Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Autor: Noah Leatherland

STARDOM buduje hype do gali ALL STAR GRAND QUEENDOM pokazem w Korakuen Hall. Obrończynie pasów Future of Stardom i High Speed Championship utrzymały swoje tytuły, podczas gdy reszta rosteru zerkała już w stronę Yokohama Arena.

Ranna Yagami zmierzyła się z rywalką spoza STARDOM, Honoka z Pro Wrestling WAVE, w drugiej obronie Future of Stardom. Honoka postawiła na szali także swój Princess of Pro Wrestling Championship, podwajając stawkę. Walka zakończyła się remisem przez limit czasu (15 minut), co pozwoliło obu zachować pasy. Yagami skomentowała wynik po gongu:

Cytat

Pomyślnie obroniłam tytuł po raz drugi. Oczywiście remis jest niezwykle frustrujący. Dlatego, gdy Honoka zdobędzie tytuł, chcę ją wyzwać i mam nadzieję stać się dla niej taką rywalką. Czeka mnie jeszcze wielu przeciwników, więc zamierzam uczynić ten pas jeszcze bardziej ekscytującym.

Potwierdzono, że kolejna obrona Yagami czeka ją z uczestniczką turnieju Rookie of STARDOM. Ogłoszono też zawodniczki turnieju: Akira Kurogane, Anne Kanaya, Ema Maishima, Kikyo Furusawa, Matoi Hamabe oraz Yuria Hime.

Yuna Mizumori obroniła High Speed Championship przed Rian w Korakuen Hall. Mimo zaciętych ataków pretendentki na stopę mistrzyni jeszcze przed walką, Mizumori odparła wyzwanie. Pokonana Rian nie odpuszcza i marzy o pasie High Speed:

Cytat

Wczoraj minęły dwa lata od mojego debiutu. To był też mój pierwszy High Speed match. Nawet przed potwierdzeniem High Speed matchu stale deptałam stopy Yuna Mizumori, próbując ją unieruchomić – to była moja strategia, ale… Ostatecznie Yuna Mizumori przypięła mnie na trzy i przegrałam. Mój pierwszy High Speed match. Był absolutnie wyczerpujący, oberwałam srogo i było naprawdę ciężko. Ale jestem zdeterminowana, by zdobyć ten pas High Speed.

Mizumori zachęciła Rian w pomeczowych komentarzach i zapowiedziała cel: zostać najlepszą mistrzynią High Speed w historii STARDOM:

Cytat

High Speed, V3 osiągnięte! Rian, ten impet, który zbudowałaś od Cinderella run, nie jest przypadkiem. Naprawdę doprowadziłaś mnie do granic… byłaś silna. Ale posłuchaj, jeśli poważnie celujesz w High Speed, dlaczego nie spróbujesz walczyć w stylu High Speed, który podnosi zarówno ciebie, jak i przeciwniczkę, zamiast trików spowalniających prędkość? Taka droga jest zdecydowanie bardziej ekscytująca. Zróbmy to jeszcze raz wkrótce! Wrócisz po więcej, prawda? … Moim celem są 12 obrony AZM, a potem 13 – rekord największej liczby udanych obron tytułu. Do tego czasu nikt nie zatrzyma tej prędkości. Więc, czy jesteś kimś, kto chce się zmienić, czy kimś, kto chce pokazać nową stronę lub unikalną osobowość – czekam na wszystkich! Przyjdźcie i rzućcie mi wyzwanie.

W innym starciu Saya Iida ogłosiła mistrzowskie plany. Po wygranej w tag team matchu chwyciła mikrofon i zażądała walki z Alex Windsor o NJPW STRONG Women’s Title.

W main evencie Miyu Amasaki zapewniła wygraną w 12-osobowym tag matchu, pinując Ruaka. Podczas celebracji Amasaki rzuciła wyzwanie: 02Line zmierzy się z BMI2000 o pasy Goddesses of Stardom na ALL STAR GRAND QUEENDOM.

Zapowiedziano kolejne mecze na ALL STAR GRAND QUEENDOM. Suzu Suzuki i Rina Yamashita zmierzą się z Maika i HANAKO w tag teamie. Po pine Maki Itoh nad Natsupoi w tag matchu, Itoh wyzwała ją na singlowy pojedynek o Kawaii of Kawaii Title. Natsupoi przyjęła gauntlet, ale potem w szokującej scenie wyrwała pas i rozerwała go na strzępy.

Oto pełne wyniki z gali STARDOM Nighter w Korakuen Hall (źródło: purolove.com):

• Maika, HANAKO, Tomoka Inaba & Kiyoka Kotatsu def. Suzu Suzuki, Rina Yamashita, Itsuki Aoki & Akira Kurogane (10:19)
  • Xena, Waka Tsukiyama & Matoi Hamabe def. Anne Kanaya, Ema Maishima & Tabata (7:07)
  • Saya Iida, Momo Kohgo & Yuria Hime def. Ami Sohrei, Hina & Lady C (12:58)
  • Hazuki, Fuwa-chan, Maki Itoh & Kikyo Furusawa def. Natsupoi, Saori Anou, Aya Sakura & Sayaka Kurara (9:40)
  • Sareee & Takumi Iroha def. Syuri & Saki Kashima (9:07)
  • Future of Stardom Title & POP Title: Ranna Yagami (c, Future) vs. Honoka (c, POP) – Time Limit Draw (15:00)
  • High Speed Title: Yuna Mizumori (c) def. Rian (12:47)
  • Starlight Kid, AZM, Hanan, Bea Priestley, Mei Seira & Miyu Amasaki def. Saya Kamitani, Natsuko Tora, Konami, Ruaka, Rina & Fukigen Death★ (12:22)

Źródło: Ranna Yagami and Yuna Mizumori Retain, More Matches Made for STARDOM ALL STAR GRAND QUEENDOM

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie