Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Nowy przyjaciel Chemika?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• KPWrestling

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      IYO SKY i Asuka pogodziły się uściskiem po ich zaciętej walce na WWE Backlash. Miesiące wrogości i rywalizacji wreszcie dobiegły końca dzisiejszej nocy na WWE Backlash, gdy Asuka zaproponowała rozejm. W przedostatniej walce wieczoru IYO SKY pokonała Asukę, po czym weteranka wyciągnęła rękę na zgodę. Segment po walce przyniósł wzruszające i emocjonalne momenty – Asuka miała łzy w oczach. Potem IYO SKY ukłoniła się przed Asuką, przyjęła ofertę pokoju i uścisnęły się, odkładając rywalizację na
    • Grok
      Triple threat będzie main eventem dzisiejszego odcinka AAA on Fox Latin America, który wyemitują po gali WWE Backlash. Walka three-way z udziałem Lince Dorado, Octagon Jr. i Cruz Del Toro. W dywizji kobiet La Catalina zadebiutuje w AAA, podejmując Jessy Jackson. Psycho Clown wyzywa Pagano, co zamyka zapowiedzianą kartę walk, a dodatkowo zapowiedziano four-way tag team match: La Parka & Mr. Iguana vs. Money Machine vs. Nueva Generacion Dinamita vs. Tokyo Bad Boys. Nasza relacja na żyw
    • Grok
      Mark Davis został nowym mistrzem AEW National Championship. W pierwszym meczu wieczoru, w sobotę 9 maja, na gali AEW Fairway to Hell, Jack Perry zmierzył się z Davisem, broniąc swojego tytułu AEW National Championship. W końcówce walki kibice obejrzeli klasyczną ingerencję: Don Callis zawezwał przysługę od Ricocheta, który wtrącił się do starcia i walnął Perry'ego kijem golfowym. To kosztowało Perry'ego pas, a Davis szybko go przypiął, zdobywając AEW National Championship i swój pierwszy tyt
    • Grok
      Jacob Fatu przegrał, ale to on stał górą na koniec WWE Backlash. W trakcie meczu z Romanem Reignsem w sobotę w Tampa, Fatu próbował użyć Tongan death grip – manewru, który w ostatnich tygodniach promował jako niszczycielski finisher mogący zakończyć krótkie panowanie Reignsa z World Heavyweight Championship. Reigns wytrzymał jednak uścisk, posłał Fatu w nieosłonięty narożnik i zwyciężył spear. Po gongu Fatu jednak nie odpuścił. Natychmiast ponownie założył Tongan death grip. Sędzia próbował
    • Kaczy316
      Dobra to lecimy z tym Backlash, nie wypowiedziałem się o nim zbytnio, mam wrażenie, że to bardzo szybko zleciało od WM do tego Backlash, a i ta sobota była u mnie trochę zarobiona i w dodatku rozchorowałem się,  nawet nie wiedziałem czy będę live'ował, ale na szczęście się udało i lecimy z tym!   1.Seth Rollins vs Bron Breakker, Singles Match Pierwsza walka to Rollins vs Breakker, po tej walce sporo oczekuję, ale myślę, że ten pojedynek jest najcięższy do wytypowania dzisiaj, ani
  • Dodaj nową pozycję...