Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

AJ Styles dzieli się nowymi szczegółami na temat swojej roli w WWE po przejściu na emeryturę.

W swoim podcaście Phenomenally Retro Styles podzielił się dodatkowymi informacjami na temat swojej roli jako skauta szukającego nowych talentów. Ujawnił, że odwiedza niezależne gale i nawiązuje kontakt z zawodnikami.

"Odwiedzam niezależne gale i je sprawdzam, patrząc, co każdy ma do zaoferowania i tym podobne" – powiedział. "Przeszukuję internet w poszukiwaniu czegoś, co się wyróżnia… jeśli chcecie mi to wysłać, w porządku, śmiało, chętnie to zobaczę. Tak, staram się sprawdzać talenty i zobaczyć, ile ich jest."
"Wiem, jak to jest być na niezależnej scenie i mieć pracę" – wspominał. "Podróże po niezależnych galach, czasem trudno zdobyć to, czego się potrzebuje. Jeśli oni są tak zdesperowani jak ja, by przebić się w biznesie wrestlingowym, to chętnie zobaczę ich, zanim ktoś inny ich zgarnie. Tak to wygląda. Mam nadzieję, że uda mi się dostrzec talenty, zanim zostaną rozwinięte."

Styles niedawno odbył ceremonię pożegnalną w Atlancie w stanie Georgia. Tam zaskoczył go The Undertaker, ogłaszając, że zostanie wprowadzony do WWE Hall of Fame w tym roku w Las Vegas.

Źródło: AJ Styles shares further details on new WWE role following retirement

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie