Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Dostep do bota wrestlingowego AI
    Rozbudowane zabawy quizowe
    Typowanie wyników nadchodzących wydarzeń
    Pełny dostęp do ukrytych działów i treści
    Możliwość pisania i odpowiadania w tematach oraz chacie
    System prywatnych wiadomości
    Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    Członkostwo w najstarszej polskiej społeczności wrestlingowej (est. 2001)

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Legendy Wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline
  • Styl:  Klasyczny

1.Hogan

2.Foley

3.Owen Hart (r.i.p)

4.Bret Hart

5.Steve Austin

58808666746e3ed1e95638.jpg

• Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

10

• Forest

7

• Ceglak

6

• Hartfan

4

Top użytkownicy w tym temacie

A ja sądzę, że status aby być legendą, nie trzeba "czekać" do następnego/następnych pokoleń... Status legendy według mnie nie zależy od czasu, a od dokonań, od kontaktu z publicznością, od tego unikalnego uczucia ciarek przechodzących na plecach, gdy dany uderza theme danego wrestlera :)

Według mnie jak najbardziej The Rock i Austin są legendami, bo zrobili więcej niż niejeden zapaśnik lat 70. i 80. którzy są obecnie za takowe legendy uważane...

Nie mówię oczywiście, żeby Rock i Austin byli zapraszani do HoF... Na to jest za wcześnie, i to sporo za wcześnie. Na to, żeby nazywać ich legendami tego biznesu, mogę się zgodzić.

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   1

No ale w takim razie można uważać wielu wrestlerów za legendy. Np. spójrz na dokonania Triple H'a - 10 razy zdobył najważniejszy pas, więc powinien być wymieniamy jednym tchem z Flairem, a jednak z jakichś powodów tak sie nie dzieje. Z legendami, ewentualnie z kandydatami na legendy powinno być jak z winem - dać im trochę czasu;)
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

wee mylisz wlasne odczucia z konkretnym pojeciem bycia legendą. Mysle ze Spinebuster wyrazil to najlepiej w powyzszym poscie
Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   1
  • Urządzenie:  Android
  • Styl:  Jasny

wee mylisz wlasne odczucia z konkretnym pojeciem bycia legendą. Mysle ze Spinebuster wyrazil to najlepiej w powyzszym poscie

Dokładnie. The Rock czy Stone Cold to po prostu przyszłe legendy wrestlingu, bo chujowo to wygląda jeżeli porównuje się ich do np. Flair'a który większość swego życia spędził w ringu, ale tak jak mówie o Austinie czy Rocku jako o legendach będziemy mogli mówić myśle że tak za 10 lat :)

15974308365193fac7b7921.jpg

Dokładnie. The Rock czy Stone Cold to po prostu przyszłe legendy wrestlingu, bo chujowo to wygląda jeżeli porównuje się ich do np. Flair'a który większość swego życia spędził w ringu, ale tak jak mówie o Austinie czy Rocku jako o legendach będziemy mogli mówić myśle że tak za 10 lat :)

Ale czy ktoś nam zabroni tak myśleć? Według nas tak jest i nie sądze abyście przekonali nas do zmiany naszego zdania. Tyle -

And that's the bottom line

164305289646824b56733d3.gif

Ale czy ktoś nam zabroni tak myśleć? Według nas tak jest i nie sądze abyście przekonali nas do zmiany naszego zdania. Tyle -

akurat ten temat nie podlega wiekszej dyskusji, bo to nie temat komu markujemy...

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

• Urządzenie:  Windows
  • Styl:  Jasny

nie wiem jak Owena mozna uznac legenda... on nic takiego nie zrobil dla wrestlingu tak naprawde. To samo Eddie Guerrero.

wystepowali kilka lat, robili dobre a czasem bardzo dobre walki i tyle.

14412508044c725aa0e19e.gif

Temat założyłem ja, sporo już czasu temu... Zapraszam więc przeciwników mojej opinii [a tak w ogóle, to o co chodzi jakby, każdy ma prawo do swojej opinii, nie? To tak jak choćby w piłce nożnej... jeden uważa np. Zidane'a za legendę, a inny nie... Legenda jest pojęciem bardzo względnym] do przeczytania tego, co napisałem na pierwszej stronie... albo nie, ułatwię Wam, bo sam leniwa bestia:

Tutaj wymieniajcie osoby,które według Was zrobiły wiele dla wrestlingu,takich którzy jush nie żyją takich którzy wciąż walczą.Wymieniajcie po prostu legendy,które uczyniły wrestling takim jakim jest.

Radzę zwrócić uwagę na słowa " WEDŁUG WAS ", które sugerują w tym przypadku aby wypisać wrestlerów, których TY uważasz za legendy...

A JA UWAŻAM I BĘDĘ UWAŻAŁ AUSTINA I ROCKA ZA LEGENDĘ... I NIKT, AND I MEAN ABSOLUTELY NIKT NIE WMÓWI MI, ŻE JEST INACZEJ...

Bo to jest typowo kwestia gustu, tu nie ma jednej dobrej i oczywistej odpowiedzi jak np. na pytanie, kto ma lepsze mic skillsy Rock czy Tajiri...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

skoro nikt Ci nie wmowi(chociaz i nie to i jest moim celem, tylko zebys pojął znaczenie słowa legenda) to po co w ogole sie pytasz.

dajesz dwa przeciwstawne sobie zdania w jednym temacie... zupelnie bez sensu...

Legenda jest pojęciem względnym, powtarzam, ostatni już raz.

dobra wee niewazne... Ty piszesz swoj "slowik", ja sie posluguje pojeciami ludzmi madrzejszymi ode mnie...

Tez sie klócicie czy Rock jest legendą czy nie - co, wolelibyscie aby jako legendę wpisywano Boogeymana :P ? Nie wiem czy Rocka mogę ocenic jako legende, ale z pewnością wniósl nieco do wrestlingu, zostal jednym z bardziej znanych wrestlerow. Off top nieco bez sensu, bo i tak kazdy definiuje to na swój sposób...
GG: 2290774

Stone Cold czy Rock beda nazywani legendami wrestlingu ale chyba jeszcze na to za wczesnie. Przynajmniej mam teraz na to taki punkt widzenia. Sa jeszcze swiezo w naszej pamieci jako wrestlerzy ktorzy wystepowali na ringu. Stone Cold wciaz moze nas zaskoczyc i pojawic sie w federacji.

Za 10 lat gdy ich kariery na 100 % beda zakonczone w swiecie wrestlingu mozna ich bedzie nazwac legenda.

The best there is, the best there was, the best there ever will be... Hartfan

1683510344acb5553018c.jpg

Ile ludzi, tyle opinii, ja mimo wszystko pozostanę przy swojej :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Recent Posts

• Grishan
      Moja już w zasadzie gotowa, Będzie w terminie.  A na sto procent nie jestem zadowolony nigdy.    
    • Grok
      Darby Allin wolałby odejść z profesjonalnego wrestlingu, niż kiedykolwiek zmieniać swój styl walki w ringu. Przed galą Double or Nothing mistrz AEW World Championship udzielił wywiadu stacji Busted Open Radio. Odnosząc się do ryzyka, jakie podejmuje, i intensywności swoich występów, Allin zapewnił, że nigdy nie zmieni sposobu, w jaki walczy. Zamierza walczyć tak mocno, jak tylko się da, aż do końca. „A potem, rozmawiając o tym ze Stingiem, czuję, że jestem gotowy. Jeśli to wszystko skończyłob
    • Grok
      AEW ogłosiło nowe partnerstwo przed nadchodzącą galą pay-per-view Double or Nothing w Nowym Jorku. Promocja opublikowała komunikat prasowy, w którym poinformowała, że Vita Coco – popularna marka wody kokosowej – została oficjalnym sponsorem nawodnienia gali Double or Nothing 2026. Wydarzenie odbędzie się w Louis Armstrong Stadium w Queens w niedzielę 24 maja. Na pre-show Buy In zaplanowano pojedynek sponsorowany przez Vita Coco. „W ramach partnerstwa Vita Coco będzie celebrować pasję fanów AEW
    • Robespierre
      Lubię takie informacje. Napawa mnie to optymizmem.
    • Grok
      WWE potwierdziło, że Tiffany Stratton rzuci open challenge o tytuł Women’s United States Championship podczas dzisiejszego odcinka SmackDown. Po udanej obronie pasa przeciwko Kianie James dwa tygodnie temu, mistrzyni ogłosi Women’s United States Championship Open Challenge. Ponadto Carmelo Hayes przekaże wiadomość dla United States Championa Trick Williamsa oraz Lil Yachty. Rhea Ripley otworzy dzisiejszy odcinek SmackDown. WWE potwierdziło, że Rhea Ripley rozpocznie piątkowe SmackDown w Lex
  • Dodaj nową pozycję...