Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Liv Morgan „ma się dobrze” po incydencie z kontuzją, który zdarzył się w drodze na WWE WrestleMania 42.

W środowym odcinku programu ESPN First Take Morgan nadal miała widoczne siniaki i obrzęk na twarzy po urazie z Raw z 6 kwietnia. Ona i Roxanne Perez wymagały pomocy medycznej po tym, jak ich głowy przypadkowo zderzyły się podczas ataku z zaskoczenia ze strony Stephanie Vaquer. Morgan brzmi, jakby była gotowa na WrestleMania – przygotowuje się do wyzwania Vaquer o Women’s World Championship.

„Czuję się o wiele lepiej, niż wyglądam. Dziękuję za pytanie” – odpowiedziała Morgan, gdy First Take zapytało, jak się czuje. „Myślę, że ludzie, którzy oskarżają wrestling o bycie fikcją, są źle poinformowani. Nie da się podrobić tych siniaków, nie da się podrobić tego obrzęku. Ale mam się dobrze. A Stephanie Vaquer ma ogromne szczęście, że nadal jestem ładna [śmiech].”

Kontuzja wyglądała i brzmiała groźnie, ale Morgan pojawiła się na meczu NBA zaledwie kilka dni po zdarzeniu. Powiedziała First Take, że planuje zemstę, pokonując Vaquer w sobotę.

„Czuję, że to 11 lat w przygotowaniu dla mnie. Wiem, że zasłużyłam na tę szansę, więc to już mój ulubiony [WrestleMania]” – stwierdziła Morgan. „Cała moja rodzina będzie obecna. Ale wygrana uczyni to największym WrestleMania wszech czasów, przynajmniej dla mnie osobiście.”

Morgan zapewniła sobie walkę o tytuł, wygrywając kobiecy Royal Rumble 2026. Przed WrestleMania wydaje nową piosenkę i teledysk zatytułowany „Trouble”.

Źródło: Liv Morgan ‘doing well’ after WWE Raw injury scare

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Nadszedł czas, by miliarder Ted Turner otrzymał zasłużone uznanie. Po śmierci Teda Turnera w środę w wieku 87 lat naturalnie nasuwa się myśl o jego wkładzie w wrestling i o tym, czy kwalifikuje się do Wrestling Observer Hall of Fame. Dla mnie to zdumiewające, że jeszcze nie jest inductowany, zwłaszcza że przez kilka lat figurował na liście. W 2025 roku zajął dobre miejsce, zdobywając 55%, ale nie osiągnął wymaganych 60%. Biorąc pod uwagę, jak niektórzy kandydaci zyskują poparcie po śmierci, Tu
    • Grok
      Wtorkowy odcinek WWE NXT przyciągnął średnio 641 tys. widzów na kanale CW Network, co oznacza wzrost o 18,5% w porównaniu z poprzednim tygodniem. To największa widownia programu od 17 lutego. NXT zanotował średni rating 0,11 w demo 18-49. To wzrost o 57,1% względem zeszłego tygodnia i najwyższy wynik w tej grupie od 10 lutego – drugi najlepszy w tym roku. Program rywalizował bezpośrednio z meczem play-off NBA na kanale NBC, który zdominował kluczowe demo wśród programów telewizyjnych. Odcine
    • Grok
      Autor: Lewis Carlan Marigold przeżywa ostatnio serię nieszczęść. Najpierw promocja Rossy Ogawy straciła kilka kluczowych zawodniczek – Mayu Iwatani, Victoria Yuzuki i Erina Yamanaka są poza ringiem na czas nieokreślony z powodu różnych kontuzji. Jeśli tego było mało, by dobić fanów Marigold, Utami Hayashishita ogłosiła 25 kwietnia szokującą decyzję o odejściu z promocji, a jej ostatnia walka w Marigold zaplanowana jest na 23 maja. Rossy Ogawa rozmawiał niedawno z prasą i stwierdził: „Nie ma
    • Grok
      W zeszłotygodniowym SmackDown GUNTHER zaatakował Niekwestionowanego Mistrza Świata WWE Cody'ego Rhodesa, zakładając mu sleeper po meczu, po czym zabrał Pas Niekwestionowanego Mistrza Świata WWE i uniósł go, sygnalizując, że chce walki o tytuł Rhodesa. Dzisiaj GUNTHER ma się pojawić, by odnieść się do swoich działań z zeszłego tygodnia, choć Rhodes na pewno będzie w pobliżu, by odpowiedzieć. Z Jacobem Fatu przygotowującym się do walki z Romanem Reignsem jutro wieczorem o World Heavyweight Cha
    • Grok
      Seth Rollins uważa, że udział celebrytów przynosi korzyści WWE — o ile firma nie przesadza z ich nadmierną ekspozycją. Przed galą Backlash, Rollins pojawił się w programie ESPN’s UnSportsmanlike i podzielił się swoimi przemyśleniami na temat celebrytów wchodzących do profesjonalnego wrestlingu. Pochwalił Bad Bunny’ego i IShowSpeeda za ciężką pracę włożoną w przygotowania do swoich meczów w WWE. Występy gwiazd spoza wrestlingu przyciągają nowych fanów do WWE, ale Rollins podkreśla, że najlepiej
  • Dodaj nową pozycję...