Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Smackdown! 21.12.07

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

Welcome to Smackdown!

Backstage: Biuro GM, za biurkiem siedzi rozparty Edge wookoło reszta ekipy Big Bad Bastards.

Kane: Oglądaliście Raw, co Bastards?

Edge: Triple Bitch chyba wreszcie zrozumiał kto jest najlepszą grupą w WWE.

Kane: Myśli że to koniec?

Thorn: Jeśli tak myśli to się myli.

Taker: Ja jestem gotów do ataku. W każdej chwili.

Kane: Nie...poczekamy.

Edge: Żartujesz? Powiedz jeszcze że chcesz atakować na Royal Rumble tak jak chce Triple!

Kane: Dokładnie. Oczywiście w międzyczasie dorwać któregoś z nich nie jest złym pomysłem, ale prawdziwą masakre urządzimy na RR. Żaden pierdolony pajac z Evolution-X nie wyjdzie cało z tej konfrontacji!

Taker: To mi się nawet podoba.

Thorn: Ja też jestem za.

Snitsky: BÓL!

Edge: No w sumie...

Kane: Zobaczycie. Sprawimy im krwawą jatke. Nikt jej nie zapomni. A póki co... skupmy się na Smackdown!

Thorn: Bo my jesteśmy Smackdown!

Kane: and We are

Taker: Born!

Thorn: to Be!

Snitsky: Big!

Edge: Bad!

Razem: BASTARDS!

Match#1 European Champion Sonny Marella vs Jimmy Wang Yang

Końcówka: Jimmy wskakuje na top rope i robi moonsault. Leżący na ringu Marella jednak odsuwa się i Aztaja uderza o ring. Włoch wstaje podnosi przeciwnika i aplikuje mu Sicilian Special Tour(four german suplex). Pin 1...2..shoulder up w ostatniej chwili. Marella zakłada ankle lock, cruiserowi udaje się jednak doczołgać do lin. Marella długo trzyma chwyt, sędzia wręcz odrywa go od nogi Wang Yanga. Kiedy ten powoli wstaje, Marella wchodzi na top rope i częstuje go missile dropkick'iem. Nie schodzi jednak do pinu tylko spokojnie czeka, aż Jimmy będzie na nogach, a gdy już jest krzyczy "This offer you can refuse!" i powala go tornado kick'iem. Pin 1...2...3! Marella pokazuje środkowy palec publice, zabiera pas, odpala fajke i schodzi do szatni.

Winner: Sonny Marella

Backstage: Maria przeprowadza wywiad z nowymi mistrzami tag teamów: Big Daddy V i ChaVito Guerrero.

Maria: Musze przyznać że zaskoczyliście wszystkich! Pierwsza wspólna walka i od razu pasy?

ChaVito: Nikt nie przypuszczał że się pojawimy. Nikt nie przypuszczał że zwyciężymy(popija spory łyk tequili którą trzyma w ręce).

Maria: Dokładnie tak! Jesteście dość niecodziennym teamem, tak naprawdę dlaczego współpracujecie?

V: Jesteśmy V Team. Big V i Lil V!

Maria: A odpowiedź na pytanie?

ChaVito(popija): Carramba! Proste! Walczymy razem bo chcemy zwyciężać!

Maria: Póki co nieźle Wam to wychodzi.

ChaVito: O tak.

Maria: Hmm...a Wasze plany?

ChaVito: Walczyć i wygrywać!

V: V Team!

Maria: Ahaa....Chavo, z tego co pamiętam za chwile masz walke z Reyem, który do niedawna był Twoim przyjacielem, czyż nie?

ChaVito: Był. To dobre słowo. My nie pamiętamy o przeszłości.

Match#2 ChaVito Guerrero(with Big Daddy V) vs Rey Mysterio

Końcówka: Chavo robi na Reyu vertical suplex, potem pakuje się na top rope, chce wykonać frog splash. Rey szybko wstaje, ChaVito w pore to zauważa i Rey dostaje dropkick. Pin 1..2..kick out. Obaj Latynosi, niedawni towarzysze Vickie Guerrero, wstają i zaczynają się okładać. Mysterio dostaje potężny european uppercut i upada, Lil'V bezlitośnie kopie go w twarz. Podnosi go chce zakończyć pojedynk gory bomb, Rey jednak wyrywa się i wykonuje springboard moonsault. Pin 1...kick out. Mysterio wstaje wraz z przeciwnikiem, chce wykonać jakiś rzut, Chavo jednak kopie go w krocze! Sędzia nic nie zauważył! ChaVito robi gory bomb i pinuje 1..2...3! W pojedynku dawnych przyjaciół zwyciężą Guerrero. Na ring wchodzi Big Daddy! Sędzia chce go zatrzymać i przyjmuje sitout powerbomb. V patrzy na leżące małego Latynosa, wchodzi na top rope i...nie to niemożliwe! A jednak! Rey przyjmuje olbrzymiego frog splasha! Potem V Team schodzi z ringu.

Winner: ChaVito Guerrero.

Backstage: Kevin Thorn idzie korytarzem. Z tyłu biegnie Mickie.

Mickie: Kevin! Hej, Kevin.

Thorn(obraca się): Co? A to Ty mała Mickie.

Mickie: Cześc.

Thorn: Witaj.

Mickie: Słuchaj w poniedziałek walcze z Beth Phoenix.

Thorn: Powodzenia.

Mickie: I chciałabym żebyś wpadł. No, wiesz stanąłbyś w narożniku i pooglądał.

Thorn: Jeśli chcesz.

Mickie: Chce i to bardzo. Zgoda?

Thorn: Jasne.

Mickie: Świetnie(całuje go w policzek i odchodzi.) Thorn z uśmiechem obraca się, za nim stoi Torrie.

Thorn: Torrie...no wiesz...

Torrie(pokazuje mu środkowy palec): Fuck you Freak!(odbiega)

Thorn uśmiecha się pełnym garniturem zębów, wzrusza ramionami i idzie w swoją strone.

Match#3 US Champion Umaga(with Armando Alejandro Estrada) vs Drew McIntyre

Końcówka: Krótka walka z wyraźną przewagą Samoańskiego Buldożera. To właśnie on wykonuje swinging side slam na przeciwniku, a potem gdy ten się podnosi częstuje go potężnym kopniakiem w plecy. Szkot zwija się z bólu mistrz USA podnosi go, irish whip, spinning heel kick i second rope double foot stomp. Pin 1...2...shoulder up. Umaga wstaje i wrzeszczy wściekle. Spogląda na swój kciuk potem na top rope. Estrada zachęca go żeby szybko kończył, więc Umaga podnosi Drew i serwuje mo Samoan Spike! Schodzi do pinu 1...2...3! Samoańczyk nadal nie pokonany!

Winner: Umaga

Backstage: Edge siedzi w swoim biurze i w znudzeniu rzuca chrupkami w drzwi. Te nagle się otwierają, wchodzi Ric Flair i dostaje z chrupka.

Ric: Co robisz?!

Edge: To ja powinienem zadać to pytanie Mr. Flair!

Ric: Tak...

Edge: Tak kurwa bo ja tu rządze, nieprawdaż? I to ja nie kto inny pokonał Twojego pupilka Leviathana na Armaggedon.

Ric: Nie spinowałeś go!

Edge: Jesteś nieudacznikiem wiesz Ric?

Ric: Nieudacznikiem jesteś Ty i wszyscy Big Bad Bastards!

Edge(śmieje się): Jasne...(śmiech) pokonaliśmy Ciebie i Twoją(śmiech) szefową Vickie....pokonaliśmy E-X....ale to my jesteśmy nieudacznikami, nie? My Ric jesteśmy Smackdown! my jesteśmy Big Bad Bastards.

Ric: Tylko Wam się tak wydaje. Ja jestem Nature Boy..

Edge(przerywa mu): Bla, bla, bla. Czego w ogóle chciałeś staruszku? Odejść w końcu na emeryture? Zrozum Twój czas....minął.

Ric: Przyszedłem w sprawie rewanżu...

Edge(znów mu przerywa): Czekaj, czekaj! Rewanżu? Nie ma żadnego rewanżu!

Ric: Jak to?

Edge: No po prostu. Był mecz? Był. Był jednoznaczny zwyciężca? Był. Więc Ric....whos tha bitch now?

Ric: Ty skurwysynu!

Edge: Mojej matki do tego nie mieszaj, okay?

Ric: Jesteś....

Edge: Arogancki? Chamski? Bezczelny? Tak! Jestem Edge, dziecino!

Ric patrzy na niego w milczeniu.

Edge: Dobra dziadek. Umowa jest taka.

Ric: No?

Edge: Ja kontra ty. Teraz. Wygrasz Twój Levy ma rewanż.

Ric: A jak przegram?

Edge: To się kurwa domyśl.

Match#4 Edge vs Ric Flair

Edge na swoim czarnym płaszczu miał wypisane czerwonymi literami "Big Bad GM"

Końcówka: Ric wypłaca kilka backhand chops w narożniku. Edge odpycha Natcha, wskakuje na top rope i powala go missile dropkick'iem. Pin 1...2..kick out. Obaj wstają, Flair częstuje Edga kolejnym backhand chop potem zaś wykonuje inverted atomic drop. Podnosi go i odbija od lin, Edge unika chlothesline i robi spear! Pinuje 1..2...3! A więc Leviathan nie dostanie rewanżu. Ale co to? Demon z Głębin wbiega na ring, SuperSpearStar unika jego ataku i sam częstujego spearem a potem zakłada Edgucation! Leviathan wije się z bólu, Edge po chwili puszcza i z tryumfalnym uśmiechem schodzi z ringu.

Winner: Edge

Backstage: W szatni rozmawia Kane, Take i Thorn.

Kane: Bracie, gotowy na dzisiejszy main event?

Taker: Jak zawsze. Zresztą....kto może nas powstrzymać?

Thorn: W sumie to chyba nikt. Dzisiaj walczycie z Khalim i z gościem z ECW z Markiem Henrym.

Kane: Nie ma co jednak ukrywać. Przejedziemy po nich jak po każdym.

Thorn: Chyba faktycznie dopiero na Royal Rumble czeka nas poważniejsze wyzwanie.

Kane: Evo-X?

Thorn: Teraz kiedy pomaga im Orton są groźniejsi.

Taker: Ale to nadal Evo-X.

Kane: A my jesteśmy....

Taker: Big

Thorn: Bad

Razem: Bastards!

Kane: Więc wyjście jest jedno. My zwyciężamy.

Taker: Jak zawsze.

Thorn: Ale w Royal Rumble może dojść do starcia Bastard vs Bastard.

Taker(przerywa chwilową cisze): Wtedy musi wygrać najlepszy.

Kane: Otóż to. Idziemy na mecz!

Match#5 WH Championship Kane & Undertaker(with Kevin Thorn) vs Great Khali & Mark Henry

Końcówka: Na ringu Mark Henry walczy z Kanem. Ten pierwszy odbija BRM od lin, próbuje chlothesline ale prędzej dostaje big boot. Pin 1..2..kick out. Obaj wstają, wymiana ciosów Murzyn zakłada bear hug. Kane rozrywa chwyt, zaskoczony Henry zostaje powalony chlotheslinem a BRM zmienia się z bratem. Taker szybko aplikuje leżącemu Henremu leg drop, pomaga mu wstać i robi sidewalk slam. Pin 1..2..kick out. Henry próbuje dojść do narożnika i dokonać zmiany, Taker jednak nie pozwala mu na to, zapędza w narożnik i częstuje serią potężnych uderzeń pięściami. Big boot, corner body splash i leg drop. Zmęczony Henry rozpaczliwie rusza do narożnika i dotyka dłoni Khaliego. Hindus z rykiem wchodzi na arene, na wstępie jednak dostaje niespodziewany flying chlothesline od Kane! Zatacza się, Taker pomaga mu robiąc reverse ddt! Khali powoli wstaje i dostaje double chokeslam! Taker pinuje 1..2...3! BBB z łatwością wygrywają! "This is Halloween", krótkie świętowanie i zejście do szatni.

Winner: Kane & Undertaker

Smackdown! schodzi z anteny.

Edytowane przez Biggmac
Independent > Entertainment

15502940234d45cf586db3e.jpg

• Odpowiedzi 4
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Vaclav

1

• estevez

1

• Biggmac

1

• JPP

1

Top użytkownicy w tym temacie

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Windows

Cieszę się na widok spokojnych, niczym nie zakłóconych rządów BBB. Edge jako GM rządzi.

• Reputacja:   24
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Ciemny

Ric: Przyszedłem w sprawie rewanżu...

Edge(znów mu przerywa): Czekaj, czekaj! Rewanżu? Nie ma żadnego rewanżu!

Ric: Jak to?

Edge: No po prostu. Był mecz? Był. Był jednoznaczny zwyciężca? Był. Więc Ric....whos tha bitch now?

Ric: Ty skurwysynu!

Edge: Mojej matki do tego nie mieszaj, okay?

Ric: Jesteś....

Edge: Arogancki? Chamski? Bezczelny? Tak! Jestem Edge, dziecino!

Ric patrzy na niego w milczeniu.

Edge: Dobra dziadek. Umowa jest taka.

Ric: No?

Edge: Ja kontra ty. Teraz. Wygrasz Twój Levy ma rewanż.

Ric: A jak przegram?

Edge: To się kurwa domyśl.

Najlepszy dialog tego dnia, a może nawet w całej historii WWE Fantasy:) momentami lałem ze śmiechu. Właśnie za to kocham Edge'a, a tutaj jest jeszcze lepszy niż w rzeczywistości!

Nie ukrywam, że push dla zapijaczonego ChaVito (świetny gimmick) bardzo mnie cieszy!

Jak zawsze super.... twój smackdown jest lepszy od prawdziwego :D . Prawdę mówiąc z większą niecierpliwością oczekuje twoich gal niż prawdziwego SmackDown'a :o

Finally, The Rock has come back to WWE !

The Rock take sledgehammer, turn it sideways and stick it straight up your candy ass!

If ya smell lalalalaluuu... what The Rock is cookin'!

Smackdown Hardcore Champion

1696301955482c89eb93082.jpg

Taker Wygrywa To jest piękne 2x lepiej niż w WWE. :twisted:

104884689947889a3933a2d.jpg