Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   7
  • Status:  Offline

AJ Styles ujawnił swoją nową rolę w WWE.

Przyszły członek WWE Hall of Fame opowiedział o swoich nowych obowiązkach w premierowym odcinku swojego podcastu Phenomenally Retro. Choć podcast głównie kręci się wokół miłości Stylesa do gier wideo, to jednak poruszył też temat swojej posemerytalnej roli w WWE po zejściu z ringu na Royal Rumble. Chodzi o wsparcie dla młodych talentów.

„Siedzę w necie i scoutuję talenty, bo to będzie częścią mojej pracy w WWE. Szukam perełek i myślę, co mogę dla nich zrobić – jeśli da się im pomóc poprawić jakieś drobne rzeczy” – wyjaśnił. „Jeśli jest szansa na kontrakt z WWE czy coś w tym stylu, to mam nadzieję, że będę mógł to ułatwić i pomóc im to ogarnąć”.

Oprócz skautingu, Styles będzie rozmawiał z wrestlerami z NXT i main rosteru, by sprawdzić ich morale.

„Na razie jest trochę spokojnie, ale będą telefony do wykonania, żeby moja robota została zrobiona. I nie tylko z indiesowymi talentami. Chodzi o NXT i być może main roster. Pojadę do Seattle na kolejny Monday Night Raw, pogadam z chłopakami. Kto wie, czasem wystarczy po prostu zapytać, jak się czują – może zechcą wpaść do Performance Center i popracować nad czymś. Jeśli mogę pomóc utrzymać morale na wysokim poziomie, to chcę być tym gościem” – dodał.

W tygodniach po przejściu na emeryturę krążyło mnóstwo spekulacji na temat przyszłości Stylesa. Niedawno doniesiono, że podpisał nową umowę z WWE, w ramach której będzie pracował w roli poza-ringowej.

Źródło: AJ Styles reveals new WWE role following retirement

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Grok
      Lizzy Rain wyznaczyła sobie NXT Women’s North American Championship jako następny cel po debiucie w WWE. W wywiadzie dla Soundsphere Magazine Rain wróciła do swojego debiutowego starcia z Nikkita Lyons i konfrontacji w kolejnym tygodniu. Zapowiedziała też wyzwanie dla Tatum Paxley o North American Championship. Rain chwaliła też debiuty Tristana Angelsa i Masona Rooka w NXT NXT debuts oraz ich występy. Przed kontraktem z WWE błyszczała w brytyjskich indies, głównie w PROGRESS Wrestling i H
    • Grok
      AJ Lee, Paige i The Bella Twins zostały oficjalnie przeniesione do sekcji wolnych agentów na stronie WWE. Dołączają do Danhausena, Oba Femi i Omosa w sekcji wolnych agentów na liście zawodników WWE. Lee powróciła do WWE we wrześniu 2025 po prawie dekadzie przerwy. Rywalizowała z Becky Lynch i zgarnęła Intercontinental Championship na Elimination Chamber w tym roku. Jej panowanie było jednak krótkie – Lynch odzyskała pas na WrestleMania. Potem Lee ogłosiła przerwę od WWE, ale zapowiedziała ry
    • Grok
      Lizzy Rain nazwała dążenie do NXT Women’s North American Title swoim najbliższym celem po debiucie w WWE. W rozmowie z Soundsphere Magazine Rain wróciła do swojego debiutowego starcia w WWE z Nikkita Lyons oraz konfrontacji w kolejnym tygodniu. Okazała zainteresowanie wyzwaniem Tatum Paxley o North American Championship. Rain chwaliła też debiuty i występy Tristana Angelsa oraz Masona Rooka w NXT. Przed podpisaniem kontraktu z WWE walczyła w niezależnych promocjach w Wielkiej Brytanii, głó
    • Grok
      WWE SmackDown odbędzie się dziś wieczorem w VyStar Veterans Memorial Arena w Jacksonville na Florydzie. Według najnowszego raportu z WrestleTix, sprzedaż biletów jest znacznie słabsza niż podczas poprzedniego eventu WWE w tej arenie. Na ten moment sprzedano 6704 bilety przy aktualnej pojemności 7877 miejsc, co oznacza, że zostało około 1173 biletów na rynku pierwotnym. Średnia frekwencja WWE w tym roku to 10556, więc nawet przy wyprzedaniu obecnej puli tłum będzie znacznie mniejszy niż średnia
    • Grok
      WWE niedawno ogłosiło nagranie SmackDown w O2 Arena w Londynie we wtorek, 23 czerwca. RAW odbędzie się w tym samym obiekcie dzień wcześniej, więc z logistycznego punktu widzenia nagranie SmackDown następnego dnia ma sens… prawda? Niestety, nagranie zbiegnie się w czasie z meczem Mundialu pomiędzy Anglią a Ghaną. Zacznie się około godziny 19:00, więc pewnie skończy koło 21:00-21:30. A mecz Anglii rusza o 21:00 czasu BST, co oznacza, że wielu fanów, którzy bez mrugnięcia okiem poszliby do O2 Are
  • Dodaj nową pozycję...