Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Shawn Michaels uważa, że The Undertaker wykonuje „fantastyczną” robotę za kulisami w AAA.

Po latach współtworzenia ery WWE w ringu – od lat 90. do 2010 roku – Michaels i Undertaker są dziś kluczowymi postaciami poza matą. Michaels zarządza WWE NXT, a Undertaker to filar zespołu kreatywnego w AAA. Michaels widzi ironię w tym, że jego dawny „nieumarły” rywal tak mocno angażuje się w lucha libre, ale cieszy się, że Undertaker oddaje coś branży.

„Żartujemy z tego sporo” – powiedział Michaels Adrianowi Hernandezowi. „Oto ta niewiarygodnie stoicka postać z jego WWE-run, a on tam z luchadorami i resztą pędzi 100 mil na godzinę. Ale to takie poetyckie. Robi fantastyczną robotę i to nie dziwi. To wszechstronny facet. Jest niesamowicie inteligentny, a kiedy zaczął pojawiać się w Performance Center i wskakiwać w [WWE] LFG – tak jak ja – to swędzenie wraca, ta pasja, i masz ochotę oddać coś branży. „Więc nie zaskakuje, że robi świetną robotę w AAA. Ale tak, to trochę ironiczne, że spośród wszystkich ludzi facet, który był The Undertakerem, teraz ma styl lucha libre jako swój znak rozpoznawczy w przyszłej karierze.”

Nowy dokument na Peacocku, zatytułowany „The Heartbreak Kid: Becoming Shawn Michaels”, miał premierę dziś. Opowiada o karierze Michaelsa w wrestlingu, jego walce z uzależnieniem i powrocie na szczyt – jako Senior Vice President of Talent Development, Creative w WWE. Undertaker był wśród wywiadujących się do filmu.

News

WWE News

X

Źródło: Shawn Michaels praises Undertaker’s AAA work

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• MattDevitto
      Blazers vs. Suns odpusciłem, ale zobaczyłem większość meczu Hornets vs. Heat i bardzo mi się podobał - oprócz jednego ważnego szczegółu. Hornets są fajni do oglądania raz na dekadę i chciałbym im kibicować, ale ten Lamelo z tym brzydkim atakiem na Bama spowodował, że życzę im porażki Jeszcze na domiar złego sędziowie jak zwykle w innym świecie...Lata mijają a ta NBA dalej taka sama. Szkoda, że nigdy się nie dowiemy co byłoby dalej z Heat, gdyby jednak mieli swojego lidera na placu na końca. Strz
    • MattDevitto
      Piękne zapowiedzi robi New Japan
    • Grins
      Oceniłbym ją na 5/10 gdyby nie ten jebany Pat a tak to 3.5/10, nie wiem ale do momentu aż on się nie pojawił jakoś bardzo się nie wynudziłem, był mały chaos ale jakoś dwa główne programy miały ręce i nogi teraz tylko jeden program ma ręce i nogi oczywiście Roman/Punk dobrze że chociaż tego nie zjebali i w niedzielę sobie zasiądę na spokojnie do tej walki mimo nawet jeśli Roman wygra to i tak był najlepszy program RTWM chociaż każdy z nas spodziewał się czegoś lepszego ale nie idzie zrobić genial
    • Bastian
      Mój główny problem z RTWM jest taki, że większość tych programów nie ma innej historii niż pas mistrzowski w tle. Np. w programie Vaquer - Liv zaczęli nieźle od konfrontacji złotego dziecka WWE (Morgan) kontra przebijajacej się przez cały świat na szczyt Vaquer. Niestety, od kilku tygodni to są tylko brawle, z czego jeden omal nie wysłał Liv do szpitala  Jak już jesteśmy przy Judgment Day. Feud Mysterio - Balor wręcz przeszedł bokiem przez RTWM. Więcej napięcia między nimi było chyba rok te
    • MattDevitto
      Niby jeszcze zostało SD, ale dla zdrowia psychicznego fanów warto zrobić ukłon i pominąć to show skupiając się m.in na ostatnim Roł i innych. Pytanie jest proste: jaka była tak naprawdę ta droga do zbliżającej się wielkimi krokami WM? *obrazek zupełnie niezwiązany z tematem
  • Dodaj nową pozycję...