Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

WWF: Attitude XI

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   24
  • Status:  Offline
  • Urządzenie:  Android

WORLD WRESTLING FEDERATION: ATTITUDE XI

Jesteśmy w szatni wraz z Edge'm i Christianem.

Christian: Nie moge uwieżyć w to Edge... już dwa razy z rzędu kosztowałeś mnie zwycięstwo w walkach!

Edge: Dobrze wiesz, że to przypadek.

Christian: Przypadek, tak? To dlaczego ty jesteś w drugiej rundzie King of The Ring a ja nie? Odnosze wrażenie, że chcesz się mnie pozbyć! Jestem dla ciebie ciężarem?

Edge: To nie tak, Christian, to nie tak!

Christian: Cokolwiek, ja mam zaraz walkę i nie chce, żebyś mi towarzyszył, bo tym razem chce wygrać!

Christian odchodzi, pozostawia zdziwionego Edge'a. Po krótkiej chwili do jego szatni wchodzi Randy Orton.

Orton: Kłopoty w rodzinie? Może znam rozwiązanie.

Edge: Niby jakie? Odkąd znów połączyliśmy swoje siły to coś dziwnego się dzieje, Christian przesadza i nie wiem dlaczego.

Orton: Bo Spear'ujesz go każdego tygodnia, to jest problem! Ale rozwiązanie, które widze jest takie: jeśli Christian nie chce byś towarzyszył mu w dzisiejszej walce, to chyba pora na zostawienie go, niech walczy na własną ręke. Wtedy pokażesz mu, że nic nie osiągnie bez ciebie!

Edge: Nie wiem co robić...

Orton: Dołącz do mnie! Rated RKO ponownie razem! Co ty na to?

Edge: Nie wiem Randy.

Orton: Pomyśl o tym!

4-WAY LADDER MATCH FOR ATTITUDE TITLE CONTENDERSHIP

Christian vs Kaz vs Carlito vs Bobby Lashley

Opis:

-Carlito jest bliski zdjęcia pasa, Lashley opiera jedną drabinę o drugą... wbiega po jednej i serwuje Spear Carlito, obaj lądują na macie!

-Christian próbuje zdjąć walizkę, ale Kaz wchodzi na turnbuckle i serwuje dropkick stojącemu na drabinie Christianowi, który spada z niej.

-Kaz sam wskakuje na drabinę, ale doskakuje do niego Lashley, dochodzi do wymiany punchy, którą przerywa... Carlito! Portorykańczyk uderza Lashleya krzesłem w plecy, co powoduje jego upadek!

-Kaz zostaje na drabinie... ale przewraca ją Christian! Kaz uderza o liny!

-Christian chwyta drabinę i uderza nią wstających Carlito i Lashleya, następnie ustawia ją i powoli na nią wchodzi. W tym czasie Kaz ustawia z boku drugą drabinę, wchodzi na nią... Christian już prawie zdjął walizkę... Kaz przeskakuje z drabiny na drabinę, łapiąc walizkę i spada wraz z Christianem! Obaj trzymają walizkę

-Sędziowie nie wiedzą co robić... po chwili ogłaszają dwóch zwycięzców!

Zwycięzca: Christian & Kaz

Wywiad z Sheltonem Benjaminem.

Grisham: Shelton, niespodziewanie awansowałeś do drugiej rundy...

Shelton: Niespodziewanie? Chyba nie jesteś zaskoczony!?

Grisham (zakłopotany): Troszeczke.

Shelton: A nie powinieneś! Bo Shelton Benjamin ma wszystko, czego potrzebuje prawdziwy mistrz!

Grisham: Wporządku, ale dziś walczysz z Kurtem Angle!

Shelton: No i? To nie problem, bo nic mnie nie zatrzyma! On musi się martwić, bo teraz nasi cruiserzy chcą go dopaść za to co zrobił tydzień temu!

Grisham: Naprawde?

Pojawia się Santino Marella.

Santino: Tak jest! Kurt Angle powinien oglądać się za siebie bo ja i moi koledzy nie odpuścimy!

Shelton (do Grishama): A nie mówiłem?

KING OF THE RING ROUND 2

Kurt Angle vs Shelton Benjamin

Opis:

-Shelton pudłuje Superkick, Angle kontruje z Olympic Slam, pin... ale Shelton łapie linę!

-Angle zakłada Ankle Lock... na ring apron wbiega X-Pac, zauważa to sędzia i próbuje go wygonić, a w tym czasie z drugiej strony ringu wbiega Santino Marella i uderza Kurta krzesłem w głowę!

-Shelton pinuje, sędzia się odwraca i klepie 3 razy w matę!

Zwycięzca: Shelton Benjamin

Po walce Santino bierze mikrofon, przekazuje krzesło X-Pacowi, który ponownie uderza nim Kurta!

Santino: Widzisz Kurt, to ty nie powinieneś zadzierać z nami! Niedoceniłeś nas! Teraz to my zamienimy twoje życie w piekło!

X-Pac podnosi krwawiącego Kurta i dostarcza mu jeszcze X-Factor!

Przenosimy się na backstage gdzie Maria jest wraz z Mexicools!

Juventud: Słyszeliśmy, że Cryme Tyme nie ma dziś tutaj! Boją się, że sie zrewanżujemy za zeszłotygodniową porażkę? Cokolwiek! Maria, wiesz, że już za dwa tygodnie PPV King of the Ring?

Maria: Ee.. tak wiem!

Juventud: A to oznacza, że już za dwa tygodnie wszyscy trzej członkowie Mexicools będą oficjalnie mistrzami!

Super Crazy: Suuupeeer!

Juventud (wskazuje na pasy tag team trzymane przez jego kompanów): Te pasy zdobędziemy już za 2 tygodnie, a Cryme Tyme będą mogli się z nimi pożegnać! A teraz pozwól, że poszukamy jakichś senioritas!

SINGLE MATCH

Randy Orton vs Booker T (with Sharmell)

Opis:

-Booker robi Missile dropkick z narożnika, Orton wypada z ringu, a po chwili Booker ku uciesze publiczności wykonuje Spin-a-Roonie!

-Booker szykuje sobie rywala do Book End... ale ten kontruje i robi Backbreaker!

-Gdy Booker wstaje, Randy próbuje RKO... ale nieskutecznie, T odpycha go a potem serwuje Superkick!

-Booker podnosi Ortona i serwuje mu Scissors Kick po czym pinuje rywala!

Zwycięzca: Booker T

Gdy Booker wraz z Sharmell celebrują wygraną, Orton atakuje go z tyłu, powala na ziemię, a następnie podnosi i dostarcza RKO!

Jesteśmy w szatni, gdzie widzimy jak poobijani Lashley i Carlito, są opatrzani przez medyków. Do szatni wchodzi obwieszony złotem Montel V. Porter!

MVP: Widze, że walczyliście do ostatnich sił a i tak żaden z was nic nie osiągnął!

Lashley: Zamknij się lepiej, bo znajde jeszcze troche siły by skopać ci tyłek!

MVP: Spokojnie. Chce tylko życzyć wam powrotu do pewnej sprawności.

Carlito: A czemu tak bardzo ci na tym zależy?

MVP: Bo dobry ze mnie człowiek jest... poważnie. Poprostu za dwa tygodnie na PPV macie zmierzyć się w Street Fight.

Lashley: Co? Skąd to wiesz?

MVP: Tak jakoś przypadkiem podsłuchałem rozmowę Coachmana z Shane'm. Więc... (poklepuje obu po ramionach) wracajcie do zdrowia.

Carlito: Palant!

Widzimy Kennedy'ego szykującego się do walki... Ken zakłada na siebie kamizelkę taką jak nosi Stone Cold Steve Austin!

MAIN EVENT

KING OF THE RING ROUND 2

Edge vs Mr. Kennedy

Kennedy pojawia się na ringu... w swoim stylu wyciąga ręke w górę do której trafia mikrofon.

Kennedy: Panie i panowie... przed wami przyszły WWF Champion... Green Bay Rattlesnake... Miiiisteeeerr.... Kennneeedy! .... Kennedy!

Opis:

-Kennedy rozpędza rywala i robi Thesz Press! Okłada punchami swojego rywala!

-Ken próbuje clothesline... ale Edge unika i cios przyjmuje sędzia! Ken jest zaskoczony i dostaje Edge-O-Matic!

-Edge schodzi z ringu po krzesełko... ale gdy wraca i próbuje go użyć, dostaje dropkick w krzesło, które uderza go w twarz!

-Kennedy czeka aż Edge wstanie... pokazuje mu double middlefingers... i Stunner! Wow! Ken wciąż naśladuje Austina! Próbuje pinu... ale sędzia wciąż leży!

-W tym czasie na ring wbiega Randy Orton! Co on tu robi? Podbiega do Kennedy'ego i serwuje mu RKO! Pomaga wstać Edge'owi... a ten zakłada Kennedy'emu Edgecator (Sharpshooter)! Orton podbiega do sędziego, cuci go... a w tym czasie Kennedy tapuje! Sędzia kończy walkę!

Zwycięzca: Edge

Orton i Edge przybijają piątki i uściskują się! Czyżby powrót Rated RKO? Obaj powoli schodzą z ringu...

Uderza 'Shattered Glass'! To Stone Cold Steve Austin! Rattlesnake wchodzi na ring, staje obok leżącego Kennedy'ego.

Austin: Chesz robić sobie jaja ze Stone Colda? Nie powinieneś!

Austin podnosi Kena, pokazuje mu double middlefingers i dostarcza Stone Cold Stunner!

Austin: Daleko ci jeszcze do mnie, młodzieńcze! I to jest sedno sprawy... bo Stone Cold tak powiedział!

Stone Cold wypija jeszcze kilka piw, tauntując na narożnikach!

Attitude schodzi z anteny!

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• estevez

1

• IOOT_DZIKO

1

• Biggmac

1

• Rudolf

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   9
  • Urządzenie:  Windows

No cóż , mimo że krótkie to konkretnie napisane. Na plus jak zawsze backstage. Twoje dialogi sa na mase realistyczne , i mozna sie wczuć to co piszesz. Rozmowa między MVP , Carlito i Lashley'em jest tego przykładem. Do tego masz w sztosie pomysły co do storyline'ów i feudów. Austin - Kennedy jest bardzo fajnie rozgrywany i to sie podoba. Oczywiscie czekam na kolejną cześć - jak dalej potoczy sie konfrontacja na lini-orton-christian-edge no i oczywiście Autin z Kennedym ...swoją drogą widać że pushujesz sobie ulubieńca :D hehe ...ale twoje diary i masz do tego prawo. Gala 8,5/10 bo walka ortona z booker'em taka troche wyjęta z kontekstu ...ale nie przeszkadza aż tak bardzo. (dopiska: no chyba że to miało umocnić RKO jako heel'a) ...

pozdro i czekam na more.

915802072594e34bce782c.jpg

• Reputacja:   0

Świetne naprawdę :) Odpowiedni zawodnicy są pushowani, backstage na Twoim typowym dobrym poziomie ;) Oby tak dalej :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

Nieźle napisane. Twoje gale zaczynają mi się coraz bardziej podobać. :)

http://www.lastfm.pl/user/milkSHAKE619

"Bez sensu i celu, podziały i nienawiść. Komercja, moda, pieniądze i zawiść"

5077314944c546db6bd6cc.jpg

Bardzo fajny styl pisania walk :) Oby tak dalej. Stone Cold vs Mr. Kennedy :P Niezle. Ja ich w swoim fantasy dalem do tagu ;P.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Lubię to
      • 18 odpowiedzi
    • WWE Royal Rumble 2025
      Spekulacje i dyskusje na temat WWE Royal Rumble 2025!
      • 79 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 17 922 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 686 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 100 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 350 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 146 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 172 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 513 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 850 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• IIL
      Roman Reigns vs CM Punk vs Seth Rollins może zamknąć pierwsza noc WM 41 Just a moment... WWW.WEBISJERICHO.COM Trochę dziwnie, że taki triple threat będzie tam o pietruszkę. Roman też raczej wygrywa. Nie uwalą go dwa lata z rzędu.  Czyli Cody vs Cena domknie drugą noc, a zwycięzca RR w takim układzie do openera? 
    • Attitude
      Nazwa gali: WWE NXT #771 Data: 04.02.2025 Federacja: World Wrestling Entertainment Typ: TV-Show Lokalizacja: Orlando, Florida, USA Arena: WWE Performance Center Format: Live Platforma: The CW Komentarz: Booker T, Corey Graves & Vic Joseph Karta: Wyniki: Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
    • MattDevitto
      Kurczę pieczone Ale teraz zacząłem łączyć kropki.... Za rok gala wiadomo gdzie i dlaczego $$$, więc poczciwy Titus jest idealnym kandydatem na zwycięzcę. Ależ to będzie piękne redemption po małej wpadce kilka lat wcześniej - od zera do bohatera - Amerykanie kochają takie historie Proszę wsiadać do pociągu Titus O'Neil RR winner 2k26!
    • -Raven-
      Rozmawiali wyłącznie po francusku
    • -Raven-
      W zeszłym roku stawiałem na Rudą, ponieważ Aliensowa miała pas już bardzo długo i WM-ka była na papierze dobrym momentem żeby zrzucić z niej złoto, a Linczująca już dawno nie miała pasa, tak więc ułamki wychodziły mi tak a nie inaczej. Mimo to, fajnie się było pomylić w tej kwestii Akurat w tym przypadku uważam podobnie. Stratna ma zbyt krótko tytuł (nie dali jej się jeszcze wykazać), a Flara jest na papierze takim "faworytem", że w ramach "zaskoczenia" powinni ją tutaj podłożyć. Jabłecznikowa zbiera tytuły tak ekspresowo, że jeszcze na spokojnie ma czas żeby w tej kwestii ścignąć starego, tak więc tutaj na spokojnie będzie mogła jobnąc, żeby wypromować nową gwiazdę ze stajni W.        Bardzo dobry ruch z "rozbiciem" tagu Callgirl i Bi-Anki. Jade koszmarnie wypadała na tle Belair. Była sztywna, kanciasta i jej akcje nie wyglądały w ringu płynnie. Baardzo się to rzucało w oczy w kontraście do roboty jaką wykonywała Warkoczowa. Storm wyglądała wyłącznie dobrze kiedy trzeba coś było odwalić siłowo. Wycofanie jej z tagu i scenariusz, że któraś z kumpelek (Bianca lub Naomi) ją wyeliminowała, to samograj i instant materiał na turn i starcie na WM-kę. Niby logika podpowiada Naomi (bo to ona najwięcej zyskała na wyeliminowaniu Koksiary), ale chciałbym zobaczyć zestawienie Montezowej z Siwą na WrestleManii, gdzie Belair by wygrała dzięki Naomi (bo okazało by się, że jednak obie były w zmowie).    
  • Dodaj nową pozycję...