Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

Możesz przyśpieszyć proces logowania bądź rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach. 

ECW 08.01.2008

Biggmac

Rekomendowane odpowiedzi

• Dołączył/a:  21.03.2007
  • Status:  Offline

AUTOREM ECW JEST UŻYTKOWNIK KTÓRY CHCE ZACHOWAĆ ANONIMOWOŚĆ! :)

http://images23.fotosik.pl/134/886431c0e1468f5d.jpg

Dont Question My Heart wypełnia sale , rozpoczyna się gala ECW !!

Widzowie zgromadzenia na sali , słyszą , że "nadchodzą pieniądze" , co oznacza pojawienie się Shane'a McMahona'a. GM of ECW pojawia sie na rampie wraz z mikrofonem . Wykonujący swój charakterystyczny taniec zmierza do ringu. Fani wysłuchają co ma do powiedzenia.

Schane: Witajcie fani ECW. Stoję teraz , tu przed wami , w tym ringu , by wyjasnić co nieco. Wasze ulubione show , miało przerwę , ale jak widać , dziś , ruszamy od nowa , ruszamy pełną parą. Pzed wami znów Extreme Champnioship Wrestling i ja Shane McMahon , your king of ECW , który...

Przerywa mu theme "No chance in Hell.." , co oznacza , że na hale zmierza sam ChairMan WWE Fantasy - Vince McMahon. Swoim oryginalnym krokiem dumnie idzie do ringu. Prosi o mikrofon. Shane jest mocno zdziwiony tą wizytą.

Vince : Witaj Synu ! Pewnie zastanawiasz się , co mnie , Vince'a Kennedy McMahon'a , sprowadza tu , do ECW , podczas kiedy dawno już nie odwiedzałem gali telewizjnej ?

Shane : Właściwie ...

Vince : Powiem Ci Co ! Bo doszły mnie skargi !! Słyszałem setki głosów , o tym że mój syn, odpowiadający za cały ten brand , odpowiedzialny jest za przerwe w emisji !!

Shane : ...ale własnie jestem tu by ...

Vince : Nie obchodzi mnie po co tu teraz jesteś !! Teraz jestem tu z tobą także ja , i to Ja będe mówił , wiec słuchaj ! Jestem szefem tego bajzlu i nie pozwolę na takie coś. Zawiodłem mnie Shane'O.

Shane : ...ale Ja..

Vince : Spójrz na siebie ! Spójrz na siebie i powiedz mi jak sie nazywasz ?!

Shane : ...Ja...

Vince : Nazywasz się McMahon. Nosisz dumne nazwisko , Wieeelkie nazwisko !! A teraz nie jestem pewien na jestem z tego zadowolony ! Dlatego dziś , udowodnisz mi co jesteś wart.

Tutaj ! Teraz ! Zaraz ! Odbędzie się match w którym to TY wezmiesz udział. Stawką match'u będzie twoje stanowisko General Manager'a of ECW !

Vince poprawia marynarkę i wychodzi przez liny.

Shane : To może chociaż życzysz mi powodzenia w matchu ?

Vince : Bedzie Ci potrzebne , bo twoim przeciwnikiem jest Legend'a Hardcore'u : MICK FOLEY !!

Shane staje jak oszołomiony , a hale wypełnia dźwięk zderzających się samochodów. Na Rampie pojawia się Mick Foley , tauntujący do publiki , ta z kolei chantuje teraz ECW ! ECW ! ECW ! Foley jest już na ringu wiec , zaczynamy pojedynek.

Match for General Manager of ECW Job

Shane McMahon vs. Mick Foley

Przebieg : Shane ostro ruszył na rywala , zadał mu serie punchy i efektywnie zakonczył ją powalając Mick'a clothesline'm. Seria elbow Drop'ów i podniesienie przeciwnika za włosy. Shane posyła Foley'a do naroznika , gdzie traktuje go serią kopnięć , ten jednak nie upada. Shane'O wyprowadza swój punch combination , by w końcu powalić rywala. Wybiega do przeciwległego naroznika , rozpędza się , ale Foley robi unik , i McMaon laduje z noga między linami. Teraz to oponent przechodzi do ataku , punch , jeden , drugi trzeci , whip o liny i back body drop ! Foley Tauntuje do publiki , po czym układa shane'a w narożniku. Rozbieg i running knee. Teraz jeszcze seria kopnięć. chwyt za włosy i body slam na środku ringu. Mick wspina sie na narożnik , czeka na rywala i skacze wykonując falying clothesline , który powala aktualnego GM'a. I foley tauntuje ponownie by za chwilę sięgnąć do kieszeni ! To Mr. socko ! Foley wdział na reke Socko i czeka aż Shane , który słania się teraz na linach z zamiarem wstania , obróci się. Foley atakuje z Socko , ale Shane'O łapie go za ręke ,przechodzi za jego plecy z bardzo szybkim wykonanie Neckbreaker. Teraz to Shane wchodzi na narożnik , Foley jednak podnosi się szybko podczas gdy shane już wyskoczył , unik Mick'a , kick to mid section i Double Arm DDT !! Szybko cover 1.....2....3...shane wybil za późno !! Mamy nowego General Manager'a na ECW !! Foley biega dookoła ringu krzycząc do publiki swoje imię , ta skanduje razem z nim. Shane schodzi ku wyjściu z ringu totalnie zaskoczony.

Foley zaś bierze mikrofon :

Foley : Uuuh ! Witam ECW !! Jestem waszym nowym Manager'em i mam nadzieje że się cieszycie ? To jak ?

Publika , krzyczy ECW ! ECW !

Foley : To dobrze. Bo Mick Foley to wciąz legenda , o człowiek , który nie boi się niczego! A teraz idę coś zrobić - bo w końcu nowa posada do czegoś zobowiązuje.

Aha ..byłbym zapomniał , już za chwile coś , co właśnie wpadło mi do glowy , a co powinno ucieszyć wasze oczy.

Foley , udaje sie do wyjścia.

Hale wypełnił kolejny dziś theme ,a na rampie pojawiają się DIVY !! To Kelly Kelly , Layla i....Victoria ze SmackDown !! Ida do ringu pozdrawiając fanów. Layla bierze mikrofon.

Layla : Mamy dla was propozycję. Co powiecie na Extreme Expose reaktywację !!?? (Cheer Publiki) To chyba ma znaczyć , że popieracie nasz pomysł. No to jedziemy dziewczyny !

Extreme Expose zaczyna tańczyć na ringu zabawaijać fanów. Przerywa im jednak theme The Miz'a !! Ten pojawia się na ringu i bierze mikrofon.

Miz : Hooo-raah , witam miłe panie. Widzę , że jest na co popatrzeć , ale musze wam powiedzieć , że to jest ECW , królestwo hardcore'u i zmarnujecie się tutaj. No chyba że...

Po prostu potrzebny wam konkretny manager ! Ktoś kto was będzie chorni , pomagał i tak dalej he he...

Nagle rozbrzmiewa rockowy theme , a do ringu machając rękami zmierza John Morrison , również prosi o mic'a.

Morrison : Że niby ty ? Ty miałbyś być manager'em tego trio ? Jesteś chyba szalony ..Drogie panie, jesli potrzebny wam manager , spójrzcie tylko na mnie. Jestem idealnie zbudowany i najlepszy do tej roli. Nie widzę , tu nikogo innego , a w szególności Miz'a do objęcia tego zaszczytnego stanowiska. Co wy na to ?

Miz : Żartujesz , wchodzisz tu wykonując te swoje dziwne ruchy , przerywasz mi kiedy mówią , za kogo ty sie uważasz , pozwalam ci wyjśc już z ringu. może wybacze Ci to co zrobiłeś.

Morrison : Twoje słowa brzmią dla mnie smiesznie ...nie jesteś wart aby objąc tą fuche. Kelly , Layla , Victoria , przed wami stoi własnie shaman of Sexy i mam nadzieje że...

Miz : Zamknij się !! może w takim razie przekonamy sie kto jest lepszy skoro masz o sobie aż tak pochlebną opinię .

Przy wejściu staje Mick foley.

Foley : A więc przyszła jednak pora , na moją pierwszą decyzję. A więc dobrze ....już za tydzień na ECW zmierzycię się o prawo do bycia opiekunem tych uroczych pań. A teraz jazda i nie zabierać czasu antenowego na prywatę.

Morrison i miz wychodza przepychając sie wzajemnie. Extreme Expose Trio także opuszcza salę.

Foley : A ja tymczasem poproszę do siebie obecnych Championów ECW.

Do ringu zmierzają już Champion Holly Devil oraz Mark Henry z Elijah'em Burke.

Foley : To co wam powiem panowie , będzie krótkie i nie wesołe. Niestety tak to jest , z władzą , głowy spadają. Teraz ja tu rządzę. i wiecie co wam powiem ? Ludzie was nie znoszą.... nie cierpią was...

Z publiki daje się słyszeć donośne "They Suck" ...

Foley : Dlatego moją osobistą decyzją , jak General Manager , odbieram wam wasze pasy ... przejdą one na Vacant panowie.

W ringu zapanował ogólny szał , Devil krzyczy w strone publiki , jest wyraźnie niezadowolony... Elijah bierze mikrofon.

Burke : I dobrze ! Bo Henry , wiesz co ? I tak cie nigdy nie szanowałem. Jesteś wolny i nie prezentujesz sobą nic. Nie pasujesz do mojej osoby w tagu. Ponadto , to przez Ciebie publika mnie nie lubi.

Henry : W takim razie , staniemy tu i teraz. Przekonasz się że nasze pasy to była wyłącznie zasługa : The Wrold's Strongest Men'a.

Foley : Deal !!

Devil opuszcza wściekły halę. W ringu pozostali Henry i Burke.

Backstage:

Shane Mcmahon krzyczy na kogoś stojącego za rogiem

Shane : Rozumiecie ?!! Słuchaj mnie i korzystaj a nie pożałujesz. A ty , chyba ciebie przekonywac nie muszę.

Ktoś : No dobra.

Ktoś 2 : Po tym co zrobił ?! Wchodzę!

Shane wybiega na parking , gdzie własnie do swojej limuzyny wsiada Vince McMahon.

Vince : po raz kolejny porażka. nie znosze porażek.

shane : więc daj mi jeszcze jedną szanse , obiecuje , że sie odegram !!

Vince : Pójdziesz i pokażesz że jestes McMahon.

Shane : Tak ! Zrobie to ! Obiecuję.

Vince : Ale tym razem ....EXTREME RULES MATCH !! A teraz odejdź ..mam ważny telefon w samochodzie.

Single Match:

Elijah Burke vs. Mark Henry

Przebieg : Dominuje Henry , wykorystując siłe . Wykonał gorilla press na Burke'u. Dołożył jeszcze Step na klatke piersiową. Chce to szybko skonczyć , odbija sie od lin z zamiarem wykonania Splash'a ale Elijah robi unik... Mark pada na mate. Burke kontruje serią kopnięć. Szybko wchodzi na naroznik i wykonuje Elbow Drop from the top rope !! Cover 1....2...Kick out Henry'ego. Burke kontunuje natarcie , ponownie wspina sie na naroznik próba Cross body , ale zostaje złapany w uścisk - przejście w Bear HUg !! Reka opada Raz ....drugi ....Poke to the Eye !! Henry puszcza uścisk a Burk odbija sie od lin bo wykonac High Drop kick ...Henry wpada za ring. Sedzia liczy .... 6...7....8...Henry chce wejśc na ring , ale niczym to uczynił burke traktuje go Baseball slid'em....Henry nie zdązył nawet dotknac ringu. 9....10.. elijah burke wygrywa przez Count - Out !!

Main Event : Extreme rules Rematch :

Mick Foley vs. Shane McMahon

Przy Stoliku Komentatorskim zasiada ChairMan!! Pierwszy w ringu jest Shane McMahon. Zaraz za nim pojawa się nowo-mianowany GM Mick Foley. Podwija rekawy i wbiega na ring. shane ucieka jednak z ringu . Mick pewnie udaje się w pościg za nim. Goni go dookoła ringu , Shane'o jednak momentalnie chwyty krzesło stojące w okolicy stolika komentatorów i serwuje rozpędzonemu Foley'owi chairshot prosto w twarz , Mick pada na podłoże. Shane poprawia jeszcze serią ChairShotów. Wtacza Foley'a na ring. Ten Krwawi. Cover 1....2... kick Out ... shane nie daje wiary ...wytacza Foley'a ponownie za ring. Wyjmuje telewizorek ze stolika i uderza rywala w głowę. Teraz ustawia jego głowe na schodkach do ringu. Uderza kilkakrotnie krzesłem. Ponownie wtacza przeciwnika na ring. Foley już mocno krwawi. Cover by Shane 1....2...Foley Kick Out !! Shane jest w szoku. Przemieszcza się do naroznika i próbuje odwiązać ochraniacz. Foley wije się w narozniku. Shane podchodzi do niego , ale okazuje sie że zdąrzył włozyć Socko !! Atakuje Mr. Socko !! Shane nie moze sie uratować. Foley napiera ociekając krwią. Od rampy jednak nabiega......Mike Knox !! Wbiega na ring ...Foley Mr. Socko na Knox'ie !!! Knox niespodziewał sie tak szybkiego ataku. Ale nadchodzi ktoś jeszcze !! to holly Devil biegnie na ring ! Clothesline !! Foley pada , Knox łapie go i Reverse Fisherman Brainbuster !! Shane wchodzi na narożnik , - Top rope Elbow !! Teraz razem z Knox'em udają sie za ring , wnoszą stół i układają go ....Devil wykonuje Alabama slam na stół ...shane Cover ..1......2......3 !!! Shane odzyskuje posadę !!

Vince wstaje i bije brawo ,

-that's My Boy !!

podchodzac do syna łapie go za ramię i razem wychodzą. Za nimi wychodza równięz knox i Devil. Foley lezy na ringu.

ECW schodzi z anteny.

Edytowane przez Biggmac

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

• Dołączył/a:  20.10.2007

Gratulacje dla nowego bookera za bardzo dobre ECW. Można przyczepić się tylko do tego że pare razy imiona z małej litery napisane, ale mniejsza o to. Są tylko (?) 3 walki, ale to i dobrze bo czytanych wal nie lubię, a segmenty owszem.

Bardzo dobra gala. Obyś przyją tą posadę "użytkowniku, który chce zachować anonimowość".

• Dołączył/a:  30.10.2007

Unknown autor spisal sie dobrze, niech wiec nie wstydzi sie swego dziela ! 8-)

• Dołączył/a:  13.08.2007

Mi się podoba :) nawet bardzo :) mam nadzieje , że przyjmiesz posadę :P niewiadomy kolesiu :)

• Dołączył/a:  25.09.2004
  • Urządzenie:  Android

Poochwalam galę. Walki dobry poziom trzymały, a backstage pewnie się rozwinie. A zatem, wyjdź z cienia nasz Galu Anonimie :lol:

• Dołączył/a:  13.04.2005
  • Urządzenie:  Windows

Ja i Bigg mamy tą przewagę, że my wiemy kim jest anonim:) myśle, że będzie ciekawiej jak póki co wciąż będzie anonimowy, zresztą on też tak chyba woli.

Co do gali, to rzecz jasna bardzo dobry początek nowego ECW, choć szkoda, że Foley tak szybko przestał być GM. Ale stało się to w ciekawy sposób więc raczej wyszło na dobre!

• Dołączył/a:  15.12.2007

Mi się podoba nawet bardzo o jakiegoś już czasu obserwuje ECW w WWE Fantasty jak i naprawdę ale ECW w Fantasty jest o wiele lepsze :D choć nie mamy tyle kasy co WWE to piszemy lepsze gale niż Bookerzy z ECW.