Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF: Attitude XI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WORLD WRESTLING FEDERATION: ATTITUDE XI

Jesteśmy w szatni wraz z Edge'm i Christianem.

Christian: Nie moge uwieżyć w to Edge... już dwa razy z rzędu kosztowałeś mnie zwycięstwo w walkach!

Edge: Dobrze wiesz, że to przypadek.

Christian: Przypadek, tak? To dlaczego ty jesteś w drugiej rundzie King of The Ring a ja nie? Odnosze wrażenie, że chcesz się mnie pozbyć! Jestem dla ciebie ciężarem?

Edge: To nie tak, Christian, to nie tak!

Christian: Cokolwiek, ja mam zaraz walkę i nie chce, żebyś mi towarzyszył, bo tym razem chce wygrać!

Christian odchodzi, pozostawia zdziwionego Edge'a. Po krótkiej chwili do jego szatni wchodzi Randy Orton.

Orton: Kłopoty w rodzinie? Może znam rozwiązanie.

Edge: Niby jakie? Odkąd znów połączyliśmy swoje siły to coś dziwnego się dzieje, Christian przesadza i nie wiem dlaczego.

Orton: Bo Spear'ujesz go każdego tygodnia, to jest problem! Ale rozwiązanie, które widze jest takie: jeśli Christian nie chce byś towarzyszył mu w dzisiejszej walce, to chyba pora na zostawienie go, niech walczy na własną ręke. Wtedy pokażesz mu, że nic nie osiągnie bez ciebie!

Edge: Nie wiem co robić...

Orton: Dołącz do mnie! Rated RKO ponownie razem! Co ty na to?

Edge: Nie wiem Randy.

Orton: Pomyśl o tym!

4-WAY LADDER MATCH FOR ATTITUDE TITLE CONTENDERSHIP

Christian vs Kaz vs Carlito vs Bobby Lashley

Opis:

-Carlito jest bliski zdjęcia pasa, Lashley opiera jedną drabinę o drugą... wbiega po jednej i serwuje Spear Carlito, obaj lądują na macie!

-Christian próbuje zdjąć walizkę, ale Kaz wchodzi na turnbuckle i serwuje dropkick stojącemu na drabinie Christianowi, który spada z niej.

-Kaz sam wskakuje na drabinę, ale doskakuje do niego Lashley, dochodzi do wymiany punchy, którą przerywa... Carlito! Portorykańczyk uderza Lashleya krzesłem w plecy, co powoduje jego upadek!

-Kaz zostaje na drabinie... ale przewraca ją Christian! Kaz uderza o liny!

-Christian chwyta drabinę i uderza nią wstających Carlito i Lashleya, następnie ustawia ją i powoli na nią wchodzi. W tym czasie Kaz ustawia z boku drugą drabinę, wchodzi na nią... Christian już prawie zdjął walizkę... Kaz przeskakuje z drabiny na drabinę, łapiąc walizkę i spada wraz z Christianem! Obaj trzymają walizkę

-Sędziowie nie wiedzą co robić... po chwili ogłaszają dwóch zwycięzców!

Zwycięzca: Christian & Kaz

Wywiad z Sheltonem Benjaminem.

Grisham: Shelton, niespodziewanie awansowałeś do drugiej rundy...

Shelton: Niespodziewanie? Chyba nie jesteś zaskoczony!?

Grisham (zakłopotany): Troszeczke.

Shelton: A nie powinieneś! Bo Shelton Benjamin ma wszystko, czego potrzebuje prawdziwy mistrz!

Grisham: Wporządku, ale dziś walczysz z Kurtem Angle!

Shelton: No i? To nie problem, bo nic mnie nie zatrzyma! On musi się martwić, bo teraz nasi cruiserzy chcą go dopaść za to co zrobił tydzień temu!

Grisham: Naprawde?

Pojawia się Santino Marella.

Santino: Tak jest! Kurt Angle powinien oglądać się za siebie bo ja i moi koledzy nie odpuścimy!

Shelton (do Grishama): A nie mówiłem?

KING OF THE RING ROUND 2

Kurt Angle vs Shelton Benjamin

Opis:

-Shelton pudłuje Superkick, Angle kontruje z Olympic Slam, pin... ale Shelton łapie linę!

-Angle zakłada Ankle Lock... na ring apron wbiega X-Pac, zauważa to sędzia i próbuje go wygonić, a w tym czasie z drugiej strony ringu wbiega Santino Marella i uderza Kurta krzesłem w głowę!

-Shelton pinuje, sędzia się odwraca i klepie 3 razy w matę!

Zwycięzca: Shelton Benjamin

Po walce Santino bierze mikrofon, przekazuje krzesło X-Pacowi, który ponownie uderza nim Kurta!

Santino: Widzisz Kurt, to ty nie powinieneś zadzierać z nami! Niedoceniłeś nas! Teraz to my zamienimy twoje życie w piekło!

X-Pac podnosi krwawiącego Kurta i dostarcza mu jeszcze X-Factor!

Przenosimy się na backstage gdzie Maria jest wraz z Mexicools!

Juventud: Słyszeliśmy, że Cryme Tyme nie ma dziś tutaj! Boją się, że sie zrewanżujemy za zeszłotygodniową porażkę? Cokolwiek! Maria, wiesz, że już za dwa tygodnie PPV King of the Ring?

Maria: Ee.. tak wiem!

Juventud: A to oznacza, że już za dwa tygodnie wszyscy trzej członkowie Mexicools będą oficjalnie mistrzami!

Super Crazy: Suuupeeer!

Juventud (wskazuje na pasy tag team trzymane przez jego kompanów): Te pasy zdobędziemy już za 2 tygodnie, a Cryme Tyme będą mogli się z nimi pożegnać! A teraz pozwól, że poszukamy jakichś senioritas!

SINGLE MATCH

Randy Orton vs Booker T (with Sharmell)

Opis:

-Booker robi Missile dropkick z narożnika, Orton wypada z ringu, a po chwili Booker ku uciesze publiczności wykonuje Spin-a-Roonie!

-Booker szykuje sobie rywala do Book End... ale ten kontruje i robi Backbreaker!

-Gdy Booker wstaje, Randy próbuje RKO... ale nieskutecznie, T odpycha go a potem serwuje Superkick!

-Booker podnosi Ortona i serwuje mu Scissors Kick po czym pinuje rywala!

Zwycięzca: Booker T

Gdy Booker wraz z Sharmell celebrują wygraną, Orton atakuje go z tyłu, powala na ziemię, a następnie podnosi i dostarcza RKO!

Jesteśmy w szatni, gdzie widzimy jak poobijani Lashley i Carlito, są opatrzani przez medyków. Do szatni wchodzi obwieszony złotem Montel V. Porter!

MVP: Widze, że walczyliście do ostatnich sił a i tak żaden z was nic nie osiągnął!

Lashley: Zamknij się lepiej, bo znajde jeszcze troche siły by skopać ci tyłek!

MVP: Spokojnie. Chce tylko życzyć wam powrotu do pewnej sprawności.

Carlito: A czemu tak bardzo ci na tym zależy?

MVP: Bo dobry ze mnie człowiek jest... poważnie. Poprostu za dwa tygodnie na PPV macie zmierzyć się w Street Fight.

Lashley: Co? Skąd to wiesz?

MVP: Tak jakoś przypadkiem podsłuchałem rozmowę Coachmana z Shane'm. Więc... (poklepuje obu po ramionach) wracajcie do zdrowia.

Carlito: Palant!

Widzimy Kennedy'ego szykującego się do walki... Ken zakłada na siebie kamizelkę taką jak nosi Stone Cold Steve Austin!

MAIN EVENT

KING OF THE RING ROUND 2

Edge vs Mr. Kennedy

Kennedy pojawia się na ringu... w swoim stylu wyciąga ręke w górę do której trafia mikrofon.

Kennedy: Panie i panowie... przed wami przyszły WWF Champion... Green Bay Rattlesnake... Miiiisteeeerr.... Kennneeedy! .... Kennedy!

Opis:

-Kennedy rozpędza rywala i robi Thesz Press! Okłada punchami swojego rywala!

-Ken próbuje clothesline... ale Edge unika i cios przyjmuje sędzia! Ken jest zaskoczony i dostaje Edge-O-Matic!

-Edge schodzi z ringu po krzesełko... ale gdy wraca i próbuje go użyć, dostaje dropkick w krzesło, które uderza go w twarz!

-Kennedy czeka aż Edge wstanie... pokazuje mu double middlefingers... i Stunner! Wow! Ken wciąż naśladuje Austina! Próbuje pinu... ale sędzia wciąż leży!

-W tym czasie na ring wbiega Randy Orton! Co on tu robi? Podbiega do Kennedy'ego i serwuje mu RKO! Pomaga wstać Edge'owi... a ten zakłada Kennedy'emu Edgecator (Sharpshooter)! Orton podbiega do sędziego, cuci go... a w tym czasie Kennedy tapuje! Sędzia kończy walkę!

Zwycięzca: Edge

Orton i Edge przybijają piątki i uściskują się! Czyżby powrót Rated RKO? Obaj powoli schodzą z ringu...

Uderza 'Shattered Glass'! To Stone Cold Steve Austin! Rattlesnake wchodzi na ring, staje obok leżącego Kennedy'ego.

Austin: Chesz robić sobie jaja ze Stone Colda? Nie powinieneś!

Austin podnosi Kena, pokazuje mu double middlefingers i dostarcza Stone Cold Stunner!

Austin: Daleko ci jeszcze do mnie, młodzieńcze! I to jest sedno sprawy... bo Stone Cold tak powiedział!

Stone Cold wypija jeszcze kilka piw, tauntując na narożnikach!

Attitude schodzi z anteny!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• IOOT_DZIKO

1

• Biggmac

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

No cóż , mimo że krótkie to konkretnie napisane. Na plus jak zawsze backstage. Twoje dialogi sa na mase realistyczne , i mozna sie wczuć to co piszesz. Rozmowa między MVP , Carlito i Lashley'em jest tego przykładem. Do tego masz w sztosie pomysły co do storyline'ów i feudów. Austin - Kennedy jest bardzo fajnie rozgrywany i to sie podoba. Oczywiscie czekam na kolejną cześć - jak dalej potoczy sie konfrontacja na lini-orton-christian-edge no i oczywiście Autin z Kennedym ...swoją drogą widać że pushujesz sobie ulubieńca :D hehe ...ale twoje diary i masz do tego prawo. Gala 8,5/10 bo walka ortona z booker'em taka troche wyjęta z kontekstu ...ale nie przeszkadza aż tak bardzo. (dopiska: no chyba że to miało umocnić RKO jako heel'a) ...

pozdro i czekam na more.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

Świetne naprawdę :) Odpowiedni zawodnicy są pushowani, backstage na Twoim typowym dobrym poziomie ;) Oby tak dalej :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Nieźle napisane. Twoje gale zaczynają mi się coraz bardziej podobać. :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Bardzo fajny styl pisania walk :) Oby tak dalej. Stone Cold vs Mr. Kennedy :P Niezle. Ja ich w swoim fantasy dalem do tagu ;P.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 30 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 039 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 710 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• Mr_Hardy
      Brak słów, nie wiem co napisać. Jeszcze nie zdążyłem obejrzeć jego ostatniej walki a tu takie info.
    • IIL
      Brak mi słów! Zawsze dawał z siebie wszystko. Prawdziwa legenda tego biznesu...  
    • KyRenLo
      Dopiero co kurz opada po Backlash, a tu już na horyzoncie kolejna gala. Dosyć mocne tempo, a przecież Money in the Bank za mniej niż miesiąc. Jey Uso (c) vs. Logan Paul: Panowania Uso nie będę oceniał, bo jest za szybko, chociaż można przyznać, że walka z Rollinsem była więcej niż dobra. Znajdzie się pewnie wielu, którym nie podejdzie takie starcie. Ja jestem w tej drugiej grupie. Czekam na pojedynek z zaciekawieniem. Powinni wykręcić coś dobrego. Myślę, że Uso nie będzie długimi miesiącami trzymał ten pas, ale wątpliwe, aby stracił go na takiej gali. John Cena na plakacie, więc trzeba zakładać, że coś do walki dostanie. Po Post-Show można po cichu domyślać się, że jego rywalem będzie R-Truth. W sumie dla mnie Saturday Night's Main Event to taka opakowana inaczej tygodniówka, więc taki czy inny rywal się nada. Co tutaj możemy jeszcze dostać? Pierwsze z głowy: Drew vs. Damian Szybki rewanż Lyra vs. Becky Tiffy vs. Jax Penta vs. El Grande Americano
    • MattDevitto
    • KyRenLo
      John Cena: Night of Champions: Trochę tak i trochę nie, bo na moje jednak Logan udowodnił, że miejsce w WWE mu się należy. W każdej swojej walce Logan pokazuje, że nie odstaje od reszty zawodników ba moim zdaniem jest na luzie lepszy od sporej części. Gdy dostaje mikrofon/Czas antenowy, to dobrze go wykorzystuje. Oczywiście rozumiem twoje podejście, ale dla mnie Logan na teraz jest już pełnoprawnym zawodnikiem. Co do pasji to myślę, że gdyby Paul tak naprawdę nie pasjonował się tym biznesem to poświęciłby swój cenny czas na coś innego.  Moja opinia taka: Logan Paul w WWE nawet walczący o pas jest jak najbardziej okej.
  • Dodaj nową pozycję...