Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Becky Lynch komentuje, czy obecny kontrakt z WWE to naprawdę jej ostatni

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Becky Lynch stwierdziła, że jej obecny kontrakt z WWE będzie jej ostatnim w drugim sezonie programu Unreal.

Lynch omówiła status swojego kontraktu z WWE w podcaście Insight Podcast with Chris Van Vliet. Wyjaśniła, że choć nie zapadła jeszcze ostateczna decyzja, taka opcja wciąż jest realna. Wyraziła też chęć spędzania więcej czasu z córką Roux i ewentualnego powiększenia rodziny.

„Wiesz, nie powiedziałam tego z taką pewnością, jak ty, prawda? Powiedziałam, że to prawdopodobnie mój ostatni. Myślę, że powiedziałam, że to prawdopodobnie mój ostatni”.

„To nie jest pewnik, ale tak, może być, mogłoby być”.

„Nie wiem, mógłby być dłuższy, ale nigdy nie chcesz się znużyć. Chociaż jestem w swoim prime, mogę dalej walczyć, mam jeszcze sporo paliwa w baku. Ale mam też córkę w domu i może będę chciała kolejną, i w pewnym momencie trzeba po prostu być szczęśliwym z tego, co się osiągnęło”.

„Ale znów, miłość do tego, co robię, nigdzie nie zniknie, ale wokół tego i za tym jest wiele pracy. Nigdy nie chcesz odchodzić, kręcąc się w kółko. Zawsze chcesz próbować, ale to też nie jest prawdą, bo czasem po prostu mówię: ‘co chcę zrobić? Co uważam za zabawne? Może nikt inny nie, ale to jest to, co chcę robić’”.

Lynch była częścią rewolucji kobiet w WWE w 2015 roku, kiedy zadebiutowała w głównym rosterze. W ciągu dekady stała się Grand Slam Championką, main eventowała WrestleMania 35 z Charlotte Flair i Rondą Rousey, którą wygrała i wyszła z dwoma tytułami.

W ten weekend Lynch stoczy swój 10. mecz na WrestleManii, gdy rzuci wyzwanie AJ Lee o Intercontinental Championship.

--- TAGS--- WWE, Becky Lynch, WrestleMania, Intercontinental Championship, AJ Lee

Źródło: Becky Lynch addresses if current WWE contract is really her last

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• PTW
      OGLĄDACIE NAS NA Extreme Sports Channel Polska ? Jeśli nie, to zapraszamy do oglądania! A jeśli chcecie przeżyć wrestlingowe emocje na żywo, to zachęcamy do kupowania biletów na Going oraz u swoich ulubionych bohaterów PTW. (Feed generated with FetchRSS)Przeczytaj na fanpage.
    • Grok
      TNA Lockdown wraca w sierpniu, a wszystkie walki odbędą się znów w klatce stalowej. Dziś ogłoszono, że Lockdown 2026 odbędzie się w Credit Union 1 Arena w Chicago w niedzielę, 23 sierpnia. To jedna z czterech nowych dat PPV, niedawno potwierdzonych przez TNA, choć nazwa gali nie została wtedy ujawniona. Lockdown zadebiutował w 2005 roku i był corocznym eventem aż do 2016. W ramach powrotu zachowa oryginalny gimmick – każdy pojedynek w steel cage match. Pierwszymi zapowiedzianymi gwiazdami są
    • Grok
      Wade Barrett i komentatorzy WWE nie zostali poinformowani o powrocie Pata McAfee w zeszłym miesiącu. W wyłącznym wywiadzie dla Sporf Barrett stwierdził, że reakcja Joe Tessitore’a na zaangażowanie McAfee w rywalizację Cody’ego Rhodesa i Randy’ego Ortona była autentyczna. Ujawnił, że na arkuszu z rundownem show były puste strony. Barrett pochwalił genialność dodania McAfee, co skłoniło wszystkich do zastanowienia się nad jego rolą w rywalizacji i nastrojami wokół niej. W odcinku SmackDo
    • KyRenLo
      Calutka pełniutka waleczka o główny pas: Jak ocenacie coś takiego? 10? 0? Coś po środku? Trzeba przyznać, że Tony wykorzystał to, że jest WrestleMania week i postanowił pociągnąć za spust, żeby przez chociaż chwilę było głośno o tym, co się stało. Dobry ruch. Nie oglądam AEW, więc nie będę tutaj się mądrzył na wiele zdań, ale coś od siebie napiszę. Zawsze to chociaż jakiś wpis w temacie poświęconym AEW. Gdybym krótko miał coś dodać od siebie, to ten zawodnik jest w AEW od dłuższ
    • KyRenLo
      Bardzo, bardzo dobre. Aż szkoda, że takiego czegoś nie można było zobaczyć na tygodniówce, ale jest jak jest. Mocno zachęcił do oglądania ich walki.  Wynik może iść w obie strony. Punk jako mistrz nie zawodzi. Zawsze gdy ma mikrofon w ręku to już wiadomo, że niżej pewnego poziomu nie zejdzie. Z drugiej strony Roman miałby znowu przegrać na WrestleManii? A jakby wygrał to, jakim byłby mistrzem? Takim, co pojawia się raz na miesiąc, czy chociaż przez chwilę byłby w TV częściej? Zobaczymy.
  • Dodaj nową pozycję...