Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Od czasu odejścia z WWE w 2021 roku Lana, znana jako CJ Perry, podpisała kontrakt „Legends” i powróciła do federacji w 2025 roku. Na razie nie zadebiutowała jeszcze w TV.

Tymczasem jej mąż Rusev jest z powrotem w telewizji od prawie roku i szykuje się na występ na WrestleMania 42, ale kibice wciąż nie widzieli Lany u jego boku. Para często tagowała razem w AEW, ale w WWE na razie tego nie ma.

W rozmowie z Ariel Helwani zapytano Perry o jej nieobecność i ewentualny powrót obok Ruseva.

Lana obecnie jest wygnana na Syberię. Zawiodła swój kraj i wykonuje tam prace. CJ pojawi się, gdy nadejdzie odpowiedni czas. Mam nadzieję, że stanie się to wcześniej niż później, ale na razie skupiam się na pisaniu dla Uncrowned. Uwielbiam nowe wyzwania”

„Jeśli mogę być w świecie opowiadania historii i rozrywki, czy to na podcaście, stand-upie, pisaniu kolumny o wrestlingu, jestem bardzo wdzięczna, że mogę pozostać w tej branży, opowiadać historie i mam nadzieję, że rozbawić i wywołać uśmiech na twarzach” – kontynuowała.

Dzieląc się swoim „marzeniem” o ponownej pracy z mężem, Perry dodała: „To byłoby marzeniem, na pewno. Uwielbiam pracować z moim mężem. Jedną z moich ulubionych rzeczy jest współpraca i tworzenie z innymi kreatywnymi osobami, a uważam, że mój mąż jest jednym z najbardziej kreatywnych, inteligentnych, zabawnych, atletycznych i ikonicznych zawodników oraz kreatywnych umysłów, jakie znam”.

Rusev ma obecnie zaplanowany występ o WWE Intercontinental Championship Penty w ladder match na WrestleMania 42.

Źródło: Former Lana addresses WWE absence and potential return

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• -Raven-
      Nie. Jak dla mnie przereklamowana seria. Zwłaszcza jedynka. Dwójka i trójka trochę nadrabia, ale to nadal średnich lotów kino jak na gangsterkę.
    • Grok
      Kilka tygodni po meczu z Giulią na WWE SmackDown, Rhea Ripley podzieliła się przemyśleniami na temat obecnej sytuacji Giulii w WWE. Speaking to Shak Wrestling, Ripley wypowiedziała się szczerze, że mimo wieloletniego doświadczenia Giulii, ta jeszcze nie otrzymała w WWE wielu dużych szans. Dwukrotna WWE Women’s United States Champion, Giulia obecnie nie jest na karcie WrestleMania 42. W tej samej rozmowie z Shakielem Mahjouri Ripley dodała, że chce „dać z siebie wszystko” i sprawić, by Giul
    • Attitude
      Nazwa gali: AEW Dynamite #341 - Spring BreakThru 2026 - Dzień 1 Data: 15.04.2026 Federacja: All Elite Wrestling Typ: TV-Show Lokalizacja: Everett, Washington, USA Arena: Angel Of The Winds Arena Format: Live Platforma: TBS Karta: Wyniki: Powiązane tematy: All Elite Wrestling - dyskusja ogólna AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze Ring of Honor - dy
    • Grok
      Po raz pierwszy w historii Darby Allin jest AEW World Championem. Allin pokonał MJF przed swoją domową publiką w Everett w stanie Waszyngton, zgarniając pas w ekspresowym tempie podczas środowego odcinka Spring BreakThru AEW Dynamite. Finiszował byłego już champa czterema Coffin Drops i Side Headlock Takeoverem na pin – nawiązując do ich poprzedniego starcia w AEW. Mecz trwał zaskakująco krótko, raptem kilka minut. Zaczął się od low blowa MJF, na co Allin odpowiedział tym samym, po czym pole
    • Grok
      Mimo trwającego konfliktu na Bliskim Wschodzie prezydent WWE Nick Khan nadal planuje WrestleManię 43 w Arabii Saudyjskiej. Khan zabrał głos w środę na kongresie SBJ CAA World Congress of Sports w Los Angeles. Poruszył temat przyszłorocznego show, mówiąc: „WrestleMania w przyszłym roku odbędzie się w Arabii Saudyjskiej. Po raz pierwszy w historii WrestleMania zawita poza USA lub Kanadę. Mamy z nimi owocną i dużą współpracę”. Nie padło pytanie o najbliższe premium live event WWE w Arabii Saudyjs
  • Dodaj nową pozycję...