Skocz do zawartości
  • Witaj na forum Attitude

Dołącz do najstarszego forum o pro wrestlingu w Polsce!

Jeżeli masz trudności z zalogowaniem się na swoje konto, to prosimy o kontakt pod adresem mailowym: forum@wrestling.pl

Legendy Wrestlingu

Rekomendowane odpowiedzi

• Reputacja:   0
  • Status:  Offline

- Mick Foley

- Bret Hart

- Undertaker

- Sting

- Hulk Hogan (bądź co bądź ;))

- Ric Flair

- SCSA

- HBK

- Animal

- Randy Savage

GG: 2290774
  • Odpowiedzi 75
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Wee Man

10

• Forest

7

• Ceglak

6

• Hartfan

4

Top użytkownicy w tym temacie

Chris Benoit to przeciez wrestler 2 generacji a legendy pochodza z wrestlerow 1 generacji, napewno ci z konca 92 roku

napewno HBK, undertaker, stone cold

Szukasz gal WWE i TNA wejdz tutaj

nie łudzcie sie JR nie mowi Closeline tylko Poznań ;PP

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

2011194345458d6af103429.jpg

Nie piszcie takich bzdur że Rock jest legeną wrestlingu.

Według mnie legenda to człowiek który coś wykreował, a dla mnie Rock wykreował tylko siebie przy pomocy wrestlingu. Ten koleś jest żałosny.

Prawdziwe legendy to ludzie dzięki którym ten biznes sie kręci, to ludzie dzieki którym wogóle wiemy że cos takiego jak wrestling istnieje.

To wrestleży którzy w latach 80 a potem 90 wykreowali m.in. WWF/E

Mysle tutaj o Hoganie który może nie jest najlepszym wrestlerem ale ma haryzme i jest ikoną tego biznesu, Macho Man, Bret Hart, Undertaker, Shawn Michaels i Rick Flair to są własnie legendy.

Według mnie legenda to człowiek który coś wykreował, a dla mnie Rock wykreował tylko siebie przy pomocy wrestlingu. Ten koleś jest żałosny.

Bo co zabronisz nam? A może według nas (tych co tak napisali) The Rock JEST legendą wrestlingu? Pomyśl czasami....

164305289646824b56733d3.gif

bRAYO, to jest tak jakbys powiedzial ze chris masters jest legenda wrestlingu

do legend w tej chwili naleza tylko wrestlezy 1 pokolenia poczawszy od tych z lat 60 skonczywszy na tych z lat 80

a postacie takie jak rock to enterteiment

pozatym kiedy rock mial debiut z tego co pamietam jakos w latach 94 albo 96

[ Dodano: 2006-05-09, 10:30 ]

tak to jest: ze dzis o legendach mowi sie o wrestlerach z 1 pokolenia za 5 lat pewnie z 2 itd

Randy Orton pobil rekord Kane'a na No Mercy 2007 ;P chcecie wiedziec jaki to obejrzyjcie

Rzadko zgadzam się z bRAYO, ale teraz tak właśnie będzie.

Zastanów się, co Ty mówisz?

Tak samo, Forest, o czym Ty mówić i skąd Ty mieszkać????

Nieważne, czy wrestler walczy od 50 czy od 5 lat... ten, który walczy od 50 może być żałosny i nic nie osiągnąć, być po prostu nijaki, a ten, który walczy od 5 lat może rozgrzewać publikę do czerwoności... I nieważne, że Rock opuścił wrestling w takich a nie innych okolicznościach, zrobił to co powinien, i w moich, oraz nie tylko moich oczach, jest widziany jako LEGENDA i stawiany na równi z Hoganem, którego przebija charyzmą, mic skillsami i ring skillsami...

Yanni, ile ludzi tyle gustów, ale nie forsuj tak tej swojej opinii, mogłeś to napisać inaczej, a nie stawiasz swoje zdanie jako fakt...

Poza tym, w odpowiedzi na Twoj zarzuty Yanni, check this out:

Rock ma zamiar powrócić do WWE. Zapytany kiedy to zrobi odpowiedział, że w najmniej spodziewanym momencie.

How You like that ?

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3417898 -> Kup coś :)

11099216134562f5382d0da.jpg

• Reputacja:   45
  • Urządzenie:  iPhone

Nieco stareńki temat Kaśka odgrzebała ale co tam ;) Jak widać nadal budzi wiele kontrowersji.

Hulk Hogan

Ric Flair

Sting

Vader

The Undertaker

Eddie Guerrero

Vinve McMahon

Bret Hart

Owen Hart

Andre The Giant

Randy Savage

Kevin Nash

Scott Hall

Shawn Michaels

Curt Henning

Stone Cold Steve Austin

Yokozuna

Bam Bam Bigelow

Ultimate Warrior

weeman powiedz mi czy chris masters jest legenda?

albo powiedz mi czy john cena jest legenda

albo bigshow

do legend zaliczaja sie raczej tylko ci z hall of fame ci co nadal walcza nie pasuja logicznie do tytulu legendy (legenda -cos slawnego co sie wydazylo dosyc dawno)

do legend zaliczaja sie raczej tylko ci z hall of fame ci co nadal walcza nie pasuja logicznie do tytulu legendy (legenda -cos slawnego co sie wydazylo dosyc dawno)

Nie tylko ci ktorzy juz nie walcza zasluguja na miano legend. Funk, Rhodes, Flair - oni nadal nie pozegnali sie z wrs, a legendami sa. Co do WWE Hall of Fame (bo o te wersje HOF pewnie Ci chodzilo), to w zadnym wypadku bycie jej czlonkiem, nie oznacza, ze jest sie legenda. Cowboy Bob Orton legenda nie jest. Jest natomiast wielu zawodnikow - prawdziwych legend - ktorzy do HOF nie zostana wlaczeni z powodu osobistych nieporozumień czy niechęci jaka czuja do Vince'a (Randy Savage, Bruno Sammartino etc) Na szczęście po dodaniu Hogana, Pipera i Breta WWE HOF zyskalo troche wiarygodnosci.

WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

3247778034e83b336a7b43.jpg

weeman powiedz mi czy chris masters jest legenda?

albo powiedz mi czy john cena jest legenda

albo bigshow

Nie, ale Big Show i John Cena, ani Chris Masters nie są The Rockiem. Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. To ile kto walczył niekoniecznie robi z niego legendę. I działa to na odwrót - krócej walczący wrestler może zdobyć status legendy.

Trzeba rozpatrywać indywidualne przypadki i tyle...

Sprzedaję CD z wrestlingiem i autografy wrestlerów... kontakt: gg 4358363 mail weemanowski@gmail.com

Nie, ale Big Show i John Cena, ani Chris Masters nie są The Rockiem. Nie można wszystkich wrzucać do jednego wora. To ile kto walczył niekoniecznie robi z niego legendę. I działa to na odwrót - krócej walczący wrestler może zdobyć status legendy.

Trzeba rozpatrywać indywidualne przypadki i tyle...

prosilbym o przytoczenie definicji slowa legenda...

wg mnie jednak nie zasluguja na takie miano jeszcze osoby pokroju Austina, Rocka i tym podobnych wrestlerów.

Od tego czy uznac je za legendy beda nastepne pokolenia. Osoby urodzone conajmniej po roku 2000 czyli za jakies 10 lat minimum bedzie mozna stwierdzic czy to postacie rzeczywiscie legendarne.

Wszystko zalezy od tego czy uwazani Oni beda za 10-15 lat (A NIE TERAZ!!) za wrestlerów ktorzy rzeczywiscie cos wniesli do tego interesu.

Czy to sie komus podoba czy nie, TAKA JEST PRAWDA

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

Są gusta i guściki, Ty nie przeforsujesz swojego zdania mnie, ja swojego Tobie... i niech tak zostanie. IMHO Rock i Austin są większymi legendami niż niektóre gwiady lat 70. i 80.

Moje legendy to:

Hulk Hogan

Ric Flair

Sting

The Undertaker

Eddie Guerrero

Vinve McMahon

Bret Hart

Owen Hart

Andre The Giant

Kevin Nash

Stone Cold Steve Austin

Goldberg

The Rock

Są gusta i guściki, Ty nie przeforsujesz swojego zdania mnie, ja swojego Tobie... i niech tak zostanie. IMHO Rock i Austin są większymi legendami niż niektóre gwiady lat 70. i 80.

tu nie chodzi o gusta i gusciki ani o Twoje czy moje widzimisie. Takie sprawy wybiegaja poza tego rodzaju dywagacje czy to sie komus podoba czy nie. Tu nie wystarczy komus powiedziec ze IMHO... O tym zadecyduja przyszle pokolenia czy Austin i Rock rzeczywiscie zasluguja na status legendy...

Najwazniejsze przeciez bedzie to jak odbierani beda juz jako nieaktywni wrestlerzy(od dluzszego czasu) i jaka pamiec po nich pozostanie.

Bryan Alvarez: 'what the hell is CRIMSON, what that has got to do with Amazing RED?'

11779036984f6668615c651.jpg

• Reputacja:   1

Weeman, może lepiej powiedzieć o Rocku i Austinie że są Ikonami, a nie Legendami. Legendami będą wtedy kiedy nowe pokolenia wrestlerów będa się do nich odwoływać, zapożyczać jakieś elementy ich gimmicku, chwyty itd. (aha, i nie chodzi mi o Eugene'a;) A Ikona to trochę co innego - to symbol, rozpoznawalność, coś co narzuca się laikowi kiedy usłyszy słowo "wrestling" i od razu kojarzy mu się to właśnie z nimi. Ale w sumie granica jest płynna, sam byłbym bliższy uznania Austina za legendę, a np. Rocka nie. A czemu? A nie wiem;) Może ma na to wpływ coś takiego jak jego wierność, pasja i poświęcenie dla biznesu .
"This liver gave me an excellent additional 8 year run" - Superstar Billy Graham

156748212945e09151e9b78.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Polecana zawartość

• WWE Backlash 2025
      Dyskusje na temat wydarzenia WWE Backlash 2025!
      • 32 odpowiedzi
    • WWE WrestleMania 41
      Spekulacje i dyskusje na temat największego wydarzenia wrestlingowego roku - WrestleManii 41!
        • Dzięki
      • 147 odpowiedzi
    • WWE RAW - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Zapraszamy do dzielenia się wrażeniami z Monday Night Raw na Netflix!

W tym wątku użytkownicy forum dyskutują na temat czerwonego brandu od 2010 roku. Pozostaw swoją cegiełkę w temacie, zawierającym 17,9 tyś. odpowiedzi i 2,9 mln wyświetleń. :)
      • 18 040 odpowiedzi
    • New Japan Pro Wrestling - Dyskusja Ogólna
      Miejsce na ogólne dyskusje związane z New Japan Pro Wrestling.
      • 713 odpowiedzi
    • Kobiecy Pro Wrestling
      Ogólne dyskusje na temat pro wrestlingu w wykonaniu płci pięknej.
      • 107 odpowiedzi
    • TNA Wrestling - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce w dedykowane ogólnym dyskusjom na temat TNA/Impact Wrestling!

Wczorajszy IMPACT właśnie się ściąga, więc opinia w późniejszym terminie
      • 9 352 odpowiedzi
    • AEW Saturday Collision - ogólne dyskusje i komentarze
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 147 odpowiedzi
    • AEW Dynamite - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Miejsce gdzie możesz podzielić się wrażeniami z programu AEW Dynamtie!
      • 1 186 odpowiedzi
    • WWE SmackDown! - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z Friday Night SmackDown!
      • 9 599 odpowiedzi
    • WWE NXT - dyskusje, spoilery, wrażenia
      Dziel się wrażeniami z WWE NXT!
      • 4 893 odpowiedzi

• Najnowsze posty

• KyRenLo
    • KyRenLo
      Serial The Boys. Sezon 4. Odcinek 8. W finałowym odcinku czwartego sezonu wydarzyło się coś wyjątkowego. Pewna postać pozwoliła się nam poznać od innej strony (Zrobiła coś, czego wcześniej nie robiła). Pytanie dookoła, ale myślę, że ci, co oglądali raczej skojarzą, o jaką scenę dokładnie chodzi.  Co takiego się stało?
    • MattDevitto
      Liczyłem, że przy corocznych cięciach w WWE będzie jakiś ciekawy kąsek dla obecnego New Japan, np. taki Andrade, ale niestety tak się nie stało. Brakuje star poweru i to wie każdy - jestem bardzo ciekawy zestawienia na Climax. Bez posiłków z AEW się nie obędzie... Do BOSJ dopiero zamierzam zasiąść, ale czytałem raczej pozytywne opinie o pierwszych dwóch dniach co cieszy, bo ostatnio nie jest to normą przy turniejach.
    • IIL
      NJPW powinno zagrać trochę jak WWE w Stanach i ściągnąć kogoś jak Kento Miyahara z AJPW czy Kaito Kiyomiya z NOAH (a najlepiej obu) i rozkręcać ten silnik od nowa na szybsze obroty. Widać niestety ogromne cięcia finansowe związane z recesją w Japonii i spadkiem zainteresowania po covidzie.  Jeżeli nic się prędko nie zmieni, to NOAH wraz z wsparciem WWE i AAA/NXT wejdzie na numer 1 w Japonii. Nadzieja w Tonym i jego portfelu. 
    • MattDevitto
  • Dodaj nową pozycję...