Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Attitude Wrestling Forum

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.
Zaloguj się, aby wziąć udział w dyskusji. Zaloguj się Rejestracja
  1. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:WWE Main Event #720 Data:13.07.2026 Typ:Online Stream Lokalizacja:Dallas, Texas, USA Arena:American Airlines Arena Format:Taped Data emisji:16.07.2026 Platforma:YouTube.com Komentarz:Blake Howard & Vic Joseph Official video: Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: World Wrestling Entertainment - dyskusje ogólne WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
  2. Attitude
    Attitude opublikował(a) temat w Rezultaty
    Nazwa gali:CMLL Mercoiles Arena Mexico Data:15.07.2026 Typ:Event Lokalizacja:Mexico City, Distrito Federal, Meksyk Arena:Arena Mexico Karta: Wyniki: Spoiler Powiązane tematy: Lucha Libre - dyskusje ogólne
  3. LionTamer
    Tylko czym on ma tu skontrować, to że na ALL OUT będą mecze w pytę to wiadomo ale wiemy o tym że na dablju przyjdzie więcej ludzi niezależnie jak potężną kartę AEW na ALL OUT da, zwłaszcza jak zapowiedzą na ten event takiego Jasia Cenę czy o zgrozo Rocka lub Romualda (bo CM Punk na pewno się tam pojawi) a to już niestety da boosta do sprzedaży biletów i WWE jak pokazało zeszłoroczne Elimination Chamber jest do tak taniego chwytu zdolne.
  4. LionTamer
    Widać WWE już całkiem odpaliło tryb ULTRA FAMILY FRIENDLY CONTENT

Witaj na forum Attitude

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

12 groszy #3 - Dlaczego nie chcę wrestlingu w polskiej telew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

godzić się na porażkę godzi się dopiero po walce :-)

Poddać się bez walki to (nazwijmy rzeczy po imieniu) zwyczajne tchórzostwo.

Nie jesteśmy w niczym gorsi mentalnie od amerykanów, gdzie wrestling jest bardzo popularny oprócz faktu, że jesteśmy od nich biedniejsi.

Dobra kampania reklamowa może zdziałać cuda, amerykanie wypracowali do perfekcji metody marketingu, są w stanie sprzedać wszystko...nawet wrestling.

• Odpowiedzi 20
  • Wyświetleń 10,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Gorsi mentalnie, nie... ale inni mentalnie już tak :)

Kiedyś będzie trzeba przełknąć gorzką pigułkę 'plaga marków wygenerowanych przez wrestling w TV' (i chyba już to powoli robimy), ale wydaje mi się, że bez tego nie będzie rozwoju w temacie, i nie ma co płakać i rozpaczać z tego powodu. Przykład naszych sąsiadów z zachodu jest najlepszy. Tam fan base jest solidny, WWE robi gale, mają dwie dobrze działające federacje niezależne, które zapraszają wrestlerów ze Stanów. W ogóle zainteresowanie jest o wiele większe.

I którz mógłby za tym stać? Kilku wyleniałych mędrców, którzy żyją wspomnieniami z portalu "attitude.de"?

W pewnym momencie TV musiała wygenerować masy marków. I jestem za tym, aby to stało się również u nas, chocby z tego powodu, że nie ma innego wyjścia ;)

A, że forum się "zaśmieci"? A gdzie są Ci, którzy pamiętają co powiedział dany wrestler na backstage'u na gali WWF w 1989 roku? No własnie. Życie jest brutalne.

4143166924a5dc43430e70.jpg

Opublikowano

Witam!

Jestem tu nowa, ale pozwolę sobie wtrącić parę zdań :grin:

Co do wrestlingu w Polskiej TV. Faktycznie nie powinno go tam być.

Co prawda nie oglądałam żadnej z gal, które komentowali nasi dzielni chłopcy. I po tym co przeczytałam nie chcę.

Parę lub parenaście lat temu na TVN leciały tygodniówki, jeszcze WWF. Byłam wtedy małym szkrabkiem, ale z niecierpliwością czekałam cały tydzień na kolejny event. Bogu dzięki nikt tego wtedy nie tłumaczył.

Jestem całkowicie za nie pojawieniem się WWE w polskiej telewizornii. Nasi krajanie 8) nie rozumieją tego sportu. Syćmy oczy tym co nie po polsku. Tak dla wszystkich będzie najlepiej.

Claudine
Opublikowano

Co prawda nie oglądałam żadnej z gal, które komentowali nasi dzielni chłopcy. I po tym co przeczytałam nie chcę.

Jest na forum kilka osób typu "nie widziałem, a uwierzyłem". Zawsze "dziwnie" mi się z nimi rozmawiało.

Jestem całkowicie za nie pojawieniem się WWE w polskiej telewizornii. Nasi krajanie nie rozumieją tego sportu.

Nie dając im szansy na zobaczenie wrestlingu w TV, faktycznie, nie zrozumieją go.
Syćmy oczy tym co nie po polsku. Tak dla wszystkich będzie najlepiej.
Gdy zobaczyłem skąd jesteś, wszystko stało się jasne ;)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

To skąd jestem nie ma żadnego znaczenia.

Nie jest moją winą, że ten sport nie przyjął się w Polsce. Wiem ,że jest tam masa wiernych fanów.

Nie chodziło o to, żeby WWE nie pojawił się wcale w TV. Jednak wolałabym chyba oglądać z tłumaczem niż z komentatorami.

No chyba, że znajdzie się jakiś, który będzie się aznał na rzeczy.

Claudine
Opublikowano
To skąd jestem nie ma żadnego znaczenia.

To taki żart był ;)

Nie jest moją winą, że ten sport nie przyjął się w Polsce.

A czy kiedykolwiek wcześniej miał okazję się przyjąć? Miał to zrobić poprzez ściepy puszczane kiedyś w polskiej TV? Czy poprzez pożyczanie gal znajomym? Tylko nie mów, że stacja DSF czy inny Sky miał to zrobić.

Wiem ,że jest tam masa wiernych fanów.

Tam, znaczy w Polsce? Masa może wiedzieć co to jest wrestling, a wiernych fanów jest tyle co mieszkańców w małym miasteczku.

Nie chodziło o to, żeby WWE nie pojawił się wcale w TV.

Sama napisałaś wcześniej: "Co do wrestlingu w Polskiej TV. Faktycznie nie powinno go tam być."

Posłuchaj sobie gal TNA z Eurosportu czy RAWa na Extreme Sports Channel (wyłączając naszego komentatorskiego rodzynka ;) ). I później możemy rozmawiać dalej w tym temacie. Poza tym, wiesz... nawet komentowanie biegu na 4km wymaga jakiejś wprawy czy praktyki, choć typy latają tylko w kółko (bieg przez płotki to już grubsza sprawa ;) )

Poza tym, to nie jest sport.