Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

Leon Slater wspomina swoje ostatnie znaczące doświadczenie w WWE.

Slater, aktualny mistrz X Division TNA, miał okazję wystąpić w parze z Je’Vonem Evansem na Saturday Night’s Main Event w grudniu. Stoczyli walkę z ówczesnymi mistrzami Dragonem Lee i AJ Stylesem o pasy World Tag Team Championship. Podzielił się wrażeniami w nowym wywiadzie dla SunSport, wspominając, że stał zaledwie kilka kroków od momentu, w którym John Cena zakończył karierę ringową.

„Widzę klipy z tamtego wieczoru, jak John stoi w ringu i zakłada opaski na ramiona oraz buty, i myślę sobie: stary, stałem tuż obok! To prawie jak gorączkowy sen, ale to było naprawdę. Cały ten dzień był po prostu magiczny” – powiedział.

„Jeśli chodzi o tę walkę, nie mogłem trafić na lepsze towarzystwo” – dodał. „AJ, który jest jednym z moich absolutnych idoli. A potem Dragon, kolejny super ambitny, młody zawodnik, który odnosi wielkie sukcesy, i oglądałem jego występy, gdy walczył na całym świecie. A oczywiście posiadanie Je’Vona, jednego z moich najlepszych przyjaciół, jako partnera, to kolejne spełnione marzenie. Pamiętam bardzo wyraźnie, jak wracaliśmy po tym meczu – to było dobre uczucie. Starałem się to wszystko chłonąć”.

Zdumiony był też tym, co zobaczył za kulisami po walce: plejadą legend WWE.

Triple H siedział na krześle, Bruce Pritchard obok niego, Michael Hayes był tam. The Undertaker stał z tyłu sali, Shawn Michaels był obecny. Wyszedłem z Gorilla i tam Kurt Angle, RVD; wszyscy, których oglądałem od dziecka, wydawali się być tam obecni. To naprawdę był magiczny dzień. Świetny” – wspominał.

Slater skupił się teraz na swoich zobowiązaniach w TNA po porażce z Oba Femi na New Year’s Evil w styczniu. Będzie bronił tytułu X Division przeciwko Cedricowi Alexanderowi na Rebellion 11 kwietnia.

TNA

WWE News

Bryan Rose

Bryan Rose to redaktor z Kalifornii, który relacjonuje profesjonalny wrestling od ponad dekady. Oficjalnie dołączył do F4WOnline jako redaktor w 2017 roku.

X

previous story

Źródło: Leon Slater says WWE Saturday Night’s Main Event experience was a ‘fever dream’

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie