Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

Tag Team Championship Tournament - Zapisy.

Y2J

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  07.11.2003
  • Status:  Offline

Jak w temacie. Zglaszajcie tag teamy do tournamentu, dzieki ktoremu wylonimy pierwszych w historii RM Tag Team Champow. Tutaj i tylko tutaj prosze wpisywac swoje zgloszenia. W zaleznosci od tego ile chetnych do wziecia udzialu teamow sie znajdzie turniej rozegramy na nastepnym PPV pod koniec lipca. To tyle.

• Odpowiedzi 16
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  23.03.2004

Oficjlanie zgłaszają się WeeMan i Mały-dwójka młodych nieposkromionych lwów głodnych sukcesów jeśli nie w single matchach to w tag teamie :D

Aha i zapomniałbym,nasza nazwa to Maziaki z Podwórka :grin:

Edytowane przez Wee Man

• Dołączył/a:  09.12.2003

rey023 (22:26)

hey

rey023 (22:27)

mam propozycje

Marcin (22:27)

hey

Marcin (22:27)

chcesz założyć ze mną team? :)

http://wrestling.phpbbhost.info/viewtopic.php?t=1750

:)

brawo

what do u say?

Marcin (22:28 )

telefon miałem

ale nie do mnie

no więc...

rey023 (22:28 )

I say...

rey023 (22:28 )

wiec jak?

... ( słyszę cheery fanów)

:D

poczekaj - fani muszą powiedzieć

hehehehe

no pewnie, że się zgadzam

Woooooooooo

rey023 (22:29)

fanoei

HELL YEAH!

Marcin (22:29)

no no no

Marcin (22:29)

zróbmy to jak trzeba

give me a hell yeah?

Marcin (22:30)

if you want Marcin to be Rey's partner at up comming PPV and beat everyboys cany asses from here to Kansas give me a hell yeah

rey023 (22:30)

if u wanna see marcin and rey open a can of whupp ass give me a hell yeah?

heheh

git

HELL YEAH

no to wpisujemy się

Edytowane przez Marcin

• Dołączył/a:  23.03.2004

o w mordę widzę że konkurencja nie śpi,Marcin i Ty przeciwko mnie?? :D

• Dołączył/a:  10.11.2003

hehehe

damn right !!!!

rey!

kurwa

heheh

tak wlasnie myslalem!

ze to Marcin

powaga

widzisz Y2J jakis ty madry

akurat jego strzelilem:)

2 marki WCW :P

hehe

weeman i maly.....buehehehe

• Dołączył/a:  04.11.2003
  • Urządzenie:  Windows

DoublerR - RazorR & KoperR :> next tag team champions, internet champion and heavyweight champion is comming :>

• Dołączył/a:  05.11.2003
  • Urządzenie:  iPhone

Tak jest i ja w to wchodzę. We gonna crush the competition.

• Dołączył/a:  08.11.2003

Chlopcy i panie (hehe) here comes the pain....Czyli self proclaimed internet's greatest tag team :) Ok ok koniec pierdolenia i przechodze do szczegolow...No wiec krotko: Ja i Deliquent (Zwiechu) przylaczamy sie do "zabawy" :>

Zwiechu (1:26)

[...] Co do tag teamów - ok, mozna powiedziec, ze sie zgadzam :)

Tak wiec you bring your ass,we bring the whoopin :P

• Dołączył/a:  13.02.2004

rey kurwa wez sie odpierdol. Kurwa cały czas jezdzicier po wee manie na zmiane z sową i czasami z fanów goldberga. Teraz ja poparłem Wee i kurwa tez bedziecie po mnie jeździc. znajdzcie sobie innego kozła ofiernego, bo kurwa kiedys wypanie rey na ciebie i wszyscy będe po tobie jeździc i zobaczymy jak bedziesz sie czuł. nic do ciebie nie mam, ale kurwa ile mozna. Żart jest dobry raz anie cąły czas!!

I join us!

Kto bedzie moim tag partnerem? Slyszalem, ze RVD chcial zalozyc ze mna tag? Co ty na to RVD????

Ja sięmogę dołonczyć do zabawy :twisted: tylko poczebuje jakiegoś partnera :roll: więc jak ktoś jest chętny zrobić team neich daje znać obojętne mi kto to będzie 8) bo i tak wygramy :P :twisted:

DX, jak RVD nie odpowie lub nie bedzie chcial, mozesz byc nastepny w kolejce :P, przeciez sie dosyc znamy :P

[scroll]Ladies & Gentlemen... Please welcome the tag team known as "The Ho Fuckers"...[/scroll]

[glow=red]Hartfan & J-Ro[/glow]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Poleć znajomemu

Podoba Ci się Attitude Wrestling Forum? Podziel się tym ze znajomym!
  • Najnowsze posty

• Świetny Countdown. Nakręca na te ppv. Szkoda, że nie organizują już ppv w soboty bo chętnie zobaczyłbym na żywo...   Co ciekawe, w tym Countdown właśnie w 19:18 Darby wspomina o tym, że będzie to jego pierwszy main event ppv! Oznacza to, że... Bryan Danielson vs Zack Sabre Jr nie będzie kończyć tej gali! Co najmniej dziwne, ale zapewne przesuną to w takim razie do openera.  Allin vs Christian Cage w walce wieczoru może oznaczać jeszcze jedną rzecz - plotki mogą się potwierdzić i w AEW pokaże się po raz pierwszy Edge! Do tej pory chłodno podchodziłem do tych doniesień, ale sam układ karty przemawia za tym, że szykują coś wielkiego. 
    • WWE podpisało kontrakt z stacją ABEMA w Japonii, gdzie pokazywane będą gale tygodniowe i ppv (nie ma tam Network?). Keiji Muto przekazał na twitterze, że możliwa jest współpraca między NOAH i WWE w przyszłości...  Warto przypomnieć sobie, że Keiji Muto został wprowadzony do WWE Hall of Fame w tym roku, pojawił się w publiczności na Payback podczas walki Nakamura vs Rollins, a także podczas jego trasy emerytalnej, WWE pozwoliło Nakamurze wystąpić w NOAH. Vince najprawdopodobniej sprzedaje wszystkie udziały w TKO i się wycofuje, także nowe szefostwo może pozwolić poluźnić nieco politykę WWE w sprawie współpracy z innymi federacjami...    Jakby taka współpraca mogła wyglądać?
    • Rampage 29.09.2023 Walka o pasy trio to jedna z tych walk w której znamy wynik, ale i tak miło ją obejrzeć, zwłaszcza jak w ringu mamy takich weteranów jak Bracia Hardy, którzy owszem, do formy sprzed lat nie mają podbicia, natomiast ja w nich widzę taką magię, że stojąc całą walkę i nic nie robiąc, ja bym dalej się jarał, że Jeff w ringu xD Wszyscy wiedzieliśmy, że Acclaimed i Billy opuszczą te galę jako mistrzowie, nic nowego. Hardysi to bez wątpienia legendy biznesu, ale chyba na nic poważnego liczyć już nie mogą. Zresztą Rampage na otwarcie show rzadko kiedy pokazuje wejścia zawodników. A wejścia Hardysów i Acclaimed pokazali, mały detal ale jaki znaczący. Dużo się zmienia ale Swanton Jeffa nadal perfekcyjny, miło widzieć też jak technicznie rozwija się Bowens. Kingston jako mistrz Strong i ROH jest best for business, ciężko go nie lubić i nie doceniać. Romero już długi czas nie oglądałem w ringu, nigdy nie zapomnę jego tag teamu z Koslovem, nazywający się chyba Forever Hooligans. Lata świetności ROH i PWG się przypomniały. Tu wynik też był przewidziany przed rozpoczęciem walki przez sędziego. Warta obejrzenia walka, głównie ze względu na Eddiego. Technicznie mistrz ROH i Strong też nie odstaje, mimo tego że jego styl przeważający to brawler, to daje radę na obu płaszczyznach.  Righteous przedstawili się nowym fanom, okej, nic specjalnego. Shida wygrywa z Soho? Ok. Collision chyba lepiej nas podbuduje pod WrestleDream, bo Rampage troszkę mnie zawiodło walkami zamykającymi show, otwarcie było o niebo lepsze. Kingston Romero zdecydowanie MOTN, choć Shida wygrywająca w ME i to z Soho też warta docenienia mimo tego, że dywizja kobiet lata mi bardziej niż praworządność rządzącym w naszym państwie. Rampage zawsze się szybko ogląda i przyjemnie, więc jeśli dają nam takie walki jak dwie pierwsze z tego show, to całe show zlatuje elegancko.
    • Albo podczas segmentu na backu podczas wywiadu z Maxem przyjdzie Piper Niven zabierze mu siłą pas, przewiesi sobie go na swoim ramieniu, powie, że teraz jest jego tag partnerem i też jest mistrzem, bo w końcu ma pas i idą bronić.... a nie, czekaj, nie ta federacja    
  • Dodaj nową pozycję...