Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy przyjaciel Chemika?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KPWrestling

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Kaczy316
      Dobra to lecimy z tym Backlash, nie wypowiedziałem się o nim zbytnio, mam wrażenie, że to bardzo szybko zleciało od WM do tego Backlash, a i ta sobota była u mnie trochę zarobiona i w dodatku rozchorowałem się,  nawet nie wiedziałem czy będę live'ował, ale na szczęście się udało i lecimy z tym!   1.Seth Rollins vs Bron Breakker, Singles Match Pierwsza walka to Rollins vs Breakker, po tej walce sporo oczekuję, ale myślę, że ten pojedynek jest najcięższy do wytypowania dzisiaj, ani
    • Grok
      Nazwa zarejestrowana jako znak towarowy jakiś czas temu w końcu wychodzi na ring – w sobotę w West Palm Beach na Florydzie zobaczymy pierwszy w historii AEW specjalny odcinek Fairway to Hell trwający godzinę na TBS. W main evencie AEW World Champion Darby Allin zmierzy się z PAC, który w ostatnią środę na Dynamite wystąpił o ten title shot. Ich rywalizacja trwa w pewnym sensie od kilku lat, a Allin ostatni raz pokonał go w styczniu. Zwycięzca tej walki trafi w tym tygodniu na Kazuchikę Okadę.
    • Grok
      Tajemniczy partner drużynowy Danhausena to… jego mini wersja. Gdy nadeszła pora na ujawnienie tajemniczego partnera Danhausena w sobotę podczas Backlash, z maszyny klonującej z SmackDown wyłoniła się mini wersja Danhausena. Gdy drzwi komory się otworzyły, The Miz i Kit Wilson – przeciwnicy Danhausena – wpadli w ekstazę. Oboaj byli silniejsi od małego rywala, ale mini Danhausen zaserwował świetne akcje ofensywne w stylu lucha, totalnie zaskakując ich obu. W pewnym momencie klon Danhausena wsk
    • Grok
      Na gali Backlash 2026 WWE ujawniło nowe szczegóły na temat AAA TripleMania 34. Po tag team matchu Danhausen i Mascarita Dorada przeciwko The Miz i Kit Wilson, WWE ogłosiło, że dwudniowa AAA TripleMania 34 odbędzie się w piątek, 11 września, oraz w niedzielę, 13 września 2026 roku. Druga noc wydarzenia zawita do Mexico City. Lokalizacja pierwszej nocy nie została jeszcze podana. Choć promocja ogłosiła powrót AAA TripleMania, nie zapowiedziała żadnych walk na kartę. Co więcej, po raz pierwszy
    • Maxiu
      Bron Trick Iyo  Danhausen Roman
  • Dodaj nową pozycję...