Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 28.12.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Match#1 Drew Galloway(with Dave Taylor) vs Domino

Końcówka: Domino powala przeciwnika big bootem, chce pinować jednak jego uwage zaprząta Dave Taylor. Zaczyna się z nim kłócić i niespodziewanie Drew robi roll-up. 1...2...kick out. Obaj wstają, Domino naciera z chlotheslinem, Szkot odsuwa się jednak. Teraz to on robi big boot, Domino pada. Drew zakłada boston crab, przeciwnikowi jednak udaje dotknąć line. Galloway puszcza i wstaje, gdy Domino też jest na nogach, wykonuje cradle belly to belly piledriver i schodzi pinu. 1...2...3! Pewne zwycięstwo Szkota, które celebruje wraz z angielskim weteranem.

Winner: Drew Galloway

Backstage: Biuro GM. Obecni są wszyscy Big Bad Bastards.

Edge: Widzieliście jak na ostatnim RAW Jericho skopał Evo-X?

Kane: Chyba każdy to widział.

Edge: Niezły ubaw.

Thorn: Wygląda na to że nawet bez nas mają sporo problemów.

Taker: A z nami będą mieli ich jeszcze więcej.

Edge: O tak. Już nie moge się doczekać pieprzonego Royal Rumble Matchu. Bastardzi rozwalą wszystkich!

Kane: Będzie ciekawie, prawie żałuje że nie będe mógł wziąć w nim udziału.

Edge: No właśnie. Kurwa, jako GM powinienem znaleźć Ci jakiegoś przeciwnika.

Taker: Nie będzie to żaden z nas bo my bierzemy udział w RR.

Kane: Tak. Kto inny mógłby wziąć udział?

Thorn: Big Daddy V? Leviathan? Great Khali?

Edge: Big Daddy na pewno walczy w RR matchu. Nie wiem co z Levym i Hindusem.

Kane: Zrób mecz między nimi dwoma i zwycięzca niech walczy ze mną o pas a przegrany niech wystartuje w RR.

Edge: Tak zrobie. Będe musiał im tylko to powiedzieć.

Thorn: Okay, mam zaraz mecz.

Kane: Z tym Venisem, tak? Walka o kobiete?

Edge: Kto by naszego wampira o taki romantyzm podejrzewał.

Bastardzi śmieją się, Thorn wychodzi. Do drzwi ktoś puka.

Edge: No wejść!

Regal(wchodząc do gabinetu): Edge! Mam do Ciebie sprawe!

Edge: Zobaczcie Bastardzi jaki ja jestem zalatany. Czego chcesz William?

Regal: Chciałbym się z Tobą sprawdzić w submission matchu. Chwalisz się swoim Edgucation, ciekawy jestem jak to sprawdzi się przeciwko mistrzowi wszelkiego submissionu!

Edge: Walka powiadasz?

Taker: Daj mu szanse Edge. Ciekawie będzie.

Edge: Wiem, wiem. No Regal spotkamy się dziś na ringu.

Regal: Świetnie(wychodzi)

Edge: Fajna robota bycie GM, nie?

Kane: Czy ja wiem?

Snitsky: Lepiej sprawić komuś....

Edge(przerywa mu): Zamknij się Snits.

Match#2 Kevin Thorn(with Mickie James) vs Val Venis(with Beth Phoenix)

Końcówka: Venis odbija wampira od lin i robi na nim spinebuster. Chce założyć Venis Flytrap, Fanged Freak jednak szybko wyrywa się wstaje i kope Vala w twarz. Ten upada na ring, Thorn aplikuje mu half boston crab. Venisowi udaje się jednak rozerwać chwyt. Obaj wstają i mierzą się spojrzeniami, Beth zagaduje sędziego a Valbowski najpierw wsadza palce w oczy wampira potem zaś kopie go w krocze. Kevin upada na ring, Venis wchodzi na top rope. Zapewne chce wykonać Money Shot, ale na top rope wchodzi także Mickie i aplikuje Venisowi hurricanrane! Venis pada na ring, wampir zaś powoli się podnosi. Beth przestaje zajmować uwage sędziego, chce interweniować wampir jednak podchodzi do jej narożnika i aplikuje niespodziewanego headbutta! Potem wraca do Vala. Ten powoli się podnosi, więc wampir robi low dropkick prosto w jego twarz. Valbowski chwyta się za nią, zaczyna lekko krawić. Thorn z uśmiechem podnosi go, rzuca na liny i robi Original Sin. Potem schodzi do pinu. 1...2...3! Mickie rzuca mu się w ramiona i w dwójke celebrują wygraną.

Winner: Kevin Thorn.

Backstage: Przechadzającego się z Mickie Kevina Thorna dogania Venis.

Venis: Ty dziwolągu!

Thorn: Nudny jesteś Valbowski. I zupełnie nie rozumiem czego tym razem chcesz.

Venis: Wygrałeś tylko dlatego że pomogła Ci ta, ta...

Thorn: Szybko się uczysz.

Venis:Że pomogła Ci Mickie!

Thorn: Jakby Beth w ogóle nie chciała Ci pomóc.

Venis: Chce jeszcze jednego meczu. Tym razem na RAW! Rozumiesz!

Thorn: Mnie tam wszystko jedno. Chcesz jeszcze raz dostać po dupie, Twoja wola.

Venis: I tym razem Mickie James, nie będzie stała w Twoim narożniku.

Mickie: Wal się Venis.

Thorn: Okay, Mickie nie denerwuj się. Pan Val się po prostu Ciebie boi. Mi pasuje. Na RAW kolejne starcie.

Venis: Tak jest. Tym razem mała Mickie Ci nie pomoże. Już ja o to zadbam.

Odchodzi, wampir i diva patrzą po sobie zdziwieni.

Match#3 WWE Tag Team Champions Big Daddy V & ChaVito vs Brian Kendrick i Paul London

K&L są na ringu, rozbrzmiewa muzyka V Team, ale na rampie pojawia się tylko BDV...gdzie jest ChaVito?

Końcówka: Kendrick i jego partner London serwują double dropkick olbrzymowi, potem jeszcze raz i jeszcze raz. Ten zatacza się do narożnika, gdzie Kendrick serwuje V Sliced Bread #2! Mastodont pada na ring, London wykonuje running standind shooting star press i pinuje. 1..2...kick out. Big Daddt wstaje jednak ma problem z trafieniem dwóch szybkich przeciwników. London robi superkick, a Kendrick springboard shoulderblock. V jest wściekły, niespodziewanie trafia Londona rolling heel kickiem, Brian jednak nie pozwala na pin robiąc asian moonsault. Cała trójka wstaje, V po jednej stronie cruiserzy po drugiej. Kendricka ponosi jednak fantazja, próbuje hurricanrany a V z wściekłością aplikuje mu sitout powerbomb! Wstaje i tauntuje, by zaraz samemu upaść po running dropkicku Paula. London wchodzi na top rope, nagle jednak zeskakuje z niej....na rampie pojawia się ChaVito zataczając się z butelką tequili w ręce. Przed samy ringiem pociąga jeszcze potężny łyk, a potem rozbija butelke na głowie Paula który chciał go zaatakować. Wskakuje na ring, unika chlothesline Briana sam aplikuje mu ddt. Podbiega do Big Daddy'ego, ten wstaje najpierw zaczyna na niego wrzeszczeć potem jednak przybija "znak V". BDV podnosi Briana i zakłada bear hug, ChaVito robi na nim missile dropkick. Układają go na środku ringu....ChaVito frog splash, Big Daddy frog splash i pin 1...2...3! V Team odnosi zwycięstwo, a K&L, tag team z RAW, leżą całkowicie zniszczeni!

Winners: Big Daddy V & ChaVito

Backstage: Umaga trzymając w ręku samoańską włoćznie idzie korytarzem wraz ze swoim menadżerem Armando Estradą.

Estrada: Tak Umaga, niebawem dostaniesz ucznia.

Umaga(krzyczy)

Estrada: Będziesz jego mistrzem. Nauczysz go jak być prawdziwym samoańskim wojownikiem.

Umaga(krzyczy)

Estrada: Póki co musimy się skupić by znaleźć przeciwnika. Tylko kto jest tak głupi żeby stanąć na ringu z Buldożerem?

Za zakrętu wychodzi Sonny Marella-European Champion.

Sonny: Uważaj jak pełzasz, grubasie.

Estrada: To bardzo nierozsądne słowa.

Umaga(wrzeszczy)

Sonny: Od dawna wkurwia mnie ten tłuścioch. To niby jest mistrz USA?

Estrada: Nie niby a na pewno! To najlepszy US Champ w historii.

Sonny: A to dobre. Przecież on nawet nie jest Amerykańcem. To pieprzony Samoańczyk. Ja jestem Włochem i do tego mistrzem całej Europy!

Estrada: Wielki Umaga jest niezadowolony!

Umaga(wrzeszczy i uderza się w piersi)

Sonny: Mam to gdzieś. Jak jest taki twardy to zapraszam na ring. Champ vs Champ.

Estrada(z uśmiechem): A jednak znalazł się ktoś głupi. Okej panie Marella. Chodźmy na ring.

Match#4 Champ vs Champ

US Champion Umaga(with Armando Estrada) vs European Champion Sonny Marella

Końcówka: Marella aplikuje przeciwnikowi kilka bolesnych low kick'ów, potem przewraca go potężnym running front kick'iem. Zakłada mu triangle choke, ale ku jego zaskoczeniu Buldożer z łatwością się wyrywa. Zawodnicy wstają, Marella krzyczy "Vaffanculo!" i uderza przeciwnika łokciem w twarz. Na Umadze nie robi to jednak wrażenia, od razu wypłaca Włochowi headbutt, ten upada i od razu dostaje second rope diving foot stomp! To musiało boleć, Umaga pinuje 1...2..shoulder up. Podnosi Marelle i odbija go do lin i częstuje potężnym superkick'iem. Nie schodzi po pinowania, wpada w szał, siada na Sonnym i zaczyna bombardować go punchami. Sędzia z pomocą Estrady odciąga go od krwawiącego przeciwnika. Umaga troche uspokaja się w narożniku, Marella chce kontynuować walke więc zawodnicy znów się ścierają. Marella chce zrobić sto, Umaga jednak kontruje w reverse sto, wchodzi na top rope i diving headbutt. Pin 1...2...shoulder up. Umaga wstaje wraz z Sonnym i wyciąga w góre kciuk. Spogląda na Estrade który kiwa głową. Samoan Buldozzer ryczy wściekle po czym robi potężny side slam backbreaker!!! Pinuje 1...2...3! To koniec meczu! Umaga spogląda na powalonego przeciwnika, potem bierze swój pas w zęby. Estrada wchodzi na ring z mikrofonem.

Estrada: Dzisiaj zobaczyliście nową broń Umaaaagi! Zobaczyliście Samoan Punishment! Niedługo czeka nas Royal Rumble!! Niech wszyscy uważają bo nadciąga samoańska zagłada!!!

Winner: Umaga

Backstage: Edge w czarnym płaszczu " Big Bad GM" idzie korytarzem. Spotyka Rica Flaira.

Edge: O cześć staruszku. Sprawe mam.

Ric: Wprost nie moge się doczekać...

Edge: Więcej entuzjazmu prosze.

Ric: No nie uwierze że Levy dostanie rewanż...

Edge: Niee, przecież jego szef nie dał rady SSS, prawda?

Ric: Prawda...czego więc chcesz?

Edge: A tak sobie myślałem czy na przykład Leviathan nie chciał by dostać jeszcze jednej szansy w walce o najważnieszy pas Smackdown!?

Ric: Mówisz serio?

Edge: Kurwa, raczej! Jeden warunek. Wygra w meczu przeciwko Khaliemu.

Ric: Już raz to zrobił!

Edge: W sumie tak. Musimy jednak mieć pewność że Kane dostanie odpowiedniego przeciwnika. Przecież dla Demona z Głębin to będzie pestka, nie?

Ric: Taką mam nadzieje.

Edge: Słodko. Dobra, dziadek wybacz ale SuperSpearStar, Twój ulubieniec, ma właśnie mecz. Trzymaj się , dziecino

Ric mruczy tylko jakieś przekleństwa.

Match#4 Submission Match.

Edge vs William Regal

Końcówka: Jeśli chodzi o submissiony Regal przeważa cały mecz, kilka razy Edge prawie tapował. Teraz Regal trzyma przeciwnika w bow and arrow submission, Edge chwyta jednak liny. Wstają, Edge z miejsca wypłaca Anglikowi european uppercut i spinning heel kick. Kiedy ten upada zakłada boston crab, Regal jednak wychodzi z tego i robi armlock. SSS wyrywa się i kopie Williama w twarz, schodzi do parteru, Regal szybko chwyta go do mexican surfboard stretch!! Edge próbuje się wyrwać, nie ma jednak szansz albowiem były US Champ mocno trzyma. Do lin także nie dosięgnie, będzie musiał tapować! Mija jednak minuta, dwie w końcu pięć ale krzyczący z bólu Edge nie zamierza się poddawać! Cóż za wytrzymałośc pokazuje nam dziś Big Bad GM! Regal jest wściekły, widać że sam jest zmęczony wysiłkiem włożonym w mexican surfboard stretch. Puszcza więc chwyt i na chwile wstaje; ta chwila wystarcza Edgowi by resztką sił wykonać spear. Kiedy Anglik leży na ringu, Edge odpoczywa i zbiera siły. Regal powoli zaczyna wstawać, dostaje więc flapjack a potem Bastard zakłada Edgucation! Regal chce dorównać twardością Edgowi, długo więć wytrzymuje, jego palce muskają line ale SSS bezlitośnie wyciąga go na środek ringu i zaciska mocniej swój submission. Regal z wściekłością uderza w mate! A więc mistrz submission przegrał z SuperSpearStarem. Edge cały obolały szybko schodzi do szatni.

Winner: Edge.

Backstage: Kane idzie korytarzem. Dogania do Taker.

Taker: Kane gdzie idziesz? Oglądać walke Twoich rywali na RR?

Kane: Pierdole ich walke.

Taker: Ciekawe podejście.

Kane: Żaden z nich nie zasługuje na to by dostać szanse na WHC!

Taker: W takim razie....zrób to o czym mówiliśmy.

Kane: Tak myślisz? A co reszta Bastardów na to?

Taker: Myśle że im się spodoba.

Kane milczy.

Taker: Zrób to.

Kane(powoli kiwając głową): Okay...

Match#5 No. 1 Contednter to WHC Match

Leviathan(with Ric Flair) vs Great Khali

Końcówka: Mecz trwa dopiero 5 minut, jest jednak nieciekawa, obaj zawodnicy nie pokazują w ringu nic ciekawego. Levy próbuje wykonać spinebuster, Khali jednak wyrywa się i powala Demona big bootem. Pin 1...2..kick out. Obaj wstają zaczynają walczyć, wtem uderza "This is Halloween"! Na ring wbiega Kane z kijem baseballowym w ręce! Co chce zrobić? Khali dostaje w głowe kijem, zaraz potem Leviathan. Ric chce interweniować, kija trafia i jego. Big Red Machine wygląda na wściekłego, okłada cała trójke a potem żąda mikrofonu. Pojawiają się pozostali Bastardzi(z Thornem przychodzi Mickie) i stają dookoła ringu. Edge podaje BRM mikrofon.

Kane: Jestem Insane Pain Kane! World Heavyweight Champion! Big Bad Bastard! Żadna z tych dwóch miernot nie zasługuje na title shot na Royal Rumble! Potrzebuje odpowiedniego przeciwnika. Moi Bastardzi biorą udział w RR Matchu i dopiero na Wrestlemani zmierze się z jednym z nich. Na Royal Rumble chce walczyć z kim innym. Chce, albo i chcemy pokazać pełną dominacje Big Bad Bastards! Dlatego też chce aby na Royal Rumble odbył się mecz.... Champ vs Champ, zwycięzca bierze wszystko!(publika cheeruje) Tak! Triple H!!! Wyzywam Cię! Jesteś królem królów? W takim razie stań na ringu z Big Red Machine!!! We are Born(mówi to razem z resztą grupy i z publiką) to Be Big Bad BASTAAAAARDS!!!

Kane rzuca mikrofonem i wraz z całą grupą przy ogłuszającym "This is Halloween" i przy równie głośnych chantach publiki schodzi do szatni!

Smackdown! schodzi z anteny...

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 6
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Biggmac

2

• Vaclav

1

• estevez

1

• AGNKP

1

Top użytkownicy w tym temacie

Welcome to Smackdown!

Końcówka: [...]

Winner: Mickie James.

Jakim cudem Micke James mogła wygrać walkę 1 v. 1, w której udział biorą Thorn i Venis ?

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Biggmac_DBC napisał/a:

Welcome to Smackdown!

Końcówka: [...]

Winner: Mickie James.

Jakim cudem Micke James mogła wygrać walkę 1 v. 1, w której udział biorą Thorn i Venis ?

Oj, literówka bookerowi się zdarzyła, wielka rzecz. Ale takie i podobne cuda się zdarzały w przesławnych hardcore matchach - patrz dla przykladu Chris Jericho i Raven, gdzie padla wygrana po pinie na osobie niebioracej udzialu w matchu.

Angle z panoszącymi sie Bastardami jest prowadzony wyśmienicie, a walka na RR zapowiada się rewelacynie. tylko czy ewentualne połączenie tytułow jest potrzebne? W takiej sytuacji jeden brand zostanie bez glównego tytulu.

Już poprawiłem błąd ;) Vaclav, wszystko się będzie powoli wyjaśniało :D
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Przyznam, że to ja podrzuciłem ten pomysł Biggmacowi:) myślę że wprowadzi to dużo ciekawego bo tego jeszcze w naszym WWE Fantasy nie było.

Co do samej gali: jak zawsze bardzo dobra, trzymasz poziom. Dobre segmenty, dialogi jak zawsze ciekawe. Trzymaj się jak najdłużej panie Last Man Standing of WWE Fantasy :)

Taa gale coraz ciekawsze :) . Mam nadzieje , że BBB rozpier**** Ex :P

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

• Urządzenie:  Windows

Gala jak zawsze fajna no i ten backstage...cudo, ale powiem szczerze, że gale nie są już aż tak emocjonujące gdy ciągle wygrywa ekipa BBB. Myśl powoli o jakimś zwrocie akcji, bo ciągłe zwycięstwa BBB bedą wkrótce porównywane z winning streakiem Ceny :P