Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 11.01.2008

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

http://images34.fotosik.pl/96/08aac1335a2135df.jpg

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuri GM. Obecni są wszyscy członkowie Big Bad Bastards.

Edge: Chłopaki(patrzy na Mickie) i dziewczyny, po ostatnim Smacku dostaliśmy sporo listów od fanów.

Thorn: Czemu akurat po tym ostatnim?

Edge: A bo panie Fanged Freak młodzi kibice zbulwersowali się tym co zrobiliśmy Reyowi.

Snitsky: Ból, ból....tak dużo bólu a mnie tam nie było...

Edge: Wyluzuj, Snits.

Taker: I co ciekawego piszą owi kibice, ha?

Edge: " Lubiłem Waszą grupe póki...."(przerywa) ej jak się pisze "póki"?

Mickie: Przez zamknięte.

Edge: Pomylił się tu ktoś. Czytam dalej "...póki nie zbiliście Reya. Mam nadzieje że pokarze Was siłą 619." Podpisane: Mark lat 12.

Thorn: Co za kurwa, głupota.

Edge: Są jeszcze listy od Adama lat 10, Glena lat 13 i Keva lat 7. Biedne dzieciaki.

Kane: Zabiliśmy ich marzenia(ponury śmiech)

Snitsky: I zabijemy jeszcze niejedne! Mam ochote zmiażdżyć dziś kogoś.

Edge: Kto wie może się uda. Kane? Co teraz z tym Reyem?

Kane: Dla mnie mały już nie jest częścią Smackdown! Niech leci gdzie chce, ale na naszym brandzie nie ma miejsca dla tchórzy.

Edge: Okay, okay.

Thorn: Machine, gotowy na poniedziałkowe starcie?

Kane: Ja zawsze jestem gotowy. Zapytam raczej czy Bastardzi są gotowi na Royal Rumble.

Taker: Wiesz, że tak. Zresztą jeszcze sporo czasu przed nami a Tobie zostało kilka dni. Musisz pokonać Ortona a potem...

Kane: Zostać podwójnym mistrzem. I przynieść nieśmiertelną chwałe Big Bad Bastards.

Snits: Chce już Royal Rumble....tyle bólu....

Thorn: Ja również na to czekam.

Mickie: Wiem że sobie tam świetnie poradzisz.

Thorn: O tak...Evolution-X zostanie przez nas zmiecione. Obiecuje zalać ring ich krwią.

Taker: Spoczną w pokoju...

Edge: Becose....

Thorn: we are Born

Mickie: to Be...

Snits: Big

Taker: Bad

Wszyscy milkną i spoglądają na Kane.

Kane: BASTARDS!

Match#1 Jamie Noble vs Jimmy Wang Yang

Końcówka:Niezła energiczna walka. Noble zakręca przeciwnikiem, ten unika chlothesline i wymierza superkick. Noble pada, pin 1...2..shoulder up. Jimmy wskakuje na top rope, Jamie jednak zrzuca go z niej i aplikuje mu sitout suplex slam. Pin 1...2...kick out. Obaj wstają, Jimmy robi dropkick, Noble jednak uchyla się, podbiega do leżącego i zakłada camel clutch. Jimmy zaskakująco szybko się wyrywa, kopie przeciwnika w brzuch po czym próbuje wykonać jakiś rzut, Noble wyrywa się ale zostaje rzucony w narożnik gdzie przyjmuje corner backflip kick. Wang Yang dokłada hurricanrane i na koniec corkscrew 450 splash. Redneck-Azjata pinuje 1...2...3. Jimmy wygrywa po dobrym meczu.

Winner: Jimmy Wang Yang.

Backstage: W szatni siedzi Big Daddy V i ChaVito. Pierwszy zajada skrzydełka z kurczaka, ten drugi popija tequile.

BDV: Może byś choć na moment przerwał?

ChaVito: Co?

BDV: To trzecia flaszka dzisiaj.

ChaVito: Odpieprz się. Spójrz na siebie.

BDV: Ja nie pije.

ChaVito: Ale żresz za nas dwóch. Carramba, jesz za 5 nawet. To pieprzone KFC Cię wykończy.

BDV: Pijaczek....tyle o Tobie powiem, cholerny Meksie.

ChaVito(popija solidnie): Nie interesują mnie Twoja słowa grubasie.

BDV: Uważaj co mówisz, Latynosie!

ChaVito: To ty uważaj, czarny spaślaku.

Mierzą się spojrzeniami po czym wracają do poprzednich zajęć.

ChaVito: Postaraj się dziś w meczu żebym Ci znowu nie musiał dupy ratować.

BDV: Okay, plinuj się pijaku żebym przypadkiem Cię nie zmiótł wraz z przeciwnikiem.

ChaVito: Si, si....

BDV(wstając): Okay, czas najwyższy. Idziemy.

ChaVito: Idź, idź ja przecież dziś nie walcze.

BDV: Dalej!

ChaVito z ociąganiem wstaje i V Team wychodzi z szatni.

Match#2 Big Daddy V(with ChaVito) vs Festus Dalton(with Jesse Dalton)

Końcówka: Big Daddy odbija się od lin ale stopuje go big boot Festusa. Potem jeszcze jeden i olbrzymi Murzyn pada na ring. Festus pomaga mu wstać i próbuje irish whip; była to nierozsądna decyzja V przyciąga go do siebie i aplikuje belly to belly suplex. Festus szybko się podnosi i od razu zgarnia kilka backhand chops, potem chokebomb i pin 1...2...kick out. BDV podnosi Festusa i rzuca go w narożnik, sam zasłania pole widzenia sędziemu a ChaVito rozbija na głowie dużego Daltona butelke. Ten zatacza się i nadziewa na samoan drop. V wchodzi na top rope, frog splash i pin 1....2...3! V Team świętuje, Jesse wchodzi na ring i próbuje wytłumaczyć sędzemiu co się stało. BDV chwyta go w bearhug a ChaVito szybko robi missile dropkick.

Winner: Big Daddy V

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z Mickie James.

Maria: Hej Mickie! Świetnie wyglądasz, świetny ten nowy styl.

Mickie(mierzy ją wzrokiem): Ta...dzięki.

Maria: Od niedawna jesteś reprezentantką Smackdown! tak?

Mickie: Jestem reprezentantką Big Bad Bastards, i to jest ważniejsze.

Maria: No właśnie, zostałaś pierwszą kobietą w BBB. Jakie to uczucie?

Mickie(uśmiecha się prezentując wampirze zęby, Maria cofa się przestraszona): Wspaniałe, wiesz? Nigdy nie czułam się tak dobrze.

Maria: Aha...a czy...

Mickie: Nie mam całego dnia żeby tu z Tobą stać.

Maria: Chciałam jeszcze zapytać gdzie kupiłaś taką fajną miniówke.

Mickie(chwile milczy, rzuca odwracając się): Kretynka..

Maria zostaje sama na korytarzu, odwraca się...

Snitsky: BÓL!

Maria ucieka z krzykiem, Snits rechocze i rusza korytarzem, za zakrętu wychodzi i wpada na łysego Funaki.

Funaki: Przepraszam.

Snits wyszczerza zęby i robi pumphandle slam w sterte kartonów, z pomocą nadbiega Nunzio, hamuje go big boot. Snitsky z uśmiechem ochodzi.

Match#3 Undertaker & Edge vs Deuce & Chuck Palumbo

Końcówka: Edge na top rope, podbiega Chuck i wykonuje turnbuckle powerbomb. Pin 1...2..kick out. Chuck wstaje i zmienia się z Deucem. Ten wchodzi na ring i zaczyna okopywać leżącego Bastarda. Edge szybko się jednak podnosi, unika chlothesline i aplikuje spinning heel kick. Pin 1...2..kick out. Big Bad GM próbuje założyć Edgucation, Deuce rzuca się rozpaczliwie w narożnik. Jego partner wchodzi na ring, Edge klepei dłoń swojego! Undertaker powoli przechodzi pod linami. Palumbo naciera na niego z running big bootem, Taker unika, chwyta Chucka i robi sidewalk slam. Potem wstaje z nim, wykręca ręke i wykonuje Oldschool. Leg drop i pin 1...2...kick out. Bad Ass zakręca Włochem i powala big bootem. Pin 1...2...shoulder up. Taker szykuje się do chokeslam, ale przerywa Deuce. Zaraz potem dostaje spear od Edga. Palumbo wstaje, Taker kopie go w brzuch.....Palumbo zostaje zabrany w swoją ostatnią podróż! Phenom schodzi do pinu 1...2...3! BBB pewnie zwyciężają.

Winners: Undertaker & Edge

Backstage: Edge z ręcznikiem na ramieniu mija Thorna.

Thorn: Niezła walka.

Edge: Dzięki.(już ma odchodzić gdy nagle) aa własnie. Zaraz walczysz z Khalim, tak?

Thorn: Dokładnie.

Edge: Słuchaj jak Ci to nie na ręke mogę od razu odwołać ten match. Żaden problem.

Thorn: Nie....chce być w optymalnej formie na Royal Rumble. Taki match z Khalim dobrze mi zrobi.

Edge: Jak chcesz. Zresztą gdyby co, jesteśmy w pobliżu.

Thorn: Mam nadzieje że to nie będzie potrzebne. Do potem.

Edge: No, trzymaj się wampirze.(Thorn odchodzi, Edge patrzy za nim i kręci głową z uśmiechem)chory skurwysyn.

Match#4 Great Khali vs Kevin Thorn(with Mickie James)

Końcówka: Khali whipuje Kevina i próbuje powalić go big bootem, Thorn jednak z łatwością omija noge Hindusa i zaczyna go okładać punchami. Khali chce wykonać giant chokeslam, wampir jednak znów unika. Mickie podaje mu coś do wypicia i woła sędziego. Ten chwile nie patrzy na zawodników, Khali zostaje opluty czerwonym płynem! Potem big boot, jeden, drugi, trzeci i Great ląduje na macie. Thorn zakłada sleeper hold, potem half boston crab, Khali jednak nie ma zamiaru tapować. Fanged Freak wstaje, i czeka na swego przeciwnika. Ten zaś zaraz gdy staje na nogi aplikuje Kevinowi headbutt a potem scoop slam. Pin 1...2..kick out. Wstają, Kevin unika ciosów przeciwnika, nagle odbija się od lin i przewraca go potężnym running big bootem. Wejście na top rope i Vampire Plancha, pin 1...2..kick out. Obaj wstają, Vampire Lord prezentuje swoją siłe podnosząc Khaliego i wykonując wprawiające publike w zachwyt Crucifixion! Potem pada na Hindusa, 1...2...3! Mickie wbiega na ring i celebruje zwycięstwo razem z Thornem.

Winner: Kevin Thorn.

Backstage: Kamera wjeżdza do szatni Kane, tam mistrz wagi ciężkiej zakłada swoją maske(widzimy go od tyłu) potem kilka razy wyciska sztange, uderza w worek i wychodzi, w jego oczach widać wściekłość, odpycha kamerzyste i szybkim krokiem odchodzi by przemówić.

Na ring przy ogłuszającym "This is Halloween" wychodzi WHC Kane!

Kane: Wita Was Big Red Machine! Za kilka dni stane do walki z Randy Ortonem...jeśli wygram zobaczycie najciekawszy pojedynek Waszego życia, a zwycięzca zapisze się w historii. Jeśli przegram(śmiech) to zobaczycie kolejny odcinek telenoweli rodem z Raw! Komu będzie kibicować?( na sali przez dłuższą chwile słychać tylko chanty "Kane!") Okay....widze że wiecie kto tu rządzi. Widze że rozumiecie że Big Bad Bastards będzie rządzić jeszcze przez długi czas! Nie ma lepszych od nas, nie ma lepszego ode mnie. Insane. Pain. Ka...

Niespodziewanie na ringu pojawił się Randy Orton i chairshotem w plecy przerwał przemówienie! Kane obraca się kolejny chairshot tym razem prosto w twarz. Trzeci, czwarty...nie Kane przerywa wykonują big boot! Na rampie pojawia się Triple H za nim jednak dobiega do ringu, Kevin Thorn rzuca nim w schody. Pojawia się reszta Evo-X, a chwile potem reszta Big Bad Bastards. Rozpoczyna się solidny brawl, Snitsky rzuca Rhodesa w publike i tam zaczyna go masakrować, D.H. otrzymał spear a potem chokeslam, starsi członkowie dzielnie walczą. Krwawiący Triple H dobywa sledgehammer i ogłusza nim Thorna, potem ratuje Rhodesa, Edge chce go zaatakować nadziewa się na Sweet Chin Music. Taker i Kane na ringu aplikują Ortonowi double chokeslam. Kiedy się jednak odwracają zostają powaleni. Triple H podnosi Undertakera.. pedigree! Potem podnosi Kane.. pedigree! Hunter i Heartbreak Kid "zbierają" swoich ledwo żywych kolegów i pośpiesznie opuszczają hale. Bastardzi zaś podnoszą się powoli...czyżby przegrali na własnym terenie? Big Bad Bastards wanna blood..

Smackdown! schodzi z anteny.

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 10
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

2

• Biggmac

2

• estevez

1

• nekrophage

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Poranna kawka i świeżutki Smack z mymi ulubieńcami - lepszego początku dnia chyba nie mogę mieć. A zatem - do rzeczy. Walki ciekawe, ale widać że Bastardzi zdomniowali brand i powlloi staje się top troche nudne. Może po Royal Rumble coś się zmieni w związku z unifikacją pasa. Bo wiadomo, że do Smacka będzie trzeba ściągać jakiś pretendentow dla Kane'a. Brawl z E-X to taka ciekawostka w tym sensie, że Triple H i społka zdomniowali BBB (chyba po raz pierwszy). I najlepsza rzecz - segment z BBB na początku. Banan sam mi wskoczyl jak to przeczytałem. Biedni ci nastoletni chlopcy, doznali takiego szoku :twisted:

LOL. Początek rządzi :> No, ale BBB już się trochę nudzi, więc może tak wprowadzić coś nowego? Np. Dziwne głosy w głowie GM, a potem okaże się, że powrócił Undertaker zza czasów Corporate Ministry, albo nowy gimmick dla Snita :>

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Nie będę ukrywał że po pierwszym segmencie z listami od fanów Reya, nic już nie mogło być fajniejszego. Poprostu rewelacja:) myślę że w rzeczywistości Edge też by świetnie sprzedał ten segment:)

no i duży plus na koniec to taki, że w końcu EX dokopali trochę Bastardom:)

Smack rządzi 8) Świetny styl pisania, humor i b. dobrze rozpisane walki :) Tak jak powiedział Vaclav świetny początek dnia ;)

8363302634890420816486.jpg

ho ho :D BBB przegrali z EvoX :o ale pewnie na RR BBB się odgryzie :D

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Vaclav a jak Ci się theme BBB podoba? Miałeś napisać jak przesłuchasz ;) :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   1

Bardzo dobrze dobrany theme. Fakt, spodziewałem się czegoś z pogranicza doom metalu, ale widżę że BBB to taki inny rodzaj "mroku" i ta pisoenka świetnie do nich pasuje. A jak to ma się do mego wyobrażenia o BBB? No zamiast odbierać ich jako władców ciemności należy patrzeć na nich jako swoisty ''freak show'' - zbieranina ludzi, dla ktorych ''normalność'' jest za ciasną klatką. Nasuwają mi się skojarzenia z mieszkańcami Domu 100 (czy ile tam było) trupów Roba Zombiego. Jakby dla pdokreslenia ich "szaleństwa'' piosenkę wykonuje Marilyn Manson (za co też plus, bo lubię jego muzykę).

Bardzo dobre segmenty z Bastardami na początku i V team. Troche dziwne zwycięstwo Thorn'a nad Khalim.

Calkiem dobre zakończenie gali, kiedy Kane został zaatakowany a potem reszta. Mam nadzieje ze nie powielasz schematu z WWE, w ktorym ci którzy są górą przed PPV to potem przegrywają...

No i jeszcze, podoba mi się Snitsky i jego powiedzenie o bólu.

Ogolnie gala bardzo dobra.

• Reputacja:   9
  • Styl:  BGZ

Bigg dałeś czadu : :D Pierwszy Segment rozwala na łopatki hehe ...no po prostu wymiota centralna , walki oczywiście stoją na swoim dobrym przyzwoitym poziomie ale kolejny back rzadzi. Vis i Chavo oraz KFC ..ghe ghe ghe :P I miłe zaskoczenie po tej ownującej dominacji bastardów..

Innymi słowy , teraz uważaj bo czas na twoje ulubione zdanie 8-)

"Gala super jak zawsze , oby tak dalej , czekam na więcej" :lol:

915802072594e34bce782c.jpg

Dobre mecze cieszę się że Edge i Taker wygrali a This is Halloween było spox 9.5/10.

104884689947889a3933a2d.jpg