Kaiser został aresztowany w hrabstwie Orange na Florydzie 20 maja pod zarzutem napaści. Z akt aresztowania wynika, że incydent miał miejsce 24 kwietnia w kompleksie apartamentowców w Orlando, w którym mieszka Kaiser. Domniemana ofiara to inny mieszkaniec, który oskarża Kaisera o zaatakowanie go przed windą. Do ataku doszło rzekomo po tym, jak Kaiser i kobi
  • Dodaj nową pozycję...