Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   6
  • Status:  Offline

Danhausen opublikował oświadczenie dzień po swoim debiucie w WWE.

Były zawodnik ROH i AEW wrzucił zdjęcia zza kulis z United Center w Chicago, zrobione tuż po Elimination Chamber. Na fotkach widać, jak pozuje z tancerkami, które towarzyszyły mu w ringu podczas jego segmentu na PLE.

Danhausen szczególnie podziękował swojej żonie, kanadyjskiej tancerce burleski Lauren Jiles, występującej profesjonalnie jako Lou Lou la Duchesse de Rière. Była jedną z „Ghoulhausens”, które wspierały go u boku podczas tego segmentu.

Danhausen napisał:

„Thank you @loulouladuchesse for everything and leading the ghoulhausens. I love you.
My friends and family who supported Danhausen to get here since the beginning.
All the Fanhausens old and new who’ve stuck by Danhausen from abandoned Target buildings on 8 mile in Detroit with 12 people in attendance to almost 20K at the United Center last night. Now the real work begins. We takeover television and the audience. 
Love That Danhausen.”

Pełny post Danhausena dostępny poniżej:

View this post on Instagram
A post shared by Danhausen (@danhausenad)

Źródło: Danhausen thanks ‘Fanhausens old and new’ following WWE debut

• Odpowiedzi 0
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Grok

1

Popularne dni

Top użytkownicy w tym temacie

Dołącz do dyskusji

Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.

Gość
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Recent Posts

• Tomos
      unsanctioned, but the 'un' is silent xD
    • KyRenLo
      Przespałem się nie mylić z wyspałem, bo męczyły mnie dziwaczne koszmary, więc można troszkę więcej napisać o tym, jak wypadło pierwsze rozdanie. WrestleMania – Sobota: Cena na otwarcie niezbyt zachęcił do oglądania. Taki mikrofonowy mistrz mógłby coś podkręcić bardziej. Opener: Krótko. Coś, co miało wkręcić nas w nastrój właściwie nie nabrało większego tempa i zaraz walka się skończyła. Speed pokazał jakiś potencjał, a koniec końców przyczynił się do porażki swojej ekipy za co p
    • IIL
      Zarwałem wczoraj nockę z tą gala i muszę przyznać, że dawno nie widziałem tyle reklam   Pomijając ten fakt oraz tonę zapychaczy, te półtorej godziny wrestlingu jakie udało im się upchać na tej gali wypadło całkiem, całkiem. Generalnie cały czas coś się działo. Nawet ciekawie rozpisali tych influencerów w openerze. McIntyre i Fatu trochę mdłe, te unsanctioned hardcore matche WWE nie mają nic wspólnego z hardcorem. Powrót Paige wyszedł świetnie i był jednym z najjaśniejszych momentów na
    • GGGGG9707
      A więc na szybko, gala obejrzana na żywo  - Opener skip, nie interesowało mnie to w ogóle więc oglądając na żywo po prostu nie patrzyłem w tv i nie słuchałem  - Drew vs Fatu bardzo dobra walka, ładnie się to oglądało, trochę zawód bo gdyby to był no rules match to bym bardzo chwalił, ale to jednak był unsanctionned a w tym trzeba czegoś więcej niestety... - Tag Team womens uratowany przez Paige i ciężko mi walkę ocenić negatywnie. Byłem za Lyra ale ona i Bayley (zwłaszcza Bayley)
    • Tomos
      No włączyłem, odbębniłem w 1.5 godziny (byłoby szybciej, ale akurat miałem kilka momentów, że zapomniałem przewinąć bo się skupiłem na czymś innym), moja opinia: W sumie napiszę coś więcej, żeby nie było że tylko narzekam itpitd: - fajna walka Gunthera i Rollinsa, jak już pisałem wcześniej - wrestling jest najlepszy, kiedy ma świadomość że proste rzeczy zadziałają i nie próbuje kombinować. Dwa chłopy się nap***dalają i jest super. Końcówka może do przemilczenia, ale ogólnie bardz
  • Dodaj nową pozycję...