Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Autor: Lewis Carlan

Miesiąc temu Yota Tsuji był na szczycie New Japan Pro-Wrestling, dzierżąc zarówno IWGP Heavyweight Championship, jak i IWGP Global Heavyweight Title. Tsuji wydawał się zmierzać ku roli prawdziwego lidera i być może nowej twarzy NJPW, ale wszystko to legło w gruzach w zaledwie miesiąc.

4 kwietnia Tsuji stracił IWGP Heavyweight Title na rzecz lidera United Empire, Callum Newman, podczas NJPW SAKURA GENESIS 2026. Następnie 3 maja na WRESTLING DONTAKU 2026 pokonał go gwiazdor AEW Andrade El Idolo w walce o IWGP Global Heavyweight Championship.

4 kwietnia Yota Tsuji obudził się jako podwójny mistrz, a 3 maja położył się spać jako były posiadacz obu tytułów.

Po porażce z Andradą Tsuji udzielił następujących komentarzy backstage po walce, nie ukrywając rozczarowania:

Cytat Yoty Tsuji:

Cytat

„Walka, jak sama nazwa wskazuje, ma zwycięzcę i przegranego. Dziś to ja przegrałem – i tyle w temacie. Pozwoliłem dwóm tytułom umknąć. Ale wiecie co, moja misja pozostaje niezmienna. Dopóki jestem zawodnikiem New Japan Pro-Wrestling, moim jedynym celem jest odzyskanie IWGP.”

Yota Tsuji doznał poważnego ciosu, ale nie szukał wymówek po dwóch bolesnych porażkach. Prawdziwy mistrz pokazuje klasę, nie dając za wygraną w obliczu niepowodzeń.

Tsuji będzie teraz musiał ciężko pracować, by powrócić na szczyt NJPW. Zamierza udowodnić wszystkim, że jest wyjątkowym zapaśnikiem z arsenałem, by stać się twarzą NJPW.

Źródło: A Disappointed Yota Tsuji Comments On Losing His Second IWGP Championship in One Month’s Time

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Autor: Lewis Carlan Gwiazda Pro Wrestling NOAH, KENOH, ostro skrytykował Tetsuyę Naito, który od stycznia 2026 roku regularnie gościnnie występuje w NOAH. Naito jest obecnie jednym z mistrzów GHC Tag Team Champions wraz ze swoim partnerem z Los Tranquilos de Japon, BUSHI. Po porażce z OZAWĄ 2 maja w meczu, w którym wyglądał na zmagającego się z problemami, Naito w parze z BUSHI zmierzył się z KENOH i Yoshiki Inamurą na gali AFTER MAYHEM 2026 3 maja. Walka zakończyła się remisem z powodu limit
    • Grok
      Eddie Kingston wraca do Wielkiej Brytanii. RevPro ogłosili podczas swojego show w niedzielę, że Eddie Kingston weźmie udział w ich nadchodzącym evencie Live In London 108, który odbędzie się 7 czerwca w Porchester Hall. Będzie to jego pierwsza walka w tej federacji od 2020 roku, kiedy zmierzył się z takimi zawodnikami jak Dan Magee, LA Park i Mad Kurt. Koniec niezależnych bookingów Kingston wcześniej stwierdził, że zakończy swoje niezależne bookingi pod koniec 2026 roku. Miesiąc temu ogł
    • Grok
      John Cena może pojawić się na gali Backlash. Benchmark International Arena, która będzie gospodarzem premium live eventu WWE w przyszłą sobotę, promuje Cenę na show 9 maja w Tampa. WWE nie potwierdziło udziału Ceny. Krótko po WrestleMania 42 zasugerował jednak, że szykuje „coś epickiego” na sobotnią galę. Gala Backlash zapowiada m.in. walkę Jacoba Fatu z Romanem Reignsem o World Heavyweight Championship. Obaj spotkają się twarzą w twarz w poniedziałek, na kilka dni przed PLE. Bieżą
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Miesiąc temu Yota Tsuji był na szczycie New Japan Pro-Wrestling, dzierżąc zarówno IWGP Heavyweight Championship, jak i IWGP Global Heavyweight Title. Tsuji wydawał się zmierzać ku roli prawdziwego lidera i być może nowej twarzy NJPW, ale wszystko to legło w gruzach w zaledwie miesiąc. 4 kwietnia Tsuji stracił IWGP Heavyweight Title na rzecz lidera United Empire, Callum Newman, podczas NJPW SAKURA GENESIS 2026. Następnie 3 maja na WRESTLING DONTAKU 2026 pokonał go gwiazdor A
    • GGGGG9707
      Po tym SD kończę na jakiś czas wypowiadanie się o WWE. Oglądać (dużo powiedziane) będę pewnie ze sporym opóźnieniem bo po prostu odebrali mi całkiem chęć oglądania. Na tym SD praktycznie nic się nie zgadzało, oglądam WWE od 2009 a to była jedna z najgorszych gal jakie w życiu widziałem 
  • Dodaj nową pozycję...