Skocz do zawartości
  • Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!  

    Dostęp do pełnej zawartości forum wymaga zalogowania się. Możesz przyśpieszyć proces logowania lub rejestracji używając konta na wspieranych przez nas serwisach.

    W przypadku problemów z dostępem do konta prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum(@)wrestling.pl

     

NFS Pro Street Problemy


Andy

Rekomendowane odpowiedzi


  • Posty:  53
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.12.2007
  • Status:  Offline

Nie wiem jak zainstalować mam pliki rld-NFSP i wiele innych i można je odtworzyć przez win rara może ktoś miał już ten problem.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

  • Odpowiedzi 7
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

  • Andy

    4

  • nekrophage

    2

  • Luk

    1

  • rocket

    1

Top użytkownicy w tym temacie


  • Posty:  1 473
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.05.2007
  • Status:  Offline

Jeżeli to jest z rozszerzeniem ".iso" to otwórz "Daemon Tools" ...
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  53
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.12.2007
  • Status:  Offline

własnie tak ale nie wiem jak do dameona to zgrać . Nigdzie jak w Dameona wchodze to nie widzę tego pliku.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 872
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  02.09.2004
  • Status:  Offline

Musisz na dole wybrac zeby pokazywal wszystkie pliki.. I zacznij sie udzielac na forum w sposob bardziej sensowny..
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  53
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.12.2007
  • Status:  Offline

ale ten plik iso mam dopiero jak rozpakuje rld-nfsp i ja w Daemonie biorę all files to tego nie ma : :?
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 473
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.05.2007
  • Status:  Offline

Jakie rozszerzenie ma ten plik rld-nfsp?
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  1 858
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  13.02.2007
  • Status:  Offline

Jezeli dalej sobie nie poradziles :

jesli mozna odtworzyc w winrarze a nie widzi tego pliku w deamonie to znaczy ze trzeba rozpakowac ten plik i wtedy wlaczyc deamona wybrac montowanie obrazu i wtedy bedzie widoczny ten pliczek....proste :)

Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach


  • Posty:  53
  • Reputacja:   0
  • Dołączył:  15.12.2007
  • Status:  Offline

nie mogę rozpakować bo pisze coś tam że nie można rozpakować i wyskakuje musisz rozpoczoć wypakowywanie od poprzedniego woluminiu a jest to DVD 1.
Odnośnik do komentarza
Udostępnij na innych stronach

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

×
×
  • Dodaj nową pozycję...