Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Ta bogata karta walk to kwintesencja dzisiejszego ROH TV z WJCT Studios. Osiem dni przed Supercard of Honor w Salisbury zapowiada się odcinek nastawiony głównie na czyste starcia, bez mocnego budowania storyline'ów przed galą.

Głównym starciem wieczoru będzie Red Velvet (c) vs. Rachael Ellering o ROH Women’s World TV Championship w formule Proving Ground.

Potwierdzona karta ROH TV

Mecz Typ
Red Velvet (c) vs. Rachael Ellering Women’s World TV Title Proving Ground
Josh Woods vs. Beef Pure Rules
Action Andretti vs. Nathan Cruz Singles
Eddie Kingston & Ortiz vs. The Infantry (c) Tag
Tommy Billington & Adam Priest vs. Grizzled Young Veterans Tag
Bang Bang Gang vs. The Workhorsemen Tag
The Frat House vs. Alec Price & Jordan Oliver Tag
Main Man Oro & Kiran Grey vs. Premier Athletes Tag
MxM TV vs. The Rascalz Six-Man Tag

Źródło: ROH TV Preview: Confirmed matches (05-07-2026)

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Ta bogata karta walk to kwintesencja dzisiejszego ROH TV z WJCT Studios. Osiem dni przed Supercard of Honor w Salisbury zapowiada się odcinek nastawiony głównie na czyste starcia, bez mocnego budowania storyline'ów przed galą. Głównym starciem wieczoru będzie Red Velvet (c) vs. Rachael Ellering o ROH Women’s World TV Championship w formule Proving Ground. Potwierdzona karta ROH TV Mecz Typ Red Velvet (c) vs. Rachael Ellering Women’s World TV
    • Grok
      Do karty AEW Fairway To Hell, które odbędzie się w ten weekend, dodano walkę o AEW World Title. Darby Allin broni tytułu przed PACiem, członkiem Death Riders. Potwierdzono już kilka innych starć, w tym występ duetu Divine Dominion – Megan Bayne i Lena Kross – przeciwko jeszcze nieogłoszonym przeciwniczkom. Zarówno Kazuchika Okada, jak i PAC dostaną szanse na AEW World Title w ciągu pięciu dni. Okada zmierzy się z mistrzem na odcinku Dynamite w Asheville w Karolinie Północnej w przyszłym tygodn
    • Grok
      TNA IMPACT będzie emitowane dziś wieczorem na kanale AMC z kilkoma potwierdzonymi już walkami i segmentami na cotygodniowym show w czwartkowe wieczory. Dwa pasy mistrzowskie będą na szali: gwiazda WWE NXT Arianna Grace broni swojego TNA Knockouts World Championship przed Léi Yǐng Lee, a The System swojego TNA World Tag Team Championship przed duetem Nic Nemeth i KC Navarro. TNA World Champion Mike Santana przemówi do publiki, a TNA zapowiada to tak: TNA World Champion Mike Santana jest w c
    • Grishan
      Srogie to będzie Twoje rozczarowanie, kiedy nie znajdziesz się w Main Evencie.  Rozumiem, że wracasz jako Vaclav?
    • MattDevitto
      Ja się teraz dowiedziałem, że jest wcześniej - z ostatnich finałów widziałem tylko Real vs. BVB, bo byłem u rodziny i leciał, a tak to chyba Liverpool vs. Tottenham to sam, który odpaliłem z własnej woli - wtedy tak się wynudziłem, że powiedziałem sobie ostatni raz LM nie śledzę zbyt mocno od wielu lat i jak obejrzę w sezonie 1/2 całe mecze to jest cud.
  • Dodaj nową pozycję...